Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Μιας και πολλοί αναφέρουν ότι θέλουν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα απλά βγάζοντας το κινητό και πατώντας ένα κουμπί, δίχως να μπλέκονται με ρυθμίσεις, η γνώμη μου είναι ότι αυτό γίνεται με τα nexus 5x/6p με αυτόματο και hdr+

Πραγματικά πολύ δυνατές επιλογές και οι δύο σε ότι αφορά την κάμερα στο αυτόματο! :up:

@x_vagos_x Μάλιστα...

@Fredometrios ένα link για να δώ τί περίπου είναι αυτό το raw γιατί το ακούω αλλά δεν έχω ασχοληθεί για να δω τί κάνει...

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πραγματικά πολύ δυνατές επιλογές και οι δύο σε ότι αφορά την κάμερα στο αυτόματο! :up:

@x_vagos_x Μάλιστα...

@Fredometrios ένα link για να δώ τί περίπου είναι αυτό το raw γιατί το ακούω αλλά δεν έχω ασχοληθεί για να δω τί κάνει...

Είναι τα ανεπεξέργαστα ή ελάχιστα επεξεργασμένα αρχεία που τραβάει ο φακός. Χωρίς επεξεργασία από software. Ότι ακριβώς αποτύπωσε ο φακός και έπειτα το software παρενέβη επ' αυτού.

Και καθότι ασυμπίεστο, έχει περισσότερη "πληροφορία". Έτσι μπορείς να πειράξεις με περισσότερη ευκολία τις σκιές και τα φωτεινά σημεία χωρίς να καούν/μαυρίσουν. Μπορείς να αυξήσεις τις σκιές και να μειώσεις τα λευκά σημεία χωρίς να φαίνονται μουντά.

Edited by x_vagos_x

Είναι τα ανεπεξέργαστα ή ελάχιστα επεξεργασμένα αρχεία που τραβάει ο φακός. Χωρίς επεξεργασία από software. Ότι ακριβώς αποτύπωσε ο φακός και έπειτα το software παρενέβη επ' αυτού.

Και πώς γίνεται να τα πάρουμε αυτά με-από το S7;

Μου λέει επίσης οτι τέτοια λήψη video δεν έχω συναντήσει σε κανένα άλλο κινητό (χωρίς να έχω ποτέ LG)
Πάρε ένα sony και μετά μιλάμε... :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Γιάνναρε...το κινητό που έχεις, πρέπει να σου κάνει και λίγο κούκου...όχι να το βλέπεις και να στραβομουτσουνιάζεις. :D

Άν το G5 είναι μία φορά άσΚημο (και με την άνευ λόγου και ουσίας για μένα 2η κάμερα) τότε τα Sony είναι 10. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως!!! :D

ΜπΛιαΞ ΣΕ λέω!!!!

Γούστα είναι αυτά....εσύ ξέρεις..."προσωρινό" tιμε out μέχρι να ορθοποδήσουμε και ξαναβάλουμε τα γυαλιά της Apple...σε καμιά 200αριά χρόνια δηλαδή...:lol:

Υ.Γ1 Καλά είναι...ότι καινούριο μαθαίνεις είναι προς όφελος.:happy:

Υ.Γ2 άντε...έτοιμος για παρατήρηση είμαι πάλι λόγω off topic...

Γιάνναρε...το κινητό που έχεις, πρέπει να σου κάνει και λίγο κούκου...όχι να το βλέπεις και να στραβομουτσουνιάζεις. :D

Άν το G5 είναι μία φορά άσΚημο (και με την άνευ λόγου και ουσίας για μένα 2η κάμερα) τότε τα Sony είναι 10. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως!!! :D

ΜπΛιαΞ ΣΕ λέω!!!!

Γούστα είναι αυτά....εσύ ξέρεις..."προσωρινό" tιμε out μέχρι να ορθοποδήσουμε και ξαναβάλουμε τα γυαλιά της Apple...σε καμιά 200αριά χρόνια δηλαδή...:lol:

Η αληθεια ειναι οτι το βιντεο των σονυ νομιζω ειναι καλυτερο απο ολα..

Αλλα δεν εχω κανει ποτε συγκριση διπλα-διπλα να εχω σωστη εικονα.

Οσο για το σχεδιο, απλα τα μπεζελ να μαζεψει και θα ειναι μια χαρα, εξαλλου η πλατη του Ζ5 ειναι ο,τι πιο ομορφο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη, αλλα μεχρι εκει, για το ΧΖ που το εχω δει σε μαγαζια μονο ειναι για κλαμματα το σχεδιο (προσωπικη αποψη).

Τωρα για τις καμερες των σονυ, προσωπικα θεωρω οτι ειναι αδικημενα κινητα αλλα σε αυτο φταιει η σονυ που στο αυτοματο σηκωνει θορυβο στο θεο και δεν σου δινει πραγματικο Manual να παιξεις, οποτε σου χαλαει ολη την διαθεση να ασχοληθεις. Επισης ο συνδυασμος των κακων μπεζελ, της μειωσης της αυτονομιας κτλ κτλ, δεν τα κανει ελκυστικα σε αλλες παραμετρους να πει κανεις οτι αξιζει να παει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Είπαμε η Sony επειδή δίνει τους φακούς της σε όλους τους άλλους, αναγκαστικά κρατάει πισινή για να μην τους κάνει φαουλ. Οπότε αφήνει ανεκμετάλλευτο τον φακό της με ένα απλό software.

Η SONY δίνει τους αισθητήρες, όχι τους φακούς.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Επίσης, στους φακούς της (βλέπε όλη την οικογένεια Z5) έχει έντονες παραμορφώσεις στα άκρα των φωτογραφιών. Είναι γνωστό το πρόβλημα από καιρό.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Επίσης, στους φακούς της (βλέπε όλη την οικογένεια Z5) έχει έντονες παραμορφώσεις στα άκρα των φωτογραφιών. Είναι γνωστό το πρόβλημα από καιρό.

Έχει τους πιο ευρυγώνιους φακούς, εκεί οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η παραμόρφωση στα άκρα. Αν τραβάς σε 4:3 όμως, όπως εγώ (που και πάλι το πλάνο είναι ευρύτερο από άλλα κινητά) , δεν έχει παραμόρφωση.

ΜπΛιαΞ ΣΕ λέω!!!!

Χρήστο μου, τα σόνυ τα αγοράζω ΚΥΡΙΩΣ γιατί μου αρέσουν. Τα βλέπω και τα γουστάρω.

Γι αυτό σωστά λες, γούστα είναι αυτά...

Πχ τα νέα iphones από το 6 και μετά δεν μου αρέσουν. Σόρρυ, αλλά δεν....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τωρα για τις καμερες των σονυ, προσωπικα θεωρω οτι ειναι αδικημενα κινητα αλλα σε αυτο φταιει η σονυ που στο αυτοματο σηκωνει θορυβο στο θεο και δεν σου δινει πραγματικο Manual να παιξεις, οποτε σου χαλαει ολη την διαθεση να ασχοληθεις. Επισης ο συνδυασμος των κακων μπεζελ, της μειωσης της αυτονομιας κτλ κτλ, δεν τα κανει ελκυστικα σε αλλες παραμετρους να πει κανεις οτι αξιζει να παει..

Έτσι είναι Νίκο. Βασικά ακολουθεί αυτό που ξέρει από την αγορά των compact μηχανών. Δίνει ψευτοmanual με πολλές έτοιμες σκηνές, όπως κάνουν όλοι στις ψηφιακές των 100-150 ευρώ. Στο ΧΖ έδωσε πλήρες manual αλλά περιόρισε το κλείστρο στο 1''. Γιατί??? έτσι, χωρίς λόγο. Αν το πήγαινε στα 4'' θα ήταν όλα μια χαρά.

Το μόνο κακό στα σονυ είναι το auto, λόγω θορύβου το βράδυ.

