Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] HTC One M10 Perfume

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MontoyaF1, καμία διάθεση αντιπαράθεσης ή οτιδήποτε άλλο.

Να με συγχωρείς και μένα εάν ο τόνος μου ήταν "κάπως", είμαστε και συνομήλικοι κιόλας.

Απλά έκανα παράθεση το δικό σου μήνυμα και όχι τα υπόλοιπα ελέω του τρελού Κολομβιανού.

Όπως βλέπεις κι εγώ, αν και από τους σχετικά παλιούς εδώ, έχω πολύ λίγα μηνύματα γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.

Γράφεις κάτι σ' ένα μήνυμα, είσαι σαφέστατος, και πετάγεται ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του, ουδεμία σχέση με αυτό που έγραψες.

Αντίληψη μηδέν. Κλείνω το εκτός θέματος.

Όσον αφορά τη συσκευή, δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να αντιπαθεί την HTC γενικότερα.

Όταν έχεις βγάλει την απόλυτη συσκευή, το Μ7, όπως και η LG το G2, και από εκεί και μετά συμπεριφέρεσαι λες και έχεις αυτοκτονικές τάσεις,

τότε κάτι τρέχει. Η μεν LG διάλεξε το δρόμο του πειραματισμού, η δε HTC κυριολεκτικά αυτοκτόνησε.

Χρειαζόμαστε δυναμική επιστροφή της HTC στα δρώμενα. Για να μην πολυλογώ λοιπόν, αυτό που θα ήθελα εγώ να δω στο Μ10

είναι ένα Μ7 με χαρακτηριστικά και επιδόσεις του 2017. Οι πρώτες εικόνες όμως με απογοητεύουν καθώς απ' ότι φαίνεται τείνει

προς τη Samsung. Στρογγυλεμένο πλαίσιο και εκείνο το τραγικό μπροστινό κουμπί. Χάνεται δηλαδή η σχεδιαστική ταυτότητα

της εταιρίας. Μπορεί πολλοί να κράζουν την Sony για τον omnibalance σχεδιασμό, αλλά προσωπικά για μένα είναι κορυφή.

Όπως και τα Μ7, Μ8, Μ9 σε αυτό το κομμάτι. Ενώ η Sony επιμένει, και πολύ καλά κάνει, αυτό θα πεί κρατάω το χαρακτήρα μου,

η HTC δυστυχώς "μπασταρδεύει" απ' ότι φαίνεται. Μακάρι το τελικό σχέδιο να μην είναι αυτό και να δούμε ένα "γνώριμο" Μ10.

Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου...

• Απαντήσεις 830
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

MontoyaF1, καμία διάθεση αντιπαράθεσης ή οτιδήποτε άλλο.

Να με συγχωρείς και μένα εάν ο τόνος μου ήταν "κάπως", είμαστε και συνομήλικοι κιόλας.

Απλά έκανα παράθεση το δικό σου μήνυμα και όχι τα υπόλοιπα ελέω του τρελού Κολομβιανού.

Όπως βλέπεις κι εγώ, αν και από τους σχετικά παλιούς εδώ, έχω πολύ λίγα μηνύματα γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.

Γράφεις κάτι σ' ένα μήνυμα, είσαι σαφέστατος, και πετάγεται ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του, ουδεμία σχέση με αυτό που έγραψες.

Αντίληψη μηδέν. Κλείνω το εκτός θέματος.

Όσον αφορά τη συσκευή, δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να αντιπαθεί την HTC γενικότερα.

Όταν έχεις βγάλει την απόλυτη συσκευή, το Μ7, όπως και η LG το G2, και από εκεί και μετά συμπεριφέρεσαι λες και έχεις αυτοκτονικές τάσεις,

τότε κάτι τρέχει. Η μεν LG διάλεξε το δρόμο του πειραματισμού, η δε HTC κυριολεκτικά αυτοκτόνησε.

