Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] HTC One M10 Perfume

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για συσκευή του 16 ειναι αρκετά σε πάχος.

Δεν είμαστε ούτε 13 ούτε 14.

Αν έβαζε μια μεγαλύτερη μπαταρία να το δεχτώ.

Όλοι οι άλλοι παίζουν από 6.5-7.5 χιλιοστά με ίδιες η μεγαλύτερες μπαταρίες δεν εχει δικαιολογία εδω η HTC.

Αν κάποιος αγοράσει μια συσκευή για να την κρατήσει, τότε ναι μπορεί και να την έχει χωρίς θήκη. Αν όμως κάποιος δοκιμάζει διάφορες συσκευές τότε η θήκη (και το tempered glass) είναι μονόδρομος για να κρατηθεί η αξία μεταπώλησης σε υψηλά επίπεδα.

Αν την προσεχείς δεν ειναι απαραίτητο αυτο.

Και εγώ εξαμήνου συσκευές έχω δώσει χωρίς το παραμικρό και θήκη δεν έβαζα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 830
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το 2020 θα κυκλοφορούμε με μια φέτα αλουμινόχαρτο;

Μια χαρά είναι το πάχος του και φαίνεται στην πράξη.

Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Για συσκευή του 16 ειναι αρκετά σε πάχος.

Δεν είμαστε ούτε 13 ούτε 14.

.

Tι είναι το πάχος ρε παιδιά να αλλάζει στην μόδα; Μίνι φούστες;

Τα πολύ λεπτά κινητά (π.χ. άιφον 6) που έχω πιάσει στα χέρια μου είναι τρομερά δύσκολα στον χειρισμό.

Μιλάμε για νούμερα της τάξης του 0.5mm λες και είναι χιλιόμετρα. Τι παραλογισμοί είναι αυτοί.

Όσον αφορά στις θήκες, ο καθένας ανάλογα με την χρήση του το χειρίζεται. Εγώ με τα pouches έχω βρει την υγειά μου.

Μπορεί το πάχος του να είναι από τα μεγαλύτερα άλλα είναι τέτοιο το design του που δεν του φαίνεται σε αντίθεση με το z5 και πιο πολύ το compact τα οποία φαίνονται παχιά.
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Κι εγώ θεωρώ ότι το πάχος από την στιγμή που ήδη μιλάμε για πολύ λεπτές συσκευές δεν έχει καμία σημασία, ειδικά αν συνοδεύονται από καλή μπαταρία.

Διαβάζω αριστερά δεξιά αλλά κυρίως εδώ μέσα ότι είναι πολύ παχύ το κινητό εν έτει 2016 και λέω πόσο παχύ το κάνανε ρε ****το.

Τελικά το πάχος του είναι 9 χιλιοστά, πιο λεπτό απ το Μ8 το οποίο το θεωρώ λεπτό. Ώρες ώρες είναι να αναρωτιέσαι...

Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:thanks:

Περί θήκης τώρα, αυτό που από πίσω την έχει μαύρη και όχι διάφανη να φαίνεται το μέταλλο.. κρίμα δεν είναι; Έχει ανακοινώσει τίποτα και για άλλες θήκες ή μένει με αυτήν;

Εδιτ!

Έχοντας το Ζ5 premium ακριβώς μετά το m8 μπορώ να πω πως λείπει αυτή η καμπύλη που θέλοντας και μη ακολουθεί και το χέρι σου όταν κρατά κάτι.

Edited by Lan
Ζ5

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

αυτη η καμπυλη ειναι ολα τα λεφτα απο τοτε που ειχα iphone3gs μονο το htc M8 M9 ειναι τοσο βολικα οσο εκεινο ... τωρα βλεπω με χαρα οτι την εχει και το 10

Η καμπυλη ειναι και ενας λογος να το αγορασει κάποιος,

κουμπωνει απιστευτα καλα στο χερι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Η καμπυλη ειναι και ενας λογος να το αγορασει κάποιος,

κουμπωνει απιστευτα καλα στο χερι

αμα δεν εχεις γυαλι πισω να γλυστραει να σπαει ευκολα και να φοβασαι μην σου πεσει,δεν αξιζει...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αμα δεν εχεις γυαλι πισω να γλυστραει να σπαει ευκολα και να φοβασαι μην σου πεσει,δεν αξιζει...