Για το βίντεο όμως, εκεί δίνει ρέστα με πολύ φωτεινό φακό (ακόμα και 1080 @60 fps σε κακό φωτισμό) και απίστευτη σταθεροποίηση και υπερ-γρήγορο focus.

Χρήστο μου, τα σόνυ τα αγοράζω ΚΥΡΙΩΣ γιατί μου αρέσουν. Τα βλέπω και τα γουστάρω.

Άμα τα γουστάρεις εγώ μαζί σου φίλε!!!!!! :cool:

Υ.Γ Από τα νέα iPhone πολλά είναι που δεν μου αρέσουν αλλά είναι κουβέντα άλλου θέματος. :rolleyes:

Είπαμε η Sony επειδή δίνει τους φακούς της σε όλους τους άλλους, αναγκαστικά κρατάει πισινή για να μην τους κάνει φαουλ. Οπότε αφήνει ανεκμετάλλευτο τον φακό της με ένα απλό software.

Ετσι ειναι παιδες αλλα το να φτιαχνει μαπα καμερα για να μην παρεξηγηθουν οι ανταγωνιστες της ή τελος παντων επειδη τους εφοδιαζει αισθητηρες το θεωρω λαθος σκεπτικο.. Ειναι σα να λεμε οτι η samsung Θα βγαζει αργα κινητα επειδη κατασκευαζει τα τσιπ ή αργες μνημες στα δικα της επειδη φτιαχνει μνημες κτλ κτλ.. δεν ειναι λογικη αυτη οποτε απλα θεωρω οτι οπως σε ολα τα αλλα (μπεζελ, μπαταρια κτλ) εχουν ανοητη τακτικη ή ειναι αδυναμοι να κανουν κατι καλυτερο..

Έχει τους πιο ευρυγώνιους φακούς, εκεί οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η παραμόρφωση στα άκρα. Αν τραβάς σε 4:3 όμως, όπως εγώ (που και πάλι το πλάνο είναι ευρύτερο από άλλα κινητά) , δεν έχει παραμόρφωση.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι είναι Νίκο. Βασικά ακολουθεί αυτό που ξέρει από την αγορά των compact μηχανών. Δίνει ψευτοmanual με πολλές έτοιμες σκηνές, όπως κάνουν όλοι στις ψηφιακές των 100-150 ευρώ. Στο ΧΖ έδωσε πλήρες manual αλλά περιόρισε το κλείστρο στο 1''. Γιατί??? έτσι, χωρίς λόγο. Αν το πήγαινε στα 4'' θα ήταν όλα μια χαρά.

Το μόνο κακό στα σονυ είναι το auto, λόγω θορύβου το βράδυ.

Για το βίντεο όμως, εκεί δίνει ρέστα με πολύ φωτεινό φακό (ακόμα και 1080 @60 fps σε κακό φωτισμό) και απίστευτη σταθεροποίηση και υπερ-γρήγορο focus.

Οντως Γιαννη ετσι ειναι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ετσι ειναι παιδες αλλα το να φτιαχνει μαπα καμερα για να μην παρεξηγηθουν οι ανταγωνιστες της ή τελος παντων επειδη τους εφοδιαζει αισθητηρες το θεωρω λαθος σκεπτικο.. Ειναι σα να λεμε οτι η samsung Θα βγαζει αργα κινητα επειδη κατασκευαζει τα τσιπ ή αργες μνημες στα δικα της επειδη φτιαχνει μνημες κτλ κτλ.. δεν ειναι λογικη αυτη οποτε απλα θεωρω οτι οπως σε ολα τα αλλα (μπεζελ, μπαταρια κτλ) εχουν ανοητη τακτικη ή ειναι αδυναμοι να κανουν κατι καλυτερο..

Ακριβώς. Ο συνειρμός αυτός δεν είναι σωστός και σίγουρα δεν τον ακολουθεί η σόνυ.

Όπως είπα, η σόνυ ακολουθεί την τακτική των κατασκευαστών entry level compact μηχανών.

