Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

mi5s πρόσωπο!!ειναι μεσα και ο φωτισμός δεν ηταν αρκετός!!

25302139679_35223f3980_c.jpgIMG_20161112_170737_HHT by manthos kalaitzidis, on Flickr

Μη βγαζεις στο αυτοματο γιατι ανεβαζει το iso στο 6400.

βγαλε με night mode η manual

Lumia 950 auto Proshot

25302876689_de82d04529_c.jpgProShot_20161112_165432 by foxy4270, on Flickr

Edited by paok4270

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παοκ ειναι με night mode βγαλμένη !!παρόλα αυτα δεν ειναι κακη και ειδικα για τοσο μεγα iso o θόρυβος ειναι λίγος!!! δεν ειχα χρονο να την βγαλω με manual και αυτη ηταν στα γρηγορα!!!

παοκ ειναι με night mode βγαλμένη !!παρόλα αυτα δεν ειναι κακη και ειδικα για τοσο μεγα iso o θόρυβος ειναι λίγος!!! δεν ειχα χρονο να την βγαλω με manual και αυτη ηταν στα γρηγορα!!!

ναι αρκετα καλη ειναι, απλα το iso ειναι υπερβολικο.

Αλλο Mode για βραδυνες δεν εχει?

ναι αρκετα καλη ειναι, απλα το iso ειναι υπερβολικο.

Αλλο Mode για βραδυνες δεν εχει?

οχι δεν εχει !!μετα μονο manual!! το iso ειναι όντως υπερβολη !!!

να και μια manual το στήριξα το τηλεφωνο σε γλαστρα και ετρεμα μην μου πεσει απο δευτερο όροφο!!!!

30903100766_dfe0391d79_c.jpgIMG_20161112_194236 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Edited by manthosffvll

Πραγματικα μετρια φωτο, πολυ soft παντου και επισης ειχαν καποιο θεμα τα Lumia με το white balance και πανε ολα προς το μπλε;

Ειδικα αυτες που εχεις ανεβασει τη μερα, ειναι λες και εχεις περασει λαδομπογια μπλε τον ουρανο.

Αυτη δε του προσωπου, χανει παρα πολυ σε λεπτομερεια, ποσο μαλλον αν σκεφτεις οτι το iso ειναι στο 100 :blink: (φαινεται λες και ειναι στο 800)

Περιμενα πολλα περισσοτερα απο το Lumia, ειδικα αν σκεφτεις οτι το μονο που αξιζει ειναι η φωτογραφικη σε αυτο.

Ας μας πει και ο υπολοιπος κοσμος τι πιστευει για την καμερα του 950.

@navi55, @natna, @montoya, @vasilishd2

O χρηστης nikchris ισχυριζεται για την καμερα του 950 οτι.

1.εχει κακο white balance...Οι φωτο εχουν μια μπλε αποχρωση

2.ακομα και σε iso 100 εχει θορυβο...σε iso 800 ειναι μαυρο χαλι

3.ο φακος ειναι μετριος

4.οι φωτο ειναι πολυ soft

5.o ουρανος βγαινει σαν μπλε λαδομπογια

...περιμενω να ακουσω και την δικη σας αποψη.

Καταρχήν η φωτογραφία που έκανε παράθεση ο nikchris είναι private. Απορώ πως μπήκε στον κόπο να αξιολογήσει μία φωτογραφία βλέποντας την "μικρογραφία". Εκτός αν έγινε private μετέπειτα.

Από εκεί και έπειτα προφανώς και δεν ισχύει τίποτα από αυτά που αναφέρει.

Το wb πάντα ήταν προς το κίτρινο και κάπως έχει βελτιωθεί. Βλέπουμε δείγματα από άλλες συσκευές lg g5, S7 κλπ με χειρότερα χρώματα και αρκετά πιο κίτρινα.

Για το iso 100 δεν ανέφερε για θόρυβο, αλλά για λεπτομέρεια. Η τελευταία φώτο προσώπου που ανέβηκε όντως στο πρόσωπο δεν έχει μεγάλη λεπτομέρεια, και εγώ που έχω τραβήξει αντίστοιχες το ίδιο συμβαίνει. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί η κάμερα κάνει γενική εστίαση να πιάσει όλο το θέμα είτε κάνει κάποιου είδους επεξεργασία για να καλύψει πχ ατέλειες.

