noa6064 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Κατέβασε την και να την βάλεις όπως ειναι στην εσωτερική μνήμη της συσκευής μετά κάνε επανεκκίνηση και θα σου δείξει πως υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού Έκανα όλα τα παραπάνω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ακολουθησα τις οδηγίες της asus απο εδω http://www.asus.com/support/FAQ/1009748 αλλά δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Κατα 99 τις εκατο χρειάζεται να κάνεις με την σειρά τις αναβαθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Έκανα όλα τα παραπάνω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ακολουθησα τις οδηγίες της asus απο εδω http://www.asus.com/support/FAQ/1009748 αλλά δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση... Ή κινεζική έκδοση κινητού ΔΕΝ βλεπει τις ww Rom Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noa6064 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ή κινεζική έκδοση κινητού ΔΕΝ βλεπει τις ww Rom Μα το κινητό ήρθε με την ww φορεμένη! Θα δοκιμάσω να τις περάσω με τη σειρά και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μα το κινητό ήρθε με την ww φορεμένη! Θα δοκιμάσω να τις περάσω με τη σειρά και θα ενημερώσω. και εμενα ww 12.8.2.72 εχει.αναμενουμε νεα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μα το κινητό ήρθε με την ww φορεμένη! Θα δοκιμάσω να τις περάσω με τη σειρά και θα ενημερώσω. Eιναι customised ww Oχι η μαμισια Για αυτό δεν έχεις ΟΤΑ. Έχουν διαφορετικά SKU τα τηλέφωνα φτιαγμενα για Ευρώπη και για Κίνα. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldpiscis Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 αν πάω και περάσω χειροκίνητα την αναβάθμιση του firmware πάνω σε customised ww, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα ή η μόνη διαφορά με την original ww είναι οτι η original παίρνει ΟΤΑ ενω στην customised πρέπει να τις κάνεις χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noa6064 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Eιναι customised ww Oχι η μαμισια Για αυτό δεν έχεις ΟΤΑ. Έχουν διαφορετικά SKU τα τηλέφωνα φτιαγμενα για Ευρώπη και για Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να αναβαθμίσω ποτέ; Φαντάζομαι ούτε να περάσω την κινέζικη CN_V12.8.10.45;; αν πάω και περάσω χειροκίνητα την αναβάθμιση του firmware πάνω σε customised ww, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα ή η μόνη διαφορά με την original ww είναι οτι η original παίρνει ΟΤΑ ενω στην customised πρέπει να τις κάνεις χειροκίνητα? Πώς ακριβώς θα την περάσεις χειροκίνητα; Γιατί αυτό προσπαθώ απο προχτές αλλά μάταια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 ο λογος που δεν παρηγγειλα αυτο το εξαιρετικο κατα τα αλλακινητο ειναι γιατι η cn εκδοση ειναι ασυμβατη με WW λογισμικο... μονο πειραγμενες ρομ ww βαζουν τα κινεζομαγαζα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noa6064 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Δοκίμασα να τις περάσω με τη σειρά αλλά χωρις αποτέλεσμα. Έκανα και μια δοκιμή με την CN rom, ουτε αυτήν την βλέπει σαν αναβάθμιση. Αναρωτιέμαι αν περάσω τη rom σε sdcard και με power+volume down κάνω update απο sd θα γίνει τίποτα ή θα καταστρέψω το κινητο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλήμερα, ξέρουμε αν η κάμερα του είναι καλύτερη ή στο ίδιο επίπεδο με του xiaomi redmi note 2? Επίσης το lag που λέτε είναι θέμα launcher? Μπορεί κάποιος να απαντήσει αυτό, που με ενδιαφέρει και εμένα? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μπορεί κάποιος να απαντήσει αυτό, που με ενδιαφέρει και εμένα? Ευχαριστώ!! η καμερα του δεν ξερω πως ειναι του redmi note 2 αλλα ειναι παρα πολυ καλη!