Jump to content

Αγορά νέου κινητού.Έχω πελαγώσει!

rhtoras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας!

Νέος στο forum σας και χρειάζομαι τη βοήθειά σας!Το φόρουμ το έμαθα από εναν φίλο που πήρε coolpad f1 και μου το σύστησε.Διαβασα μερικά θέματα και δεν έχω βγάλει πολλά συμπεράσματα ακόμα.

Ψάχνω καλό κινητό και κινέζικο:!:Στρέφομαι στην Κίνα διότι εκεί έχει καλές τιμές σε σχέση με τα € που θα δώσει κανείς.

Θέλω ενα κινητό που να μην κολλάει*,να έχει μεγάλη οθόνη και πάρα πολύ καλή κάμερα.Τα λεφτά που διαθέτω είναι μέχρι 150€ και θα προτιμούσα να μπορεί να βρεθεί Ελλάδα για να μην ξαναμπλέξω με τα δήθεν κόλπα αποφυγής των capital controls!

Έχω καταλήξει σε ένα doogee valencia αλλά και αυτό δεν με καλύπτει από οτι διαβάζω κι εδώ.

Να είστε καλά...

*να είναι γρήγορο εννοώ και να μην ζορίζεται με τις εφαρμογές

υ.γ δεν κάνω την τρελλή χρήση αλλά ούτε το έχω μόνο για κλήσεις!

oneirofono.gr

το f1 ειναι καπως παλιο. τοτε ηταν καλη περιπτωση.

δεν υποστηριζει 4G, εχει μονο 8gb rom κτλ.

αν θες καλη καμερα, οχι το x5 pro (galicia).

οι καμερες ειναι ας πουμε το αδυναμο του σημειο.

σε αυτες ομως τις τιμες μην περιμενεις

πολλα απο τις καμερες.

απο ελλαδα (ψαξε skroutz.gr) δες το

lenovo p1m (android, ισοζυγισμενο με καλη αυτονομια)

Edited by telefoneri

Xiaomi redmi note2 απλο ή prime (130-160) αλλα απο Κινα στην Ελλαδα δεν ξερω ποσο εχουν αλλα αν τα βρεις με μικρη διαφορα παρτα σπο εδω

Επισης απο ελλαδα δες το 640 Dual Sim.Απο τα 120€ στο σκρουτζ και 140€ το 4G.

Απο android δες το Samsung Galaxy J5 και Huawei p8 lite.Αξιολογες συσκευες και οι 2,αμα ανεβασεις το οριο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ψάχνω καλό κινητό και κινέζικο:!:Στρέφομαι στην Κίνα .........Τα λεφτά που διαθέτω είναι μέχρι 150€ και θα προτιμούσα να μπορεί να βρεθεί Ελλάδα για να μην ξαναμπλέξω με τα δήθεν κόλπα αποφυγής των capital controls!
:blink: :confused: :what: :blink:

Δεν κατάλαβα...από Κίνα το θες ή θες Κινέζικο από Ελλάδα?? :wacko:

Πρόβλημα με τις αγορές από Κίνα πάντως, δεν υπάρχει...;)

Αυτό, για παράδειγμα: http://merimobiles.com/xiaomi-redmi-3-5-inch-snapdragon-616-2gb-ram-16gb-rom-miui-7.htm , δε θα σου κανε?

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω διαδίκτυο κάθε μέρα,για να απαντούσα πιο νωρίς.

Από οθόνη θέλω 5άρα αλλά και 5,5 δεν με ενοχλεί.

Η κάμερα με καίει και αν κολλάει σαν κινητό.Ψάχνω Κινέζικο από Ελλάδα διότι τα κάπιταλ κοντρόλς με έχουν κάψει πλεόν.Είμαι σε ένα φόρουμ για ξύρισμα και κάθε λίγο έπαιρνα δέματα από εξωτερικό.Τώρα με τα κάπιταλς παρέκαμψα το σύστημα αλλά με μπλόκαραν.Το paypal δε δουλεύει...

Κάποια άλλη πρόταση σε κινητό?

Το lenovo που μου λέτε τι κάμερα έχει?Επίσης το 640 τί είναι?

Σας ευχαριστώ...

oneirofono.gr

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω διαδίκτυο κάθε μέρα,για να απαντούσα πιο νωρίς.

Από οθόνη θέλω 5άρα αλλά και 5,5 δεν με ενοχλεί.

