Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Θα ήθελα αν είναι έυκολο ένα συγκριτικό με φωτογραφίες εξωτερικού χώρου, με τοπίο.

Έχω δώσει το s7 edge, αλλά νομίζω έξω τα πήγαινε καλύτερα.

Νομίζω έχω κάνει στις προηγούμενες σελίδες. Ρίξε μια ματιά

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περιμένω και από σένα συγκριτικό με άλλο κινητό που να βγάζει καλύτερα τα χρώματα.

Για την κιτρινιλα τα έχουμε πει. Στο κίτρινο αυτό φως, η "κιτρινιλα" είναι σωστή, κάποια κινητά που τις βγάζουν τις φωτό προς το μπλε είναι λάθος.

Το ίδιο κάνει και το μι5ς, τις βγάζει μπλε σε κατακιτρινο φως. Λάθος.

Ξαναλεω οι φωτο του νεξους ειναι σαν να τις εχεις περασει με ενα κιτρινο φιλτρο.

Εκτος αυτου το αποτελεσμα αντιθεσης/χρωματων βγαζει κατι ψευτικο...η καρτουν οπως το λετε.

Θα ανεβασω δειγμα δικο μου σε παρομοιο σκηνικο.

xiaomi mi6 Portrait Mode34841181791_1ae38d727a_c.jpg[/url]IMG_20170529_184622 by Kostas Sifis, on Flickr[/img]

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

xiaomi mi6 Portrait Mode34841181791_1ae38d727a_c.jpg[/url]IMG_20170529_184622 by Kostas Sifis, on Flickr[/img]

την έχεις επεξεργαστεί; σα να έχει περαστεί απο φίλτρο ειναι

Φιλτατε θέλουμε πολλά δείγματα!!! :)

Σημερα το πηρα φιλε μου απλως απο το πρωι τωρα το εστησα οπως ηθελα με ξεκλειδωματα και λοιπα και εβγαλα λιγα δειγματα.Παντως σε portrait mode βγαει πολυ καλη φωτο οταν εχεις θεμα προσωπα.Εγω δεν ηθελα να βαλω με προσωπα φωτο για αυτο ισως φαινεται χαλια αυτη που ανεβασα

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

34932830396_cf1b188d7c_z.jpg

optical x2

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

την έχεις επεξεργαστεί; σα να έχει περαστεί απο φίλτρο ειναι

οχι δεν εκανα τιποτα δεν ξερω το αν το flickr κανει καμια επεξεργασια.Δεν το κατεχω και πολυ με ανεβασμα φωτογραφιας

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Σημερα το πηρα φιλε μου απλως απο το πρωι τωρα το εστησα οπως ηθελα με ξεκλειδωματα και λοιπα και εβγαλα λιγα δειγματα.Παντως σε portrait mode βγαει πολυ καλη φωτο οταν εχεις θεμα προσωπα.Εγω δεν ηθελα να βαλω με προσωπα φωτο για αυτο ισως φαινεται χαλια αυτη που ανεβασα

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

34932830396_cf1b188d7c_z.jpg

optical x2

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οχι δεν εκανα τιποτα δεν ξερω το αν το flickr κανει καμια επεξεργασια.Δεν το κατεχω και πολυ με ανεβασμα φωτογραφιας

δεν ανοιγει η φωτο.που την ανεβασες?

δεν ανοιγει η φωτο.που την ανεβασες?

