Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Συχνά δεν ξέρω αν θα ποσταρω αλλά δεν είναι και δύσκολο για λογαριασμό στο Flickr . Για το τρίποδο εν μέρη συμφωνώ και εγώ μια που δεν έχω μπει καν στην διαδικασία να σκεφτώ για τρίποδο. Από την άλλη όμως είναι και κάποιοι που θέλουν να βγάλουν την απόλυτη φώτο χωρίς κουνηματα κτλ ή χρησιμοποιούν τρίποδο για συγκεκριμένες φωτός οπότε οκ. Γενικά η χρήση είναι διαφορετική για πολλούς.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by xiou

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Manual settings χωρίς τρίποδο δεν συμβαδίζουν. Από τη στιγμή που δίνεται η δυνατότητα διαφράγματος >0.5 secs δεν γίνεται χωρίς τρίποδο.

Προσπάθησα να βγάλω ένα νυχτερινό της Ερμούπολης, αλλά όσο και αν νόμιζα ότι δεν κουνήθηκα τελικά δεν τα κατάφερα.

Βέβαια για γρήγορη προβολή σε φίλους είναι μια χαρά, όχι όμως για το επίπεδο του φόρουμ και το τίτλο του.

Ερμούπολη by Night, τραβηγμένη από την καταπληκτική Ανω Σύρο

29146554406_4eec3fcc32_b.jpgErmoupoli, Syros by P. V., on Flickr

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Lumia 950...Οταν τα φαντασματα του παρελθοντος ερχονται για να σε στοιχειωσουν

29105846421_af516238b9_c.jpgWP_20160823_19_14_59_Pro by foxy4270, on Flickr

Lumia 950...Οταν τα φαντασματα του παρελθοντος ερχονται για να σε στοιχειωσουν

Παναθεμα σε μας ανατρίχιασες! :knife:

- There is no place like 127.0.0.1 -

Συχνά δεν ξέρω αν θα ποσταρω αλλά δεν είναι και δύσκολο για λογαριασμό στο Flickr . Για το τρίποδο εν μέρη συμφωνώ και εγώ μια που δεν έχω μπει καν στην διαδικασία να σκεφτώ για τρίποδο. Από την άλλη όμως είναι και κάποιοι που θέλουν να βγάλουν την απόλυτη φώτο χωρίς κουνηματα κτλ ή χρησιμοποιούν τρίποδο για συγκεκριμένες φωτός οπότε οκ. Γενικά η χρήση είναι διαφορετική για πολλούς.

Πάντως αδερφέ όλες είναι κουνημένες. Απορώ τα παιδιά πως τις είδαν καλές... Άσε το αυτόματο για αρχή.

Edited by Jamesc

Είπαμε ήταν πειραματικες ( το γράφω άλλωστε) και πρώτη φορά σε τέτοιες ρυθμίσεις. Σαφώς για τέτοιου είδους φωτογραφία χρειάζεται τρίποδο ή να είναι κάπου σταθερό το κινητό... από την άλλη τα παιδιά μίλησαν για το ύφος και στυλ της φωτογραφίας και όχι τόσο για το τεχνικό κομμάτι κτλ από ότι κατάλαβα εγώ.

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε νέες αντίστοιχες φωτογραφίες με σταθεροποιημένο το κινητό και να τις ανεβάσεις αν μπορείς κάπου να τις δούμε σε πραγματική ανάλυση. :)

Είπαμε ήταν πειραματικες ( το γράφω άλλωστε) και πρώτη φορά σε τέτοιες ρυθμίσεις. Σαφώς για τέτοιου είδους φωτογραφία χρειάζεται τρίποδο ή να είναι κάπου σταθερό το κινητό... από την άλλη τα παιδιά μίλησαν για το ύφος και στυλ της φωτογραφίας και όχι τόσο για το τεχνικό κομμάτι κτλ από ότι κατάλαβα εγώ.

Εντάξει το θέμα δε παίζεται :)

Αλλά πολύ κούνημα. Σούταρε με αυτόματο τη μέρα.

Γιατί δεν ανοίγει ένα νήμα φωτογραφίες smartphone με τρίποδα θα έχει ενδιαφέρον τώρα τελευταία στην Θεσσαλονίκη βλέπω πολλούς να κυκλοφορούν με το τηλέφωνο στο χέρι και τον τρίποδα στον ομο :p

Έχει ξεφύγει το νήμα πλέον

Μιας και είχαμε διακοπεί ρεύματος εχθές βράδυ λόγο κακοκαιρίας έπαιζα με το κινητο και έβγαλα αυτό μέσα στο απόλυτο σκοτάδι με μοναδικό φωτισμό που έβγαζε ένα παλιό νοκια που έχει και φακό της κακιάς ώρας!!!!:lol:

manual 10 sec!!

