Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Δεν ξέρεις να τραβάς φωτογραφίες προφανώς.. δες εδω λεπτομέρεια κι ευκρίνεια σε 640 iso χωρίς φλας σε κήπο με ελάχιστο φωτισμό και οχι σε καλοφωτισμένα πάρκα και πλατείες κάτω απο λάμπες της ΔΕΗ

34600259995_4bf1d65543_c.jpg

Τζαμπα τα λεφτα που θα δωσεις σε βλεπω να το πουλας γρηγορα ενα παληκαρι

Που το εχει το htc u11 και το συγρισε με το s8 μου ειπε ακρηβος αυτα για την καμερα του σας ενδιαφερει και γενικως...Είναι σα μέγεθος γενικά αρεστό. Τώρα βέβαια ο καθένας σε αυτό το θέμα έχει τι δική του γνώμη, για το μέγεθος είναι σα να αγοράζεις παπούτσι, σε άλλους κάνει σε άλλους όχι, όσο αφορά της φώτο είναι σίγουρα πολύ καλύτερο σε σύγκριση με άλλα κινητά, φίλος μου που έχει το σ8 πλας στη μέρα οι λείψεις είναι στα ίσια και είναι καθαρά θέμα πως το βλέπει ο καθένας στα χρώματα.. Εκεί που ίσος χωλαίνει λίγο είναι το βράδυ. Μη ξεχνάμε ότι τα σαμσουνκ ακόμα και η φωτογραφική να μη βγάζει καλά, η Οθωνη σώνει τα υπόλοιπα, όλοι ξέρουμε ότι έχει κορυφαία πάνελ. Εγώ γενικά ειμε πάρα πολύ ευχαριστημένος, είναι τρομερά γρήγορο παντού, σα ντιζάιν δε νομίζω να είπαρχει καλύτερο φέτος, είναι συσκευή που την πιάνεις στα χέρια σου και είναι σα κόσμημα,, ειδικά το σιλβερ! Αυτά προς το παρών... Δε ξέρω πως είναι στην Ελλάδα η ΟΤΕ η Vodafone οι άλλες εταιρείες πώς δίνουν χρηματοδότηση για τα κινητά, (πληρώνει ο πελάτης το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων για το τηλέφωνο και των βάζουν από πάνω και με συμβόλαιο?? )an γίνετε αυτό είναι μεγάλο κρίμα και άδικο τη στιγμή που στο εξωτερικό τα δίνουν τσάμπα και με πολλά GB Internet.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παοκια και αριαναρες μου και Γαβροι μου! Γιατί το ζαλιζετε το θέμα ? Το htc u11 σπέρνει φέτος και όλα τα άλλα έρχονται τρίτα... Μην τσακωνεστε, εγώ πούλησα σε μια φίλη το S8 και περιμένω να πέσει λίγο το εργαλείο να το χτυπήσω. Είναι πασιφανες ότι έχει την καλύτερη κάμερα ever.

Είναι πασιφανες ότι έχει την καλύτερη κάμερα ever.

Αυτο ακριβως...τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

@Nikos_Mpl

Το γεγονός οτι δεν σου απαντάω ενώ μου επιτίθεσαι από το πρωί, δεν οφείλεται σε αδυναμία αλλά σε σεβασμό προς τους υπόλοιπους υγιείς συνομιλητές και στην προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν μακριά τις ακραίες αντιπαραθέσεις.

Θα σε παρακαλέσω να μην με προκαλείς άλλο γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της. Άν και θα δυσκολευτείς πολύ ακόμα για να μου χαλάσεις την ζαχαρένια...δεν είμαι εύκολος στόχος. Κοινώς : δεν θα σου κάνω το χατίρι. :cool:

Είπα την άποψή μου και για μένα είναι 100% σωστή και αμετάκλητη. Το είχα το S7 - S7 edge και έχω σχηματίσει άποψη. Δεν περιμένω από κανέναν να μου πεί πλέον τις ικανότητές τους γιατί τις είδα απο πρώτο χέρι.

Εάν δεν σου αρέσουν τα pots μου υπάρχει το άγιο εργαλείο που λέγεται block.:rolleyes:

Σου εύχομαι καλή συνέχεια. Άλλωστε ένας Samsung Lover και με έναν SamsAng Hater δεν έχουν και πολλά να διαπραγματευτούν.

:)

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Δεν ξέρεις να τραβάς φωτογραφίες προφανώς.. δες εδω λεπτομέρεια κι ευκρίνεια σε 640 iso χωρίς φλας σε κήπο με ελάχιστο φωτισμό και οχι σε καλοφωτισμένα πάρκα και πλατείες κάτω απο λάμπες της ΔΕΗ

34600259995_4bf1d65543_c.jpg

αυτος ειναι χαμηλος φωτισμος δηλαδη? σοβαρα τωρα γιατι εγω βλεπω απο πισω εναν προβολεα να χτυπαει.

Οσο για τα υπονοουμενα περι καλοφωτισμενων παρκων , λαμπες της ΔΕΗ και τα σχετικα ...ανεβαστε και σεις σε παρομοιες συνθηκες να τις συγκρινουμε με το U11.