34932830396_cf1b188d7c_z.jpgIMG_20170529_184252 by Kostas Sifis, on Flickr

Αυτο που λεω εγω δεν ειναι το wb εννιαια αλλα οτι αλλα χρωματα θα τα χει πιο ζεστα, αλλα πιο ψυχρα και μαλιστα καποια θα τα χει και ενα τονο φωτεινοτερα. Δηλαδη το προβλημα δεν ειναι το wb αλλα το color accuracy. Μαζι φυσικα και το πραγματικα αφυσικο contrast. Και εφοσον δεν θες δειγμα απο τη rx100 (κακος αφου δεν ηταν για τη ποιοτητα αλλα για να δεις πως ηταν στη πραγμαικοτητα) παρε των αρκετα κατωτερων και ταπεινων moto x style και Redmi Note 4X. Τα βαλα με σειρα Redmi, Moto, Nexus

Φυσικα εχει πολυ καλυτερη λεπτομερια/θορυβο και dynamic range δεν εχει ομως καμια σχεση με τη πραγματικοτητα. Τα πιο σωστα χρωματα τα πετυχε το xiaomi που φυσικα και του Moto x style αν το ψυχρανεις λιγο θα ειναι επισης κομπλε καθοτι ειναι οντως το wb διαφορετικο. Του Nexus 5x ομως εχουν αλλοιωθει τα χρωματα και το contrast και δεν το διορθωνεις οτι επεξεργασια και αν κανεις.

Εγω δεν βλεπω κανενα αλλοιωμενο χρωμα. Επιμενεις να μου δειχνεις φωτο με κιτρινο φωτισμο στην οποια επιμενω οτι το 5χ απλα εχει την πολυ καλυτερη φωτο!!

Εχω τις 2 παρακατω φωτος:

34811007012_9d519c28bb_z.jpgIMG_20170526_015126 by Nikos Chrisoulis, on Flickr34131988374_e951195f22_z.jpgIMG_20170526_015047 by Nikos Chrisoulis, on Flickr

Ποια σου αρεσει πιο πολυ; Και θα συνεχισουμε την κουβεντα μας.

Ο δευτερος φακος με το 2χ ζοομ και το fake portrait mode ειναι απλά αποτυχια.

Μονο η lg ειδε 100 χρονια μπροστα και εβαλε 2ο wide φακό, οι άλλοι τρωνε βαλανιδια στα δεντρα.

πατάτα ο βοηθητικός φακός.. γιατί δεν ανεβάζεις με την κύρια κάμερα;

επίσης η υπογραφή κάτω αριστερά χαλάει όλη τη φωτογραφία..

Εξηγήστε μας όμως ρε παιδιά...γιατί πατάτα ο βοηθητικός φακός;

Και γιατί μάπα το 2x optical;

Καλό το wide της LG, δεν λέω...με εντυπωσίασε και μένα όταν το είδα...αλλά (νομίζω) οτι ο περισσότερος κόσμος θέλει να φέρει αυτό που βλέπει πιό κοντά (και όσο το δυνατόν καθαρότερα) και όχι να ανοίξει πλάνο...:confused:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Nikchris μάλλον απλα δεν βλέπεις ότι διαφορετικά χρώματα έχουν διαφορετική θερμότητα, τόνο και φωτισμο/αντιθέσεις οπότε δεν έχω κάτι παραπάνω να σου πω. Ειδικά τα κεραμίδια στην εισοδο και τα φυτά τα ξέσκισε.

Κάνε το εξής πείραμα. Επεξεργασου την και ψυχρανε την. Θα δεις πάλι λάθος θα βγαίνουν τα χρώματα γιατί ενώ κάποια θα πάψουν να είναι κίτρινα αλλά θα γίνουν ψυχροτερα από τη πραγματικότητα. Δεν σώζεται...

Άλλωστε δεν τίθεται θέμα συγκρισης με τις αρκετά κατώτερες κάμερες που έβαλα. Απλά στα βαλα για να καταλάβεις τα χρώματα ενώ δεν ήθελες δείγμα από φωτογραφική. Και pls μην μου ξαναπεις για τη θερμοκρασια του φωτός. Είπαμε είναι νέος αλλά όχι και τόσο άσχετος. :)

Edited by Antretng

πατάτα ο βοηθητικός φακός.. γιατί δεν ανεβάζεις με την κύρια κάμερα;

επίσης η υπογραφή κάτω αριστερά χαλάει όλη τη φωτογραφία..