Ουρανός λαδομπογιά στο 950! Δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω..

Όσο για το χαμηλό iso αυτό συμβαίνει όχι λόγω μέτριου φακού, αλλά λόγω καλού φακού όπου δεν έχει ανάγκη να ανεβάσει υψηλά το iso.

Προφανώς αυτή η ξαφνική επίθεση με όλα αυτά τα μαζεμένα αρνητικά σχόλια κάτι άλλο κρύβουν και σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα σχόλια είναι flame.

@nikchris μετά από τόσες παρατηρήσεις που έχουμε κάνει τις τελευταίες μέρες μπήκες στην διαδικασία να γράψεις όλα αυτά τα γενικόλογα με σκοπό να δημιουργήσεις αντιπαράθεση, κάτι το οποίο δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Θα έπρεπε να ήσουν πιο προσεκτικός.

οχι δεν εχει !!μετα μονο manual!! το iso ειναι όντως υπερβολη !!!

να και μια manual το στήριξα το τηλεφωνο σε γλαστρα και ετρεμα μην μου πεσει απο δευτερο όροφο!!!!

30903100766_dfe0391d79_c.jpgIMG_20161112_194236 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Η κάμερα είναι καλή αλλά κάτι δεν μου κάθετε καλά στη πρώτη φωτογραφία περίμενα περισσότερα από αυτόν τον σενσορα η δεύτερη είναι λίγο κουνημμενη

send from my oneplus 3

σ ευχαριστώ:)

μέχρι 10 δευτερόλεπτα πάει το κλείστρο, τριποδακι είχα αγοράσει ενα τέτοιου τύπου

http://www.birdphone.gr/gr/prdid/7ba07ec46bfa45a7aea8905c4f30246d/productinfo.aspx

αλλά μου εχει σπάσει και χρησιμοποιώ μόνο το μαύρο ''μανταλάκι'' που βλέπεις πάνω πάνω και το στηρίζω όπου βρω σε σταθερή επιφάνεια (παγκάκια, τοιχάκια κλπ.)

Σ'ευχαριστώ κι εγώ για τις πληροφορίες! Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι πολύ καλό, είχα πάρει από εκεί το λευκό 808 που χρησιμοποιώ ακόμη με τον ελληνικό αριθμό. Καλή και οικονομική λύση, μόνο η βάση στήριξης ίσως δεν κάνει για τα curvy 808 και CM1, αλλά θα δω μετά μόνο για βάση αν είναι.

Αυτές τις μέρες θα έχει και πανσέληνο. Προτάσεις για ρυθμίσεις στο manual? Με το CM1 είμαι κοντά πλέον, αλλά γρήγορα κι εύκολα μόνο με το 808 έχω καταφέρει να βγάλω...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Καταρχήν η φωτογραφία που έκανε παράθεση ο nikchris είναι private. Απορώ πως μπήκε στον κόπο να αξιολογήσει μία φωτογραφία βλέποντας την "μικρογραφία". Εκτός αν έγινε private μετέπειτα.

.

Οχι η αξιολογηση της φωτο εγινε σε φουλ αναλυση.Εγω τις εκανα Private μεπεπειτα.

Ας μας πει και ο υπολοιπος κοσμος τι πιστευει για την καμερα του 950.

@navi55, @natna, @montoya, @vasilishd2

O χρηστης nikchris ισχυριζεται για την καμερα του 950 οτι.

1.εχει κακο white balance...Οι φωτο εχουν μια μπλε αποχρωση

2.ακομα και σε iso 100 εχει θορυβο...σε iso 800 ειναι μαυρο χαλι

3.ο φακος ειναι μετριος

4.οι φωτο ειναι πολυ soft

5.o ουρανος βγαινει σαν μπλε λαδομπογια

...περιμενω να ακουσω και την δικη σας αποψη.

Ψυχραιμία Κώστα!

Τί είμαστε, παιδάκια στο Νηπιαγωγείο?

Τα συμπεράσματα τα βγάζει ο καθένας και ξέρει μέσα του αν είναι αληθινά ή απλά γουστάρει να ανάβει φωτιές και να κάθεται να βλέπει το χαμό...

Ξέρω τι πήρα και ξέρω ότι έχει πολύ ζουμί!