Απο Pixel έχουμε δείγματα και μου ξέφυγαν ή δεν έχει κανείς;;

Κανείς όμως. Με τέτοιες τιμές κι εγώ iPhone θα έπαιρνα :P

Παρακολουθώ έκπληκτος εδώ και 10δες σελίδες το VS σχετικά με την ανωτερότητα της κάμερας του ή μη κι εκπλήσομαι!

Θα ήθελα να παραθέσω την άποψη μου χωρίς διάθεση να δημιουργήσω εντάσεις ή να προσβάλω κάποιον.

Καταρχάς να επισημάνω ότι υπήρξα 6 φορές κάτοχος του S7 (και του edge) και πέτυχα και SONY και SAMSUNG αισθητήρες (όμοιο αποτέλεσμα).

Άλλες τόσες φορές υπήρξα κάτοχος και του G4 και του G5.

Έχω παραθέσει και συγκριτικά σε προηγούμες σελίδες.

Η Samsung φημίζεται για τις κάμερες της γενικά, αλλά στο S7 νομίζω ότι δεν έχει κάνει καλή δουλειά, μιας και ρίξανε όλο το βάρος μόνο σε κάποια σημεία marketing. Πραγματικά απορώ με τις διθυραμβικές κριτικές των sites, των reviews και των YouTubers...

Θα ξεκινήσω με τα θετικά:

- έχει πολύ γρήγορο start up

- έχει μία κάμερα με εξαιρετικά γρήγορο focus (το καλύτερο όλων αυτή τη στιγμή!) σε όλες τις συνθήκες

- καλός εξισορροπισμός σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, χωρίς να καίει σημεία

- είναι ακριβές στην εστίαση και αποτυπώνει με ακρίβεια αυτό που βλέπεις. Γενικά με λίγη προσπάθεια παίρνεις πολύ πετυχημένη φωτογραφία

κι ως εκεί...

Συγκριτικά με τις αντίστοιχες κάμερες G4/G5 κτλ. υστερεί σε πολλά, δεν το συζητώ!

Θα παραθέσω τα μειονεκτήματα της κάμερας του S7 συγκριτικά και μη:

- Χαμηλότερη ανάλυση και μείωση της σε 16:9 (it's ok)

- Οι λεπτομέρειες εξαφανίζονται σε μακρινά πλάνα και σε εσωτερικούς χώρους με φωτισμό δωματίου

- Υπερβολικό sharpening για να εντυπωσιάσει και να αντισταθμίσει το παραπάνω θέμα

- Στις φωτογραφίες χωρίς φως ημέρας έχει ένα brown cast. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, μια τάση να καφετίζει το σύνολο της φωτογραφίας

- Το ois δεν είναι καλύτερο της σειράς G

- Λαδοπαστέλ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Γενικά μια αίσθηση beautification στα πρόσωπα, άνευ προφανούς λόγου

- Τη νύχτα εύκολα βγάζεις καθαρή φωτογραφία, πράγμα που τους περισσότερους τους καλύπτει. Όμως οι λεπτομέρειες και τα χρώματα "πάνε περίπατο".

- Στο long shutter speed, οι φωτογραφίες δεν έχουν την ποιοτική αποτύπωση άλλων ναυαρχίδων.

- Σε κάποια φώτα, δημιουργείται έντονη αντανάκλαση τους στο φακό. Π.χ. σε ένα φωτιστικό με ένα μεγάλο στρογγυλο γλόμπο, όπου κι αν έστρεφα την κάμερα, είχα αποτύπωση του μέσα στην τελικά απεικόνιση. Δεν αναφέρομαι στις μικρές κυλίδες φωτός που δημιουργούνται σε όλες τις κάμερες.

Για να μην παρεξηγηθώ -το απαναλαμβάνω- το S7 είναι εξαιρετικό all around smartphone με καλή κάμερα. Καλύτερο smartphone από τα άλλα θα έλεγα.

Τώρα, αναλόγως της χρήσης της κάμερας και των απαιτήσεων του καθενός, μπορεί να χαρακτηριστεί από μέτρια έως πολύ καλή.

Με τίποτα όμως εξαιρετική, ειδικά συγκριτικά με τον ανταγωνισμό της εποχής και του υψηλού του τιμήματος...

ευγε φιλε μου...συμφωνω σε ολα .Αυτη ειναι η αληθεια για την καμερα του S7 και οποιος δεν την βλεπει εθελοτυφλει.

Πολυ καλη αναλυση και ερχεσαι να με επιβεβαιωσεις ξανα γι αυτα που φωναζω εδω κι ενα μηνα.

Το S7 ειναι ενα ομορφο κινητο, με ωραια οθονη...αλλα με μετρια καμερα.

Οι μονοι που δεν εχουν τη δυναμη να το παραδεχτουν ειναι οι κατοχοι του.

ωραια τα επιχειρηματα σου.. αν θες πες μας τι βλεπεις και στις φωτο που εβγαλα και ανεβασα εγω και κανε μια αναλυση πανω σε αυτες.. ή βγαλε εσυ αν εχεις τις συσκευες και μπορεις.

Νικο ειναι κουραστικο να λεμε τα ιδια και τα ιδια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι κατοχοι της συσκευης αντιδρατε ετσι, ολα εχουν αδυναμα σημεια στην καμερα απλα το s7 τυχαινει να εχει περισσοτερα αδυναμα σημεια απο τα υπολοιπα κορυφαια επισης.

Νομιζω οτι ο συμφορουμητης τα ειπε ολα και συμφωνω 100% μαζι του

Παρακολουθώ έκπληκτος εδώ και 10δες σελίδες το VS σχετικά με την ανωτερότητα της κάμερας του ή μη κι εκπλήσομαι!

Θα ήθελα να παραθέσω την άποψη μου χωρίς διάθεση να δημιουργήσω εντάσεις ή να προσβάλω κάποιον.

Καταρχάς να επισημάνω ότι υπήρξα 6 φορές κάτοχος του S7 (και του edge) και πέτυχα και SONY και SAMSUNG αισθητήρες (όμοιο αποτέλεσμα).

Άλλες τόσες φορές υπήρξα κάτοχος και του G4 και του G5.

Έχω παραθέσει και συγκριτικά σε προηγούμες σελίδες.

Η Samsung φημίζεται για τις κάμερες της γενικά, αλλά στο S7 νομίζω ότι δεν έχει κάνει καλή δουλειά, μιας και ρίξανε όλο το βάρος μόνο σε κάποια σημεία marketing. Πραγματικά απορώ με τις διθυραμβικές κριτικές των sites, των reviews και των YouTubers...

Θα ξεκινήσω με τα θετικά:

- έχει πολύ γρήγορο start up

- έχει μία κάμερα με εξαιρετικά γρήγορο focus (το καλύτερο όλων αυτή τη στιγμή!) σε όλες τις συνθήκες

- καλός εξισορροπισμός σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, χωρίς να καίει σημεία

- είναι ακριβές στην εστίαση και αποτυπώνει με ακρίβεια αυτό που βλέπεις. Γενικά με λίγη προσπάθεια παίρνεις πολύ πετυχημένη φωτογραφία

κι ως εκεί...

Συγκριτικά με τις αντίστοιχες κάμερες G4/G5 κτλ. υστερεί σε πολλά, δεν το συζητώ!

Θα παραθέσω τα μειονεκτήματα της κάμερας του S7 συγκριτικά και μη:

- Χαμηλότερη ανάλυση και μείωση της σε 16:9 (it's ok)

- Οι λεπτομέρειες εξαφανίζονται σε μακρινά πλάνα και σε εσωτερικούς χώρους με φωτισμό δωματίου

- Υπερβολικό sharpening για να εντυπωσιάσει και να αντισταθμίσει το παραπάνω θέμα

- Στις φωτογραφίες χωρίς φως ημέρας έχει ένα brown cast. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, μια τάση να καφετίζει το σύνολο της φωτογραφίας

- Το ois δεν είναι καλύτερο της σειράς G

- Λαδοπαστέλ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Γενικά μια αίσθηση beautification στα πρόσωπα, άνευ προφανούς λόγου

- Τη νύχτα εύκολα βγάζεις καθαρή φωτογραφία, πράγμα που τους περισσότερους τους καλύπτει. Όμως οι λεπτομέρειες και τα χρώματα "πάνε περίπατο".

- Στο long shutter speed, οι φωτογραφίες δεν έχουν την ποιοτική αποτύπωση άλλων ναυαρχίδων.

- Σε κάποια φώτα, δημιουργείται έντονη αντανάκλαση τους στο φακό. Π.χ. σε ένα φωτιστικό με ένα μεγάλο στρογγυλο γλόμπο, όπου κι αν έστρεφα την κάμερα, είχα αποτύπωση του μέσα στην τελικά απεικόνιση. Δεν αναφέρομαι στις μικρές κυλίδες φωτός που δημιουργούνται σε όλες τις κάμερες.

Για να μην παρεξηγηθώ -το απαναλαμβάνω- το S7 είναι εξαιρετικό all around smartphone με καλή κάμερα. Καλύτερο smartphone από τα άλλα θα έλεγα.

Τώρα, αναλόγως της χρήσης της κάμερας και των απαιτήσεων του καθενός, μπορεί να χαρακτηριστεί από μέτρια έως πολύ καλή.

Με τίποτα όμως εξαιρετική, ειδικά συγκριτικά με τον ανταγωνισμό της εποχής και του υψηλού του τιμήματος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

παιδια ειναι η ιδεα μου η αυτες η νυχτερινες απο το htc 10 ειναι χαλια!!!!:blink: (καποιοι εδω μεσα λεγανε οτι ειναι η καλυτερη καμερα !!??) παοκ (κωστα ) τα φώτα εδω θα ηταν χρήσιμα τωρα !!

Γιαννη μιας και τα εχεις και τα δυο ανεβασε στο αυτοματο μερικες νυχτερινες να δουμε διαφορες!!!(δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι lg g4 θα την εβγαζε καλυτερα!!)

τωρα όσο για την κοντρα αυτην με το s7 εχει πραγματικα κουράσει παιδια!!! ο παοκ λεει οτι ειναι μετρια η καμερα του !!αυτη ειναι η αποψη του ρε παιδια πρεπει δηλαδη να του την αλλαξουμε??

εγω το ειχα το s7 και s7 edge ( απο ομορρφια δεν το κερδιζει κανενα τηλεφωνο!!) δεν πιστευω οτι ειναι μετρια αλλα ειναι πολυ καλη δεν ειναι τοπ αλλα οχι και μετρια!!!! σε συνθηκες χαμιλου φωτισμού πρόσωπα μην βγαζετε γιατι απλα ειναι χαλια χωρις καθολου λεπτομερια βαλτε φλας οπωσδήποτε!!!(το εκανα εγω στης διακοπες και πραγματικα σχεδον ολες της πεταξα!! που δεν πιστευω οτι καποιο αλλο τηλεφωνο θα της εβγαζε καλυτερα!!!)

of topic

η προσωπική μου λόγοι που εδωσα το s7

1)οχι και τοσο δυνατο σημα δικτύου στο χωριο που μενω(το mi5s εχει καλυτερο σημα δυνατοτερο!!)

2)το αδύναμο wifi σε συγκρισει με τα αλλα τηλεφωνα και εδω το mi5s πιανει περισσότερα!! και γενικα και αλλα τηλεφωνα

3)μετα απο δυο μηνες λειτουργιας (σχεδον) το τηλεφωνο βάρυνε καπως και εγινε λιγο πιο αργο (software τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε οπως και στα προηγουμενα samsung!!!)

αν αυτα δεν υπηρχαν δυσκολα θα το αλλαζα πραγματικα αφου ολα τα αλλα ειναι σουπερ ειδικα η οθονη του!! τα edges για μενα ειναι πραγματικα άχρηστα!!απλα ειναι πανεμορφα!!

Edited by manthosffvll

η προσωπική μου λόγοι που εδωσα το s7

1)οχι και τοσο δυνατο σημα δικτύου στο χωριο που μενω(το mi5s εχει καλυτερο σημα δυνατοτερο!!)

