Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Lumia 950

αυτόματο very low light

29502460162_b1fbf25aff_c.jpg

Πάνω που πήγα να σχολιάσω το ποστ σου είδα αυτό που έγραψε ο paok και ήταν ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν. Επίσης να προσθέσω η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Είναι κάποιο μαγαζί αυτό; Είπαμε ο φωτισμός απίστευτος; :p

Lumia 950 edit B&W

Πατώντας τα βελάκια αριστερά δεξιά υπάρχουν και οι αρχικές.

28991898143_2a6bb994db_b.jpgWP_20160911_18_39_43_Pro b&g by Angel Os, on Flickr

28990083564_31c1844b0b_b.jpgWP_20160911_18_49_49_Pro b&g by Angel Os, on Flickr

Πολύ ωραίες φωτογραφίες! Το b&w τις απογείωσε

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και η δική μου νυχτερινή είναι με ακριβώς το ίδιο ISO και κλείστρο, χεράτη, αλλά χωρίς κούνημα. Γι' αυτό και το σχόλιο. ;)

Όντως το OIS λείπει από τα Huawei, αν αυτό ευθύνεται...

Kαλα δοκιμασε τηλεφωνο χωρις ois με τετοιο κλειστρο και με την μια προσπαθεια οχι μετα απο 3-4 φωτογραφιες και μετα πες μου:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Με μισό δευτερόλεπτο και ois αν έχεις και σταθερό χέρι, μια χαρά παίρνεις φώτο

ναι γινεται αλλα μιλαει για χωρις οπτικο

Τις τελευταιες 2 ωρες υπαρχουν τοσα posts οσα υπηρχαν ολη την προηγουμενη εβδομαδα μαζι.

Πως γινεται αυτο ρε παιδια?...

Γυρίσαμε απο διακοπές :lol:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

@navi55 πολύ ωραία αυτή με τη γέφυρα. Θα μου άρεσε και η original με έντονο HDR (τόσο που να την κάνει να φαίνεται ψεύτικη, σαν ανάγλυφη).

@vasilis_hd, sakis88888 και Paok4270: μα το κατάλαβα ότι είναι αδύνατον να μη βγει κουνημένη λόγω έλλειψης OIS, και συγκρίνοντας πόση διαφορά έχει με την δική μου λήψη υπό τις ίδιες συνθήκες, απλώς ενισχύει πως η έλλειψη του OIS είναι σημαντική. Δεν είπα κάτι κακό, νομίζω. :worry: Ίσως να ξέχασα απλά να πω ένα μπράβο για την προσπάθεια πριν πω ότι είναι κουνημένη. :O Αλλά προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι καλή φωτογραφία, ούτε δείγμα που [προσωπικά, ξαναλέω] θα με έπειθε να αγοράσω το P9 Plus, μια που μιλάμε αντικειμενικά και από αγοραστική σκοπιά.

Lumia 950 edit B&W

Κρατάω αυτή, το σκηνικό μιας άλλης εποχής όπου ζητάει και θέλει το B/W, η αυξημένη αντίθεση δένει με την παλαιότητα των κτηρίων και ταιριάζει με τη συννεφιά και εσυ στο κέντρο είσαι έτοιμος να μας δώσεις-φανερώσεις κάτι αλλά ... κάτι μου λείπει, ένα στοιχείο, μία υποψία για να πυροδοτήσεις τη φαντασία μου, ίσως κάτι στο τέλος του δρόμου αν περίμενες λιγάκι. Είναι όμορφη πάντως ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Κρατάω αυτή, το σκηνικό μιας άλλης εποχής όπου ζητάει και θέλει το B/W, η αυξημένη αντίθεση δένει με την παλαιότητα των κτηρίων και ταιριάζει με τη συννεφιά και εσυ στο κέντρο είσαι έτοιμος να μας δώσεις-φανερώσεις κάτι αλλά ... κάτι μου λείπει, ένα στοιχείο, μία υποψία για να πυροδοτήσεις τη φαντασία μου, ίσως κάτι στο τέλος του δρόμου αν περίμενες λιγάκι. Είναι όμορφη πάντως ;).

αυτο που λειπει ειναι ενας παπουλης με μπαστουνι στ'αριστερα του δρομου...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει δει κανείς τις δυνατότητες του HP elite x3 ? Ξέρει κανείς τι φοράει;

13mp, f/2.2, single LED, no ois.

O Steve Που τεσταρε τις καμερες εγραψε " Miles behind Lumia 950 XL"

Νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο να δημιουργηθεί ενα θέμα πιο γενικό με τίτλο "Φωτογραφίες απο κινητά" στο οποίο θα μπορούν να μπαίνουν οι περισσότερες "άχρηστες" στο υπάρχον θέμα.

Λέω άχρηστες με την έννοια ότι αν ακολουθήσουμε τον ακριβή τίτλο του νήματος, δεν έχει νόημα να ανεβάζουμε συνεχώς φωτογραφίες απο το ίδιο κινητό αφού ήδη έχουν γίνει γνωστές οι οποιες δυνατότητες του.

ΟΜΩΣ αυτές οι άχρηστες εδώ θα ήταν πολύ χρήσιμες σε νέο νήμα στο οποίο θα μάθουμε το πως να γίνουμε καλύτεροι φωτογράφοι.

Τα κινητά έχουν όρια και θα ήταν χρήσιμο να μάθουν όλοι τεχνικές που θα βοηθήσουν στο να ξέρουμε τι μπορούμε να τραβήξουμε μ ενα κινητό και τι όχι, αλλά κυρίως πως να το τραβήξουμε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η σωστή επεξεργασία απο εμάς ειναι ενα ακόμα μεγάλο θέμα που μπορεί να βοηθήσει και υπάρχουν αρκετοί εδώ που το κατέχουν. Κι αυτό θα ήταν καλό να ενταχτεί στο νέο θέμα.

Θα πρεπει όμως να γίνει σεβαστό απ όλους και να μην αρχίζουμε πάλι να ποστάρουμε εδώ φωτο απο κινητά που έχουμε εμπεδώσει πολλακις τι μπορούν να κάνουν.

Έχω πολλές φωτο απο το S7 και όλα τα προηγούμενα κινητά μου. Δεν τις ανεβάζω γιατι δεν έχει κανένα νόημα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

HTC 10 Manual ISO 68 exposure 30sec

29335936830_71673992f0_z.jpg2016-09-12_10-27-53 by finn2k1, on Flickr

Auto

29527610071_853217dd1b_z.jpg2016-09-11_06-18-14 by finn2k1, on Flickr

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

@navi55 πολύ ωραία αυτή με τη γέφυρα. Θα μου άρεσε και η original με έντονο HDR (τόσο που να την κάνει να φαίνεται ψεύτικη, σαν ανάγλυφη).

Η αρχική σίγουρα ήθελε hdr. Την είχα τραβήξει λίγο βιαστικά και δεν μου άρεσε ούτε το κεντράρισμα που έκανα ούτε τα καμμένα σημεία που είδα μετά. Το διόρθωσα μετά στην ασπρόμαυρη ελαφρώς.

Βασικά λίγο ακόμα αν περίμενα θα ερχόταν αμάξι από πίσω μου.. χαχααα ;)

Ευχαριστώ.

Πολύ καλή η βραδινή. Δίνει ωραία ατμόσφαιρα.

Edited by navi55

Σε νιωθω. Θα ελεγα οτι δειχνει νεκρη. Μπορει αυτο να ηθελε να προσδωσει ο φωτογραφος αλλα δε μπορω να πω οτι με ακουμπαει.

Ο γερακος με το μπαστουνι οπως ειπωθηκε μπορει να προσεδιδε κατι παραπανω (λιγο κλισέ βεβαια) ..ή κατι αλλο.

Εχω και ενα θεματακι με το καδραρισμα/συνθεση αλλα απο τη στιγμη που ξερω τι αλλο μπορει να προσφερει εκει μη το δενετε κομπο.

Αν με εβαζες στη μια πλευρα να φαινεται οτι περπαταω εκει βλεπωντας ο,τι βλεπεις και παιζοντας λιγο με την προοπτικη...??

φινν ωραια η δευτερη με τη βαρκα αν και το βρισκω λιγο ψηλο το καδρο σου.

Ισως αν γυριζες το κινητο 90 μοιρες ωστε να ειχες λιγο παραπανω θαλασσα ..χωρις να χασεις ουρανο.

Το καλο ειναι οτι ο ηλιος χτυπαει τη βαρκα ωραια οποτε δεν χανεται στο καδρο..

Ελπιζω παρα τα οσα λεγονται να μη γινει αλλο thread απο τη ομαδα του myphone.

