Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

ε ενταξει ειπα να βαλω λιγο σαλτσα ρε παιδια...peace :rolleyes:

Τρολαρεις δηλαδη, επειδη εισαι fanboy;

Δημιουργεις λαθος εντυπωσεις, γιατι;

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και ποιο ειναι καλο αν ειναι το g5 μετριο; :wacko:

ε οχι και μετριο το G5? Μη λεμε οτι θελουμε.οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε low light...Μεχρι να βγει το htc 11 φυσικα.:D

Ρε παλικάρια, διαβάζετε τι λέω ή κολλατε σε μια λέξη επειδή ο φανατισμος σας δε σας αφήνει να δείτε πέρα από την μύτη σας ? Με ρώτησε ο Αντρέας πόσο εύκολα έβγαλα στο 1/4 και αν μπορώ να συγκρίνω με άλλο, και είπα ότι το g5 είναι μέτριο. Λέτε να το λέω γενικά ? Στην ευκολία εστίασης άρα και στο να κρατήσεις σταθερό με μικρό χρόνο κλείστρου δεν βολεύει το G5.

Επίσης φίλε paok που κάνεις λες και σε βρισαμε, γιατί δεν σχολίασες όλο το ποστ μου ? Δεν έχει μεγάλο shutter lag το g5? ( για να μην πω άλλα μειονεκτηματα και βγω off.)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Lumia 950 XL

35074813995_55b45e75e0_c.jpgWP_20170603_18_09_34_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Άψογη!!!!!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ερώτηση κρίσεως. Το 11άρι θα έχει OIS? Το CM1, λόγω αισθητήρα και ρυθμίσεων επαγγελματικής κάμερας θα ήταν βασιλιάς στις βραδυνές ΑΝ είχε OIS, εκεί πονάει... Μόνο τρίποδο και μακρά έκθεση 1', εκεί είναι δυνατό. Τα HTC από το 10άρι και μετά δείχνουν να έχουν καλές κάμερες με πιο φυσικό αποτέλεσμα που είναι και του γούστου μου. Αν έχει και OIS, είναι πολλά υποσχόμενο ;)

Ναι φυσικά έχει OIS. Αλοίμονό τους αν δεν βάζανε. Αν και σε ένα δείγμα video το S8 έμοιαζε ελαφρώς πιο σταθερό.

Ψηφίζω μέχρι στιγμής U11 γενικά, και θα ελπίζω να το βρω κανά 400ρι τα Χριστούγεννα....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Sony Xperia XA Ultra VS Lumia 950 XL

34231410334_7684caf0b7_c.jpgDSC_0035 by Nikos Manousakis, on Flickr

35075209755_45ec0a9249_c.jpgWP_20170603_18_41_15_Rich by Nikos Manousakis, on Flickr

Αν... και εμείς οι άντρες πρέπει να βλέπουμε Champions League (όχι ρε @!#$!@@$# μόλις το έβαλε το φλώρος) αλλά σε ποια από τις δύο έχει αποτυπωθεί σωστά το χρώμα της άμμου, γιατί ξεκάθαρα κάποιο είναι off...

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Υπο συνθηκες ομως μπορει οντως ετσι κιτρινος να ηταν ο φωτισμος. Οποτε μονο ο Νικος ξερει να μας πει ποιο ειναι πιο κοντα :)

Έτσι ακριβώς.Πιο πολύ μου κάνει εντύπωση η άμμος και τα λευκα.

Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα το χρωμα που βλεπεις στην αμμο ειναι σε αμεση εξαρτηση με το πως ηταν ο ηλιος. Οποτε απλα αναμενουμε το σχολιο του Νικου για το ποια φωτογραφια δειχνει κοντυνοτερα σε αυτο που εβλεπε.

Μα το χρωμα που βλεπεις στην αμμο ειναι σε αμεση εξαρτηση με το πως ηταν ο ηλιος. Οποτε απλα αναμενουμε το σχολιο του Νικου για το ποια φωτογραφια δειχνει κοντυνοτερα σε αυτο που εβλεπε.

Ομως Αντρεα, εθναι γνωστο οτι το 950 αστοχει στο wb και τα βγαζει κιτρινα. Ηξερα ποια φωτο ειναι ποιου κινητου πριν τις ανοιξω.

ασε που η κιτρινιλα δεν υπαρχει μονο στην αμμο, αλλα παντου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αυτό. Νομίζω στο πολύ φως πάντα είχε θέματα white balance το συγκεκριμένο τηλέφωνο

Η αληθεια ειναι οτι και τα δυο κάνουν λάθος στο wb. Το sony ειναι προς το μπλε και το

lumia προς το κίτρινο. Κάπου ανάμεσα ηταν. Το lumia αποτύπωσε ποιο σωστά τον ουρανό. Τα χρώματα στο sony αποδίδονται λιγο άτονα.

Γενικά εχω τσεκάρει αρκετά τηλέφωνα τελευταία και ολα κάνουν τα δικά τους στο wb. Τελικά ειναι οτι αρεσει στον καθένα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό. Νομίζω στο πολύ φως πάντα είχε θέματα white balance το συγκεκριμένο τηλέφωνο

Δεν εχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το πολυ φως. Ολα τα προβλήματα αρχίζουν οταν εχει μεγάλες επιφανειες

προς το χρυσό,άμμο,ξερά χόρτα κτλ. Για αυτο αν δεις το πρόβλημα εντοπίζετε μονο στα τοπια.