Φίλε εγώ που είχα και το m8 και iphone πάλι θήκη έβαζα γιατί χωρίς θήκη πάλι ήθελαν προσοχή γλυστρουσαν,νομίζω ότι οι premium κατασκευές δεν είναι βολικες χωρίς θήκη έστω μια διάφανη λεπτή

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ σημαντικό Παιδιά είναι επίσης ο ξεκλείδωτος bootloader...

Για εμένα είναι must

Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ σημαντικό Παιδιά είναι επίσης ο ξεκλείδωτος bootloader...

Για εμένα είναι must

Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστός έστω και για λίγους του είδους!!!

Nikos from s7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σαφώς,επίσης να προσθέσω οτι οι δαχτυλιες του γυαλιού ειναι must,να νιώθεις οτι αφηνεις το στιγμα σου πανω του οτι το κανεις δικο σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Σαφώς,επίσης να προσθέσω οτι οι δαχτυλιες του γυαλιού ειναι must,να νιώθεις οτι αφηνεις το στιγμα σου πανω του οτι το κανεις δικο σου.

Το μέταλλο ίδιο γλιστράει με το γαυλι.

Πέρσι με m8 σαν βδελλα γλυστρουσε.(και τα 2 σε διάστημα 1 έτους)

Όχι τυχαία σε αρκετά review τονίζουν στα αρνητικά το γλίστρημα(μαλλον haters θα είναι όσοι τα γράφουν :p)

Μονο το z5 frosted glass έχει πλεονέκτημα τουλάχιστον γλυτώσουμε δαχτυλιες και γλιτσα.

Ούτε αλουμίνιο ούτε σκέτο γυαλί.

Από δαχτυλιες κάργα να έχουμε να γουστάρουμε.:lol:

Και στο σκούρο γκρι θα είναι πολύ χειρότερα.

Έχουμε πιάσει μέταλλο ευτυχώς η δυστυχώς.

Προτιμότερο full magnesium από αλουμίνιο για πολλούς λόγους.

Πιο ελαφρύ πιο ανθεκτικό, πιο premium,περιορισμο γλιτσα στο ελάχιστο.

Και δεν γλιστράει στο βαθμό του αλουμινίου.

Edited by alextrela

Αξιοπιστο, ακριβες review, που εχει πιασει το point:

http://www.androidcentral.com/htc-10

Samsung has set the bar really high this year with two truly excellent handsets. This is what you get when a corporate giant pours its enormous resources into making the best smartphone it can. By comparison, HTC doesn't have the vertically-integrated tech, or the scale, or the financial might of its major rival. It's not even close to being a fair fight.

Nevertheless, this is the comparison HTC invites with its claims to perfection.

And this leads into what in my view is the HTC 10's Achilles' heel: The areas where HTC actually truly beats Samsung are so very few and far between. The speaker's a bit better. It can drive headphones with more power. You'll get more accurate looking night shots, sometimes. The software is somewhat closer to stock Android, if that's your thing. Even build quality is mostly a question of personal taste — do you prefer glass or metal? By contrast, Samsung can point to its its superlative displays, wireless charging, water resistance, VR integration and, in the case of the GS7 edge, market-leading battery life.

A worthy challenger, if not quite the very, very best.

The HTC 10 is nevertheless a phone that deserves your consideration, and potentially your money too. And given that LG's G5 seems to have fallen flat, it's probably the closest competitor Samsung has right now. That the HTC of 2016 can create a phone like this is impressive, and a reason for its continued relevance.

Depending on how things play out in the months ahead — and how well HTC's marketing is received — this phone could emerge as the de facto alternative to the Galaxy S7. Ultimately, that's what the HTC 10 is: a worthy challenger, if not quite the very, very best there is.

Edited by v@gelis

και λες ειναι αξιοπιστο ενω αναφερεται με αυτον τον τροπο για το G5?

πιστευω καπου το εχουμε χασει με τα κινητα και πρεπει να σοβαρευτουμε.

δεν μιλαμε για πραγματα που εχουν απολυτη σχεση με την ζωη μας και την ασφαλεια μας οπως πχ ενα αυτοκινητο.

μιλαμε για κινητα στα 700Ε που,το πιστευω πλεον ,ΟΛΑ αξιζουν το ιδιο και εξισου και υπαρχουν λυσεις για ολα τα γουστα.

