Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή ψάχνομαι για 2ο με αποκλειστικό γνώμονα τη φωτογραφία, και με μπάτζετ το ίδιο, φυσικά θα πάω σε 5χ. Όμως αν είναι για 1ο πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς.

Θα ειναι για πρωτο και δεύτερο και τρίτο... τα οικονομικά μου δεν επιτρέπουν κατι άλλο. Τα κουσούρια τα ξερω και μπορώ να ζησω με αυτά, ειχα καποτε και το nexus 4. Οπότε σε αυτά τα λεφτά και android δεν υπάρχει εναλλακτική (για φωτογραφία πάντα, οι selfies και το βίντεο μου ειναι αδιάφορα) ?

Δεν είναι αυτο το κινητό για σενα. Οχι φυσικά επειδή δεν βγάζει καλές φωτο (κάθε άλλο μάλιστα) αλλά επειδή ξέρω τα χούγια σου.

Ειχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου πως το επόμενο κινητό σου θα ήταν το Huawei P9 ή το Nubia Z11 mini

Απο περιεργεια το πηρα για να δω τι κανει το hdr+.

To Huawei το εχω απορριψει...για το Nubia Ομως το κανονικο ειμαι ζεστος.

Το χάσαμε το 950 δηλαδή:!:

Ελπίζω να μην έδωσες το 950 και να μας κάνεις το απόλυτο συγκρητικό!

- There is no place like 127.0.0.1 -

lg G4 επεξεργασμένη η φωτογραφία 2 σελίδες πίσω έχω και την μη επεξεργασμένη

26958103836_5a8597fd31_c.jpg2016-05-13_07-41-02 by Χρηστος Παλαντζας, on Flickr

lg G4 επεξεργασμένη η φωτογραφία 2 σελίδες πίσω έχω και την μη επεξεργασμένη

26958103836_5a8597fd31_c.jpg2016-05-13_07-41-02 by Χρηστος Παλαντζας, on Flickr

Εμένα μου αρέσει, ίσως να ήθελα και λίγο περισσότερο βάθος αλλά είναι ωραία ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Αυτη ειναι με hdr+...Nexus 5x

26387984443_85108d6b9d_c.jpgIMG_20160513_194034 by foxy4270, on Flickr

Το flash γιατί είναι ON?

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Αυτη ειναι με hdr+...Nexus 5x

26387984443_85108d6b9d_c.jpgIMG_20160513_194034 by foxy4270, on Flickr

Paok εχω δει καλύτερές σου και θα μείνω με εκείνες, εδώ έχεις πολλά πράγματα μέσα στο κάδρο και αυτός ο φράχτης με πνίγει, ο ουρανός είναι καλός αλλά η συννεφιά που πέφτει στο έδαφος με βαραίνει. Ίσως αν ήταν η πόρτα ανοιχτή και κάποιο φως να ξεφεύγει από τα σύννεφα και να τονίζει το μονοπάτι θα ήταν καλύτερα ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Εμένα μου αρέσει, ίσως να ήθελα και λίγο περισσότερο βάθος αλλά είναι ωραία ;).

Και εγώ ήθελα να έχει περισσότερο βάθος αλλά θα έπιανε τον δρόμο μετά και ήθελα να φαίνεται μόνο η αντανάκλαση στο νερό.. Ευχαριτώ για τα καλά λόγια :)

S7 edge

26780896512_3c307ca951_c.jpg2016-05-07_10-25-55 by V M, on Flickr

Nice...

Aptaliko εκτυπωνεις καμία από αυτές πού τραβάς?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Nice...

Aptaliko εκτυπωνεις καμία από αυτές πού τραβάς?

Δυστυχως τωρα πια οχι. Κατι η δουλεια και το τρεξιμο κατι οι κουτες που γεμισαν απο τις πιο παλιες φωτογραφιες, μονο του πιτσιρικα τα πορτρετα συνεχιζουν να βρισκουν δρομο προς το φωτογραφικο χαρτι. Το ψηφιακο εχει μπει για τα καλα στη ζωη μας.

Έρχεται συγκριτικό νυχτερινής φωτογραφίας LG V10 vs SAMSUNG GALAXY S7 EDGE...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να δουμε τι θα δούμε. Καλορίζικο το κινητό παοκ!:) το 950 το έδωσες?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Χαχαχα. Έτσι μπράβο είπα και εγώ!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Δυστυχως τωρα πια οχι. Κατι η δουλεια και το τρεξιμο κατι οι κουτες που γεμισαν απο τις πιο παλιες φωτογραφιες, μονο του πιτσιρικα τα πορτρετα συνεχιζουν να βρισκουν δρομο προς το φωτογραφικο χαρτι. Το ψηφιακο εχει μπει για τα καλα στη ζωη μας.

Το δυστυχώς, το λέω κι εγώ κάθε τόσο όταν το σκέφτομαι. Τελικά το "παλαιότερα ήταν καλύτερα" ισχύει, είχαμε κάποτε την αγωνία να τυπώσουμε το φιλμ να δούμε τι και πώς βγαλαμε, να φτιαξουμε και ενα αλμπουμ, τώρα πια οι φωτό χάνονται μεσα σε όλα μας τα αρχεία, μαζί και οι ωραίες μας στιγμές που απαθανατιζουμε. Χιλιάδες φωτογραφίες, άντε να τις ψαξεις, αξιολογήσεις, αρχειοθετησεις, να σωσεις σε κάποιο μέσο για προβολή στο οποίο συνήθως δεν έχουν αμεση πρόσβαση οι δικοί σου και οι γνωστοί και φίλοι που θες να το μοιραστείς κλπ. Ή ψηφιακή διαδικασία έχει άλλα καλά, αλλά χάνουμε πολλά καλύτερα.

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το δυστυχώς, το λέω κι εγώ κάθε τόσο όταν το σκέφτομαι. Τελικά το "παλαιότερα ήταν καλύτερα" ισχύει, είχαμε κάποτε την αγωνία να τυπώσουμε το φιλμ να δούμε τι και πώς βγαλαμε, να φτιαξουμε και ενα αλμπουμ, τώρα πια οι φωτό χάνονται μεσα σε όλα μας τα αρχεία, μαζί και οι ωραίες μας στιγμές που απαθανατιζουμε. Χιλιάδες φωτογραφίες, άντε να τις ψαξεις, αξιολογήσεις, αρχειοθετησεις, να σωσεις σε κάποιο μέσο για προβολή στο οποίο συνήθως δεν έχουν αμεση πρόσβαση οι δικοί σου και οι γνωστοί και φίλοι που θες να το μοιραστείς κλπ. Ή ψηφιακή διαδικασία έχει άλλα καλά, αλλά χάνουμε πολλά καλύτερα.

Εχω βάλει στοίχημα με τον ευατό μου να τα έχω καταφέρει μέχρι το τέλος Ιουνίου. Δηλαδή η επιλογή φωτογραφιών και η δημιουργία ενός εκτυπωμένου Photallbum μιας και βγάζουν συνέχεια προσφορές που τα φέρνουν απλά σε φυσιολογικά επίπεδα τιμών. Νομίζω ότι σχεδόν αποκλειστικά μένουν στους σκληρούς και δεν υπάρχει περίπτωση να τις μοιραστούμε σε ενα slide show στην 55'' 8Κ τηλεόρασή μας...

Είναι κρίμα....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ο paok μαζί με κάποιους άλλους χρήστες του φόρουμ, αποδεικνύει πως σχεδόν ότι κινητό και να έχεις, την διαφορά την κάνει ο φωτογράφος και οχι η συσκευή. Για τα μάτια τα άπειρα τουλάχιστον..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...