Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Νίκο σαν τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό και γενικά σαν σύνολο!! Υστερεί λίγο στην μπαταρία Αλλά από ότι λένε στο Android 8 τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα!! Δεν με ενδιαφέρει και πολύ αυτό Μιας και μένα την ημέρα μου τη βγάζει!!!

Τώρα από κει και πέρα στα πρόσωπα το τηλέφωνο απλά δεν παίζεται!!! Το hdr Plus κάνει τρομερή δουλειά!! Και βασικά Πάντα ήθελα να το δοκιμάσω!!

Κάποια καλούδια από το miui Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν αλλά δεν είναι ότι δεν μπορώ και χωρίς αυτά!!

Γενικά είναι πιο αργό από το μι5ς κάτι λογικό αλλά δεν φαίνεται στην καθημερινή χρήση Μιας και όλα δουλεύουν τέλεια στο Nexus 6π!!

Κάτι ακόμα που μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση είναι ότι έχει φοβερό σήμα εκεί που έπιανα μόνο g Τώρα πιάνω 4g!! Και φυσικά απολαμβάνω την οθόνη στο ίντερνετ

Θα σας ανεβάσω και ένα συγκριτικό οταν μπορέσω με το μι5!!!(Όχι πρόσωπα εννοείται)

Το γλυκοκοίταζα αλλά ηταν πολυ ακριβο και για αυτο επέλεξα το 950 xl που η τιμή έπεσε πολυ γρήγορα.

Ακόμα και τώρα ειναι πολυ ακριβο σαν μεταχειρισμένο το 6P.....

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έλλειψη Β20 στο Mi5s...may be? :confused:

Υ.Γ και η γατούλα "πρόσωπο" είναι. Και βρήκα ΚΑΜΠΑΝΑ! :cool:

οχι δεν ειναι αυτο αν ηταν αυτο απλα δεν θα έπιανα 4g αλλα τουλαχιστον H-H+ θα επρεπε να πιάνο αλλα ουτε και αυτο για να πιάσω αυτα που γραφω θα επρεπε να το αφησω σε ενα συγκεκριμενο μερος και να μην το ακουμπάω!!!!:lol:

οχι δεν ειναι αυτο αν ηταν αυτο απλα δεν θα έπιανα 4g αλλα τουλαχιστον H-H+ θα επρεπε να πιάνο αλλα ουτε και αυτο για να πιάσω αυτα που γραφω θα επρεπε να το αφησω σε ενα συγκεκριμενο μερος και να μην το ακουμπάω!!!!:lol:

Οχι αυτο που σου λεει ο Χρηστος ειναι. Η 800αρα φτανει πιο μακρυα απο τις αλλες μπαντες και για αυτο τα πιο απομακρυσμενα μερη τα καλυπτουν με αυτη. Κατα συνεπεια σε τετοια μερη θα χεις ειτε 4g με 800αρα ειτε θα πεφτεις σε edge αν δεν την εχεις.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@mak25 ωραιες φωτογραφιες αλλα θα θελαμε και μερικες νυχτερινες στο αυτοματο οταν μπορεσεις. :)

Edited by Antretng

Οχι αυτο που σου λεει ο Χρηστος ειναι. Η 800αρα φτανει πιο μακρυα απο τις αλλες μπαντες και για αυτο τα πιο απομακρυσμενα μερη τα καλυπτουν με αυτη. Κατα συνεπεια σε τετοια μερη θα χεις ειτε 4g με 800αρα ειτε θα πεφτεις σε edge αν δεν την εχεις.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@mak25 ωραιες φωτογραφιες αλλα θα θελαμε και μερικες νυχτερινες στο αυτοματο οταν μπορεσεις. :)

Όχι Ανδρέα Δεν είναι αυτό Γιατί αν ήταν αυτό με το Galaxy S7 Edge που είχα θα είχα 4g αλλά και εκεί g με το ζόρι έπιανα και χειρότερα μάλιστα από το μι5S!!! Απλά Έχει τρελό σημά Nexus 6p αλλά και sar μεγάλο!!!

Όχι Ανδρέα Δεν είναι αυτό Γιατί αν ήταν αυτό με το Galaxy S7 Edge που είχα θα είχα 4g αλλά και εκεί g με το ζόρι έπιανα και χειρότερα μάλιστα από το μι5S!!! Απλά Έχει τρελό σημά Nexus 6p αλλά και sar μεγάλο!!!

Δεν ηξερα οτι το χες τεσταρει και με αλλη συσκευη. Αλλα επειδη αυτο που σου λεω ειναι μια πραγματικοτητα, νομιζω οτι συσκευη χωρις 800αρα σε δυσκολα μερη δεν εχει ελπιδες για 4g.

Αυτη τη στιγμη εχεις αλλη συσκευη με 800αρα; Μηπως βαλαν καμια κεραια με 800αρα προσφατα και για αυτο δεν ειχες με το s7 edge? Γιατι προσεξε το να πεσεις απο 4g σε g ειναι διαφορα που δεν δικαιολογειται μονο απο την ενταση της κεραιας του κινητου. Αλλο να πεφτεις απο H+ σε H ή 3g και αλλο απο 4g σε g ;) Στο δευτερο μαλλον δειχνει οτι η περιοχη στηριζεται στην 800αρα.

Edited by Antretng

Ε ναι ντέ...απο G σε 4G μόνο απο την ένταση κεραίας;;;; Χλωμότατο...

Και βάλε το ότι άλλη μπάντα θέλει το G, άλλη το 3G, άλλη το LTE.

Η συσκευή θα έπαιζε ρόλο εάν είχες απο πούμε με το ένα 2 μπάρες 4G και με το άλλο 5 μπάρες 4G. Αυτό να το "χρεώσεις" στο κινητό.

Αλλά εδώ απο την μία μπάντα πηδάς στην άλλη!

Άσε που το S7 δεν είναι και δείκτης ποιότητας σήματος. Πιο ψόφιο σήμα δεν έχω συναντήσει σε συσκευή. Λιγοψυχούσε συνεχώς.

Άντε...πάλι εκτός θέματος βγήκαμε.

Να μπω εντός. Εμένα οι φωτό του Ζ5 δεν ΜΕ άρεσαν.

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

[/color]@mak25 ωραιες φωτογραφιες αλλα θα θελαμε και μερικες νυχτερινες στο αυτοματο οταν μπορεσεις. :)

Για όσους ξέρουν από Sony αυτόματα νύχτα δεν!

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Για όσους ξέρουν από Sony αυτόματα νύχτα δεν!

Τι εννοεις για οσους ξερουν. Θελουμε να μαθουμε πως τα παει και στο auto. Κακο ειναι; :)

Αλλωστε ακομα και κινεζια με shutter speed 0.5 ή 0.8 δευτερολεπτα που εβαλες καλη φωτογραφια θα βγαλει. ;) Επιπλεον, και τριποδο να χεις δεν μπορεις να το αξιοποιησεις παντα το long exposure (πχ, ανθρωπους ή τυχον αφθορμητες φωτογραφιες δεν μπορεις να βγαλεις)

Τι εννοεις για οσους ξερουν. Θελουμε να μαθουμε πως τα παει και στο auto. Κακο ειναι; :)

Αλλωστε ακομα και κινεζια με shutter speed 0.5 ή 0.8 δευτερολεπτα που εβαλες καλη φωτογραφια θα βγαλει. ;) Επιπλεον, και τριποδο να χεις δεν μπορεις να το αξιοποιησεις παντα το long exposure (πχ, ανθρωπους ή τυχον αφθορμητες φωτογραφιες δεν μπορεις να βγαλεις)

Αντρέα, εννοεί ο Μάκης, ότι νύχτα στα αυτόματο, οι φωτογραφίες δεν είναι καλές. Έχω να σου ανεβάσω αρκετές από Z5 με iso 800 - 1600 - 3200.

Η αλήθεια είναι ότι οι εξαιρετικές βραδυνές που βλέπουμε κατά καιρούς εδώ μέσα (από όλα τα κινητά) είναι με iso......50.

Ενώ, από τα 400 και πάνω αρχίζουν τα προβλήματα σε όλα τα κινητά (υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις).

Αν θέλεις βραδυνή, άφλαση με ανθρώπους που κινούνται κλπ, ξέρεις πολύ καλά ότι μόνο dslr σε καλύπτει, που μπορείς να πας σε iso 1600 - 3200 και δεν τρέχει τίποτα. Ή κάτι full frame του διχίλιαρου, που τραβάνε σε iso 12800 και νομίζεις ότι είναι iso 320. :rolleyes:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αντρέα, εννοεί ο Μάκης, ότι νύχτα στα αυτόματο, οι φωτογραφίες δεν είναι καλές. Έχω να σου ανεβάσω αρκετές από Z5 με iso 800 - 1600 - 3200.

Η αλήθεια είναι ότι οι εξαιρετικές βραδυνές που βλέπουμε κατά καιρούς εδώ μέσα (από όλα τα κινητά) είναι με iso......50.

Ενώ, από τα 400 και πάνω αρχίζουν τα προβλήματα σε όλα τα κινητά (υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις).

Αν θέλεις βραδυνή, άφλαση με ανθρώπους που κινούνται κλπ, ξέρεις πολύ καλά ότι μόνο dslr σε καλύπτει, που μπορείς να πας σε iso 1600 - 3200 και δεν τρέχει τίποτα. Ή κάτι full frame του διχίλιαρου, που τραβάνε σε iso 12800 και νομίζεις ότι είναι iso 320. :rolleyes:

Μα φυσικα και δεν διαφωνω σε αυτο. Τα χουμε πει αυτα με μενα μπροσταρη μαλιστα :p Αλλα για να μπορεσουμε να κρινουμε μεταξυ των κινητων ποιο κινητο θα μας κανει και ποιο οχι θελουμε auto ;). Επισης το οτι ενα κινητο μπορει να λεει iso 200 και ενα αλλο iso 800 δεν σημαινει απαραιτητα οτι εριξε τοσο πολυ τη ταχυτητα αφου αισθητηρας απο αισθητηρα διαφερει στο iso (πχ με το moto x style εβγαζα 1/15 iso 800 και στο redmi note 4x εβγαζα την ιδια με 1/12 iso 3200).

Οποτε θελω χερατες ταχυτητες (οποτε auto) για να μπορεσω να συγκρινω την αποδοση τους και μετα κοιταζω το συγκριτικο του gsmarena για να δω τη σχεση που εχει το iso/shutter με καποιο οικειο μου κινητο ωστε να καταλαβω ποσο σκοταδι ηταν. Φυσικα δεν ειναι και οτι ασφαλεστερο γιατι σε τερμα σκοταδια, οταν τελικιαζουν σε iso, καποια ανεβαζουν φωτεινοτητα χωρις να αλλαξουν iso/shutter (προφανως λογω post processing).

Οπως και να χει, φωτογραφιες με εκθεση σχεδον ολοκληρο δευτερολεπτο δεν μου λεει απολυτως τιποτα για τη καμερα.

Edited by Antretng

Δεν ηξερα οτι το χες τεσταρει και με αλλη συσκευη. Αλλα επειδη αυτο που σου λεω ειναι μια πραγματικοτητα, νομιζω οτι συσκευη χωρις 800αρα σε δυσκολα μερη δεν εχει ελπιδες για 4g.

Αυτη τη στιγμη εχεις αλλη συσκευη με 800αρα; Μηπως βαλαν καμια κεραια με 800αρα προσφατα και για αυτο δεν ειχες με το s7 edge? Γιατι προσεξε το να πεσεις απο 4g σε g ειναι διαφορα που δεν δικαιολογειται μονο απο την ενταση της κεραιας του κινητου. Αλλο να πεφτεις απο H+ σε H ή 3g και αλλο απο 4g σε g ;) Στο δευτερο μαλλον δειχνει οτι η περιοχη στηριζεται στην 800αρα.

δεν ξερω παιδια αν βαλανε καινουργια κεραία αλλα οπως ειπα ηταν τραγικα τα πραγματα ειδικα με το s7 edge που μαλιστα εχανα και κλίσεις !!!:blink:(και με 800 μπαντα εε!!) για να σερφαρο στο ιντερνετ ηταν πραγματικα αδύνατον αν το κρατουσα το τηλεφωνο στο χερι ηταν g !! οτα;ν το αφηνα απο τα χερια στο τραπεζι επιανε με χιλια ζορια h η h+ ( το μι5ς καμια φορα στο μπαλκονη επιανε και 4g!!)

δεν εχω καμια συσκευη με την 800 αλλα της γυναικας το mi5 που και που πιανει εξω 4g!!! αρκετα πιο παλια ειχα mate 7 (μια βδομαδα ) και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο τρελη διαφορα στο σημα!!!

τελος το off topic!!

πολυ καλες ειναι η φωτογραφιες το compact!!!

Κοίτα να δεις:

Το αυτόματο νύχτα για το Sony είναι αδύνατο σημειο... με το nougat υπάρχει μια μικρή βελτίωση αλλά όχι μεγάλη.. Εμένα προσωπικά στις νυχτερινές μου έχει γίνει τρόπος ζωής για να καταλάβεις το manual! Μέρα δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου... Μόνο auto.. Εφ όσον μου δίνει manual καλο η Sony θα το εκμεταλλευτώ στο έπακρο με τις λίγες μου γνώσεις... Άλλωστε εδώ προσπαθούμε να δούμε το καλύτερο αποτέλεσμα από τα κινητά όχι το χειρότερο!

Και πίστεψε με οι κινεζιές είναι ακόμα κινεζιές με κάποιες ακριβές εξαιρέσεις...

Edited by mak25

Kia sportage ex full

Κοίτα να δεις:

Το αυτόματο νύχτα για το Sony είναι αδύνατο σημειο... με το nougat υπάρχει μια μικρή βελτίωση αλλά όχι μεγάλη.. Εμένα προσωπικά στις νυχτερινές μου έχει γίνει τρόπος ζωής για να καταλάβεις το manual! Μέρα δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου... Μόνο auto.. Εφ όσον μου δίνει manual καλο η Sony θα το εκμεταλλευτώ στο έπακρο με τις λίγες μου γνώσεις... Άλλωστε εδώ προσπαθούμε να δούμε το καλύτερο αποτέλεσμα από τα κινητά όχι το χειρότερο!

Και πίστεψε με οι κινεζιές είναι ακόμα κινεζιές με κάποιες ακριβές εξαιρέσεις...

Αλλο manual mode γιατι μπορει να κανει κακο νεταρισμα, wb ή να θες μαλιστα να ανεβασεις ταχυτητα (πχ εχει κινηση) και αλλο να τραβας φωτογραφιες με shutter speed 0.8. Μπορεις να βγαλεις τετοια φωτογραφια χωρις τριποδο και μαλιστα ανθρωπους;

Δεν σου λεω να μην μας δειξεις πως τα παει σε base iso, καλα εκανες και τις ανεβασες :) αλλα βαλε και καμια ρεαλιστικη "χερατη" ταχυτητα και ας ειναι και manual mode ;). Ακομα και το 1/10 που βαζουν τα περισσοτερα κινητα στο αυτοματο με OIS ειναι μη ρεαλιστικη ταχυτητα απο αποψη motion blur, αλλα εστω κουμπωσε 1/10 που θα ναι ρεαλιστικο απο αποψη camera shake.