θες μπαταριαρα,οθοναρα και κομψοτητα παιρνεις το S7

θες κατασκευη απο τανκ με στοκ σκιν και τελεια επιδοση γενικη ,αγοραζεις το 10ari

θες κατι διαφορετικο,καινουριο με πραγματικα κορυφαιο σημα και ,ισως την κορυφαια ταχυτητα στο μενου και στην χρηση ,καμερα απιστευτη,αγοραζεις G5.

καθε κινητο εχει τον σκοπο του.το κοινο του και προοριζεται για συγκεκριμενο τυπο ανθρωπων.

ποτε ξανα δεν ειχαμε τοσο καλες ναυαρχιδες απο καθε κατασκευαστη και τοσο διαφορετικες που να καλυπτουν τα γουστα και τις αναγκες ολων μας.

το κινητο που τα κανει ολα δεν υπαρχει.Ουτε αυτο που μπορει να καλυψει τους παντες.

Ο κοσμος μας ειναι ομορφος γιατι διαφερει και εχουμε ποικιλια.

Ποσο βαρετο θα ηταν να οδηγουσαμε ολοι το ιδιο αμαξι,ή να μιλουσαμε απο το ιδιο κινητο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Το G5 υπολειπεται ξεκαθαρα των αλλων 2 υλοποιησεων. Δεν το συζητω... Τραγικη ποιοτητα κατασκευης και πληρως αδιαφορο design. Καιγεται (κατ'εμε) απο τα αποδυτηρια (θα εχει νοημα να ασχοληθεις, μονο οταν γινει vfm - πολυ συντομα δηλαδη).

Τωρα για τα υπολοιπα, δε διαφωνουμε επι της ουσιας, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα πρεπει να παψουν να υπαρχουν reviews και να στεκονται στη λεπτομερεια, αφου ουτως η αλλως μιλαμε για συσκευες υψηλης τεχνολογιας και στις λεπτομερειες θα κριθει ο νικητης.

Οι διαφορες, συγκριτικα με το παρελθον, εχουν εκλειψει, αυτο ειναι δεδομενο, οποτε ο καθενας κινειται αναλογικα με τα γουστα του.

Οι μικρες λεπτομερειες, ομως, ειναι εκει, για να καταδεικνυουν και να αναδεικνυουν, τελικα, τον πρωτο απο το δευτερο και τριτο κ.ο.κ

Αξιοπιστο, ακριβες review, που εχει πιασει το point:

http://www.androidcentral.com/htc-10

Samsung has set the bar really high this year with two truly excellent handsets. This is what you get when a corporate giant pours its enormous resources into making the best smartphone it can. By comparison, HTC doesn't have the vertically-integrated tech, or the scale, or the financial might of its major rival. It's not even close to being a fair fight.

Nevertheless, this is the comparison HTC invites with its claims to perfection.

And this leads into what in my view is the HTC 10's Achilles' heel: The areas where HTC actually truly beats Samsung are so very few and far between. The speaker's a bit better. It can drive headphones with more power. You'll get more accurate looking night shots, sometimes. The software is somewhat closer to stock Android, if that's your thing. Even build quality is mostly a question of personal taste — do you prefer glass or metal? By contrast, Samsung can point to its its superlative displays, wireless charging, water resistance, VR integration and, in the case of the GS7 edge, market-leading battery life.

A worthy challenger, if not quite the very, very best.

The HTC 10 is nevertheless a phone that deserves your consideration, and potentially your money too. And given that LG's G5 seems to have fallen flat, it's probably the closest competitor Samsung has right now. That the HTC of 2016 can create a phone like this is impressive, and a reason for its continued relevance.

Depending on how things play out in the months ahead — and how well HTC's marketing is received — this phone could emerge as the de facto alternative to the Galaxy S7. Ultimately, that's what the HTC 10 is: a worthy challenger, if not quite the very, very best there is.

Το G5 υπολειπεται ξεκαθαρα των αλλων 2 υλοποιησεων. Δεν το συζητω... Τραγικη ποιοτητα κατασκευης και πληρως αδιαφορο design. Καιγεται (κατ'εμε) απο τα αποδυτηρια (θα εχει νοημα να ασχοληθεις, μονο οταν γινει vfm - πολυ συντομα δηλαδη).

Τωρα για τα υπολοιπα, δε διαφωνουμε επι της ουσιας, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα πρεπει να παψουν να υπαρχουν reviews και να στεκονται στη λεπτομερεια, αφου ουτως η αλλως μιλαμε για συσκευες υψηλης τεχνολογιας και στις λεπτομερειες θα κριθει ο νικητης.

