Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Εχεις το mi5s? Αν ναι, οταν μπορεσεις κανε μια καλη και ανεβασε συγκριτικα δειγματα του mi6 με mi5s.

Σε ευχαριστουμε κιολας και για τον ολο κοπο με το ωραιο συγκριτικο σου. :)

To mi5s το ειχα το εδωσα θα ψαξω να βρω καμια φωτο απο το mi cloud και θα βγαλω το ιδιο θεμα με το mi6

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To mi5s το ειχα το εδωσα θα ψαξω να βρω καμια φωτο απο το mi cloud και θα βγαλω το ιδιο θεμα με το mi6

Αψογος. Προσπαθησε να ειναι σε ιδιες συνθηκες. Εγω προσωπικα εχω κανει μοντελο τη πολυκατοικια απεναντι και τη βιβλιοθηκη μου για συγκριτικα :lol:

Καταρχην παιδια δεν γνωριζω πολλα απο φωτογραφια το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι η xiaomi εκανε ενα βημα παραπανω στο θεμα φωτογραφια με το xiaomi mi6 η μαλλον το βελτιωσε σε σχεση με το mi5s.Τι εννοω με το mi6 παιρνω αποτελεσμα με την πρωτη φορα ισως φταιει ο σταθεροποιητης που δεν εχει το mi5s.

Σε σχεση με το s7 το εχω κιολας δεν λεω στα ματια τα δικα μου οι φωτογραφιες του φαινονται πιο καλες.Αλλα δεν εχει και την τεραστια διαφορα σε σχεση με το mi6.Στην φωτο που ποσταρω ειναι εκανα ζουμ στις φωτο που εβγαλα με iso400.Απο αριστερα ειναι το μι6 και δεξια το s7.

Τελος με αφησε καλες εντυπωσεις το mi6 προπαντων για τα λεφτα του και ειμαι αισιοδοξος γιατι η xiaomi παντα βγαζει κινητα και υστερα απο κανενα 4μηνο στρωνουν με τα update

Eκτος του οτι ειναι καλυτερη και πιο φωτεινη η φωτο του s7, στο ιδιο iso χρειαστηκε λιγοτερο χρονο.

Στο αυτοματο τωρα, χρειαστηκε 1/10 αλλα με iso 250, ενω το xiaomi χρειαστηκε 1/17 αλλα με iso 1250

Το 1/10 και το 1/17 που λεμε σημαινει οτι οταν εχεις κινηση (ανθρωπους/αυτοκινητα) οι φωτο του s7 θα ειναι αρκετα καλυτερες.

Ειδικα οταν εχεις ανθρωπο, θελεις λιγοτερο χρονο (δηλαδη προτιμας το 1/17 απο το 1/10)

Το 1/10 και το 1/17 που λεμε σημαινει οτι οταν εχεις κινηση (ανθρωπους/αυτοκινητα) οι φωτο του s7 θα ειναι αρκετα καλυτερες.

Ειδικα οταν εχεις ανθρωπο, θελεις λιγοτερο χρονο (δηλαδη προτιμας το 1/17 απο το 1/10)

Σωστο. Για αυτο εκει συνηθως κερδιζουν τα κινητα που δεν εχουν OIS μιας και εχουν μονιμα γρηγοροτερη ταχυτητα. Απο την αλλη, ευκολα διορθωνεται κουμπωνοντας χειροκινητα μια μεγαλυτερη ταχυτητα. Αλλωστε αν κανει multiframe NR (οπως κανει κλασσικα η xiaomi οταν τελικιαζει το iso) τοτε παλι προβλημα εχεις.

Και μιας και μιλαμε για motion blur, ενδιαφερον θα ειχαν δειγματα απο κινητα της sony. Στις φωτογραφικες της μηχανες εντοπιζει ποτε υπαρχει κινηση και κρατα το shutter ψηλοτερα. Αν εχει κανει κατι τετοιο και στα κινητα της τοτε θα χει ενα πλεονεκτημα σε τετοιες καταστασεις.

