Jump to content

www.ebox.gr Δωρεάν υπηρεσία E-mail

gvard
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον gvard

Καλησπέρα,

Θα πρέπει να δηλώσεις σαν SMTP server τον SMTP server του παροχέα σου και το πρόβλημα θα λυθεί. Το eBox προς το παρόν δεν υποστηρίζει SMTP πλήρως.

του παροχέα? Δηλ που μπαίνω με netkey τι βάζω? Μάλλον δεν γίνεται, ε?

• Απαντήσεις 112
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

του παροχέα? Δηλ που μπαίνω με netkey τι βάζω? Μάλλον δεν γίνεται, ε?

Καλησπέρα,

Επικοινώνησε με τη FORTHnet και μάθε τον SMTP server τους (ίσως τον αναφέρει και στη σελίδα τους). Δοκίμασε τον και μάλλον θα παίξει.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

gvard συγχαρητηρια ειναι πολυ καλο.μια ερωτησουλα τωρα:ποσο ειναι το μεγιστο επιτρεπομενο οριο για attachments?
http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον freestyler

gvard συγχαρητηρια ειναι πολυ καλο.μια ερωτησουλα τωρα:ποσο ειναι το μεγιστο επιτρεπομενο οριο για attachments?

Καλησπέρα,

Το μέγιστο όριο για attachment είναι 10ΜΒ. Τι να τα κάναμε τα 15ΜΒ mailbox αν το κάθε attachment ήταν 2ΜΒ; :D

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

Καλησπέρα,

Το μέγιστο όριο για attachment είναι 10ΜΒ. Τι να τα κάναμε τα 15ΜΒ mailbox αν το κάθε attachment ήταν 2ΜΒ; :D

Μπραβο,χαιρομαι!Α,και κατι αλλο:δοκιμασα την φορμα για αποστολη ερωτησεων και δεν καταφερα να στειλω.μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος.(κατι τετιο τουλαχιστον)

http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον freestyler

Μπραβο,χαιρομαι!Α,και κατι αλλο:δοκιμασα την φορμα για αποστολη ερωτησεων και δεν καταφερα να στειλω.μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος.(κατι τετιο τουλαχιστον)

Καλησπέρα,

Αυτή η φόρμα αφορά ερωτήσεις για τη λειτουργία του προγράμματος. Το έχουν βάλει να απαντάει κατευθείαν στο site της κατασκευάστριας εταιρίας... Θα το ελέγξω και θα τους πω να βγάλουν patch να το αλλάξουν.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να στείλω mail με attachment! Το κάνει κανονικά upload αλλά μετά δεν στέλνεται! Το ίδιο συμβαίνει και με τα e-mail που έρχονται! Το attachment δεν φαίνεται καθόλου! :(

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να στείλω mail με attachment! Το κάνει κανονικά upload αλλά μετά δεν στέλνεται! Το ίδιο συμβαίνει και με τα e-mail που έρχονται! Το attachment δεν φαίνεται καθόλου! :(

Καλησπέρα,

Επικοινώνησε μαζί μου στο support@ebox.gr δίνοντας μου την e-mail διεύθυνση που έχεις στο eBox και λέγοντας το πρόβλημα σου. Για αυτό το λόγο υπάρχει το support@ebox.gr :)

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

Μια ακόμη παρατήρηση. Νομίζω θα ήταν χρήσιμο αν υπήρχε προεπιλογή για το περιβάλλον που θέλει να χρησιμοποιεί ο χρήστης. Εγώ π.χ. προτιμώ το professional και κάθε φορά πρέπει να το επιλέγω απο την λίστα πρίν συνδεθώ.

Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν γινόταν αυτό ανάλογα και με το pc που χρησιμοποιάς. Π.χ. απο το φορητό χρησιμοποιώ το professional ενώ απο το παλιό μου pc το simple (για ευνόητους λόγους...).

Αρχικό Μήνυμα από τον a_aris

Μια ακόμη παρατήρηση. Νομίζω θα ήταν χρήσιμο αν υπήρχε προεπιλογή για το περιβάλλον που θέλει να χρησιμοποιεί ο χρήστης. Εγώ π.χ. προτιμώ το professional και κάθε φορά πρέπει να το επιλέγω απο την λίστα πρίν συνδεθώ.

Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν γινόταν αυτό ανάλογα και με το pc που χρησιμοποιάς. Π.χ. απο το φορητό χρησιμοποιώ το professional ενώ απο το παλιό μου pc το simple (για ευνόητους λόγους...).

Καλησπέρα,

Η χρήση cookies δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι δυνατό να συμπεριληφθεί σε κάποιο update του προγράμματος, καθώς η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το eBox είναι σχεδιασμένη να δέχεται πολλαπλά domains (πράγμα το οποίο θα ξεκινήσει στο μέλλον), είναι όμως κάτι το οποίο έχω προωθήσει στην κατασκευάστρια εταιρία και ελπίζω να το συμπεριλάβουν σε κάποιο update.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

• 3 weeks later...

From :

Mail Delivery Subsystem <MAILER-DAEMON@host.gr-ns.net>

To :

<gkr41@hotmail.com>

Subject :

Returned mail: see transcript for details

Date :

Tue, 23 Sep 2003 18:52:11 +0300

The original message was received at Tue, 23 Sep 2003 18:52:01 +0300

from law11-f37.law11.hotmail.com [64.4.17.37]

----- The following addresses had permanent fatal errors -----

<gkr41@ebox.gr>

----- Transcript of session follows -----

- Email Message Error -

********** Sorry, the message could not be delivered **********

USER IS OVER THE QUOTA - The users email quota has exceeded. The message could

not be delivered. Please try again later.

554 5.3.0 unknown mailer error 1

Reporting-MTA: dns; host.gr-ns.net

Received-From-MTA: DNS; law11-f37.law11.hotmail.com

Arrival-Date: Tue, 23 Sep 2003 18:52:01 +0300

Final-Recipient: RFC822; gkr41@ebox.gr

X-Actual-Recipient: rfc822; gkr41@host.gr-ns.net

Action: failed

Status: 5.0.0

Last-Attempt-Date: Tue, 23 Sep 2003 18:52:10 +0300

Tι γίνεται ρε παιδία; Ούτε 3mb δεν έχω καλά καλά μέσα..

15 δε λέει ότι δίνει; :o

2η φορά που το κάνει. :worry:

Είναι λίγο αργό, ή μου φαίνεται; Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω ούτε το μήνυμα καλωσορίσματος
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Είναι λίγο αργό, ή μου φαίνεται; Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω ούτε το μήνυμα καλωσορίσματος

Καλημέρα,

Καλά όλα τα προβλήματα που αναφέρετε εδώ, αλλά αρμόδιο για την απάντηση των προβλημάτων σας είναι το support@ebox.gr και από ότι είδα δεν απευθυνθήκατε καθόλου εκεί....

Το πρόβλημα με το welcome letter πρέπει να έχει διορθωθεί. Οσο για τα υπόλοιπα, μήπως προσπαθείτε να στείλετε αρχείο μεγαλύτερο από 10ΜΒ; Μήπως το αρχείο αυτό θα σας κάνει να περάσετε το συνολικό quota σας; Μην ξεχνάτε οτι μετράει και τα απεσταλμένα και όσα αρχεία έχετε σε δικούς σας φακέλους...

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

Φίλε Γιώργο, έχεις μεν δίκιο, αλλά:

1. Έχω 6 ενεργούς λογαριασμούς email και έχω ανοίξει στο παρελθόν και άλλους 20. Αν απευθυνόμουν στο support κάθε λογαριασμού όταν αντιμετώπιζα πρόβλημα, θα έχανα τη μπάλα. Απλώς αν δω ότι κάτι δεν με βολεύει το παρατάω.