εχει ρυθμιση χωρις υπογραφη.Στο flicr εχω την ιδια με κυρια καμερα.Γενικα πρεπει να περασει λιγος καιρος για να βγει κανενα update της προκοπης .Τι να κανουμε ετσι ειναι τα xiaomi

Εξηγήστε μας όμως ρε παιδιά...γιατί πατάτα ο βοηθητικός φακός;

:

εννοούσα οτι είναι μέτρια ποιοτικά, μάλλον θα είναι για πολύ κοντινά πλάνα θεωρώ

εχει ρυθμιση χωρις υπογραφη.Στο flicr εχω την ιδια με κυρια καμερα.Γενικα πρεπει να περασει λιγος καιρος για να βγει κανενα update της προκοπης .Τι να κανουμε ετσι ειναι τα xiaomi

την είδα μόλις τώρα, εννοείται πολύ καλύτερη η κύρια..

εννοούσα οτι είναι μέτρια ποιοτικά, μάλλον θα είναι για πολύ κοντινά πλάνα θεωρώ

Σε αυτό ΝΑΙ. Έχεις δίκιο. Δεν είναι καλή η ποιότητα.

Αλλά από την εμπειρία μου με την Xiaomi, εάν δεν περάσει ένα 6μηνο (και 2-3 αναβαθμίσεις) δεν μπορείς να μιλάς για κάμερα.

Το Mi5s plus στην αρχή δεν βλεπόταν και τώρα έχει φτάσει σε ένα αξιοπρεπέστατο επίπεδο.

Το Mi5s τα έσπαγε και τώρα τα σπάει ακόμα περισσότερο...:p

Το Redmi...100 αναβαθμίσεις να πάρει...και 5 εξάμηνα να περάσουν...πάλι σκ@τ@ θα είναι...:lol:

Γενικά, τα Xiaomi θέλουν τον χρόνο τους :cool:

@all

Προσωπικά θεωρώ το optical zoom πολύ πιό εξυπηρετικό και καλοδεχούμενο από ένα πιο wide φακό του οποίου (άν και με εντυπωσίασε) πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο ύπαρξης.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Nikcris μάλλον απλα δεν βλέπεις ότι διαφορετικά χρώματα έχουν διαφορετική θερμότητα, τόνο και φωτισμο/αντιθέσεις οπότε δεν έχω κάτι παραπάνω να σου πω. Ειδικά τα κεραμίδια στην εισοδο και τα φυτά τα ξέσκισε.

Κάνε το εξής πείραμα. Επεξεργασου την και ψυχρανε την. Θα δεις πάλι λάθος θα βγαίνουν τα χρώματα γιατί ενώ κάποια θα πάψουν να είναι κίτρινα αλλά θα γίνουν ψυχροτερα από τη πραγματικότητα. Δεν σώζεται...

Άλλωστε δεν τίθεται θέμα συγκρισης με τις αρκετά κατώτερες κάμερες που έβαλα. Απλά στα βαλα για να καταλάβεις τα χρώματα. Και pls μην μου ξαναπεις για τη θερμοκρασια του φωτός. Είπαμε είναι νέος αλλά όχι και τόσο άσχετος. :)

Εχεις καταλαβει οτι μιλας για ΒΡΑΔΥΝΕΣ φωτο με ΚΙΤΡΙΝΕΣ λαμπες;

Εχεις να μου δειξεις καμια βραδυνη με απρο φως; Καμια απογευματινη σκοτεινη;

Εχεις καταλαβει οτι μιλας για ΒΡΑΔΥΝΕΣ φωτο με ΚΙΤΡΙΝΕΣ λαμπες;

Εχεις να μου δειξεις καμια βραδυνη με απρο φως; Καμια απογευματινη σκοτεινη;

Αληθεια τωρα, με ρωτας αν ξερω τι ειναι θερμοκρασια φωτισμου; :wacko: Ειναι το λιγοτερο προσβλητικο να θεωρεις οτι ο συνομιλητης σου δεν ξερει τις διαφορετικες θερμοτητες.