ειμαι ο μονος που εχω ανεβασει σε ολα τα διαφορετικα σεναρια με το U11...επισης και προσωπα σε χαμηλο φωτισμο ολες στο αυτοματο.

Περιμενα δειγματα απο το s8 , προσωπα σε χανηλο φωτισμο στο αυτοματο.

Αν εξαιρέσεις πως "ο προβολέας" είναι φωτάκι κήπου, έχεις όντως ανεβάσει αρκετά δείγματα και... ευχαριστούμε.

Για δείγματα S8+ αν δεν σταματήσουν να μεροληπτούν και να τρώγονται όλοι, δεν έχει κανένα νόημα να ανεβάσουμε. Την πετριά μερικών-μερικών, μεταξύ τους και εσού, την ξέρουμε πως το S7 είναι τραγικό και βγαίνει τελευταίο στα τελευταία και το HTC είναι υπέροχο μπλα μπλα μπλα.

Έχω τη συσκευή μου μια μέρα μόλις, και ενώ ήρθα με φόρα να ποστάρω ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και να κάνουμε κουβέντα προετοιμάζομαι πάλι για κήρυγμα από fanboys περί fanboyism.

Οπότε όχι. Δεν θα ποστάρω ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. :)

αυτος ειναι χαμηλος φωτισμος δηλαδη? σοβαρα τωρα γιατι εγω βλεπω απο πισω εναν προβολεα να χτυπαει.

Οσο για τα υπονοουμενα περι καλοφωτισμενων παρκων , λαμπες της ΔΕΗ και τα σχετικα ...ανεβαστε και σεις σε παρομοιες συνθηκες να τις συγκρινουμε με το U11.

ειμαι ο μονος που εχω ανεβασει σε ολα τα διαφορετικα σεναρια με το U11...επισης και προσωπα σε χαμηλο φωτισμο ολες στο αυτοματο.

Περιμενα δειγματα απο το s8 , προσωπα σε χανηλο φωτισμο στο αυτοματο.

σε σχέση με το δικό σου στήσιμο κάτω απο κολώνες ναι, είναι αρκετά χαμηλότερος φωτισμός

ποια πρόσωπα έβγαλες σε χαμηλό φωτισμό; αφου μεσα σε καφετέριες με φώτα ήταν όλες

Απιστευτες...φοβερη υλοποιηση καμερας απο την Lg κατι που δυσκολα θα το επαναλαβει.

Εντωμεταξυ εαν ρωτησεις κατοχους Samsung θα σου πουν οτι το S7 βγαζει καλυτερες απο αυτες που βλεπουμε.

Ορίστε βρήκες έναν που δεν θα πει κάτι τέτοιο. Πριν το s7 είχα g4 και μετά τα γνωστά προβλήματα που και ας το έφτιαξα δεν με άφησε ήσυχο λόγω αξιοπιστίας το έδωσα. Λόγω φωτο που έβγαζε τέλειες είχα πάρει ένα σωρό αξεσουάρ για να το κρατήσω πολύ καιρό που μετά τα χάριζα.

Practice what you preach

Αν εξαιρέσεις πως "ο προβολέας" είναι φωτάκι κήπου, έχεις όντως ανεβάσει αρκετά δείγματα και... ευχαριστούμε.

Για δείγματα S8+ αν δεν σταματήσουν να μεροληπτούν και να τρώγονται όλοι, δεν έχει κανένα νόημα να ανεβάσουμε. Την πετριά μερικών-μερικών, μεταξύ τους και εσού, την ξέρουμε πως το S7 είναι τραγικό και βγαίνει τελευταίο στα τελευταία και το HTC είναι υπέροχο μπλα μπλα μπλα.

Έχω τη συσκευή μου μια μέρα μόλις, και ενώ ήρθα με φόρα να ποστάρω ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και να κάνουμε κουβέντα προετοιμάζομαι πάλι για κήρυγμα από fanboys περί fanboyism.

Ο αλλος εδω περα αντι να σχολιασει την φωτογραφια καθεται και πεταει υπονοουμενα οτι ειναι καλοφωτισμενο το παρκο γι αυτο βγηκε ωραια η φωτο του htc u11...να βγαζουμε στο απολυτο σκοταδι τοτε.

και πολυ καλά θα κάνεις.. ο άλλος λέει οτι ειναι πασιφανές οτι το υ11 έχει την καλύτερη κάμερα του κόσμου, γιατι να παιδεύεσαι;

σε σχέση με το δικό σου στήσιμο κάτω απο κολώνες ναι, είναι αρκετά χαμηλότερος φωτισμός

ποια πρόσωπα έβγαλες σε χαμηλό φωτισμό; αφου μεσα σε καφετέριες με φώτα ήταν όλες

προσωπα εχω ανεβασει βραδυ σε καφετεριες ναι...τι περιμενες δηλαδη να μην εχουν φωτα οι καφετεριες?

Επαναλαμβανω περιμενω αντιστοιχα δειγματα απο το S8/S8 + για συγκριση.

Και αμα δεν σου αρεσουν τα καλοφωτισμενα παρκα...οριστε μια πιο σκοτεινη.