Αν μετα απο τοσες φωτογραφιες δεν μπορει να προσδιορισει ο ενδιαφερομενος τι ειναι αυτο που του αρεσει η οχι στην εκαστοτε φωτογραφια και πως μπορει να το περασει στις φωτογραφιες του, δεν εχει νοημα οσα thread και αν ανοιχτουν. Mε copy paste ρυθμισεις δεν παιρνεις την ιδια φωτογραφια. Που και αυτα υπαρχουν δλδ στο exif αλλα ακομα και η αναπαραγωγη ιδιας φωτογραφιας ειναι δυσκολο μιας και θα πρεπει να ταιριαξεις (οποιος το κανει) πολλα πραματα.

Σε νιωθω. Θα ελεγα οτι δειχνει νεκρη. Μπορει αυτο να ηθελε να προσδωσει ο φωτογραφος αλλα δε μπορω να πω οτι με ακουμπαει.

Ο γερακος με το μπαστουνι οπως ειπωθηκε μπορει να προσεδιδε κατι παραπανω (λιγο κλισέ βεβαια) ..ή κατι αλλο.

Εχω και ενα θεματακι με το καδραρισμα/συνθεση αλλα απο τη στιγμη που ξερω τι αλλο μπορει να προσφερει εκει μη το δενετε κομπο.

Αν με εβαζες στη μια πλευρα να φαινεται οτι περπαταω εκει βλεπωντας ο,τι βλεπεις και παιζοντας λιγο με την προοπτικη...??

φινν ωραια η δευτερη με τη βαρκα αν και το βρισκω λιγο ψηλο το καδρο σου.

Ισως αν γυριζες το κινητο 90 μοιρες ωστε να ειχες λιγο παραπανω θαλασσα ..χωρις να χασεις ουρανο.

Το καλο ειναι οτι ο ηλιος χτυπαει τη βαρκα ωραια οποτε δεν χανεται στο καδρο..

Ελπιζω παρα τα οσα λεγονται να μη γινει αλλο thread απο τη ομαδα του myphone.

Αν μετα απο τοσες φωτογραφιες δεν μπορει να προσδιορισει ο ενδιαφερομενος τι ειναι αυτο που του αρεσει η οχι στην εκαστοτε φωτογραφια και πως μπορει να το περασει στις φωτογραφιες του, δεν εχει νοημα οσα thread και αν ανοιχτουν. Mε copy paste ρυθμισεις δεν παιρνεις την ιδια φωτογραφια. Που και αυτα υπαρχουν δλδ στο exif αλλα ακομα και η αναπαραγωγη ιδιας φωτογραφιας ειναι δυσκολο μιας και θα πρεπει να ταιριαξεις (οποιος το κανει) πολλα πραματα.

Απο την στιγμή που υπάρχει γκρίνια για εκτός θέματος έρχονται και περιορισμοί.

Όταν ανεβάσει κάποιος μια επεξεργασμένη φωτο θα υπάρξουν περεταιρω σχόλια και ερωτήσεις - απαντήσεις για το πως γίνεται, τι χρησιμοποιεί κλπ. Αμέσως κάποιοι θα επέμβουν για off topic και θα χαθούν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αν δέχονταν όλοι να εντάσσονται όλα αυτά στο ίδιο thread.

Το ίδιο και για οποιαδήποτε καλή φωτογραφια.Ενα ξερό exif δεν αρκεί. Η συζήτηση που ακολουθεί έχει το ενδιαφέρον.

Επίσης τα περί copy paste, δεν ανταποκρινονται. Μια καλή φωτογραφια δεν ειναι για να διδάξει πως θα αναπαράγεις την ίδια. Υπάρχουν δεκάδες λεπτομέρειες χρήσιμες για διαφορετικές περιπτώσεις.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

off topic :

Καλησπέρα θα θελα να ρωτήσω αν θεωρείτε οτι η κάμερα του Nexus 6p είναι αρκετά καλύτερη απο το Samsung Galaxy S5. Αξίζει η μετάβαση?

off topic :

Καλησπέρα θα θελα να ρωτήσω αν θεωρείτε οτι η κάμερα του Nexus 6p είναι αρκετά καλύτερη απο το Samsung Galaxy S5. Αξίζει η μετάβαση?

Χωρίς να το έχω, πέρα από το manual (αν είχε το S5) είναι πολλά βήματα μπροστά το Nexus....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Όταν ανεβάσει κάποιος μια επεξεργασμένη φωτο θα υπάρξουν περεταιρω σχόλια και ερωτήσεις - απαντήσεις για το πως γίνεται, τι χρησιμοποιεί κλπ. Αμέσως κάποιοι θα επέμβουν για off topic και θα χαθούν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αν δέχονταν όλοι να εντάσσονται όλα αυτά στο ίδιο thread.