Οι διαφορες, συγκριτικα με το παρελθον, εχουν εκλειψει, αυτο ειναι δεδομενο, οποτε ο καθενας κινειται αναλογικα με τα γουστα του.

Οι μικρες λεπτομερειες, ομως, ειναι εκει, για να καταδεικνυουν και να αναδεικνυουν, τελικα, τον πρωτο απο το δευτερο και τριτο κ.ο.κ

Έτσι Βαγγελη 1000% συμφωνώ απόλυτα.

Μιλώντας για την LG Οταν φτάνουμε στο σημείο το μέταλλο να βάφουμε από πάνω με στρώσει πλαστικού ειναι ότι πιο τραγικό έχω δει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια από όλες τις συσκευές που έχουν βγει στην αγορά.

Πέρα από τα πολλά αλλα αρνητικά που έχουμε επισημάνει.

Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και εκεί ο ανταγωνισμός δεν εχει πετύχει το ανάλογο αποτέλεσμα δίνοντας το αρκετό παράπανω.

Τουλάχιστον η HTC προσπάθησε έστω δεν την βγήκε όπως θα όφειλε ενώ οι άλλοι έχουν ρίξει λευκή πετσέτα(LG,Sony)

Το διαφορετικό ναι μεν ειναι καλοδεχούμενο στην περίπτωση της LG αλλα δεν αρκεί από μόνο του οταν χάνει σε τόσες παραμέτρους και λεπτομέρειες.

Όπως έχω πει πλέον τούμπανο σε specs όλοι προσφέρουν,λογισμικό πλέον ελάχιστες διάφορες που δεν επηρεάζουν την καθημερινότητα για το 95% του κόσμου,άρα ο μόνος τομέας διαφοροποιήσεις ειναι αυστηρά το ντιζάιν και οι λεπτομέρειες όπως επίσης διαθεσιμότητα και κυκλοφορία συν την τιμολόγηση.

Οταν βλέπεις η s7 σειρά καλπάζει στην αγορά οφείλεις να δώσεις κάτι που θα ενθουσιάζει σε μεγάλο βαθμό,θα τραβήξεις τον κόσμο πάνω σου με κάτι διαφορετικό και καινοτόμο.

Η αγορά ειναι αμείλικτη και δεν συγχωρεί απλα να βγάλεις μια πολυ καλή συσκευή η να βγάλεις απλα για το κοινό που σε προτιμούσε και μόνο τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν κρίνονται στα forum και στα τεχνολογικά blog η επιτυχία αλλα σε πολλούς πολλούς άλλους παράγοντες και λεπτομέρειες έξω από το Ίντερνετ.

Σε αυτά κατώτερα του αναμενόμενου ο ανταγωνισμός.

Edited by alextrela

Έτσι Βαγγελη 1000% συμφωνώ απόλυτα.

Μιλώντας για την LG Οταν φτάνουμε στο σημείο το μέταλλο να βάφουμε από πάνω με στρώσει πλαστικού ειναι ότι πιο τραγικό έχω δει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια από όλες τις συσκευές που έχουν βγει στην αγορά.

Πέρα από τα πολλά αλλα αρνητικά που έχουμε επισημάνει.

Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και εκεί ο ανταγωνισμός δεν εχει πετύχει το ανάλογο αποτέλεσμα δίνοντας το αρκετό παράπανω.

Τουλάχιστον η HTC προσπάθησε έστω δεν την βγήκε όπως θα όφειλε ενώ οι άλλοι έχουν ρίξει λευκή πετσέτα(LG,Sony)

Το διαφορετικό ναι μεν ειναι καλοδεχούμενο στην περίπτωση της LG αλλα δεν αρκεί από μόνο του οταν χάνει σε τόσες παραμέτρους και λεπτομέρειες.

Όπως έχω πει πλέον τούμπανο σε specs όλοι προσφέρουν,λογισμικό πλέον ελάχιστες διάφορες που δεν επηρεάζουν την καθημερινότητα για το 95% του κόσμου,άρα ο μόνος τομέας διαφοροποιήσεις ειναι αυστηρά το ντιζάιν και οι λεπτομέρειες όπως επίσης διαθεσιμότητα και κυκλοφορία συν την τιμολόγηση.

Σε αυτά κατώτερα του αναμενόμενου ο ανταγωνισμός.