Τραβηγμενη με iso 1500 , ενω η δικια σου με Iso 640.

Πες μου τωρα ποια εχει καλυτερη λεπτομερεια.

34715795573_577ded52e7_c.jpgIMAG0282 by xristos zerzis, on Flickr

Edited by xzft5444

προσωπα εχω ανεβασει βραδυ σε καφετεριες ναι...τι περιμενες δηλαδη να μην εχουν φωτα οι καφετεριες?

Επαναλαμβανω περιμενω αντιστοιχα δειγματα απο το S8/S8 + για συγκριση.

Και αμα δεν σου αρεσουν τα καλοφωτισμενα παρκα...οριστε μια πιο σκοτεινη.

Τραβηγμενη με iso 1500 , ενω η δικια σου με Iso 640.

Πες μου τωρα ποια εχει καλυτερη λεπτομερεια.

τώρα μιλάς σοβαρά; δε βλέπεις οτι η δικιά μου είναι macro;:wacko:

τώρα μιλάς σοβαρά; δε βλέπεις οτι η δικιά μου είναι macro;:wacko:

ναι ειναι macro...οκ εχεις δικιο.Δεν μπορουμε να συγκρινουμε λεπτομερειες εδω.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σαν το αγγελάκι και το διαβολάκι σας βλέπω στον ώμο του Χρήστου :P

Πρώτα δείγματα από το S8+ μου. Είναι όλες Auto HDR, δεν είχα χρόνο ούτε την ανάσα μου να κρατήσω για να είναι σταθερή η συσκευή. Ότι βλέπετε είναι είτε εν κινήσει, είτε καθώς μιλάω με κάποιον συνάδελφο κρατάω το τηλέφωνο και πατάω το shutter. Κανένα στήσιμο, επαναλαμβάνω.

r

Καλυτερα να τις ανεβαζες μια μια για να σχολιαζαμε ξεχωριστα...τελος παντων.

Οι φωτο ειναι αρκετα καλες...υπαρχει αρκετη βελτιωση σε σχεση με το S7.

Υπαρχουν και καποιες που δεν ειναι καλες βεβαια οπως η τελευταια, αλλα θα τις σχολιασω ξεχωριστα.

ναι ειναι macro...οκ εχεις δικιο.Δεν μπορουμε να συγκρινουμε λεπτομερειες εδω.

ορίστε μια πρόσωπα σε φωτισμό δωματίου.. θα ανεβάσω και πιο σκοτεινές, τώρα δεν έχω πρόχειρες

Edited by bill_thes

Πως τον ξεμπροστιασες ετσι το γαμπρο; :lol:

Αν ειχες ανεβασει λιγο ταχυτητα θα ηταν πολυ καλυτερη. :)

ορίστε μια πρόσωπα σε φωτισμό δωματίου.. θα ανεβάσω και πιο σκοτεινές, τώρα δεν έχω πρόχειρες

Ειναι πολυ καλη...εχει γινει αξιολογη προσπαθεια απο τη Samsung.

Πολυ σημαντικο που δεν υπαρχει καθολου blur στα προσωπα με τοσο χαμηλη ταχυτητα.

Edited by Antretng

Ναι ρε γμτ!!! Και εμένα αυτές οι προσωπικές μου φαίνονται κάπως. Εγώ παιδιά δεν θα ανέβαζα τέτοιες προσωπικές στιγμές. Δεν είμαστε μόνο εμείς που διαβάζουμε και παρακολουθούμε το θέμα.

Ξέρω γω... :-(

from my LG G4

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Πως τον ξεμπροστιασες ετσι το γαμπρο; :lol:

Αν ειχες ανεβασει λιγο ταχυτητα θα ηταν πολυ καλυτερη. :)

δεν έχει ανάγκη αυτός:p

είναι φουλ αυτόματο φίλε μου δεν πείραξα κάτι

Πολυ σημαντικο που δεν υπαρχει καθολου blur στα προσωπα με τοσο χαμηλη ταχυτητα.

σε αυτό συμφωνούμε, ειναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το S7

Αυτο ηταν καθαρα θεμα τυχης. Κανονικα ηθελε γρηγοροτερο shutter speed.

Ναι ρε γμτ!!! Και εμένα αυτές οι προσωπικές μου φαίνονται κάπως. Εγώ παιδιά δεν θα ανέβαζα τέτοιες προσωπικές στιγμές. Δεν είμαστε μόνο εμείς που διαβάζουμε και παρακολουθούμε το θέμα.

Ξέρω γω... :-(

from my LG G4

Προσωπικα δεν θα χα θεμα να ανεβασω τη μαπα μου. Αλλα δεν εχω καμεροκινητο που να αξιζει να το κανω. :)

Αυτο ηταν καθαρα θεμα τυχης. Κανονικα ηθελε γρηγοροτερο shutter speed.

Για πιο γρηγορη ταχυτητα πρεπει να πας σε manual και αναγκαστικα σε πολυ ψηλο iso.

Και μενα το U11 σε βραδυνες αυτοματο εκει γυρω τραβαει...1/14

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...