pik. Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 gold ,που στελνω τα χρηματα και πότε μου το φερνουν; τα βασικα ερωτηματα για το κινητο ειναι τα εξης ~θα προλαβω να παρω βιντεο τον Επιταφιο στην Κερκυρα με την φιλαρμονικη; ~Θα πεταξω τον μπότη απο το παραθυρο με το Μ10; ~θα πεσει η πέτσα απο το αρνι πανω στο Μ10 gold? δεν εχω προσωπικα άλλα ερωτηματα. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ασύρματη φόρτιση θα υποστηρίζει άραγε? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εt voila: http://www.phonearena.com/news/HTC-10-official-promo-video-leaks-spoils-tomorrows-unveiling_id80108 Μια λεξη μονο, κομψοτεχνημα:love: [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 gold ,που στελνω τα χρηματα και πότε μου το φερνουν; τα βασικα ερωτηματα για το κινητο ειναι τα εξης ~θα προλαβω να παρω βιντεο τον Επιταφιο στην Κερκυρα με την φιλαρμονικη; ~Θα πεταξω τον μπότη απο το παραθυρο με το Μ10; ~θα πεσει η πέτσα απο το αρνι πανω στο Μ10 gold? δεν εχω προσωπικα άλλα ερωτηματα. Xaxxaxa. Είσαι για τα σίδερα... Και εδώ τα ίδια βέβαια. Ακυρωσα lg g5 και τώρα με τα μπουνια για το m10... Πρέπει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Και εγώ το χρυσό μου έκανε κλικ αν είναι έτσι τα χρήματα... Nikos from s7 edge Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αποσπώμενη μπαταρία δεν θα εχει να είσαι σίγουρος αν είναι βασικό κριτήριο αγοράς για εσένα. Συμφωνω ότι πάμε καλά η μάλλον πολύ καλά,αλλα δεν παύει να είναι κριτήριο επιλογής του ενός από του άλλου η και σύγκρισης προκατόχων του πρόσφατο παρελθόντος. Πάντως εγώ εγώ δεν γκρινιάζω απλά για να γκρινιάζω αλλα η κριτική μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Όπως και σε εσένα δεν σε ενθουσιάζει ούτε και εμένα. Οταν είναι να δώσω τα 700 πρέπει και να με ενθουσιάσει εξίσου πέρα από τα αλλα. Και διαφωνώ ότι άρεσε το Α9. Εννοείται ότι είναι κριτήριο, δεν το συζητώ. Απλά νομίζω ότι το ψειρίζουμε πολλές φορές παραπάνω. Για το Α9 θα πω ότι και εμένα δεν με ενθουσίασε, αλλά αν διαβάσεις γενικά κρίθηκε επιτυχημένο. Είπαμε, υποκειμενικά όλα αυτά. Για το βίντεο να πω ότι δεν μου λέει και πολλά γιατί είναι λίγο καρτουνίστικο και ουσιαστικά είναι τα renders που έχουμε δει. Πάντως από τις υπόλοιπες πλευρές μου αρέσει πολύ. Μπροστά το βρίσκω μόνο ανέμπνευστο και μου λείπει το logo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Xaxxaxa. Είσαι για τα σίδερα... Και εδώ τα ίδια βέβαια. Ακυρωσα lg g5 και τώρα με τα μπουνια για το m10... Πρέπει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Και εγώ το χρυσό μου έκανε κλικ αν είναι έτσι τα χρήματα... Nikos from s7 edge εννοειται Νικ!!!!! επιβαλλεται να το δοκιμασουμε. με αυτη την κατασκευη και design το gold θα μοιαζει σαν μικρη ραβδος χρυσου. καλημερες. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 εννοειται Νικ!!!!! επιβαλλεται να το δοκιμασουμε. με αυτη την κατασκευη και design το gold θα μοιαζει σαν μικρη ραβδος χρυσου. καλημερες. Εεεεεεεεεεεεε τρελανε μας δημητρη..μεσα κ γω!!! Φυγαμε σου λεω για το καλο το "10"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εννοείται ότι είναι κριτήριο, δεν το συζητώ. Απλά νομίζω ότι το ψειρίζουμε πολλές φορές παραπάνω. Για το Α9 θα πω ότι και εμένα δεν με ενθουσίασε, αλλά αν διαβάσεις γενικά κρίθηκε επιτυχημένο. Είπαμε, υποκειμενικά όλα αυτά. Για το βίντεο να πω ότι δεν μου λέει και πολλά γιατί είναι λίγο καρτουνίστικο και ουσιαστικά είναι τα renders που έχουμε δει. Πάντως από τις υπόλοιπες πλευρές μου αρέσει πολύ. Μπροστά το βρίσκω μόνο ανέμπνευστο και μου λείπει το logo. Και εμένα στα πλαγιά και πίσω μου αρέσει αρκετά όπως βλέπω από το τελευταίο video πάνω αλλα μπροστά είναι ολίγων άσχημο(απρόσωπο εντελώς) κα τα bezel ελάχιστα έχουν μειωθεί παρ όλο που έφυγε το logo και τα onscreen button μπήκαν στα bezels έξω από την οθόνη. Ένα δηλαδή αρνητικό των προηγούμενων σειρών δεν το εξάλειψε η βελτίωσε δραστικά. Και καλώς η κακώς το κινητό φάτσα το κρατάς,φάτσα το βλέπεις και φάτσα το δουλεύεις. Πάλι καλά που δεν μιμήθηκε την κάκιστη διχρωμία στο G5 μπροστά. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Να το δούμε και ζωντανό αύριο εκ πρώτης όψεως σχεδιαστικά αδιάφορο :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Λένε Τελικά για 5.5"... Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Λένε Τελικά για 5.5"... Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είναι 5.5 με αυτά τα δεδομένα που βλέπουμε θα ισούται σαν να εχεις Note κατηγορία σε διαστάσεις. Τέλειος απαγορευτικό δηλαδή. Εκτός αν βγάλει 2 εκδόσεις. Ένα στις 5.1 και δεύτερο στις 5.5. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 http://techmaniacs.gr/htc-10-photos-and-specs-leak71450-2/ Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Γνωριζουμε τι ωρα ελλαδος ειναι η παρουσιαση αυριο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 http://techmaniacs.gr/htc-10-photos-and-specs-leak71450-2/ Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελπίζω μην είναι αυτά τα specs ιδιαίτερα διαστάσεις οθόνη και χωρητικότητα μπαταρίας. Θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridop Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Γνωριζουμε τι ωρα ελλαδος ειναι η παρουσιαση αυριο? Στις 15:00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Γνωριζουμε τι ωρα ελλαδος ειναι η παρουσιαση αυριο? 15:00 ώρα Ελλάδας. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αποκλειεται να βγαλει μια συσκευη μονο στις 5μιση ιντσες 5,15 ιντσες θα ειναι οπως εχουμε δει Σχεδιαστικα απο κοντα πιστευω θα δειχνει 10 φορες καλυτερο,οπως αδικουσαν οι φωτο και το Μ8 παλαιοτερα. Ειδικα οι γωνιες θα δειχνουν πολυ κομψες στο ολο σχεδιο ;) Οσο για την μπαταρια και 3000 να ειναι θα ειναι ανωτερη σε αποδοση απο τον ανταγωνισμο λογω καλυτερου optimization στο software :D [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 gold ,που στελνω τα χρηματα και πότε μου το φερνουν; τα βασικα ερωτηματα για το κινητο ειναι τα εξης ~θα προλαβω να παρω βιντεο τον Επιταφιο στην Κερκυρα με την φιλαρμονικη; ~Θα πεταξω τον μπότη απο το παραθυρο με το Μ10; ~θα πεσει η πέτσα απο το αρνι πανω στο Μ10 gold? δεν εχω προσωπικα άλλα ερωτηματα. μια και εγω θα κατεβω το πασχα στο νησι , λες να προλαβουμε να παραλαβουμε? ομορφο ειναι πολυ, αν εχουν φτιαξει και την καμερα ειμαστε οκ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Σε 5.1 ίντσες αν είναι η 3000 μπαταρία είναι άψογα. Αν όμως πάει στις 5.5 τα πράγματα χειροτερεύουν κατα πολύ οταν ο ανταγωνισμός βάζει 3400-3600 σε ίδιες ίντσες. Ότι θαύμα να κάνε το software optimization υπάρχουν και κάποια όρια . Δεν είναι το ιερό δισκοπότηρο που θα νικήσει και τους νόμους φυσικής. Ειδικά αν δεν εχει OLED panel που εκεί θα βοηθούσε το πράγμα. Εύχομαι να μην ευσταθούν οι τελευταίες φήμες για 5.5 Sent from my iPad Air 2 Edited April 11, 2016 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Λογικά θα πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους, καθότι δίπλα στις ίντσες αναφέρει και τα ppi. Τα 567ppi δεν αντιστοιχούν σε οθόνη 5.5 ιντσών, αλλά σε οθόνη κοντά στις 5.2 ίντσες. Μια οθόνη με 5.5 ίντσες έχει 534ppi όπως πχ το s7 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 μια και εγω θα κατεβω το πασχα στο νησι , λες να προλαβουμε να παραλαβουμε? ομορφο ειναι πολυ, αν εχουν φτιαξει και την καμερα ειμαστε οκ. δεν ξερω αν θα προλαβουμε !!!!!!! οποιος προλαβει προλαβε ειναι η φαση... :lol: Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Όλα καλά αλλά φοβάμαι ότι Πάσχα δε θα κάνει κανείς μαζί του. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 εγω πιστευω σε ομορφια θα ειναι χειροτερο απο το m9 , ιδωμεν :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 5.15 ιντζες και οχι 5.5,με 3.000 μπαταριά θα είναι τελικά σε χαρακτηριστικα το m10 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) 5.15 ιντζες και οχι 5.5,με 3.000 μπαταριά θα είναι τελικά σε χαρακτηριστικα το m10 Το ελπίζω και εγώ..νομίζω 5,1 είναι ιδανικό μέγεθος Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως κάποιο λάθος έχει γίνει http://m.gsmarena.com/more_htc_10_images_leak_ahead_of_april_12_unveiling-news-17700.php Edited April 11, 2016 by redcom7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts