Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eννοείς isocell vs sony?

Samsung vs Sony.

Και πως ξεχωρίζουμε πριν την παραγγελία ότι εχει Samsung?

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα πρώτα είχαν μερικά sony πλέον όλα Samsung έχουν.

Το ίδιο με τον ΝΑΤΝΑ

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Samsung vs Sony.

Και πως ξεχωρίζουμε πριν την παραγγελία ότι εχει Samsung?

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ίδιο με τον ΝΑΤΝΑ

Δεν μπορείς να ξέρεις πριν την αγορά αν και η διαφορά είναι πολύ μικρή υπέρ του Samsung κατά την γνώμη μου. Αν δεις και στο YouTube έχει συγκριτικά.

Μια βοήθεια γιατί δεν παρακολουθουσα τις συσκευές που δεν έχω. Τα s7 edge έρχονται με διαφορετικές κάμερες κι αν ναι, ποια είναι καλύτερη και πως ξεχωρίζουν?

Ευχαριστώ

γιατι? σκεφτεσαι να το παρεις?

γιατι? σκεφτεσαι να το παρεις?

Ναι, για αλλαγή.

Έκπληξη???:D

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Navi and Finn:clap:, πολύ ωραίες φωτό:clap:

To Htc παντα πολυ δυνατο και καθαρο, για το LUMIA τι να πω.....φτανει πια με τους πινακες ζωγραφικης και το ψευτικο μπλε :p παρτε κανενα αλλο τηλεφωνο που να κανει ολα ΥΠΟ και τιποτα YΠΕΡ:blink: γενικα να βγαζει ΥΠΟφωτογραφιες για να μην χτυπανε στο ματι καποιων και να ψαχνουν μετα απο 100% μεγενθυση και καπακι κανενα crop παλι τι ειναι ΥΠΕΡ....

22781747148_52564247c1_z.jpgWP_20161113_07_20_43_Rich by Vasileios Kallioras, on Flickr

30924609456_9ff610f5d1_z.jpgWP_20161113_07_27_41_Rich.jpg by Vasileios Kallioras, on Flickr

ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Ναι, για αλλαγή.

Έκπληξη???:D

Μας τρολλάρει ο Montoya μου φαίνεται! Θα αλλάξει και το Nokia Connecting People στην υπογραφή του και θα βάλει Samsung Burning People! :lol:

Πέρα από την πλάκα το S7 έχουμε δει ότι είναι πολύ δυνατό όχι μόνο σαν κάμερα, αλλά σαν σύνολο γενικότερα, ειδικά τα edge ;)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Όλα μια όλα τα κινητά επεμβαίνουν με το λογισμικό τους ακόμα και στο manual mode. Στο δε auto γίνεται το έλα να δεις.

Αυτά τα ωραία ηλιβασιλεματα, ανατολές κλπ, χωρίς αυτή την επεξεργασία (και σε manual), δεν θα τα βλέπατε.

Ναι το 950 δίνει πολύ ψυχρό ουρανό επηρεάζοντας και τις παραπλήσιες περιοχές.

Προσωπικά δεν με απασχολούν τα μπλεδίζει κιτρινίζει γιατί διορθώνονται εύκολα. Αν μια κάμερα είναι καλή σε όλα τα αλλά δεν θα την απέριπτα γι αυτό.

Sent from my iPad using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

NEXUS 6P ... Στο χέρι ...

IMG_20161113_163742 by sprsk, on Flickr[/img]

γιατι δεν τραβας με Hdr+ ? το αποτελεσμα θα ηταν πολυ καλυτερο

Ίσως το έχει στο auto hdr και έκρινε το τηλέφωνο ότι δεν το χρειάζεται.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

NEXUS 6P ... Στο χέρι ...

IMG_20161113_163742 by sprsk, on Flickr[/img]

Πολύ καλό ούτως ή άλλως το 6P. Και χωρίς HDR+

Πανέμορφες και όπως πρέπει. Ειδικά η πρώτη 3 διαστάσεων. Τα κύματα στη σκιά την κάνουν πιο δραματική και οδηγούν το μάτι του θεατή προς τα kite surf.

γιατι δεν τραβας με Hdr+ ? το αποτελεσμα θα ηταν πολυ καλυτερο

Μια χαρά είναι. Γενικώς το hdr έχει μια τάση να τα "σιδερώνει" όλα σε τέτοιες σκηνές. Με κόντρα ήλιο οκ, αλλά εδώ δε χρειάζεται.