Αλλα εστω το ξεπερναω. Τσεκαρε το moto x style που αν δεις εχει σεταρει παρομοιο wb. Πες μου τι χρωμα/τονο/αποχρωση βλεπεις στα κεραμιδια και τα φυτα στο moto και τι στο nexus. Για τα αμαξια δυστυχως δεν μπορω να σου δειξω ποσο λαθος ειναι γιατι δυστυχως δεν ειναι τα ιδια (που επειδη τα βλεπω καθημερινα σου λεω ειναι ενα χαλι μαυρο σε accuracy). Αν σου φαινονται ιδια ας πουμε ενα οτι διαφωνουμε παρα να μειωνεις το συνομιλιτη σου οτι δεν γνωριζει τι ειναι θερμοκρασιες φωτισμου...

Υ.Γ. Ναι υπαρχουν οι φθοριου που ειναι αρκετα ψυχροτερες. Αλλα τι παει να πει αυτο εφοσον δεν μιλαω για wb και σου λεω οτι διαφερουν ολα τα χρωματα μεταξυ τους; Αν τυχον ειχε σκια σε ενα μερος της φωτογραφιας και το φωτισε εχει εντελως διαφορετικη αποχρωση απο οτι η υπολοιπη φωτογραφια. Χωρια οτι το contrast ειναι εντελως αλλου...

Edited by Antretng

Αληθεια τωρα. Με ρωτας αν ξερω τι ειναι θερμοτητα φωτισμου; :wacko: Ειναι το λιγοτερο προσβλητικο να θεωρεις οτι ο συνομιλητης σου δεν ξερει τις διαφορετικες θερμοτητες.

Αλλα εστω το ξεπερναω. Τσεκαρε το moto x style που αν δεις εχει σεταρει παρομοιο wb. Πες μου τι χρωμα/τονο/αποχρωση βλεπεις στα κεραμιδια και τα φυτα στο moto και τι στο nexus. Για τα αμαξια δυστυχως δεν μπορω να σου δειξω ποσο λαθος ειναι γιατι δυστυχως διαφερουν. Αν σου φαινονται ιδια ας πουμε ενα οτι διαφωνουμε παρα να μειωνεις το συνομιλιτη σου οτι δεν γνωριζει τι ειναι θερμοκρασιες φωτισμου...

Υ.Γ. Ναι υπαρχουν οι φθοριου που ειναι αρκετα ψυχροτερες. Αλλα τι παει να πει αυτο εφοσον δεν μιλαω για wb και σου λεω οτι διαφερουν ολα τα χρωματα μεταξυ τους;

Κανεναν δεν ενδιαφερει αν εχεις χασει λιγο το accuracy με τον κ@λοκιτρινο φωτισμο, που 10/10 κινητα θα σου δωσουν αθλια ποιοτητα.

Ειτε θα ειναι πιστο και θα ειναι η φωτο κιτρινη (αλλα accurate) ειτε θα την μπλεδισει και θα ειναι πιο ωραια στο ματι αλλα false.

Το τελευταιο που λες οτι "δεν μιλαω για wb και σου λεω οτι διαφερουν ολα τα χρωματα μεταξυ τους" δεν το σχολιαζω :X

Το moto x style το λες δηλαδη οτι εχει ωραια χρωματα; Τον καδο περα και το κοκκινο αμαξι πως τα βλεπεις;

Δεν υπαρχει συγκριση. Δεν εχει και νοημα η περαιτερω αντιπαραθεση.

Στην αλλη φωτο που εχεις στο flickr στο γηπεδο Αγιου Δημητριου (εισαι και γειτονας) με το x style, πως το βλεπεις το κοκκινο του φαναριου; accurate?

34316323376_3760677283_z.jpgIMG_20170430_041601678 by Andreas L., on Flickr

Edited by nikchris

Όχι γιατι απλά είναι οριακά καμμένο λόγω της λάμπας που έχει από μεσα. Δεν έχει να κάνει με τα χρώματα αλλά με το exposure και το dynamic range.