Χρειαζόμαστε δυναμική επιστροφή της HTC στα δρώμενα. Για να μην πολυλογώ λοιπόν, αυτό που θα ήθελα εγώ να δω στο Μ10

είναι ένα Μ7 με χαρακτηριστικά και επιδόσεις του 2017. Οι πρώτες εικόνες όμως με απογοητεύουν καθώς απ' ότι φαίνεται τείνει

προς τη Samsung. Στρογγυλεμένο πλαίσιο και εκείνο το τραγικό μπροστινό κουμπί. Χάνεται δηλαδή η σχεδιαστική ταυτότητα

της εταιρίας. Μπορεί πολλοί να κράζουν την Sony για τον omnibalance σχεδιασμό, αλλά προσωπικά για μένα είναι κορυφή.

Όπως και τα Μ7, Μ8, Μ9 σε αυτό το κομμάτι. Ενώ η Sony επιμένει, και πολύ καλά κάνει, αυτό θα πεί κρατάω το χαρακτήρα μου,

η HTC δυστυχώς "μπασταρδεύει" απ' ότι φαίνεται. Μακάρι το τελικό σχέδιο να μην είναι αυτό και να δούμε ένα "γνώριμο" Μ10.

@sakis543 ,οκ κανένα πρόβλημα φίλε!!

Καλή συνέχεια στο forum και καλά να είμαστε , υπομονή λίγες μέρες να δούμε και να σχολιάσουμε την συσκευή ..

Θανάσης

Leak που βγήκε πριν από λίγο αναφέρει για 2 εκδόσεις 5.1 στα 600 € και 5.5 στα 710 €..Καλή φάση αν ισχύει στην περίπτωση όμως που έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά...πολύ φοβάμαι πως αν υπάρχουν 2 εκδόσεις η μικρή θα είναι αδικημένη.... Και εδώ νέες φώτο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160325/10b4fd6192434476541cdb3ed0b413ee.jpg Λίγες μέρες έμειναν ακόμη.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160325/10b4fd6192434476541cdb3ed0b413ee.jpg

Aπιστευτα ομορφο...:)

Ελπιζω να μην εχουμε εκπτωσεις στην μικροτερη οθονη αν ισχυει κατι τετοιο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Κάμερα μπαταρία είναι το στοίχημα θεωρώ για φέτος. Σαν σχεδίαση θεωρώ πως θα είναι πολυ δυνατό

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αν ισχύουν οι παραπάνω φωτογραφίες τότε θα έλεγα ότι είναι γλυπτό το 10 :happy:

Θα ήθελα μια SuperLCD,με ξεκουράζει το μάτι....έχω και Amoled clear black και δε μου αρέσει.

Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πολύ διαφορετικά specs στην περίπτωση των δύο μεγεθών. Οι δύο μεγάλοι παίχτες της αγοράς εχουν θέσει ήδη τους κανόνες για ομοιότητα σε επεξεργαστή ραμ τουλάχιστον.
Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Πανέμορφο

http://www.nowhereelse.fr/htc-10-gris-noir-photos-coque-113149/

http://www.nowhereelse.fr/wp-content/uploads/2016/03/photos-htc-10-gris-noir-013.jpg

Πανέμορφο

http://www.nowhereelse.fr/htc-10-gris-noir-photos-coque-113149/

http://www.nowhereelse.fr/wp-content/uploads/2016/03/photos-htc-10-gris-noir-013.jpg

θυμιζει παρα πολυ το m7 απο την πισω οψη.

Leak που βγήκε πριν από λίγο αναφέρει για 2 εκδόσεις 5.1 στα 600 € και 5.5 στα 710 €..Καλή φάση αν ισχύει στην περίπτωση όμως που έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά...πολύ φοβάμαι πως αν υπάρχουν 2 εκδόσεις η μικρή θα είναι αδικημένη.... Και εδώ νέες φώτο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160325/10b4fd6192434476541cdb3ed0b413ee.jpg Λίγες μέρες έμειναν ακόμη.

μπα χλωμο το κοβω προς το παρον..