Χάλια η κάμερα ρε παιδιά. Δε βλέπετε ολοφάνερα ότι το άλογο είναι πολύ καφέ και πράσινο είναι πολύ πράσινο? :lol:

Νίκο πυροβόλα, το όπλο γαζώνει...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν μπορείς να ξέρεις πριν την αγορά αν και η διαφορά είναι πολύ μικρή υπέρ του Samsung κατά την γνώμη μου. Αν δεις και στο YouTube έχει συγκριτικά.

Πολύ κοντά, μάλλον με προβάδισμα στον samsung isocell. Βάζεις το AIDA64 και βλέπεις τις ιδιότητες της κάμερας.

Navi and Finn:clap:, πολύ ωραίες φωτό:clap:

To Htc παντα πολυ δυνατο και καθαρο, για το LUMIA τι να πω.....φτανει πια με τους πινακες ζωγραφικης και το ψευτικο μπλε :p παρτε κανενα αλλο τηλεφωνο που να κανει ολα ΥΠΟ και τιποτα YΠΕΡ:blink: γενικα να βγαζει ΥΠΟφωτογραφιες για να μην χτυπανε στο ματι καποιων και να ψαχνουν μετα απο 100% μεγενθυση και καπακι κανενα crop παλι τι ειναι ΥΠΕΡ....

22781747148_52564247c1_z.jpgWP_20161113_07_20_43_Rich by Vasileios Kallioras, on Flickr

30924609456_9ff610f5d1_z.jpgWP_20161113_07_27_41_Rich.jpg by Vasileios Kallioras, on Flickr

ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Καλές Βασίλη αλλά μάλλον το παρακάνεις με το rich. Στο τέρμα το έχεις?

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Το δοκιμάζω αλλά για βοήθα και πες ... Τι δεν σου αρέσει ?

τιποτα ...μ'αρεσουν.Απλα ξερω οτι με Hdr+ θα ηταν καλυτερες

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ καλό ούτως ή άλλως το 6P. Και χωρίς HDR+

Μια χαρά είναι. Γενικώς το hdr έχει μια τάση να τα "σιδερώνει" όλα σε τέτοιες σκηνές. Με κόντρα ήλιο οκ, αλλά εδώ δε χρειάζεται.

καμια σχεση.Εδω μιλαμε για Hdr+. αλλη τεχνολογια που δεν εχει σχεση με το γνωστο hdr.

αποδειξη οτι χρησιμοποιειτε και το βραδυ

τιποτα ...μ'αρεσουν.Απλα ξερω οτι με Hdr+ θα ηταν καλυτερες

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καμια σχεση.Εδω μιλαμε για Hdr+. αλλη τεχνολογια που δεν εχει σχεση με το γνωστο hdr.

αποδειξη οτι χρησιμοποιειτε και το βραδυ

Το ξέρω αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Έχει φίλος το 5Χ και το έχω χρησιμοποιήσει. Το πόσο "άλλη" τεχνολογία είναι άσε με να αμφιβάλλω. Άλλη ρύθμιση του παρόμοιου αλγόριθμου είναι. Ας μην ήταν καλός ο αισθητήρας, η νυχτερινή αποθορυβοποίηση και η εστίαση...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

βρηκα σε ενα ντουλαπι φιλης μου ενα παλιο καλο .... Lumia 532 (χωρις ΣΙΜ, και η ημερομηνια ειχε μεινει καπου στο..2015) :rolleyes:

Ειπα και εγω να κανω (και δικη μου) χρηση του αγαπημενου Λουμια-νιανου ουρανου, μονο που το προσπαθησα να βγει πιο ..νορμαλ (στην πρωτη καπως, ναι! - Tην εκαναν κιολας fav!) :lol::p

30854965592_f7396e90af_b.jpgWP_20150114_06_50_19_Pro by Mick XD, on Flickr

30971514155_22ec420045_b.jpgWP_20150114_06_38_37_Pro-01 by Mick XD, on Flickr

(περασματακι απο σναπ-σιντ η τελευταια... φαινεται πιο... ομορφα "αφυσικη" απο το γνωστο... Λατρεια! :cool:

Edited by Michael22

την μανισια φιλε μου εγω τουλαχιστον σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα και εχω τωρα !!πιστευω πως ειναι η καλυτερη επιλογη!!!

