antonis_wrx Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gvard Καλησπέρα, Θα πρέπει να δηλώσεις σαν SMTP server τον SMTP server του παροχέα σου και το πρόβλημα θα λυθεί. Το eBox προς το παρόν δεν υποστηρίζει SMTP πλήρως. του παροχέα? Δηλ που μπαίνω με netkey τι βάζω? Μάλλον δεν γίνεται, ε? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. August 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx του παροχέα? Δηλ που μπαίνω με netkey τι βάζω? Μάλλον δεν γίνεται, ε? Καλησπέρα, Επικοινώνησε με τη FORTHnet και μάθε τον SMTP server τους (ίσως τον αναφέρει και στη σελίδα τους). Δοκίμασε τον και μάλλον θα παίξει. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rousok Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 μπραβο ρε συ gvard μολις εκανα ενγραφη Παράθεση www.e-igoumenitsa.gr Η πόλη μας Online www.roussanoglou-travel.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 gvard συγχαρητηρια ειναι πολυ καλο.μια ερωτησουλα τωρα:ποσο ειναι το μεγιστο επιτρεπομενο οριο για attachments? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. August 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον freestyler gvard συγχαρητηρια ειναι πολυ καλο.μια ερωτησουλα τωρα:ποσο ειναι το μεγιστο επιτρεπομενο οριο για attachments? Καλησπέρα, Το μέγιστο όριο για attachment είναι 10ΜΒ. Τι να τα κάναμε τα 15ΜΒ mailbox αν το κάθε attachment ήταν 2ΜΒ; :D Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gvard Καλησπέρα, Το μέγιστο όριο για attachment είναι 10ΜΒ. Τι να τα κάναμε τα 15ΜΒ mailbox αν το κάθε attachment ήταν 2ΜΒ; :D Μπραβο,χαιρομαι!Α,και κατι αλλο:δοκιμασα την φορμα για αποστολη ερωτησεων και δεν καταφερα να στειλω.μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος.(κατι τετιο τουλαχιστον) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. August 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον freestyler Μπραβο,χαιρομαι!Α,και κατι αλλο:δοκιμασα την φορμα για αποστολη ερωτησεων και δεν καταφερα να στειλω.μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος.(κατι τετιο τουλαχιστον) Καλησπέρα, Αυτή η φόρμα αφορά ερωτήσεις για τη λειτουργία του προγράμματος. Το έχουν βάλει να απαντάει κατευθείαν στο site της κατασκευάστριας εταιρίας... Θα το ελέγξω και θα τους πω να βγάλουν patch να το αλλάξουν. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να στείλω mail με attachment! Το κάνει κανονικά upload αλλά μετά δεν στέλνεται! Το ίδιο συμβαίνει και με τα e-mail που έρχονται! Το attachment δεν φαίνεται καθόλου! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. September 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να στείλω mail με attachment! Το κάνει κανονικά upload αλλά μετά δεν στέλνεται! Το ίδιο συμβαίνει και με τα e-mail που έρχονται! Το attachment δεν φαίνεται καθόλου! :( Καλησπέρα, Επικοινώνησε μαζί μου στο support@ebox.gr δίνοντας μου την e-mail διεύθυνση που έχεις στο eBox και λέγοντας το πρόβλημα σου. Για αυτό το λόγο υπάρχει το support@ebox.gr :) Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Μια ακόμη παρατήρηση. Νομίζω θα ήταν χρήσιμο αν υπήρχε προεπιλογή για το περιβάλλον που θέλει να χρησιμοποιεί ο χρήστης. Εγώ π.χ. προτιμώ το professional και κάθε φορά πρέπει να το επιλέγω απο την λίστα πρίν συνδεθώ. Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν γινόταν αυτό ανάλογα και με το pc που χρησιμοποιάς. Π.χ. απο το φορητό χρησιμοποιώ το professional ενώ απο το παλιό μου pc το simple (για ευνόητους λόγους...