2)το αδύναμο wifi σε συγκρισει με τα αλλα τηλεφωνα και εδω το (mi5s πιανει περισσότερα!!) και γενικα απο αλλα τηλεφωνα

3)μετα απο δυο μηνες λειτουργιας (σχεδον) το τηλεφωνο βάρυνε καπως και λιγο πιο αργο (software τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε οπως και στα προηγουμενα samsung!!!)

Αυτοί ακριβώς (μα ακριβώς) είναι οι λόγοι που δεν αγοράζω Samsung.

Όσο για την κάμερα του htc 10 , δεν την ξέρω τη συσκευή, αλλά χεράτες φωτογραφίες, με 800iso τέτοιο αποτέλεσμα δίνουν σε όλες σχεδόν τις συσκευές. Άλλο κάτι νυχτερινά που βλέπεις με Iso 50.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν λέω, αλλά γενικά αυτά είναι τα επίπεδα.

Αυτοί ακριβώς (μα ακριβώς) είναι οι λόγοι που δεν αγοράζω Samsung.

Όσο για την κάμερα του htc 10 , δεν την ξέρω τη συσκευή, αλλά χεράτες φωτογραφίες, με 800iso τέτοιο αποτέλεσμα δίνουν σε όλες σχεδόν τις συσκευές. Άλλο κάτι νυχτερινά που βλέπεις με Iso 50.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν λέω, αλλά γενικά αυτά είναι τα επίπεδα.

Γιαννη, επειδη δεν το ειχες το s7 και επειδη ειχα σονυ, αν και δεν αφορα αυτο το θεμα, εχω να πω οτι το s7 ειναι αρκετα γρηγορο ακομα και μετα απο 6 μηνες χωρις επαναφορα και με updates OTA, τουλαχιστον οπως εγω το εζησα.

Οσο για το σημα, ηταν ενα κλικ πιο κατω απο το Ζ3 και σχεδον τα ιδια με Ζ5, αλλα το sar του ειναι πολυ χαμηλο, και το προτιμω.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νικο ειναι κουραστικο να λεμε τα ιδια και τα ιδια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι κατοχοι της συσκευης αντιδρατε ετσι, ολα εχουν αδυναμα σημεια στην καμερα απλα το s7 τυχαινει να εχει περισσοτερα αδυναμα σημεια απο τα υπολοιπα κορυφαια επισης.

Νομιζω οτι ο συμφορουμητης τα ειπε ολα και συμφωνω 100% μαζι του

οκ εχεις δικιο, αλλα ξερεις οτι τα περισσοτερα μελη βρισκουν πολυ καλυτερες τις φωτο του S7, ειδικα σε λεπτομερεια και σε ευκρινεια, διαβασε καλα ολες τις σελιδες..

Edited by impreza_sti

Πάντως...στα τόσο χρόνια μέσα στα forum...πρώτη φορά τέτοια αντιπαράθεση χωρίς να είναι στην μέση iPhone. :p

from my S7

Πάντως...στα τόσο χρόνια μέσα στα forum...πρώτη φορά τέτοια αντιπαράθεση χωρίς να είναι στην μέση iPhone. :p

from my S7

καταντια...

Γιαννη, επειδη δεν το ειχες το s7 και επειδη ειχα σονυ, αν και δεν αφορα αυτο το θεμα, εχω να πω οτι το s7 ειναι αρκετα γρηγορο ακομα και μετα απο 6 μηνες χωρις επαναφορα και με updates OTA, τουλαχιστον οπως εγω το εζησα.

Οσο για το σημα, ηταν ενα κλικ πιο κατω απο το Ζ3 και σχεδον τα ιδια με Ζ5, αλλα το sar του ειναι πολυ χαμηλο, και το προτιμω

Δεν είχα το s7, αλλά είχα galaxy nexus, note2 xcover2 και το γενικό μου συμπέρασμα είναι ότι έχουν ασθενικούς δέκτες gsm και wifi.