Το dxo πάλι είναι το πιο σικέ τεχνολογικό εργαστήριο -ΕΤΑΙΡΙΑ- στον κόσμο. Λένε πάντα την ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τα sony που επίτηδες στην φωτογραφία (και όχι το βίντεο) δεν έχει καλούς αλγόριθμους, τα έβγαζε πάντα τέλεια.

Τώρα τελευταία ρίχνει πολύ βάρος στο βίντεο. Έτσι το σκορ του δεν μου λέει τίποτα.

Προσωπικά κοιτάζω dpreview, gsmarena και πολύ flickr προσέχοντας πολύ τα exif.

Tώρα για τους φακούς κτλ.

Άλλο ο ΦΑΚΟΣ και άλλο ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ.

Όταν κάποιος μιλάει ότι ένα κινητό φοράει (λες και μιλάει για κ@λοφτιαγμένο gti τούμπανο) φακό 12/20/1250 megapixel, απλά χαμογελάω, σταματάω και πάω παρακάτω.

Ο αισθητήριας είναι ένα τσιπ, με μια επιφάνεια που συλλέγει φως, καταγράφοντας μια εικόνα και την μετατρέπει σε ηλεκτρικά σήματα.

Δύο κινητά μπορεί να έχουν τον ίδιο αισθητήρα και εντελώς άλλο φακό, δηλ ΟΠΤΙΚΑ μπροστά από τον αισθητήρα.

Για την ακρίβεια πάνω από τις μισές φωτογραφικές και πολλά από τα κινητά διαθέτουν αισθητήρα Sony. Ακόμη και Νikon, Canon, Panasonic.

Το αν ο φακός ονομάζεται Leica, Zeiss κτλ, λέει από πολλά μέχρι πολύ λίγα πράγματα. Δυστυχώς εδώ μπαίνουμε στην περιοχή του μάρκετινγκ.

Κάθε μοντέλο έχει παρόμοια αλλά όχι ίδια οπτικά. Ακόμα υπάρχουν και προβληματικές παρτίδες του ιδίου φακού, με οπτικά προβλήματα, παραμορφώσεις, χρωματικές αποκλίσεις, "soft" άκρα. Ακόμα και σε κανονικές και ΑΚΡΙΒΕΣ φωτογραφικές μηχανές.

Οπτικά τέλειος φακός ΔΕΝ υπάρχει. Ειδικά ευρυγώνιος όπως αυτός τον κινητών μας.

Και κάπου εκεί μπαίνει το ζήτημα της επεξεργασίας των δεδομένων της εικόνας που συνέλαβε ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ οπτικών και αισθητήρα.

H λεγόμενη "μηχανή" ή αλγόριθμος jpeg. Που μπορεί να φτιάξει ή χαλάσει μια φωτογραφική μηχανή ή κινητό.

Αν το παρακάνει ή αν κάνει πολύ λίγη επεξεργασία.

Αν το παρακάνει η φωτό βγαίνει αφύσικη, υπερβολική σε χρώματα, οξύτητα, αντίθεση, Noise reduction που εξαφανίζει κάθε λεπτομέρεια κτλ

Αν κάνει πλημμελή επεξεργασία, υπάρχει ένα φυσικό αλλά άτονο "λουκ", με καμιά φορά πολύ θόρυβο, ειδικά το βράδι. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα αυτό, προσπαθεί να "βελτιώσει" και τα οπτικά προβλήματα του φακού.

Πολύπλοκη η ρύθμιση του και πολλές οι ομάδα που έχει αναλάβει το έργο αυτό έχει άλλο γούστο από τα μάτια του καθενός από εμάς.

Νομίζετε ότι τα κάνουν μαντάρα μόνο στα κινητά?

Στις φωτογραφικές να δείτε τι γίνεται, compact, mirrorless, ακόμη και dslr!

Στο ίδιο ακριβώς κάδρο, αν τραβήξουμε με ίδιας εστιακής απόσταση φακό, θα πάρουμε 4 αρχεία που μόνο στις μορφές και τα σχήματα είναι ίδια. ΚΟΚ

Τελικά μόνο τα ματάκια μας πρέπει να εμπιστευόμαστε...

Τέλος για να ξανακαταπιώ τον ξερόλα που αγωνίζεται μέσα μου :p , θα πω ότι καλύτερη φωτογραφική μηχανή είναι αυτή που έχεις στα χέρια σου. Αν έχει ποιότητα από το μέτριο και πάνω, το μάτι, το χέρι, η όμορφη ιδέα του φωτογράφου θα κάνει την διαφορά.

Δυστυχώς όλοι μας, όταν δούμε ωραία φωτό (και αυτό υποκειμενικό είναι), ρωτάμε για το εργαλείο και όχι για τον δημιουργό.

Κάπως έτσι βλέπουμε πολλούς να κυκλοφορούν με ακριβές dslr και να μην τους κόβει για ένα αποδεκτό πορτραίτο ή τοπίο.

Βλέπω στο παρών νήμα φωτό από κυρίους που αψηφούν το τεχνικά μέτριο hardware και μας βάζουν όλους τα γυαλιά!!!

Να πω επίσης ότι κάπως διορθώθηκε το wb στο 950, μετά την προχθεσινή πανωλεθρία, εμ συγνώμη, αναβάθμιση. Καλύτερα αλλά όχι επαρκώς.

Και σας αφήνω για σήμερα με την παρακάτω φωτό. Μόνο τέλεια δεν είναι, αλλά μαζί με την μικρή ιδιοκτήτρια της, μου έφτιαξαν το κέφι σήμερα. Και δε θα μου το χαλάσει κανείς. Ούτε καν η Microsoft.

25303983189_20a85edf98_c.jpg

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Από εκεί και έπειτα προφανώς και δεν ισχύει τίποτα από αυτά που αναφέρει.

Το wb πάντα ήταν προς το κίτρινο και κάπως έχει βελτιωθεί. Βλέπουμε δείγματα από άλλες συσκευές lg g5, S7 κλπ με χειρότερα χρώματα και αρκετά πιο κίτρινα.

Για το iso 100 δεν ανέφερε για θόρυβο, αλλά για λεπτομέρεια. Η τελευταία φώτο προσώπου που ανέβηκε όντως στο πρόσωπο δεν έχει μεγάλη λεπτομέρεια, και εγώ που έχω τραβήξει αντίστοιχες το ίδιο συμβαίνει. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί η κάμερα κάνει γενική εστίαση να πιάσει όλο το θέμα είτε κάνει κάποιου είδους επεξεργασία για να καλύψει πχ ατέλειες.

Ουρανός λαδομπογιά στο 950! Δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω..

Όσο για το χαμηλό iso αυτό συμβαίνει όχι λόγω μέτριου φακού, αλλά λόγω καλού φακού όπου δεν έχει ανάγκη να ανεβάσει υψηλά το iso.

Προφανώς αυτή η ξαφνική επίθεση με όλα αυτά τα μαζεμένα αρνητικά σχόλια κάτι άλλο κρύβουν και σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα σχόλια είναι flame.

@nikchris μετά από τόσες παρατηρήσεις που έχουμε κάνει τις τελευταίες μέρες μπήκες στην διαδικασία να γράψεις όλα αυτά τα γενικόλογα με σκοπό να δημιουργήσεις αντιπαράθεση, κάτι το οποίο δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Θα έπρεπε να ήσουν πιο προσεκτικός.

Δηλαδη δεν ισχυει οτι παντα το Lumia μπλεδιζει πλεον τις φωτο; Με αποτελεσμα οι ημερισιες με ουρανο να ειναι αστειες;

Η κοντινη με το προσωπο δεν ειναι τρισαθλια για 100 iso;

Η βραδυνη, που εγινε μετα private, δεν ειναι soft;

Ποια αντιπαραθεση μου λετε, εδω βλεπω οτι πατε να κανετε τα ευθεια στραβα και τα στραβα ευθεια.

Εγω φωτο κρινω αλλα εσεις μαλλον εχετε αλλοιωσει τα στανταρ σας.

Edited by nikchris

30942286645_59f62d92f2_b.jpgIllusions in red by Mick XD, on Flickr

illusions in red... :cool:

Leeco Cool

....

edit απο την προτελευταια μου φωτο, τριμπιουτ Λουμια-νιανο με πορτοκαλο-πρασινο και ετσι :lol: ...αφου το γυρισε στο μπλε τωρα :D

Edited by Michael22

Δηλαδη δεν ισχυει οτι παντα το Lumia μπλεδιζει πλεον τις φωτο; Με αποτελεσμα οι ημερισιες με ουρανο να ειναι αστειες;

Η κοντινη με το προσωπο δεν ειναι τρισαθλια για 100 iso;

Η βραδυνη, που εγινε μετα private, δεν ειναι soft;

Ποια αντιπαραθεση μου λετε, εδω βλεπω οτι πατε να κανετε τα ευθεια στραβα και τα στραβα ευθεια.

Εγω φωτο κρινω αλλα εσεις μαλλον εχετε αλλοιωσει τα στανταρ σας.

Γενικά για τα lumia δεν ισχύει το ίδιο. Αν αναφέρεσαι στο 950, επειδή δεν έχω κάποια πρόσφατη ημερήσια με καθαρό ουρανό με το τελευταίο update, παραθέτω μία του vasilis_hd2 που είναι πρόσφατη. Αν έχεις εσύ κάποια άλλη μπορείς να την δείξεις.

30785281332_bcd5b2de40_c.jpgWP_20161110_14_30_10_Rich by Vasileios Kallioras, on Flickr

Αν το σκηνικό είναι soft, έτσι και θα βγει.. αν δεν υπάρχει αντίστοιχο δείγμα με το ίδιο ακριβώς σκηνικό δεν μπορούμε να έχουμε σύγκριση.

Για τα πρόσωπα έχω απαντήσει, πάντως σε καμία περίπτωση δεν την λες τρισάθλια.

Aς δουμε και καμια Ανατολη γιατι σε λιγο θα μας φαει το σκοταδι εδω μεσα....:lol:

22751222248_722ccee916_z.jpgWP_20161112_07_26_04_Rich by Vasileios Kallioras, on Flickr

30893422546_d1e5dfdd91_z.jpgWP_20161112_07_20_24_Rich by Vasileios Kallioras, on Flickr

Και για να μην ξεχνιομαστε....λιγο πριν το σκοταδι....:)

30816790191_9704ba6d26_z.jpgWP_20161110_16_44_56_Rich.jpg by Vasileios Kallioras, on Flickr

Τωρα αν μπλεδιζουν, καφεμπορντοροδοκοκινονιζουν η οτιδηποτε αλλο, αναλογα με το τι χρωμα γυαλια φοραει ο καθενας, τι να πω?

Επισης αν μπορουσε καποιο αλλο τηλεφωνο στο αυτοματο εκεινη την ωρα 7.00 το πρωι με τετοιο περιεργο φωτισμο να επιλεξει απο μονο του iso 50 και τετοιο κλειστρο.....δεν μετεδιδω αλλο:p

Επανερχομαι αργοτερα οσον αφορα τα προηγουμενα ολα!

Τραγικα soft....

30922742625_1a9174b096_z.jpgWP_20161111_17_14_36_Rich by Vasileios Kallioras, on Flickr

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

copy paste μοιαζει η...λαδομπογια η' ντουκο :lol: (δεν ειπε ελαιογραφια!)

Και τα γνωστα "στρογγυλευμενα" συννεφακια, δεν μπορεις να κανεις λαθος... Λουμια ειναι..

Σαν απο 3διαστατο φιλμακι

Επι πλεον ειπαμε ...γουστα ειναι...

Οκ τοθ Βασιλη μου αρεσει προσωπικα γιατι κατα τη γνωμη μου εχει και ενα καλλιτεχνικο "ατημελητο" .. που κοντραρει τον και καλα τεχνητο περφετσιονισμο του Λουμια :D

edit:

Ωραιες η τελευταιες του Bασιλη που δεν ειχα δει πριν!..

Οπως και η απο κατω... :)

Edited by Michael22

Lg g5 Manual σε τριποδα

30854739301_928384c2f5_c.jpg20161112_233503 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Aς δουμε και καμια Ανατολη γιατι σε λιγο θα μας φαει το σκοταδι εδω μεσα....:lol:

30893422546_d1e5dfdd91_z.jpgWP_20161112_07_20_24_Rich by Vasileios Kallioras, on Flickr

Απιστευτη...η φωτο ειναι αλλου :clap::clap:

Μου θυμιζετε κατι μπαμπαδες φιλων μου, που παιρνουν καινουργια τηλεοραση "plasma" και βαζουν φωτεινοτητα-αντιθεση και χρωμα στο τερμα και λενε τι ωραια που ειναι.