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. September 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον a_aris Μια ακόμη παρατήρηση. Νομίζω θα ήταν χρήσιμο αν υπήρχε προεπιλογή για το περιβάλλον που θέλει να χρησιμοποιεί ο χρήστης. Εγώ π.χ. προτιμώ το professional και κάθε φορά πρέπει να το επιλέγω απο την λίστα πρίν συνδεθώ. Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν γινόταν αυτό ανάλογα και με το pc που χρησιμοποιάς. Π.χ. απο το φορητό χρησιμοποιώ το professional ενώ απο το παλιό μου pc το simple (για ευνόητους λόγους...). Καλησπέρα, Η χρήση cookies δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι δυνατό να συμπεριληφθεί σε κάποιο update του προγράμματος, καθώς η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το eBox είναι σχεδιασμένη να δέχεται πολλαπλά domains (πράγμα το οποίο θα ξεκινήσει στο μέλλον), είναι όμως κάτι το οποίο έχω προωθήσει στην κατασκευάστρια εταιρία και ελπίζω να το συμπεριλάβουν σε κάποιο update. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 From : Mail Delivery Subsystem <MAILER-DAEMON@host.gr-ns.net> To : <gkr41@hotmail.com> Subject : Returned mail: see transcript for details Date : Tue, 23 Sep 2003 18:52:11 +0300 The original message was received at Tue, 23 Sep 2003 18:52:01 +0300 from law11-f37.law11.hotmail.com [64.4.17.37] ----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <gkr41@ebox.gr> ----- Transcript of session follows ----- - Email Message Error - ********** Sorry, the message could not be delivered ********** USER IS OVER THE QUOTA - The users email quota has exceeded. The message could not be delivered. Please try again later. 554 5.3.0 unknown mailer error 1 Reporting-MTA: dns; host.gr-ns.net Received-From-MTA: DNS; law11-f37.law11.hotmail.com Arrival-Date: Tue, 23 Sep 2003 18:52:01 +0300 Final-Recipient: RFC822; gkr41@ebox.gr X-Actual-Recipient: rfc822; gkr41@host.gr-ns.net Action: failed Status: 5.0.0 Last-Attempt-Date: Tue, 23 Sep 2003 18:52:10 +0300 Tι γίνεται ρε παιδία; Ούτε 3mb δεν έχω καλά καλά μέσα.. 15 δε λέει ότι δίνει; :o 2η φορά που το κάνει. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 και μένα 2η φορά.. γουάι; Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Είναι λίγο αργό, ή μου φαίνεται; Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω ούτε το μήνυμα καλωσορίσματος Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. September 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Είναι λίγο αργό, ή μου φαίνεται; Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω ούτε το μήνυμα καλωσορίσματος Καλημέρα, Καλά όλα τα προβλήματα που αναφέρετε εδώ, αλλά αρμόδιο για την απάντηση των προβλημάτων σας είναι το support@ebox.gr και από ότι είδα δεν απευθυνθήκατε καθόλου εκεί.... Το πρόβλημα με το welcome letter πρέπει να έχει διορθωθεί. Οσο για τα υπόλοιπα, μήπως προσπαθείτε να στείλετε αρχείο μεγαλύτερο από 10ΜΒ; Μήπως το αρχείο αυτό θα σας κάνει να περάσετε το συνολικό quota σας; Μην ξεχνάτε οτι μετράει και τα απεσταλμένα και όσα αρχεία έχετε σε δικούς σας φακέλους... Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Φίλε Γιώργο, έχεις μεν δίκιο, αλλά: 1. Έχω 6 ενεργούς λογαριασμούς email και έχω ανοίξει στο παρελθόν και άλλους 20. Αν απευθυνόμουν στο support κάθε λογαριασμού όταν αντιμετώπιζα πρόβλημα, θα έχανα τη μπάλα. Απλώς αν δω ότι κάτι δεν με βολεύει το παρατάω. 2. Στο ebox πήγα γιατί είδα το θέμα σου εδώ. Αφού λοιπόν είδα ότι είναι κάποιο μέλος του myphone και ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι, είπα να το δοκιμάσω κι εγώ. Επόμενο είναι αφού αντιμετώπισα πρόβλημα να το αναφέρω εδώ που το είδα πρώτη φορά. Δεν είχα κανένα σκοπό να κατηγορήσω το site, άλλωστε ήξερα ότι παρακολουθείς το θέμα και θα λάμβανες γνώση. ΥΓ: Θα τσεκάρω και το πρόβλημα με το welcome message και αν επιμείνει θα σου πω. Καλή συνέχεια Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. September 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios 2. Στο ebox πήγα γιατί είδα το θέμα σου εδώ. Αφού λοιπόν είδα ότι είναι κάποιο μέλος του myphone και ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι, είπα να το δοκιμάσω κι εγώ. Επόμενο είναι αφού αντιμετώπισα πρόβλημα να το αναφέρω εδώ που το είδα πρώτη φορά. Δεν είχα κανένα σκοπό να κατηγορήσω το site, άλλωστε ήξερα ότι παρακολουθείς το θέμα και θα λάμβανες γνώση. Καλημέρα, Δεν είπα οτι είχες σκοπό να κατηγορήσεις το site (και γιατί να μην το κάνεις άν έχεις πρόβλημα), απλώς οτι εγώ δεν ελέγχω τα μηνύματα στο myphone συχνά (κατά τύχη έπεσε να έχεις γράψει πρόσφατα, μπορεί να είχες γράψει πριν 15 ημέρες και πάλι δεν θα το είχα δει), οπότε από τη στιγμή που δεν μπαίνω συχνά μου ξεφεύγουν τα μηνύματα με τα προβλήματα τα οποία πιθανόν να είχα λύσει νωρίτερα αν είχαν σταλθεί στο support@ebox.gr. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Πάντως το πρόβλημα με την ταχύτητα φαίνεται να λύθηκε. Θα δοκιμάσω και την πρόσβαση με το Outlook Express γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Πάντως το πρόβλημα με την ταχύτητα φαίνεται να λύθηκε. Θα δοκιμάσω και την πρόσβαση με το Outlook Express γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια Aπότι ξέρω δεν μπορείς να το βάλεις στο οyutlook! Δεν έχει POP server... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. September 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Aπότι ξέρω δεν μπορείς να το βάλεις στο οyutlook! Δεν έχει POP server... :( Καλησπέρα, Διάβασε το topic από την αρχή. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gvard Καλησπέρα, Διάβασε το topic από την αρχή. Από την αρχή το χω διαβάσει αι αυτό το συμπέρασμα έβγαλα. :( Διαφορετικά θα το χρησιμοποιούσα και εγώ... :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. September 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Από την αρχή το χω διαβάσει αι αυτό το συμπέρασμα έβγαλα. :( Διαφορετικά θα το χρησιμοποιούσα και εγώ... :eek: Καλησπέρα, Ξαναδιάβασε το από την αρχή. Κάπου στη μέση θα δεις έναν χρήστη να δίνει οδηγίες για POP3 πρόσβαση :whistle: Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gvard Καλησπέρα, Ξαναδιάβασε το από την αρχή. Κάπου στη μέση θα δεις έναν χρήστη να δίνει οδηγίες για POP3 πρόσβαση :whistle: Sorry αδερφέ! Παρόλο που το παρακολουθούσα το thread δεν το είχα προσέξει... :'( :( Τελικά ebox.gr rulezzz :) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki4 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 gvard poly kalh h prospatheia sou ena apo ta kalytera accounts pou exw dei to monadiko problima pou sinantisa kai distixws me xalase arketa htan me thn taxythta akoma kai me periballon simple (any browser) mou evgale to ladi:( an diwrthwthei auto to problima pisteuw tha ginei to primary account mou Anyway sixarithria gia thn apsogh douleia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Egv apo tote που "ανακάλυψα" ότι μπορει να μπει στο Outlook το έκανα primary... I was blind and i saw the light :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts