Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Για πες γιατί με ενδιαφέρει, ο nikos_mpl είδα ότι έχει πολλά Sony στην υπογραφή του αλλά είναι Samsung fan νομίζω.

Εσύ που έχεις το Ζ5 δεν είναι καλό ?το ΧΖ θα είναι καλύτερο βέβαια.

Ο Νίκος είναι fanboy, μην τον υπολογίζεις. (Σόρρυ Νίκο, αλλά.... :) )

Το Ζ5 με καλύπτει μια χαρά σαν κάμερα. Και το dxοMark ειχε βγει κορυφαίο για το 2015.

Για τα νεότερα μοντέλα δεν έχω γνώμη, δεν τα έχω δοκιμάσει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γατακια... θα ανεβασω φωτογραφιες απο το Xiaomi μου (Note 4X) και θα κλαιτε :lol:

Καλά video ανέβασε καλύτερα...εκει που η σειρά Redmi τα σπάει...χαχαχα...

Πλάκα πλάκα...ανέβασε καμία να δούμε και εμείς οι Xiaomi Lovers τι παίζει με την αναβάθμιση του RN3.

from my S7 edge

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Καλά video ανέβασε καλύτερα...εκει που η σειρά Redmi τα σπάει...χαχαχα...

Πλάκα πλάκα...ανέβασε καμία να δούμε και εμείς οι Xiaomi Lovers τι παίζει με την αναβάθμιση του RN3.

from my S7 edge

Βιντεο με τις ρυθμισεις που προτεινα στο forum ειναι οκ. Πλεον μονο ο ηχος με ενοχλει που κανει πολυ επιθετικο noise reduction

Φωτογραφιες δεν εχω βγαλει κατι το ιδιαιτερο αλλα θα ανεβασω μερικες για να χετε αποψη. Αλλα ναι αυτες βλεπονται... καμια σχεση με RN3.

Εν το μεταξυ αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι αν σκοταδια ενεργοποιησω hdr σε 3rd party camera app κανει τρελη διαφορα... δειχνει τις δυνατοτητες που εχει ο αισθητηρας και ποσο κακο Optimization εχει κανει η Xiaomi. Και δεν εννοω τη κλασσικη διαφορα που εκανε το hdr στη stock camera... ειναι χαωδης η διαφορα.

Edited by Antretng

Το Ζ5 με καλύπτει μια χαρά σαν κάμερα. Και το dxοMark ειχε βγει κορυφαίο για το 2015.

Το οτι σε καλύπτει είναι σχετικό. Προσωπικά που το είχα το κρίνω στην κάμερα μέτριο. Το dxoMark το σέβομαι σαφώς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να με πείσει για αυτό που αναφέρεις (κορυφαίο του '15)... το θεωρώ αστείο και προς συζήτηση ακόμα και δεν μπορώ να καταλάβω πως τα γράφουν αυτά.

Φοβερές οι φωτογραφίες από το Lumia 950 xl

Πράγματι, κορυφαίο αλλά μόνο το πρωί... Το βράδυ με την εστίαση μας τα χαλάει δυστυχώς

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Μate9 συνέχεια και λίγο παιχνίδι στα σκοτεινά.

https://app.box.com/s/tp869i6il4znki1eryveb1bw9t0ytnm0

Εδώ manual, χαμηλό ISO και 1.5-2sec το shutter.

και μια στο auto σε σκοτάδι

https://app.box.com/s/pagf72y0ejszy4p5rpd9tetw6t0i1iue

Σήμερα στα χέρια μου έπεσε το Μate9 με τους 2 φακούς.

Οπως βλέπετε πάντα σε ζόρικο περιβάλλον δοκιμάζω :)

https://app.box.com/s/u3pxafcyfi34cj956m0u80ds2jzic4p8

πολυ καλη οντως! περιμενουμε και αλλα δειγματα!

Για πες γιατί με ενδιαφέρει, ο nikos_mpl είδα ότι έχει πολλά Sony στην υπογραφή του αλλά είναι Samsung fan νομίζω.

Εσύ που έχεις το Ζ5 δεν είναι καλό ?το ΧΖ θα είναι καλύτερο βέβαια.