Αν εσας σας αρεσουν αυτες οι φωτο με το υπερκορεσμενο μπλε λες και εχουν 7 φιλτρα instagram, εμενα μου περισσευει.

@navi55

ωραια 'τεχνητη' φωτο εστειλες, που εχει και 'ουρανο μεσα'.

Ευτυχως ανελαβε δραση ο vasilis_hd2 και ανεβασε τις 'ωραιες'

Μου θυμιζετε κατι μπαμπαδες φιλων μου, που παιρνουν καινουργια τηλεοραση "plasma" και βαζουν φωτεινοτητα-αντιθεση και χρωμα στο τερμα και λενε τι ωραια που ειναι.

Αν εσας σας αρεσουν αυτες οι φωτο με το υπερκορεσμενο μπλε λες και εχουν 7 φιλτρα instagram, εμενα μου περισσευει.

@navi55

ωραια 'τεχνητη' φωτο εστειλες, που εχει και 'ουρανο μεσα'.

Ευτυχως ανελαβε δραση ο vasilis_hd2 και ανεβασε τις 'ωραιες'

Βρε φιλε σε μενα αρεσει το κοντοσουβλι και η προβατινα εσυ φαε πατε χαβιαρι δεν με νοιαζει......:)

Ασε ο καθενας να γουσταρει οτι θελει, επειδη εσυ ανακαλυψες τωρα αυτο το thread πρεπει να μας πεισεις ολους για την δικη σου καλυτερη συσκευη που στο φιναλε δεν εχω καταλαβει ποια ειναι....

Εμενα με ενδιαφερει το ματι και το στομαχι τι καταλαβαινει.....

Και μην μου πεις παλι για το ποσα τηλεφωνα εχεις αλλαξει γιατι ουτε τα μισα απο μενα δεν εχεις.

Νην το κουραζετε αλλο.....

Ανεβαστε και σχολιαστε μονο πως θα γινουν καλυτερες οι φωτο που τραβαμε και τιποτα αλλο.

Καμια αντιαπαραθεση δεν θελω και τελος του OFF TOPIC γιατι διωχνετε τον Κοσμο απο εδω που μπαινει να δει να μαθει κλπ

Ευχαριστω:mad:

Edited by vasilis_hd2

Lumia 950 auto Proshot

Αν δεν διαβάσεις το exif νομίζεις ότι έχει βγει με iso 100! Έχει πάρα πολύ καλή λεπτομέρεια. Έχεις ορίσει κάποιες ρυθμίσεις στην εφαρμογή?

Η proshot μήπως χάνει λίγο σε dynamic range?

@vasilis_hd2 όλες είναι άψογες.. για wallpaper.

Βασιλη οι φωτος σου απιστευτες εχω παθει πλακα!!!!Ευγε!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Eυχαριστω παιδια.

Η αληθεια ειναι οτι μαθαινω γρηγορα....:) Αν και μεγαλος ποια!

Δεν εχω ασχοληθει καθολου με την φωτογραφια και οτι εχω μαθει ειναι απο εδω μεσα και λιγο διαβασμα τωρα τελευται που υπαρχει χρονος. Ολα θελουν χρονο,πειραμα πολυ, ορεξη και μερακι!

Κeep this thread alive and clear:)

Nexus 5X Auto NY7kN3

EyqoPx

N5X Samples No1. AUTOMATIC.

IMG_20161030_170941

Edited by zurabi_97

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Αν δεν διαβάσεις το exif νομίζεις ότι έχει βγει με iso 100! Έχει πάρα πολύ καλή λεπτομέρεια. Έχεις ορίσει κάποιες ρυθμίσεις στην εφαρμογή?

Η proshot μήπως χάνει λίγο σε dynamic range?

@vasilis_hd2 όλες είναι άψογες.. για wallpaper.

ναι εχω βαλει τις εξης ρυθμισεις

Contrast +1

Saturation -1

Sharpness +3

...ναι η αληθεια ειναι οτι τα φωτα το ψιλοεκαψε.Με την stock δυσκολα να βγαλεις καμενα σημεια.

Σε σχέση πάντως με το πώς αποτύπωσε την θάλασσα το 950 στην φώτο του Βασίλη και αντίστοιχα το 5χ, μιλάμε για μέρα με την νύχτα. Και είναι και οι δύο αυτόματες

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...