29084335591_d9983ec9d5_c.jpg20160822_211626 by manthos kalaitzidis, on Flickr

iPhone 5s

(zoom)

29083733481_536bb7d067_c.jpgOld harbor Mykonos - iPhone 5s by keras, on Flickr

Δεν το περίμενα από την γιαγιά....!!!!

Το είχε η σύζυγος αλλά μετά την δύση ήταν για πέταμα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

iPhone 5s

(zoom)

29083733481_536bb7d067_c.jpgOld harbor Mykonos - iPhone 5s by keras, on Flickr

Ωραία χρώματα

Mην ξανακάνεις ψηφιακό ζουμ από τη συσκευή.

Καλύτερα κόψε την μετά στο κινητό ή στον υπολογιστή.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Στην καθημερινότητα φυσικά και δεν χρησιμοποιώ τρίποδα.

Απλά αυτήν την περίοδο είμαι σε διακοπές και το έχω πάρει μαζί μου.

Οπότε έκανα κάποιους πειραματισμούς και με αυτό.

Γενικά πάντως δεν νομίζω ότι είναι κακό να βάζουμε και φωτογραφίες με τρίποδα στο παρόν θέμα...

Edit: Πολύ όμορφη φωτό keras!

Στην καθημερινότητα φυσικά και δεν χρησιμοποιώ τρίποδα.

Απλά αυτήν την περίοδο είμαι σε διακοπές και το έχω πάρει μαζί μου.

Οπότε έκανα κάποιους πειραματισμούς και με αυτό.

Γενικά πάντως δεν νομίζω ότι είναι κακό να βάζουμε και φωτογραφίες με τρίποδα στο παρόν θέμα...

Edit: Πολύ όμορφη φωτό keras!

γιατι να ειναι κακο...ολοι οι φωτογραφοι ανα τον κοσμο οταν τραβανε long exposures χρησιμοποιουν τριποδα.

Νομίζω περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι φωτογραφίες με τρίποδο παρά οι επεξεργασμένες που δεν βλέπουμε την αρχική μορφή. Σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείουμε κάτι από το θέμα.

iPhone 5s

(zoom)

Αν και έχει χάσει λίγο τις λεπτομέρειες από το ζουμ, σαν θέμα είναι πολύ όμορφη και με ωραία χρώματα!!

Και αφού άλλαξα 45 κινητά σε 2 μήνες ψάχνοντας την ιδανική κάμερα κατέληξα στο 950XL το οποίο βρίσκεται από χθες στα χέρια μου,οπότε ελπίζω να ανταγωνιστώ στα ίσα τις παραδοσιακές δυνάμεις του νήματος :lol: Θα επανέλθω δριμύτερος μόλις περιεργαστώ λίγο την συσκευή με φωτογραφικό υλικό :rolleyes:

αν

αν είμαι σε βάρκα η οποία κουνιεται αργά και θέλω να βγάλω φώτο τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω σε σκοτεινό περιβαλλον;

αν

αν είμαι σε βάρκα η οποία κουνιεται αργά και θέλω να βγάλω φώτο τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω σε σκοτεινό περιβαλλον;

Nα τετραγωνίσεις το κύκλο θέλεις εσύ :D

αν

...πρωτα πρεπει να σταματησεις τη βαρκα :p

αν

pro mode, χρόνος έκθεσης 1/10 η γρηγορότερος και ανεβάζεις ISO μέχρι να εχεις το φως που χρειάζεσαι. Φυσικά το βλέμμα σου θα ειναι κλειδωμένο σε κάποιο σταθερό σημείο, εκτός βάρκας, μιας και αυτό θα "αναγκάσει" και το σώμα σου να αφομοιώσει λίγο απο την κίνηση της βάρκας. Πειραματίσου και ξαναπειραματίσου μέχρι να πετύχεις αυτό που θες! good luck 'n don't expect miracles...

Και αφού άλλαξα 45 κινητά σε 2 μήνες ψάχνοντας την ιδανική κάμερα κατέληξα στο 950XL το οποίο βρίσκεται από χθες στα χέρια μου,οπότε ελπίζω να ανταγωνιστώ στα ίσα τις παραδοσιακές δυνάμεις του νήματος :lol: Θα επανέλθω δριμύτερος μόλις περιεργαστώ λίγο την συσκευή με φωτογραφικό υλικό :rolleyes:

To V10 δε σε καλυψε?

Lumia 950 auto

28578052774_e96dd9396e_c.jpgWP_20160824_15_32_03_Pro by foxy4270, on Flickr

Edited by paok4270

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...