Παραξενος τρόπος κρίσης έχετε και οι δύο το lg g5 και το θαβετε τόσο πολύ. ...αφήστε τα συμπεράσματα να τα δώσουν αυτοί που το έχουν αγοράσει και οι πρώτοι που το έχουν στα χέρια τους και μάλιστα μέσα στην κοινότητα του myphone δεν συμμεριζονται τα σχόλια σας

Παραξενος τρόπος κρίσης έχετε και οι δύο το lg g5 και το θαβετε τόσο πολύ. ...αφήστε τα συμπεράσματα να τα δώσουν αυτοί που το έχουν αγοράσει και οι πρώτοι που το έχουν στα χέρια τους και μάλιστα μέσα στην κοινότητα του myphone δεν συμμεριζονται τα σχόλια σας

Αν κάτι ειναι εμφανισιακά ειναι μη καλαίσθητο στο μάτι τι να κάνουμε.

Επειδή ειναι διαφορετικό θα το κρίνουμε θετικά και θα παραβλέψουμε τα αρνητικά.

Τα συμπεράσματα καλοδεχούμενο από κατόχους αλλα δεν σημαίνει ότι θα αναιρέσουμε τα δικά μας επειδή δεν συμφωνούν με τα δικά τους.

Για αυτο υπάρχει ο πλουραλισμός και η διαφορετικότητα στις απόψεις.

Αν είχε τολμήσει η Apple η Samsung να βάψουν το μέταλλο πλαστικό θα είχε γίνει σεισμός από δικαιολογημένα αρνητικά σχόλια.

Και εδω θα το παραβλέψουμε;;

Θα παραβλέψουμε ότι διαχρονικά βάζει μετριότητας μπαταρίες.

Θα παραβλέψουμε ότι ένα θετικό που είχε το αυξημένο screen to body ratio πήγε περίπατο.

Θα παραβλέψουμε την διχρωμία μπροστά και την ανισορροπία πάνω με κάτω bezel.

Θα παραβλέψουμε αν τα modular θα έχουν backwards compatibility με την αυριανή υλοποίηση.

Θα παραβλέψουμε τα σοβαρά quality control issue σε όλες τις ναυαρχίδας της.

Edited by alextrela

Το μονο "λαθος" που καναμε , ηταν να σχολιασουμε σε λαθος νημα. Απο εκει και περα, ο καθενας εχει την αποψη του, την καταθετει και οποιος θελει συμφωνει, οποιος παλι οχι, παει παρακατω.

Ευτυχως και με δεδομενο οτι ειμαστε στο pre-release forum για το HTC 10, μπορουμε να αμπελοφιλοσοφουμε λιγο περισσοτερο θεωρω, χωρις να "χαλαμε" το νημα.

Θεωρω οτι τα s7/ htc 10 ειναι με διαφορα στην κορυφη για το 2016 και ακολουθουν ασθμαινοντας ολοι οι υπολοιποι (την apple θα την ξαναβαλω στο παιχνιδι αν δωσει hardware 2016 κι οχι 2014).

Τα δεδομενα θα αλλαξουν μονο, μετα απο μερικους μηνες, που θα εχουν διαμορφωθει σε νεα επιπεδα οι τιμες (πχ εικαζω οτι Αυγουστο μηνα το G5 θα κυμαινεται περι τα 450 ευρω).

Edited by v@gelis

Αν δεν βγάλει ροζγκολντ δεν έχει τύχη ... :p

http://www.theverge.com/2016/4/19/11465390/samsung-galaxy-s7-edge-pink-gold

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Αν δεν βγάλει ροζγκολντ δεν έχει τύχη ... :p

http://www.theverge.com/2016/4/19/11465390/samsung-galaxy-s7-edge-pink-gold

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαχαχα

Περα απο την πλακα, η γυναικα μου θα τρελαινοταν για ενα τετοιο χρωματακι...

Χαχαχα

Περα απο την πλακα, η γυναικα μου θα τρελαινοταν για ενα τετοιο χρωματακι...

Αν έβγαζε και ένα cyan θα της έκανα μερική άφεση αμαρτιών.:p

Όπως το πανέμορφο m8 cyan που για χάρη του πήρα για πρώτη φορά δεύτερη ίδια συσκευή μετά 1 χρόνο κυκλοφοριας που ουδέποτε έχω κάνει με καμία συσκευή εως τώρα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...