Edited by Antretng

Αψογος. Προσπαθησε να ειναι σε ιδιες συνθηκες. Εγω προσωπικα εχω κανει μοντελο τη πολυκατοικια απεναντι και τη βιβλιοθηκη μου για συγκριτικα :lol:

Eπειδη δεν μπορω να βαλω ολοκληρη φωτο απο το mi5s περιεχουν προσωπα στις ιδιες συνθηκες εβγαλα φωτο με το mi6 και απλως εκανα ζουμ σε ενα σημειο για να δεις την διαφορα οσο μπορεις να καταλαβεις βεβαια.Παντως το mi6 μου φαινεται πιο καθαρο

34960110736_1ed8186cbb_z.jpgmi6 vs mi5s by Kostas Sifis, on Flickr

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Η φωτο με το τροπο που την ανεβασες δεν βοηθαει. Μπορεις να τη κροπαρεις ακομα και με τη ζωγραφικη και μετα να την ανεβασεις flickr. Κροπαρε μεχρι του σημειου που δεν φαινονται προσωπα και κροπαρε αλλο τοσο και στην αλλη (οι αρχικες φωτογραφιες θελουμε να εχουν ιδιο καδραρισμα).

Αλλα ξερεις κατι, αστο για σημερα μα και αυριο μερα ειναι :) . Επιπλεον βρες φωτογραφιες χωρις προσωπα καλυτερα, μην παιδευεσαι με κροπαρισματα επειδη εμεις ειμαστε καμμενοι :lol:

Η φωτο με το τροπο που την ανεβασες δεν βοηθαει. Μπορεις να τη κροπαρεις ακομα και με τη ζωγραφικη και μετα να την ανεβασεις flickr. Κροπαρε μεχρι του σημειου που δεν φαινονται προσωπα και κροπαρε αλλο τοσο και στην αλλη (οι αρχικες φωτογραφιες θελουμε να εχουν ιδιο καδραρισμα).

Αλλα ξερεις κατι, αστο για σημερα μα και αυριο μερα ειναι :) . Επιπλεον βρες φωτογραφιες χωρις προσωπα καλυτερα, μην παιδευεσαι με κροπαρισματα επειδη εμεις ειμαστε καμμενοι :lol:

Σωστος!!! καλα και εγω σημερα πιαστηκα για να με φυγει η περιεργεια εχω μια μερα που το πηρα

Ε δεν ειναι το ιδιο, στο frame πολυ λιγο ειναι που φωτιζεται κιτρινο.

Μιλαμε πχ για τετοιες περιπτωσεις:

34102732994_9fa8636925.jpgIMG_20170526_015144 by Nikos Chrisoulis, on Flickr34945690915_0ae19f09ba.jpgIMG_20170526_015149 by Nikos Chrisoulis, on Flickr

Όταν τα λέγαμε ότι το s7 έχει λάθος χρώματα, ήμασταν haters...

:D:D

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Όταν τα λέγαμε ότι το s7 έχει λάθος χρώματα, ήμασταν haters...

:D:D

Αφού λοιπόν δεν είσαι ... hater πες τώρα ένα καλό λόγο (και όχι με το τσιγκέλι) για το S8+ :lol:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Αφού λοιπόν δεν είσαι ... hater πες τώρα ένα καλό λόγο (και όχι με το τσιγκέλι) για το S8+ :lol:.

Βγάλε ρε συ καμία φωτογραφία τοπίου, βραδινή, πρόσωπο κλπ να κρίνουμε καλύτερα και θα πω, δεν έχω θέμα.

Άσε που το σκέφτομαι να το χτυπήσω κιόλας....;)

Βγάλε ρε συ καμία φωτογραφία τοπίου, βραδινή, πρόσωπο κλπ να κρίνουμε καλύτερα και θα πω, δεν έχω θέμα.

Τούτο να μας βρει! Θα είμαστε 3-3 στο παρεακι και ο Τάσος με τη χαρχαλα.

Γιάννη πάντως αξίζει αν παλεύεις το μέγεθος.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

S8+ (στο αυτόματο πάντα)

34966662626_b4a7383a31_c.jpg2017-05-31_10-34-45 by V M, on Flickr

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Τούτο να μας βρει! Θα είμαστε 3-3 στο παρεακι και ο Τάσος με τη χαρχαλα.

Γιάννη πάντως αξίζει αν παλεύεις το μέγεθος.

Άμα δεν υπήρχε το sony, θα ήμουν σίγουρος. Τώρα όμως παίζει μπάλα και το xzp , που για εμένα και τα δικά μου γούστα, ξέρεις ότι έχει προτεραιότητα Νίκο.