[sIGPIC][/sIGPIC]

το μαυρο δειχνει πολυ ομορφο,εστω η πλατη του,μενει να το δουμε κι απο μπροστα και φυσικα,την επισημη ανακοινωση του.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Από πίσω μου θυμίζει το αγαπημένο Μ7. Κι εγώ νομίζω ότι το μαύρο προτιμώ.

Μπροστά με τα μέχρι όσα έχουμε δει τώρα δεν με ενθουσιάζει τόσο, δεν έχει "χαρακτήρα" νομίζω.

Προσωπικά είμαι από αυτούς που τους άρεσε η μπάρα με το λογότυπο έτσι κι αλλιώς.

http://techmaniacs.gr/htc-10-snapdragon-652-variant-71111-2/

Εάν η τιμή είναι Αυτή που λέει τότε χαιρετίσματα

Αν δεν ανακοινωθεί επίσημα μην πιστεύεται τις χαζομάρες που γράφει κάθε site. Όλα είναι φήμες.

Υπομονή σε λίγες μέρες θα μάθουμε.

Πίσω είναι πανέμορφο.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως σχεδόν ολες οι φωτογραφιες που διαρρέουν είναι από το πίσω μέρος της συσκευής.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Πίσω είναι πανέμορφο.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως σχεδόν ολες οι φωτογραφιες που διαρρέουν είναι από το πίσω μέρος της συσκευής.

Αυτό είναι το καλό προφίλ του βρε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ελπίζω οι τιμές που κυκλοφορούν να είναι λάθος γιατί δεν έχουν καμία ελπίδα να πιάσει το κινητό έτσι.

Επίσης δεν μου άρεσε αυτό με τα τρία μοντέλα ειδικά αν αλλάζει και η RAM ανάμεσα στο 32αρι και το 128αρι (τζίζους).

Όχι ότι δεν φτάνουν τα 3GB RAM, αλλά το βρίσκω κοροϊδία.

Κατά τα άλλα βγήκε και ένα teaser καινούριο χθες αλλά το μάζεψαν, που το μπροστινό φαινόταν σκοτεινό με τα κουμπιά φωτισμένα.

Αυτό είναι το καλό προφίλ του βρε.

Μακάρι να είναι το ίδιο όμορφο και εμπρός.

Η αλήθεια είναι πως αν δεν το δω και από κοντά δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.

Από τις φωτογραφίες μπορεί και να χάνει όπως ακριβώς είχα πάθει κ με το οχταρι.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Ελπίζω οι τιμές που κυκλοφορούν να είναι λάθος γιατί δεν έχουν καμία ελπίδα να πιάσει το κινητό έτσι.

Επίσης δεν μου άρεσε αυτό με τα τρία μοντέλα ειδικά αν αλλάζει και η RAM ανάμεσα στο 32αρι και το 128αρι (τζίζους).

Όχι ότι δεν φτάνουν τα 3GB RAM, αλλά το βρίσκω κοροϊδία.

Συμφωνώ απόλυτα.

Για μένα που θέλω να προχωρήσω στην αγορά HTC ( M9 ) αλλά μιας και έφτασαν οι μέρες θέλω να δω και το HTC 10 πριν πάρω απόφαση , σκέφτομαι ότι , αν ισχύουν αυτές οι τιμές , θα ανέβει και η τιμή του HTC M9 πιθανόν...

Θανάσης

Διαθέσιμο για προπαραγγελια στα 740€ στην Ρουμανία το 32αρι.

http://techblog.gr/mobile/htc-10-priced-740-euros-romania-9643/

Φυσιολογική η τιμή για ναυαρχίδα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπερα και περσι το μ9 με preorder τιμη ξεκινησε στα 750 ,τωρα αν βγουν διαφορετικες εκδοσεις θα δειξει που θα παει η τιμη

Φιλε Montoya_f1 η τιμη του m9 θα πεσει με την κυκλοφορια του 10 ,αυτο περιμενω και εγω :)

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...