Η κάμερα με καίει και αν κολλάει σαν κινητό.Ψάχνω Κινέζικο από Ελλάδα διότι τα κάπιταλ κοντρόλς με έχουν κάψει πλεόν.Είμαι σε ένα φόρουμ για ξύρισμα και κάθε λίγο έπαιρνα δέματα από εξωτερικό.Τώρα με τα κάπιταλς παρέκαμψα το σύστημα αλλά με μπλόκαραν.Το paypal δε δουλεύει...

Κάποια άλλη πρόταση σε κινητό?

Το lenovo που μου λέτε τι κάμερα έχει?Επίσης το 640 τί είναι?

Σας ευχαριστώ...

640 ειναι το Microsoft Lumia 640,με Windows Phone 8.1 και θα παρει τα 10.

Τετραπυρηνο Snapdragon 400

1GB Ram/8GB Rom

5αρα οθονη HD

2500 μπαταρια

8MP πισω καμερα και 1MP μπροστα.

Σε Dual Sim στο σκρουτζ το βρισκεις στα 110€.

Αξιοπιστο,γρηγορο και καλες φωτογραφιες.Επισης στο νημα του λενς τα καλυτερα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• 3 months later...

παίδες κάνω ενα bump γιατί τώρα έφτασε η ώρα να πάρω το κινητό...

κοιτάζω το homtom ht7pro και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει για αυτά που ζητάω:Κάμερα,μπαταρία,να μην κολλάει και απλή χρήση σε γενικές γραμμές.Τα λέω και παραπάνω...

Επίσης μπορείτε να μου πέιτε εκτός από την meizu,xiaomi ποιές άλλες θεωρούνται τόπ κινέζικες εταιρείες και αν θα μου προτείνατε και κάποιο άλλο κινητό under 150€ με αυτά τα χαρακτηριστικά?Για κανα νέο τέλη 2015 ή 2016...

Σας ευχαριστώ...

oneirofono.gr

Φίλε μου 160€ μου πεφτουνε πολλά...αν είχε π.χ 120 το xiaomi δεν θα το συζητούσα.Είναι τόσο καλό?Το λέω γιατί ένας φίλος μου σύστησε καλύτερα να πάω σε meizu!

Μετά την meizu&xiaomi ποιά θεωρείται #3?

oneirofono.gr

Ωραία η πρότασή σου @kostas_1974.

To συγκεκριμένο μπατζετ δυστυχώς, είναι πιο φιλικό στην Κινέζικη αγορά, παρά στην εγώρια.

Είναι τόσες πολλές οι επιλογές από την Κινέζικη αγορά, απλά πρέπει, εκτός των τουμπανο-χαρακτηριστικών, να δοθεί μεγάλη σημασία στην εμπειρία χρήσης από πολλα μέλη του φόρουμ, τον αριθμό των bugs που εμφανίζονται, την υποστήριξη από την μαμά εταιρεία κ.λ.π.

Συσκευές, δοκιμασμένες, στα 100-120 ευρώ γνωρίζω το xiaomi redmi note 2, το zte blade s6, το leagoo elite 5 καθώς υπάρχουν και κανα δυο της doogee.....;)

Να είστε καλά παίχες αυτό το infocus λέει τίποτα?Έχει βγάλει προβλήματα?

Το xiaomi redmi note 2 που είναι η καλύτερη τιμή?

Ευχαριστώ...

oneirofono.gr

Για το Infocus διάβασε το νήμα του. Για τιμές δες εδώ δεξιά : http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

To κοιτούσα το θέμα του Infocus απλά δεν είδα και τόσα πολλά αναλυτικά σχόλια.Αν είναι από εξωτερικό κοιτάζω και σε άλλα μοντέλα...:worry:Ευχαριστώ πάντως!

Το meizu Μ2 μινι λέει τίποτα?

Edited by rhtoras
oneirofono.gr

Αγαπητε το redmi note 2 το ειδα περιπου στα 115$ προσφορα πριν λιγο καιρο και με μονη εξαιρεση την 800αρα μπαντα που λειπει δε νομιζω να εχει αλλο μεμπτο σημειο

Αλλωστε ειναι απο τσ λιγα fhd με τοσο καλο επεξεργαστη σε αυτη την τιμη

Απο μνημη μπορει να βρεις στα 150 και αλλες συσκευες 3GB πχ elephone

αλλα δε στο συστηνω

Βεβαια επειδη μπορω να συγκρινω και το ht7 pro μαζι του αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις μια

χαρα τηλεφωνο ειναι εχει και mira vision για να φτιαξεος την οθονη οπως σου αρεσει

Αυτο που βρισκεις στο rmn2 ειναι το mi ui και τα 7 notification led που λειπουν απο τα αλλα κινητα αυτης της τιμης

• 2 weeks later...