Πάντως, έχω χρόνο να αποφασίσω. Θα παίξει ρόλο και η τιμή βέβαια, το σάμσουγκ θα είναι φτηνότερο.

Άμα δεν υπήρχε το sony, θα ήμουν σίγουρος. Τώρα όμως παίζει μπάλα και το xzp , που για εμένα και τα δικά μου γούστα, ξέρεις ότι έχει προτεραιότητα Νίκο.

Πάντως, έχω χρόνο να αποφασίσω. Θα παίξει ρόλο και η τιμή βέβαια, το σάμσουγκ θα είναι φτηνότερο.

Βάλτο στα υπόψη σου σοβαρά, πέρα από την καλή φωτογραφική (ειδικά με το γιο μου έχω τραβήξει πολλές καλές φωτογραφίες και σε εσωτερικό χώρο) γενικά το S8+ είναι ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο για καθημερινή χρήση. Το μέγεθος δεν θα σε ξενίσει, φαντάσου μέχρι να μου έρθει η clear view το βάζω στην ίδια θήκη πουγκί που είχα για το S7 edge απλά εξέχει λίγο στο μήκος.

Βάλτο στα υπόψη σου σοβαρά, πέρα από την καλή φωτογραφική (ειδικά με το γιο μου έχω τραβήξει πολλές καλές φωτογραφίες και σε εσωτερικό χώρο) γενικά το S8+ είναι ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο για καθημερινή χρήση. Το μέγεθος δεν θα σε ξενίσει, φαντάσου μέχρι να μου έρθει η clear view το βάζω στην ίδια θήκη πουγκί που είχα για το S7 edge απλά εξέχει λίγο στο μήκος.

Δεν διαφωνώ, απλά είναι 2-3 πράγματα που με ενοχλούν (είναι στενό, είναι το fingerprint σε λάθος θέση, προτιμώ το σκίν του καθαρού android κλπ). Τέλος πάντων, είμαστε εκτός θέματος.....

Δεν διαφωνώ, απλά είναι 2-3 πράγματα που με ενοχλούν (είναι στενό, είναι το fingerprint σε λάθος θέση, προτιμώ το σκίν του καθαρού android κλπ). Τέλος πάντων, είμαστε εκτός θέματος.....

Περιμενε το htc U11.

Τα s8 ειναι και τα πρωτα τηλεφωνα που θα σκεφτομουν σοβαρα απο sammy, μιας και εφυγε επιτελους το αθλιο physical home button.

Tα ειδα και απο κοντα, και ειναι και τα πρωτα που εχουν σοβαρο edge που ειναι πολυ πολυ φυσικο στο χερι (γιαυτο δεν εβγαλαν και απλο)

Αλλα sasmung εισαι, τα framedrops και τα stutters πανε βροχη :lol:

Στη βιβλιοθηκη του Βατικανου εισαι? :p

:p:lol: Η ίδια σκέψη μου ήρθε στο μυαλό από την πρώτη φωτογραφία... Σαν από σκηνή από Κώδικα Davinci :lol::p

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Σήμερα είδα από κοντά τα S8 και S8 plus.

Να πώ την αμαρτία μου...εγώ εάν είχα μία από τις δύο συσκευές...ούτε που θα με ένοιαζε η κάμερα...:cool:

Μιλάμε για ποιήματα!

Μεγάλο αλλά τρομερό το S8 plus με οθονάρα που σε κάνει να ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα. Ανοίγεις την κάμερα και το 4:3 view finder πιάνει...την μισή οθόνη...και περισσεύει και άλλη τόση...:lol:

Κομψοτέχνημα λεπτότητας το μικρό S8 που η φινέτσα του σε μαγεύει!

Άντε γειά και τα δύο, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα!!!

Μοναδική παραφωνία για μένα ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος. Αλλά ΟΚ...είχε οθονάρες να επιδείξει η εταιρία και καλά έκανε και τον πέταξε από τα πόδια της (αφού δεν βρήκε άλλη λύση).