Εχουμε 2017 και ακομα μιλαμε για το oversaturation του 950;

Ειναι δεδομενο και φαινεται 100% σε ολες τις φωτο

Δεν εχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το πολυ φως. Ολα τα προβλήματα αρχίζουν οταν εχει μεγάλες επιφανειες

προς το χρυσό,άμμο,ξερά χόρτα κτλ. Για αυτο αν δεις το πρόβλημα εντοπίζετε μονο στα τοπια.

Εχει παντου προβλημα, απλα σε αυτες ισως αποδιδει χειροτερα τα χρωματα που σου φαινονται εσενα..

Και στις βραδυνες το βλεπω και παντου.

Αυτό για το 2017 δεν το αντιλαμβάνομαι,εξαλλου δεν βλεπω κάτι καλύτερο η θεαματικότερο σε καμία συσκευή.

34946929741_343f01611a_c.jpg1Shot_20170603_234010 by Nikos Manousakis, on Flickr

Εχει βγει 2 χρονια το τηλεφωνο. Εχουμε δει 1000δες φωτο.

Θα κανουμε τωρα κουβεντα για τα χρωματα και το white balance του 950;

Τα ξερουμε.

Εχει βγει 2 χρονια το τηλεφωνο. Εχουμε δει 1000δες φωτο.

Θα κανουμε τωρα κουβεντα για τα χρωματα και το white balance του 950;

Τα ξερουμε.

Δεν νομιζω να ξεκίνησα καμια κουβέντα μαζί σου. Μπορείς να μην συζητάς για οτι θεωρείς οτι δεν αξιζει κατά τη γνώμη σου.

Στο κατω κατω δεν εισαι υποχρεωμένος να τα σχολιάζεις ολα. Μπορούσες απλα να με προσπεράσεις....

Το 950 είναι λες και έβαλε κίτρινο φίλτρο.

Αν δεις το ύψος που βρίσκεται ο ήλιος, είναι η ώρα που κιτρινίζει τα πάντα. Παρόλα αυτά σίγουρα ξέφυγε ελαφρώς.

Εχουμε 2017 και ακομα μιλαμε για το oversaturation του 950;

Ειναι δεδομενο και φαινεται 100% σε ολες τις φωτο

Εχει παντου προβλημα, απλα σε αυτες ισως αποδιδει χειροτερα τα χρωματα που σου φαινονται εσενα..

Και στις βραδυνες το βλεπω και παντου.

Έχουμε 2017 και ακόμα δεν έμαθες να προσπερνάς ότι δεν σε ενδιαφέρει???

Επίσης ενα μεγάλο ποσοστό φωτογραφιών είναι απο παλιότερες του 950 συσκευές.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτό για το 2017 δεν το αντιλαμβάνομαι,εξαλλου δεν βλεπω κάτι καλύτερο η θεαματικότερο σε καμία συσκευή.

34946929741_343f01611a_c.jpg1Shot_20170603_234010 by Nikos Manousakis, on Flickr

Αυτη η φωτο ενω εχει πολυ καλη λεπτομερεια

1.μοιαζει σαν να εχεις κατεβασει τα highlights απο το 100 στο 0.

2.ο ουρανος αντι να βγει μαυρος εχει αυτο το παραξενα φωτισμενο χρωμα.

3.εξαιτιας αυτου φαινεται και θορυβος στον ουρανο.

Έχω βάλει πολυ μεγαλο χρόνο και φώτισε υπερβολικά. Δεν το κατέχω το άθλημα...

Κάπως έτσι ηταν πραγματικά.

35038883466_8f5f046a2f_c.jpg1Shot_20170603_233805 by Nikos Manousakis, on Flickr

Αν δεις το ύψος που βρίσκεται ο ήλιος, είναι η ώρα που κιτρινίζει τα πάντα. Παρόλα αυτά σίγουρα ξέφυγε ελαφρώς.

Έχουμε 2017 και ακόμα δεν έμαθες να προσπερνάς ότι δεν σε ενδιαφέρει???

Επίσης ενα μεγάλο ποσοστό φωτογραφιών είναι απο παλιότερες του 950 συσκευές.

Εννοείτε ότι ξέφυγε,κάνει μπαμ και από κινητό αν τις δεις.

Αλλα είναι γνωστό αυτό το πρόβλημα.

Σε όλα τα forum υπήρχε μια γκρίνια και παράπονα ,κάνα χρόνο πριν, από τους κατόχους.

Βραδινα δειγματα απο το Htc 11 δειχνουν οτι δεν εχει καμια σχεση με τα υπολοιπα κινητα.

Η ποιοτητα των ληψεων πλησιαζει την Sony RX-100.

Τόσο φοβερό ? Εντάξει την rx100 δεν την ξέρω αλλα για να το λετε θα είναι κάτι δυνατό. Πάντως το s8 τα σπάει μέχρι τωρα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...