Το ίδιο και για οποιαδήποτε καλή φωτογραφια.Ενα ξερό exif δεν αρκεί. Η συζήτηση που ακολουθεί έχει το ενδιαφέρον.

Επίσης τα περί copy paste, δεν ανταποκρινονται. Μια καλή φωτογραφια δεν ειναι για να διδάξει πως θα αναπαράγεις την ίδια. Υπάρχουν δεκάδες λεπτομέρειες χρήσιμες για διαφορετικές περιπτώσεις.

Aναφερομαι -οχι μονο- στο παρακατω ποστ . (το οποιο σαν ποστ ειναι μια χαρα , εχω δει και "χειροτερα" στο ιδιο σκεπτικο ,απλα δεν μπορεσα να το βρω με καποια αλματα στις σελιδες )

Ολα αυτα που αναφερεις αφορουν την ομαδα και ποσο θα αφησει να εξελιχθει η οποια συζητηση.

Καποια στιγμη μετα λυπης διαπιστωσα οτι καθε συσκευη ναυαρχιδα(ανα περιοδους) εχει δικο της thread για τις φωτογραφιες που ουδεποτε εχω δει και ουδεποτε θα δω.

Προτιμω να δω απειρες φωτος απο το ιδιο κινητο σε οποιαδηποτε συνθηκες με οποιαδηποτε επεξεργασια. ..στο ιδιο θεμα ειτε κανει 40€ ειτε κανει 1000€.

Αν μου αρεσει μενω , αν δε μου αρεσει (η φωτο) σκρολαρω και δε λεω το παραμικρο. (το ιδιο ισχυει για οποιοδηποτε ποστ ασχετως περιεχομενου στο παρων thread παντα).

Απλα ο οποιοσδηποτε εδω μεσα προσπαθει να περιορισει με τεραστια δεξαμενη με βαση τις δικες του αναγκες/προτιμησεις. Ετσι το βλεπω.

Ολα τα υπολοιπα περι καλης φωτογραφια δεν εντασονται στη λογικη του ποστ μου οποτε το πως πιανει/μετραει η φωτογραφια για τον καθενα..το αφηνω για το καθενα.

Μαθαινεις και απο κακες φωτογραφιες παντως ακομα και αν ειναι αλλων.

Ή δημιουργία ενός τοπικ που θα έδινε συμβουλές, πως με βάση ένα κινητό και τη συμβολή τριποδου , φωτισμού και photo editing θα βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν ευχής έργο.

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.Δεν υπαρχει αναγκη για νεο νημα.Το επιχειρησες εσυ και απετυχε.

Θελεις να ανεβασεις επεξεργασμενη φωτο? κανενα προβλημα. Την ανεβαζεις αλλα το γραφεις διπλα.

Aναφερομαι -οχι μονο- στο παρακατω ποστ . (το οποιο σαν ποστ ειναι μια χαρα , εχω δει και "χειροτερα" στο ιδιο σκεπτικο ,απλα δεν μπορεσα να το βρω με καποια αλματα στις σελιδες )

Ολα αυτα που αναφερεις αφορουν την ομαδα και ποσο θα αφησει να εξελιχθει η οποια συζητηση.

Καποια στιγμη μετα λυπης διαπιστωσα οτι καθε συσκευη ναυαρχιδα(ανα περιοδους) εχει δικο της thread για τις φωτογραφιες που ουδεποτε εχω δει και ουδεποτε θα δω.

Προτιμω να δω απειρες φωτος απο το ιδιο κινητο σε οποιαδηποτε συνθηκες με οποιαδηποτε επεξεργασια. ..στο ιδιο θεμα ειτε κανει 40€ ειτε κανει 1000€.

Αν μου αρεσει μενω , αν δε μου αρεσει (η φωτο) σκρολαρω και δε λεω το παραμικρο. (το ιδιο ισχυει για οποιοδηποτε ποστ ασχετως περιεχομενου στο παρων thread παντα).

Απλα ο οποιοσδηποτε εδω μεσα προσπαθει να περιορισει με τεραστια δεξαμενη με βαση τις δικες του αναγκες/προτιμησεις. Ετσι το βλεπω.

Ολα τα υπολοιπα περι καλης φωτογραφια δεν εντασονται στη λογικη του ποστ μου οποτε το πως πιανει/μετραει η φωτογραφια για τον καθενα..το αφηνω για το καθενα.