Διαφωνω, με long exposure ακομα και η κινεζια θα βγαλει αξιοπρεπη φωτογραφια. Στο base iso ολα αξιοπρεπη ειναι χωρις να σημαινει οτι δεν θα τα παει καλυτερα τυχον μεγαλυτερος/ποιοτικοτερος αισθητηρας. Αλλωστε συνηθως η διαφορα ειναι στο OIS και στα NR algorithms που χρησιμοποιουνε, δηλαδη η διαφορα μεγαλωνει οσο φευγουμε απο το base iso ;)

Edited by Antretng

Αλλο manual mode γιατι μπορει να κανει κακο νεταρισμα, wb ή να θες μαλιστα να ανεβασεις ταχυτητα (πχ εχει κινηση) και αλλο να τραβας φωτογραφιες με shutter speed 0.8. Μπορεις να βγαλεις τετοια φωτογραφια χωρις τριποδο και μαλιστα ανθρωπους;

Δεν σου λεω να μην μας δειξεις πως τα παει σε base iso, καλα εκανες και τις ανεβασες :) αλλα βαλε και καμια ρεαλιστικη "χερατη" ταχυτητα και ας ειναι και manual mode ;). Ακομα και το 1/10 που βαζουν τα περισσοτερα κινητα με OIS ειναι μη ρεαλιστικη ταχυτητα απο αποψη motion blur.

Διαφωνω, με long exposure ακομα και η κινεζια θα βγαλει αξιοπρεπη φωτογραφια. Στο base iso ολα αξιοπρεπη ειναι χωρις να σημαινει οτι δεν θα τα παει καλυτερα τυχον μεγαλυτερος/ποιοτικοτερος αισθητηρας.

Τρίποδο δε παίζει... Αλλά ναι έχω βρει ένα τρόπο που το στηρίζω στο γόνατο.....

Φυσικά είναι και κάποιες μέσα στο σπίτι που ακουμπάει σε ένα μπουκάλι νερό...

Και αν δεις από παλιότερα στο συγκεκριμένο νήμα προσπαθούμε να δούμε το καλύτερο από ένα κινητό.... Το να βγάλεις μια auto νυχτερινή δε μου λέει κάτι.... Στο λέω γιατί το πέρασα αυτό το στάδιο και στη πορεία έμαθα από κάποια μέλη εδώ μέσα και έχω φτάσει στο σημείο να τραβάω συνεχώς σε manual! Νύχτα πρόσωπα κινούμενα μόνο Dslr φίλε μου ... Όλα τα κινητά ακόμα και σε auto είναι μες στη θολούρα! Το έχω τσεκάρει και σε S8 και P10 και iPhone 7 φίλων!

Kia sportage ex full

Τρίποδο δε παίζει... Αλλά ναι έχω βρει ένα τρόπο που το στηρίζω στο γόνατο.....

Φυσικά είναι και κάποιες μέσα στο σπίτι που ακουμπάει σε ένα μπουκάλι νερό...

Και αν δεις από παλιότερα στο συγκεκριμένο νήμα προσπαθούμε να δούμε το καλύτερο από ένα κινητό.... Το να βγάλεις μια auto νυχτερινή δε μου λέει κάτι.... Στο λέω γιατί το πέρασα αυτό το στάδιο και στη πορεία έμαθα από κάποια μέλη εδώ μέσα και έχω φτάσει στο σημείο να τραβάω συνεχώς σε manual! Νύχτα πρόσωπα κινούμενα μόνο Dslr φίλε μου ... Όλα τα κινητά ακόμα και σε auto είναι μες στη θολούρα! Το έχω τσεκάρει και σε S8 και P10 και iPhone 7 φίλων!

Τοτε γιατι να κανουμε συγκριτικο ρε αδερφε; Το θεμα λεγετε "ποιο κινητο βγαζει τις καλυτερες φωτογραφιες" και οχι "ποιος ειναι ο καλυτερος φωτογραφος". Αλλωστε σιγα τις γνωσεις που χρειαζεται για να καταλαβεις οτι οσο χαμηλοτερο iso πετυχεις τοσο καλυτερη η ποιοτητα. Αν ηταν ετσι θα διαλεγαμε οποιο κινητο εχει το μακρυτερο exposure και τελειωνε η υποθεση. ;)

Δεν περιμενω το κινητο μου να πλησιασει την φωτογραφικη μου, αλλα με καποιο τροπο θα πρεπει στους "στραβους" να ξεχωρισουμε το "μονοφθαλμο" οπως ειπε και ο aptaliko πριν μερικα μηνυματα. Αλλα με long exposure και ποιος θα καταφερει να κανει την "μακρυτερη" δεν εχει νοημα... δεν υπαρχει αντικειμενικο μετρο συγκρισης (αλλο καταφερνει 1/6, αλλος 1/4 και αλλος 10 δευτερολεπτα) και δεν βλεπουμε και πως τα παει σε υψηλα iso.

Edited by Antretng

Τοτε γιατι να κανουμε συγκριτικο ρε αδερφε; Το θεμα λεγετε "ποιο κινητο βγαζει τις καλυτερες φωτογραφιες" και οχι "ποιος ειναι ο καλυτερος φωτογραφος". Αλλωστε σιγα τις γνωσεις που χρειαζεται για να καταλαβεις οτι οσο χαμηλοτερο iso πετυχεις τοσο καλυτερη η ποιοτητα. Αν ηταν ετσι θα διαλεγαμε οποιο κινητο εχει το μακρυτερο exposure και τελειωνε η υποθεση. ;)

Δεν περιμενω το κινητο μου να πλησιασει την φωτογραφικη μου, αλλα με καποιο τροπο θα πρεπει στους "στραβους" να ξεχωρισουμε το "μονοφθαλμο" οπως ειπε και ο aptaliko πριν μερικα μηνυματα. Αλλα με long exposure και ποιος θα καταφερει να κανει την "μακρυτερη" δεν εχει νοημα... δεν υπαρχει αντικειμενικο μετρο συγκρισης (αλλο καταφερνει 1/6, αλλος 1/4 και αλλος 10 δευτερολεπτα) και δεν βλεπουμε και πως τα παει σε υψηλα iso.

Το είπες και μόνο σου.... Ποιο κινητό βγαζει τις καλύτερες φωτογραφίες! Αφού μπορεί να βγάλει έτσι γιατί να κοιτάξω το χειρότερο? Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό...

Kia sportage ex full

γενικα εγω θα ελεγα οτι ενα κινητό πρωτα το βλεπουμε πως τα παει στο αυτοματο!! καλος η κακος 90% των ανθρώπων βγαζουν στο αυτοματο και οχι μανουαλ!!!! ακομα και εγω που ξερω πεντε πραγματα και βασικα το προτιμώ κιολας !!τωρα μανουαλ μπορει να βγαλεις σχεδον καλα το πολυ 1/4 και αν σου ωγει καλη η φωτογραφια και οχι κουνημενη και ειδικα οταν εχεις να κανεις με παιδια !!!!

αυτο που θελω να πω οτι καλο το μανουαλ αλλα η ουσια ειναι το αυτοματο !!! το μανουαλ έρχεται δευτερο για μενα τουλαχιστον!!

Έχουμε άλλες προτεραιότητες λοιπόν!

Αν βλέπατε πολύ πίσω στο νήμα θα δείτε ότι το Manual πάει σύννεφο εδώ μέσα! Και εγώ λόγω του νήματος αυτού απέκτησα τη νοοτροπία Manual!

Kia sportage ex full

Το είπες και μόνο σου.... Ποιο κινητό βγαζει τις καλύτερες φωτογραφίες! Αφού μπορεί να βγάλει έτσι γιατί να κοιτάξω το χειρότερο? Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό...

Δεν ειπα αυτο. Διαβασε και το υπολοιπο μηνυμα μου... ;)

Απο εκει και περα, εγω σου ζητησα αν μπορεις να ανεβασεις φωτογραφιες με ρεαλιστικες χερατες ταχυτητες. Αν θες μη το κανεις. Αλλα για μενα εκθεσεις σχεδον 1 δευτερολεπτου δεν μου λενε απολυτως τιποτα για τη ποιοτητα της καμερας.