Φιλε mpaok μπορει να ειχα πολλα σονυ αλλα τα τελευταια δεν τα εχω δοκιμασει καθως απο το Ζ5 και μετα ειναι πολυ μετρια σε βασικους τομεις που ηταν κορυφη, οπως η αυτονομια. Στο θεμα καμερα ηταν παντα μετρια και μονο με χειροκινητες ρυθμισεις βελτιωνονται αρκετα, κατι που τα κανει δυχρηστα. Αν θες να παλευεις με τις ετοιμες σκηνες γιατι ουτε καν ενα αξιοπροπες Manual δεν εχουν παρε ΧΖ. Εγω πηρα το Ζ5c για λιγες μερες και δεν μου αρεσε. Δεν ειναι οτι ειχε κακη καμερα, αλλα το να εχεις μια μετρια συσκευη και να μην κερδιζεις τιποτα απο την καμερα δεν εχει νοημα. Ο Γιαννης (ddr2), αφου ξε-ερωτευτηκε τα apple, προτιμαει sony, αλλα ειναι μεχρι να δοκιμασει καμια μαρκα της προκοπης οπως η samsung... :lol::lol::p

Περα απο την πλακα, δεν ειμαι fan κανενος περαν της δικης μου ευχαριστησης. Το s7 edge Μου αρεσει συνολικα σαν συσκευη γιατι το θεωρω το πιο πληρες και το πιο ομορφο. Επισης θεωρω οτι εχει μια απο τις καλυτερες καμερες, με μειονεκτηματα που δεν με ενοχλουν, επομενως ειναι η πρωτη μου επιλογη προς το παρον. Μακαρι να ξανα εβγαζε η σονυ κατι πληρες οπως ηταν το Ζ3, να την ξαναπροτιμησω.

Εγω θα σου προτεινα 5 συσκευες που θεωρω οτι εχουν καλες καμερες, και ειναι θεμα υπολοιπου συνολου για να διαλεξεις: Χωρις να τις βαζω σε σειρα, μου αρεσουν τα δειγματα απο HTC 10, LG G5, oneplus 3T, s7 edge. Αυτες οι συσκευες θεωρω οτι για την τιμη που εχουν η καθε μια προσφερουν καλη καμερα, και συνολικα εχουν αρκετα συν και πλην που τα ξερουμε ολοι. Εγω εκτος απο το s7 θα ηθελα να δοκιμασω το htc 10 βασικα, αλλα και το 3Τ αν και σαν συσκευη επειδη δεν εχει ουτε καρτα μνημης ουτε ειναι αδιαβροχο, δεν με ψηνει πολυ.

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εδω δε μου αρεσουν. Η πρωτη ηθελε λιγοτερο φως σαφως, και ισως πιο καθαρο φακο, μαλλον δεν τον εχεις σκουπισει.

Η δευτερη δε μου αρεσει καθως η λεπτομερεια ειναι ελαχιστη. Ειναι σαν ζωγραφια ολη η φωτογραφια, χωρις ζουμ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

φιλε την πρωτη την εκαψες για τα καλα !!! οσο για την δευτερη δεν ξερω τι να πω!!??πιστευω οτι απλα ειναι τραγικη φωτογραφια με φουλ θόρυβο περιεργα χρωματα μια πρασιναδα και καμια απολυτος λεπτομερια !!! ισως ειναι κακια στιγμη τι να πω!!!:X

εδω σιγουρα θα ηθελε μανουαλ ρυθμισης!!!

μια στο αυτοματο mi5s!!

33846325901_b350bc4c87_c.jpgIMG_20170410_174158 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Παιδια δεν γνωριζουμε ποσο σκοταδια ηταν ομως. Αν με αλλα κινητα εβγαινε για παραδειγμα μαυρη τοτε μια χαρα τα πηγε.

HTC 10 auto

33133151864_5116a26ae9_k.jpg2017-04-11_06-53-50 by finn2k1, on Flickr

33133140554_898239292e_k.jpg2017-04-11_06-53-15 by finn2k1, on Flickr

33976840875_02f0defb78_k.jpg2017-04-11_06-53-34 by finn2k1, on Flickr

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

- ΠΟΛΥ μα πάρα ΠΟΛΥ μου άρεσαν του 950!!! Μά πάρα πολύ.

- Οι νυχτερινές του Mate 9... κλάμα...μηδέν απο μηδέν...αυτές οι δύο που βλέπω τουλάχιστον. :blink:

Το κλείστρο 1,5-2sec την σκότωσε.

- Βλέπω φωτό εσωτερικού χώρου απο το Mi5s και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι είναι απο Xiaomi! :cool:

- O Γιάννης ξε-ερωτεύτηκε την Apple; Δεν νομίζω...μάλλον η Apple τον "παράτησε" όπως και πολλούς ακόμα...δυστυχώς.

- HTC10. ΟΚ. Δεν έχω να πώ κάτι για τις ημερήσιες. ΠΠΠΠΠολύ δυνατή HTC επιτέλους!

- Μπορεί να αγαπάω Xiaomi και να έχω SamsAng αλλά είναι Apple Fun Boy...:wacko:να ξέτε...:p

Edited by pavlidisc

- Μπορεί να αγαπάω Xiaomi και να έχω SamsAng αλλά είναι Apple Fun Boy...:wacko:να ξέτε...:p

Μη φοβασαι, θα το παλεψουμε... πες το στην οικογενεια σου να σε βοηθησει να το ξεπερασεις. :lol:

Μη φοβασαι, θα το παλεψουμε... πες το στην οικογενεια σου να σε βοηθησει να το ξεπερασεις. :lol:

Ανίατη ασθένεια! Δεν ξεπερνιέται με τίποτα!!! :sick::love:

http://https//www.flickr.com/photos/149189895@N03/shares/5PQ892

Βρε κατάσκοπε της κακιάς ώρας...:lol::lol::lol:

...ακόμα δεν τα κατάφερες;;;;;;:(

:lol:

Βρε κατάσκοπε της κακιάς ώρας...:lol::lol::lol:

...ακόμα δεν τα κατάφερες;;;;;;:(

:lol:οχι ενω φαινεται να τα κανω ολα σωστα,και βλεπω και το λινκ και το στελνω δεν φαινονται.κριμα να μην μπορειτε να απολαυσετε αυτα τα εργα τεχνης της κινηταρας μου.:D

Tcl 20 5g

- ΠΟΛΥ μα πάρα ΠΟΛΥ μου άρεσαν του 950!!! Μά πάρα πολύ.

- Οι νυχτερινές του Mate 9... κλάμα...μηδέν απο μηδέν...αυτές οι δύο που βλέπω τουλάχιστον. :blink:

Το κλείστρο 1,5-2sec την σκότωσε.

- Βλέπω φωτό εσωτερικού χώρου απο το Mi5s και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι είναι απο Xiaomi! :cool:

- O Γιάννης ξε-ερωτεύτηκε την Apple; Δεν νομίζω...μάλλον η Apple τον "παράτησε" όπως και πολλούς ακόμα...δυστυχώς.

- HTC10. ΟΚ. Δεν έχω να πώ κάτι για τις ημερήσιες. ΠΠΠΠΠολύ δυνατή HTC επιτέλους!

Χρηστάρα, πιθανόν να ξέρεις ότι και ο Στηβ Jobs ήταν sony lover ;);)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Χρηστάρα, πιθανόν να ξέρεις ότι και ο Στηβ Jobs ήταν sony lover ;);)

Ωχ. Σοβαρά; Αυτό δεν έπρεπε να το αναφέρεις...ήταν χτύπημα χοντρό...με οδηγεί στους Γιαπωνέζους με 1000 και ας είναι και κακάσχημοι!

Η Steve ξέρει, ή μάλλον ήξερε...πάντα ήξερε. :respect:

@κατάσκοπε14, δες τα PM σου...μπάς και μπορέσουμε επιτέλους να δούμε καμία φωτογραφία σου!!! :happy:

Pixel xl

Auto

33847724811_d61b2ddd64_c.jpgIMG_20170411_103556 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr

33801562502_52f76dbebe_c.jpgIMG_20170410_200538 by ΝΙΚΟΣ Π., on Flickr

Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανέβασε την εικόνα tinypic.com και βάλε εδώ το BB code
τωρα το ειδα.θα το δοκιμασω.εχαριστω.

Tcl 20 5g

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...