Μπορεί - και προφανώς - δεν ισχύει για όλα τα μοντέλα, όμως σαν καταναλωτής, το συμπέρασμά μου το έχω βγάλει. Είναι πρόβλημα της εταιρίας που δεν με έπεισε, όχι δικό μου.

Διαβαζω τωρα τελευταια το θρεντ και βλεπω οτι το s7 αναφερεται ως μετρια καμερα, συμφωνω μαζι τους αλλα μετρια αναμεσα στις τοπ καμερες οπως htc10,g5,g4,950,pixel κτλ για τους λογους που εχουν χιλιοειπωθει και σωστα επισημανθει απο τους πιο εμπειρους.

Αυτα σχετικα με τις τελευταιες σελιδες.

Θελω να δω περισσοτερα δειγματα απο iphone 7 και pixel.που ειστε ολοι εσεις?

Γνωριζω οτι εισαι αντικειμενικος και γνωστης της φωτογραφιας...συμφωνεις λοιπον και συ οτι ειναι μετρια η καμερα του S7

Edited by impreza_sti

Εγώ παιδιά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή ΓΕΝΙΚΑ, αλλά και από την φωτογραφία και το video.

Ο Μάνθος έχει δίκιο. Από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησα ήταν το ασθενέστερο σήμα δικτύου και Wifi σε σχέση με το Redmi Note 3 Pro που είχα. Αλλά όχι σε σημείο που να δημιουργεί πρόβλημα. Τί εννοώ; Η ποιότητα συνομιλία με 1-2 μπάρες σήματος στο S7 είναι καλύτερη από αυτήν του RN3 με 5 μπάρες...ίσως και από το γεγονός ότι δουλεύει το HD voice (το οποίο στο Xiaomi ήταν ενεργοποιημένο αλλά δεν νομίζω ότι δούλεψε ποτέ...)

Όσον αφορά το γεγονός ότι το λειτουργικό γίνεται βαρύ μετά απο λίγο καιρό...δεν το ξέρω ακόμη. Στο Xiaomi με 2 wipe καθάριζε το τοπίο εάν υπήρχε τέτοιο θέμα. Εδώ δεν ξέρω τί παίζει με αυτά...

Το βασικό είναι ότι σε κάθε επιλογή υπάρχουν κριτήρια. Ανάλογα με τα standard που βάζει ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Για μένα...είναι βασικό πράμα η κάμερα (γι' αυτό έφυγα από το RN3) αλλά μετράνε και άλλα πράγματα. Άλλον θέλει δυνατό σήμα και δεν δίνει τόσο σημασία στην κάμερα. Άλλος θέλει λεπτομέρεια στο έπακρο...άλλος δεν θέλει...και τόσοι μα τόσοι άλλοι παράγοντες επηρεάζουν την τελική επιλογή. Η καλύτερη συσκευή είναι αυτή που μας καλύπτει πλήρως.ΕΜΑΣ...όχι τους άλλους.

Τελικά όμως, σε αυτό το νήμα μιλάμε για κάμερα. Είτε αυτή είναι του iPhone των 1000 ευρώ είτε του Xiaomi των 100 ευρώ. ΔΕΝ παίζουν ρόλο ούτε οι οθόνες, ούτε οι μπαταρίες ούτε τίποτε άλλο. Και εδώ, προσωπική μου άποψη, κερδίζουν τα LG (και ας μην τα γουστάρω καθόλου) λόγω καλύτερης λεπτομέρειας στις περισσότερες των φωτογραφιών που έχω δει εδώ μέσα. Και δεν αναφέρομαι σε φωτογραφίες ημέρας οπού εκεί και το RN3 pro στέκεται απέναντι στις ναυαρχίδες με χαρακτηριστική άνεση. Μερικές χαμηλού φωτισμού που έχω δει από 1020 και G4-G5 με άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Τώρα εάν τραβήχτηκαν με στημένα σκηνικά και 15sec κλείστρα, δυστυχώς ούτε αυτό απασχολεί τον συγκεκριμένο χώρο.

Edited by pavlidisc

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...