Ελπίζω η Apple να κάνει πραγματικά κάτι σοβαρό σχεδιαστικά στο 8άρι. Τεχνολογικά είμαι σίγουρος οτι θα κάνει το παραπάνω, αλλά σχεδιαστικά και φινετσάτα...δεν ξέρω...το ελπίζω.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ανοίγεις την κάμερα και το 4:3 view finder πιάνει...την μισή οθόνη...και περισσεύει και άλλη τόση...:lol:

Εγω αυτο το λεω μειονεκτημα. Ειναι τετοια η αναλογια οθονης οπου στα περισσοτερα πραγματα παει χαμενη και τελικα εχει ιδια προβολη με μικροτερα κινητα.

Αν εκοβε ελαχιστα απο το μηκος και εδινε περισσοτερο στο πλατος θα εδειχνε πολυ μεγαλυτερη η εικονα τοσο της καμερας, οσο και φωτογραφιων ή βιντεο που μπορει να χαζεψεις ειτε αποθηκευμενα στο κινητο σου ειτε στο διαδικτυο. Ακομα και τα παιχνιδια ή 3rd party apps με μπαρες θα φαινονται (ή στρετσαρισμενα).

Παρομοια αναλογια εχει βαλει και η lg στο g6. Ελπιζω να μην γινει το στανταρ... :cry:

Edited by Antretng

Εγω αυτο το λεω μειονεκτημα. Ειναι τετοια η αναλογια οθονης οπου στα περισσοτερα πραγματα παει χαμενη και τελικα εχει ιδια προβολη με μικροτερα κινητα.

Αν εκοβε ελαχιστα απο το μηκος και εδινε περισσοτερο στο πλατος θα εδειχνε πολυ μεγαλυτερη η εικονα τοσο της καμερας, οσο και φωτογραφιων ή βιντεο που μπορει να χαζεψεις ειτε αποθηκευμενα στο κινητο σου ειτε στο διαδικτυο. Ακομα και τα παιχνιδια ή 3rd party apps με μπαρες θα φαινονται (ή στρετσαρισμενα).

Παρομοια αναλογια εχει βαλει και η lg στο g6. Ελπιζω να μην γινει το στανταρ... :cry:

Αυτο το επιχειρημα με τις μπαρες δεν το καταλαβαινω.

Δηλαδη προτιμας να εχεις bezel εκει απο το να εχεις απλα μαυρη μπαρα; Γιατι;

Αυτο το επιχειρημα με τις μπαρες δεν το καταλαβαινω.

Δηλαδη προτιμας να εχεις bezel εκει απο το να εχεις απλα μαυρη μπαρα; Γιατι;

Ρε αδερφε γιατι εισαι συνεχεια μπριζωμενος; Χαλαρωσε :) Ενα παρεακι ειμαστε που ανταλλαζουμε αποψεις. Καμια φορα ξεφευγουμε βεβαια αλλα ας μην ξεκιναμε απο την αρχη μπριζωμενα μια διαφωνια. Γιατι πρεπει να ταν "επιχειρημα"; Κουβεντα κανουμε ;)

Λοιπον, δεν ειπα οτι προτιμω μπεζελ αλλα η αναλογια της οθονης να ειναι τετοια που να την εκμεταλλευομαι οσο καλυτερα γινεται στη προβολη που κανω. Βλεπε τηλεορασεις 4:3 πως δειχνουν εικονα 16:9. Μπορει να ειναι 32 ιντσες και τελικα μια 24αρα wide να δειχνει ιδια ή και μεγαλυτερη εικονα σε προβολη 16:9 ή και στενοτερου περιεχομενου (δεν εκανα τον υπολογισμο, δεν ειμαι σιγουρος... αλλα καταλαβαινετε τι εννοω ;) ).

Οποτε το 18.5:9 που εχει λοιπον το s8 δεν βολευει για τη μεση χρηση που κανουμε. Ειναι μακρυ χωρις λογο το κινητο. Ας ειχε 16:9 και μικροτερη οθονη που τελικα θα δειχνε ιδιο μεγεθος εικονας στα περισσοτερα που κανουμε λογω κοντυνοτερης αναλογιας. Και να στο πω διαφορετικα, τι κερδιζεις απο μια μαυρη μπαρα; Τι σχεση εχει το μπεζελ με την μαυρη μπαρα της οθονης; (ειλικρινη ερωτηση, μπορει να μου διαφευγει κατι)

Edited by Antretng

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...