2. Στο ebox πήγα γιατί είδα το θέμα σου εδώ. Αφού λοιπόν είδα ότι είναι κάποιο μέλος του myphone και ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι, είπα να το δοκιμάσω κι εγώ. Επόμενο είναι αφού αντιμετώπισα πρόβλημα να το αναφέρω εδώ που το είδα πρώτη φορά. Δεν είχα κανένα σκοπό να κατηγορήσω το site, άλλωστε ήξερα ότι παρακολουθείς το θέμα και θα λάμβανες γνώση.

ΥΓ: Θα τσεκάρω και το πρόβλημα με το welcome message και αν επιμείνει θα σου πω. Καλή συνέχεια

2. Στο ebox πήγα γιατί είδα το θέμα σου εδώ. Αφού λοιπόν είδα ότι είναι κάποιο μέλος του myphone και ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι, είπα να το δοκιμάσω κι εγώ. Επόμενο είναι αφού αντιμετώπισα πρόβλημα να το αναφέρω εδώ που το είδα πρώτη φορά. Δεν είχα κανένα σκοπό να κατηγορήσω το site, άλλωστε ήξερα ότι παρακολουθείς το θέμα και θα λάμβανες γνώση.

Καλημέρα,

Δεν είπα οτι είχες σκοπό να κατηγορήσεις το site (και γιατί να μην το κάνεις άν έχεις πρόβλημα), απλώς οτι εγώ δεν ελέγχω τα μηνύματα στο myphone συχνά (κατά τύχη έπεσε να έχεις γράψει πρόσφατα, μπορεί να είχες γράψει πριν 15 ημέρες και πάλι δεν θα το είχα δει), οπότε από τη στιγμή που δεν μπαίνω συχνά μου ξεφεύγουν τα μηνύματα με τα προβλήματα τα οποία πιθανόν να είχα λύσει νωρίτερα αν είχαν σταλθεί στο support@ebox.gr.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

Πάντως το πρόβλημα με την ταχύτητα φαίνεται να λύθηκε. Θα δοκιμάσω και την πρόσβαση με το Outlook Express γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια

Πάντως το πρόβλημα με την ταχύτητα φαίνεται να λύθηκε. Θα δοκιμάσω και την πρόσβαση με το Outlook Express γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια

Aπότι ξέρω δεν μπορείς να το βάλεις στο οyutlook! Δεν έχει POP server... :(

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Aπότι ξέρω δεν μπορείς να το βάλεις στο οyutlook! Δεν έχει POP server... :(

Καλησπέρα,

Διάβασε το topic από την αρχή.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

Καλησπέρα,

Διάβασε το topic από την αρχή.

Από την αρχή το χω διαβάσει αι αυτό το συμπέρασμα έβγαλα. :(

Διαφορετικά θα το χρησιμοποιούσα και εγώ... :eek:

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Από την αρχή το χω διαβάσει αι αυτό το συμπέρασμα έβγαλα. :(

Διαφορετικά θα το χρησιμοποιούσα και εγώ... :eek:

Καλησπέρα,

Ξαναδιάβασε το από την αρχή. Κάπου στη μέση θα δεις έναν χρήστη να δίνει οδηγίες για POP3 πρόσβαση :whistle:

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

Καλησπέρα,

Ξαναδιάβασε το από την αρχή. Κάπου στη μέση θα δεις έναν χρήστη να δίνει οδηγίες για POP3 πρόσβαση :whistle:

Sorry αδερφέ! Παρόλο που το παρακολουθούσα το thread δεν το είχα προσέξει... :'( :(

Τελικά ebox.gr rulezzz :) :happy:

gvard poly kalh h prospatheia sou

ena apo ta kalytera accounts pou exw dei

to monadiko problima pou sinantisa kai distixws me xalase arketa htan me thn taxythta

akoma kai me periballon simple (any browser) mou evgale to ladi:(

an diwrthwthei auto to problima pisteuw tha ginei to primary account mou

Anyway sixarithria gia thn apsogh douleia