Άλλωστε χάνεις το point. Δεν είπα ποτέ ότι το x style εχει καλύτερη κάμερα. Απλά xρώματα και hdr δεν πάνε μαζί (πρόσεξε μιλάω γενικότερα για το hdr). Για αυτό λοιπόν είναι μέγα σφάλμα το ότι βαλαν το hdr μαζί με το multiframe nr.

Επιπλεον, υπενθυμίζω ότι έβαλα φωτό από το x style γιατί δεν ήθελες να βάλω από τη φωτογραφικη. Ο σκοπός ήταν να δείξω πως ήταν τα χρώματα και όχι ότι είναι καλύτερο το προφανεστατα αρκετά σκάλες κατώτερο x style.

Υ.Γ. Καλά εδώ εγώ άφησα ασχολιαστο ότι μπερδεψες το καμμένο φως του φαναριου με το color accuracy... το δικο μου θα σχολιαζες; :)

Edited by Antretng

Nαι, το ιδιο λεμε.

Δεν με νοιαζει αν χανει λιγο το χρωμα στις βραδυνες.

Ειδες ενα hdr που εχει το 950 και το μι5ς ακομα και στις φωτο ημερας; Που κανει τα χρωματα supernatural?

Αυτο δεν μπορω και τρωει μεμονομιας ακυρο.

ΥΓ

Τεχνηεντως μιλησα και εγω για κοκκινο, οπως ειπες και εσυ για κεραμυδια. Ξερεις οτι ειδικα στα κινητα ειναι το πιο δυσκολο χρωμα ακομα και με φως ημερας.

Παιδι μου εσενα μπορει να μην σε νοιαζει (επιτελους το παραδεχτηκες για τα χρωματα) αλλα εμενα με νοιαζει. Ετσι ξεκινησε η κουβεντα και για αυτο δεν το κρατησα (σε συνδιασμο με τη μικρη αυτονομια). Καταλαβε οτι η φωτογραφια ειναι θεμα τι θυσιαζεις και τι κερδιζεις. Εγω σε αυτο το κομματι δεν θελω να θυσιασω γιατι στα ματια μου ειναι καρτουνιστικο το αποτελεσμα.

Βεβαια, ενδεχομενως απλα να ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες απο τη καμερα οποτε εφοσον δεν με ικανοποιησε προτιμησα να παω σε αλλο κινητο με καλυτερη αυτονομια αφου δεν προκειται να το εμπιστευτω ποτε για τις αναμνησεις μου. Σε καθε περιπτωση εγραψα καθαρα τι ηταν αυτο που δεν μου αρεσε ενω δεν αμφισβητω την ανωτεροτητα του πχ απο το moto x style ή προφανεστατα το note 4x.

Οσον αφορα το "υ.γ." οχι καμια σχεση. Τα κεραμυδια στα επισημανα ως μια χτυπητη διαφορα που ηταν ευκολο να το δεις. Το καμμενο φως ομως του φαναριου δεν ειναι το ιδιο αφου προκειται για καμμενο φως. Λογικα θα το βγαζε καλυτερα το nexus λογω αρκετα ανωτερου dynamic range αλλα και παλι μη παρουμε ορκο αν δεν το βλεπουμε διπλα διπλα. :)

Edited by Antretng

Παιδι μου εσενα μπορει να μην σε νοιαζει (επιτελους το παραδεχτηκες για τα χρωματα) αλλα εμενα με νοιαζει. Ετσι ξεκινησε η κουβεντα και για αυτο δεν το κρατησα (σε συνδιασμο με τη μικρη αυτονομια). Καταλαβε οτι η φωτογραφια ειναι θεμα τι θυσιαζεις και τι κερδιζεις. Εγω σε αυτο το κομματι δεν θελω να θυσιασω γιατι στα ματια μου ειναι καρτουνιστικο το αποτελεσμα.