Αλλωστε σκοπος του thread ηταν να εχουμε μια αποψη για τις καμερες και οχι να γινει αυτοσκοπος το αν το δικο μας ειναι το καλυτερο. Με long exposure ακρη δεν βγαζουμε :)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχουμε άλλες προτεραιότητες λοιπόν!

Αν βλέπατε πολύ πίσω στο νήμα θα δείτε ότι το Manual πάει σύννεφο εδώ μέσα! Και εγώ λόγω του νήματος αυτού απέκτησα τη νοοτροπία Manual!

Και ποιος σου ειπε οτι δεν το βλεπουμε. Νομιζεις οτι τα λαμβανουμε υποψιν μας; Για μενα οτιδηποτε κατω απο 1/10 ειναι σαν να μην το ειδα.

Εμενα ενα πραγμα με νοιαζει. Ειναι ρεαλιστικη ως χερατη ταχυτητα (ασε τα γονατα και τα μπουκαλια) ; Ειναι ρεαλιστικη απο αποψη motion blur (πχ ανθρωπους βγαζει ή μονο τοπια). Αν ναι τοτε τη κοιταω... αν οχι τοτε δεν με ενεδιαφερει. Με long exposure ολες αξιοπρεπης ειναι...

Υ.Γ. Επειδη το βλεπω συχνα... αλλο το manual mode γενικοτερα και αλλο το long exposure οπου απλα τελικιαζεις την εκθεση.

Edited by Antretng

Δεν ειπα αυτο. Διαβασε και το υπολοιπο μηνυμα μου... ;)

Απο εκει και περα, εγω σου ζητησα αν μπορεις να ανεβασεις φωτογραφιες με ρεαλιστικες χερατες ταχυτητες. Αν θες μη το κανεις. Αλλα για μενα εκθεσεις σχεδον 1 δευτερολεπτου δεν μου λενε απολυτως τιποτα για τη ποιοτητα της καμερας.

Αλλωστε σκοπος του thread ηταν να εχουμε μια αποψη για τις καμερες και οχι να γινει αυτοσκοπος το αν το δικο μας ειναι το καλυτερο. Με long exposure ακρη δεν βγαζουμε :)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ποιος σου ειπε οτι δεν το βλεπουμε. Νομιζεις οτι τα λαμβανουμε υποψιν μας; Για μενα οτιδηποτε κατω απο 1/10 ειναι σαν να μην το ειδα.

Εμενα ενα πραγμα με νοιαζει. Ειναι ρεαλιστικη ως χερατη ταχτυτητα (ασε τα γονατα και τα μπουκαλια) ; Ειναι ρεαλιστικη απο αποψη motion blur (πχ ανθρωπους βγαζει ή μονο τοπια). Αν ναι τοτε τη κοιταω... αν οχι τοτε δεν με ενεδιαφερει. Με long exposure ολες αξιοπρεπης ειναι...

Υ.Γ. Επειδη το βλεπω συχνα... αλλο το manual mode γενικοτερα και αλλο το long exposure οπου απλα τελικιαζεις την εκθεση.

Συμφωνω σε ολα...παρε ενα κινητο της πλακας , βαλτο πανω σε τριποδα, βαλε iso 50 και long exposure...παπαδες θα κανει.

Επομενως το συμπερασμα μας ειναι οτι το long exposure δεν μας λεει τιποτα για τις δυνατοτητες καμερας.

Αυτες θα φανουν σε προσωπα κινουμενα σε λιγοστο φως.

Και γω απαντώ το αποτέλεσμα μετράει!

Άλλωστε αν γυρίσετε πίσω τις σελίδες θα δείτε ότι κάτι Doogee κάτι xaiomi κάτι meizu κάτι Lecoo cool δε μπα να τα έχεις κλειστό 1 δευτερόλεπτο.... Η ποιότητα δεν υπάρχει... Το έχω δει εδώ μέσα άπειρες φορές!

Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα για να καταλάβετε! Με όποιον τρόπο και αν το πάρω!

Kia sportage ex full

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...