Εγώ δεν ζητάω κάτι. Απλά θα ήθελα όλος αυτός ο κόπος που κάνει κάθε μέλος να μην πηγαίνει χαμένος και να αξιοποιείται διδακτικά.

Το αν αυτό μπορεί να γίνει στο υπάρχον θέμα η σε κάποιο ξεχωριστό, θα το αποφασίσουν οι moderators.

Lumia 950 edit B&W

Πατώντας τα βελάκια αριστερά δεξιά υπάρχουν και οι αρχικές.

αυτο που λειπει ειναι ενας παπουλης με μπαστουνι στ'αριστερα του δρομου...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

13mp, f/2.2, single LED, no ois.

O Steve Που τεσταρε τις καμερες εγραψε " Miles behind Lumia 950 XL"

Θα προτιμούσα ενα παλιό κάρο με ενα γέρικο άλογο να περιμένει.

Πολύ καλή φωτογραφία αλλά "νεκρή". Εκτός αν αυτό ήθελε να δείξει ο φωτογράφος. Η ατμόσφαιρα αποτυπώνεται εξαιρετικά, πάντως!

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.Δεν υπαρχει αναγκη για νεο νημα.Το επιχειρησες εσυ και απετυχε.

Θελεις να ανεβασεις επεξεργασμενη φωτο? κανενα προβλημα. Την ανεβαζεις αλλα το γραφεις διπλα.

Όμορφα και απλά. Συμφωνώ απολύτως.

29335936830_71673992f0_z.jpg2016-09-12_10-27-53 by finn2k1, on Flickr

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί πρασίνισε το σύμπαν? Μεχρι και ο ουρανος πρασινιζει!

Αν δεν υπήρχε το σπίτι δεξιά θα έλεγα οτι μπήκε φίλτρο στο φακό (αδύνατο φυσικά)!

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Υπάρχει μήπως η δυνατότητα να την ανεβάσεις στο Flickr και full size;

Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, οπότε αν μπορούσες να ανεβάσεις μερικές ακόμη, θα το εκτιμούσα. ;)

------------------------------------

Μερικές φωτο από παλιότερα κινητά μου (όλες χεράτες, Stock και Auto):

Samsung J5 (2015)

29577949896_0397e1c44d.jpgFoggy by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Έβαλα όσο μικρότερα preview μπορούσα, χωρίς να χάνεται πολλή λεπτομέρεια. Σορρυ για το σπαμ. :rolleyes:

Συγλονιστικη, φοβερη φωτο...

@paok Εμένα δεν με απασχολεί να ανεβαίνει οτιδήποτε εδώ. Σ αυτούς που γκρινιάζουν να τα πεις.

Το μόνο που μ ενδιαφέρει ειναι να μην χάνονται φωτο έξ αιτίας της γκρίνιας.

Γι αυτό μίλησα για νέο thread.

Ανεβάζει ο aptaliko B&W γκρινιάζουμε αντί να μαθαίνουμε. Ανεβάζει φωτο του 640 το παλληκαρι απο την Κρήτη που τυχαίνει να ζει σε πανέμορφα μέρη, πάλι γκρινιάζουμε.

Η επεξεργασια ειναι μέρος της φωτογραφίας. Είτε με χημικά όπως παλιότερα είτε ψηφιακά όπως τώρα.

Μακάρι να υπήρχε επιλογή όπως στις κάμερες που μπορείς να αποκλίσεις κάθε αυτόματη επεξεργασια και να την κάνουν μόνοι τους όσοι μπορούν.

Εκτός αυτού όταν επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου σε κάποιο σοβαρό προγραμμα, μαθαίνεις απ αυτό γιατι βλέπεις τα λάθη σου και τι χρειάζονταν για να ειναι καλύτερη η φωτογραφια.

Edited by Te_salat

Αν δεν βιαζόμουν, θα είχα τραβήξει μια πολύ καλύτερη με κάποια εφαρμογή με πιο αποτελεσματικό HDR από της Stock LG Camera.

29599328316_32ece13993.jpgWay up by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

@finn πολύ ωραία η νυχτερινή, ιδιαίτερα ατμοσφαιρική

Μακάρι να πάρει και το s7 edge μεγαλύτερο χρόνο κλείστρου σε μελλοντική αναβάθμιση όπως το HTC γιατί τα 10 δευτερόλεπτα είναι λίγα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...