Βασικα, δεν παραδεχτηκα τιποτα, μια πισινη εκανα αλλα μαλλον δεν την αξιζες.

Το Χ style στο ξεσκεπασα με την φωτο φαναριου, κeep on για τα "χρωματα", εκει παιζει ρολο το "exposure"

Whatever dude.

Οσον αφορα το "υ.γ." οχι καμια σχεση. Τα κεραμυδια στα επισημανα ως μια χτυπητη διαφορα που ηταν ευκολο να το δεις. Το καμμενο φως ομως του φαναριου δεν ειναι το ιδιο. Λογικα θα το βγαζε καλυτερα το nexus λογω αρκετα ανωτερου dynamic range αλλα και παλι μη παρουμε ορκο αν δεν το βλεπουμε διπλα διπλα. :)

Και εγω μιλησα για τον καδο πισω και το κοκκινο αμαξι.

ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ 5Χ, το αποτελεσμα ειναι πιστο σε αυτο που βλεπει το ματι.

Το ιδιο και τον καδο.

Το ιδιο και το κοκκινο αμαξι.

Το ιδιο φυσικα και το φως του φαναριου.

Δε χρειαζεται να τα αναλυσουμε περαιτερω.

Βασικα, δεν παραδεχτηκα τιποτα, μια πισινη εκανα αλλα μαλλον δεν την αξιζες.

Το Χ style στο ξεσκεπασα με την φωτο φαναριου, κeep on για τα "χρωματα", εκει παιζει ρολο το "exposure"

Whatever dude.

Και εγω μιλησα για τον καδο πισω και το κοκκινο αμαξι.

ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ 5Χ, το αποτελεσμα ειναι πιστο σε αυτο που βλεπει το ματι.

Το ιδιο και τον καδο.

Το ιδιο και το κοκκινο αμαξι.

Το ιδιο φυσικα και το φως του φαναριου.

Δε χρειαζεται να τα αναλυσουμε περαιτερω.

dude? Αληθεια; :worry:

Που ξερεις τι χρωμα ειναι τα κεραμυδια; Σε χω στη γειτονια μου και δεν το ξερω; :wacko: Τι επιμονη ειναι αυτη να νομιζεις οτι τα ξερεις ολα καλυτερα ακομα και σε πραγματα που σιγουρα δεν τα γνωριζεις; (οπως τα χρωματα της γειτονιας μου) Αν παλι σε εχω γειτονα, ελα κερναω καφε. :lol:

Επισης τι σχεση εχει το overexposure-καμμενη λαμπα του φαναριου με τα color accuracy; :X Θα μου πεσουν και τα πλαϊνα!!!

Με κουραζεις, με προσβαλλεις συνεχως (ειτε ως fanboy ειτε οτι δεν γνωριζω τις θερμοτητες) λες και με ηξερες και απο χθες και σορρυ που θα το πω αλλα εχεις ιδεα καθολου για ολα αυτα που λες ή απλα σου αρεσει η κοντρα οπως συνηθιζεις αλλωστε και σε αλλα forums? Ειπα οτι κατι δεν μου αρεσει και 2 σελιδες τωρα με χεις ζαλισει να μου λες οτι ειμαι λαθος για τις προτιμησεις μου. Ειμαστε σοβαροι; Σωνει και καλα να μου αρεσει κατι που δεν μου αρεσει;

Υ.Γ.1 Τι να μου χαρισεις; Κανε καλυτερα τη χαρη στον εαυτο σου και ασε με εμενα :p

Υ.Γ.2 Για να τελειωνει αυτο το αστειο, οριστε η ιδια φωτογραφια απο την RX100. Αν πιστευεις ακομα και τωρα οτι το nexus εχει σωστοτερα χρωματα και δεν βλεπεις το αφυσικο της φωτογραφιας πραγματικα δεν εχω κατι αλλο να σχολιασω. Για μενα οι τονοι ειναι εντελως λαθος στο nexus 34167192113_5796f572ed_c.jpgDSC05141 by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...