Σε ροοταρισμενη συσκευή ποια θα μπορούσα να χρησιμοποιησω ; Για να έχω ολεσ αυτές τις επιλογές που λετε

Envoyé de mon LG-D802 en utilisant Tapatalk

Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στο root/non-root όσον αφορά την φωτογραφική. Μπορείς να δοκιμάσεις ότι κάμερα θέλεις.

Προσωπικά (και ανάλογα τη συσκευή) το τρίπτυχο είναι Stock Camera App (τη μαμίσια) - Camera FV-5/Manual Camera (αν είναι δύσχρηστη η μαμίσια) - Pro HDR Camera (για εντυπωσιακές φωτογραφίες με τρίποδο ή ΠΟΛΥ σταθερό χέρι). Δεν χρειάζομαι κάτι άλλο.

Οι δύο φωτογραφίες είναι hdr και η μία είναι manual mi5s!! Και τώρα μία ερώτηση οταν τραβάω manual μπορώ να τραβήξω hdr ή μόνο είναι στο αυτόματο??

30887565361_73feaae095_z.jpgIMG_20161114_104509_HDR by manthos kalaitzidis, on Flickr

30859173052_8ff6c93f52_z.jpgIMG_20161114_103616 by manthos kalaitzidis, on Flickr

30859173052_8ff6c93f52_z.jpgIMG_20161114_103616 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Το ξέρω αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Έχει φίλος το 5Χ και το έχω χρησιμοποιήσει. Το πόσο "άλλη" τεχνολογία είναι άσε με να αμφιβάλλω. Άλλη ρύθμιση του παρόμοιου αλγόριθμου είναι. Ας μην ήταν καλός ο αισθητήρας, η νυχτερινή αποθορυβοποίηση και η εστίαση...

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν το βράδυ τραβά με 1/40, 1/50 και ISO μέχρι 800, εκεί που σε συσκευές με ίδιο αισθητήρα χρειάζεσαι manual 1/8 ISO 200, έχει πλεονέκτημα γιατί πιάνει μικρό κινήσεις, περνάει περισσότερο φως και στα σημεία εκτός των έντονα σκοτεινών δεν έχει θόρυβο.

Δεν αποδίδει όταν το πλάνο είναι πολύ σκοτεινό και χρειάζεται long exposure.

Αν ήταν ένα απλό HDR με 3-5 λήψεις και merge, θα το κατάφερναν και άλλοι κατασκευαστές.

Από εκεί και πέρα η κάμερα του δεν έχει απεριόριστες ικανότητες. Είναι μια καλή κάμερα που το βράδυ με το HDR+ θα σου δώσει παρεμφερές αποτέλεσμα που θα είχες μ ένα πολύ ευρυγωνιο φακό σε μια dslr με την προϋπόθεση το άτομο που φωτογραφίζεις να είναι πολύ κοντά στην κάμερα.

Για μένα που το θέλω μόνο για έκτακτες φωτογραφίες όταν δεν προλαβαίνω να βγάλω την κάμερα από την τσάντα, είναι ιδανικό.

Sent from my iPad using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για να συνεισφέρω στην χρησιμότητα του HDR+ (σαν απλός end user με ελάχιστες γνώσεις επί του τεχνικού), το HDR+ του Nexus 5X μου έφερνε παραπλήσια αποτελέσματα με τις manual ρυθμίσεις που επαρκούσαν ώστε να τραβήξω σε σκοτεινό landscape χεράτη φωτογραφία με το V10.

Το V10 σε manual με τρίποδο εννοείται ξεπερνά τις τεχνικές δυνατότητες του 5X (με ή χωρίς HDR+), αλλά στο αυτόματο, το 5X ανταπεξήλθε όσο καλά τα πήγε το V10 με λίιιγο manual.

Η διαφορά του HDR+ με το HDR, σύμφωνα με αυτό που είχα διαβάσει παλιότερα, είναι πως στο μεν χρησιμοποιούνται αρκετά καρέ ίδιου exposure και χρησιμοποιείται αλγοριθμικά το καλύτερο (=με λιγότερο θόρυβο) pixel απ' όλα τα καρέ, ενώ το παραδοσιακό HDR (το εγχώριο :shifty: ) τραβάει σε διαφορετικά exposures και εφαρμόζει το averaging/bracketing.

Οπότε η βάση του HDR+ ειναι μεν στις πολλές διαδοχικές λήψεις, αλλά όχι μόνο. Ο αλγόριθμος είναι που "σπρώχνει", και όχι το averaging που γίνεται στο παραδοσιακό HDR.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...