τωρα για το lang ειναι βαρια η ρομ τους!πολυ φορτωμενη πολλες εφαρμογες asus κτλ.οχι οτι ειναι τραγικα τα πραγματα.εχει αυτονομια απο αλλο πλανητη και καμερα σουπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Δοκίμασα να τις περάσω με τη σειρά αλλά χωρις αποτέλεσμα. Έκανα και μια δοκιμή με την CN rom, ουτε αυτήν την βλέπει σαν αναβάθμιση. Αναρωτιέμαι αν περάσω τη rom σε sdcard και με power+volume down κάνω update απο sd θα γίνει τίποτα ή θα καταστρέψω το κινητο;; περασες με καποιο τρόπο την WW ROM??? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noa6064 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 περασες με καποιο τρόπο την WW ROM??? Δεν τα κατάφερα από την εσωτερική μνήμη, δεν δοκίμασα όμως απο την sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 οποιος εχει παραλαβ θα ηθελα να πει απου ακουστικη πως ειναι ςτης κλεισεις? gps? ηχειο? ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μαλλον θα πρέπει να ενημερωθει το αρχικό ποστ. πλεον η asus εβγαλε και αλλα asus zenfone max με την ίδια κωδικη ονομασια (ZC550KL) αλλά με άλλους επεξεργαστές. εχουμε τα εξης μοντελα πλεον: 2GB RAM/ 16GB Storage/ Snapdragon 410 2GB RAM/ 32GB Storage/ Snapdragon 615 3GB RAM/ 32GB Storage/ Snapdragon 615 Ισως σε κάποια μαγαζιά τα αναφέρουν σαν zenfone max pro χωρις να είμαι σιγουρος και να το έχω διασταυρώσει. https://www.asus.com/in/Phone/ZenFone-Max-ZC550KL/?_ga=1.268011142.982243718.1464094960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μαλλον θα πρέπει να ενημερωθει το αρχικό ποστ. πλεον η asus εβγαλε και αλλα asus zenfone max με την ίδια κωδικη ονομασια (ZC550KL) αλλά με άλλους επεξεργαστές. εχουμε τα εξης μοντελα πλεον: 2GB RAM/ 16GB Storage/ Snapdragon 410 2GB RAM/ 32GB Storage/ Snapdragon 615 3GB RAM/ 32GB Storage/ Snapdragon 615 Ισως σε κάποια μαγαζιά τα αναφέρουν σαν zenfone max pro χωρις να είμαι σιγουρος και να το έχω διασταυρώσει. https://www.asus.com/in/Phone/ZenFone-Max-ZC550KL/?_ga=1.268011142.982243718.1464094960 Έτσι είναι σε όλα τα ASUS. Πρέπει κανείς εκτός απο την κωδική ονομασία να κοιτάζει τα χαρακτηριστικά. Το διαπίστωσα όταν είχα το ZenFone2 και τώρα που εχω το selfie Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μαλλον θα πρέπει να ενημερωθει το αρχικό ποστ. πλεον η asus εβγαλε και αλλα asus zenfone max με την ίδια κωδικη ονομασια (ZC550KL) αλλά με άλλους επεξεργαστές. εχουμε τα εξης μοντελα πλεον: 2GB RAM/ 16GB Storage/ Snapdragon 410 2GB RAM/ 32GB Storage/ Snapdragon 615 3GB RAM/ 32GB Storage/ Snapdragon 615 Ισως σε κάποια μαγαζιά τα αναφέρουν σαν zenfone max pro χωρις να είμαι σιγουρος και να το έχω διασταυρώσει. https://www.asus.com/in/Phone/ZenFone-Max-ZC550KL/?_ga=1.268011142.982243718.1464094960 Ενημερώθηκε το πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 θα ειναι η εκδοση Asus Zenfone Max ZC550KL (2016) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 θα ειναι η εκδοση Asus Zenfone Max ZC550KL (2016) Πότε αναμένεται στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eakritas_1968 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας ,για τους κατοχους του συγκεκριμενου κινητου στην εκδοση με τα 32 gb, εισαστε ευχαριστιμενοι απο την διαρκεια της μπαταριας???? Ο επεξεργαστης εχει ικανοποιητικες επιδωσεις??? Στα κινεζομαγαζα την εκδοση με τα 32 gb αναφερουν οτι εχει τον ιδιο επεξεργαστη με τα 16 gb, ετσι ειναι η εχει τον πιο καινουριο επεξεργαστη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ερώτηση... Που μπορούμε να βρούμε την έκδοση που υποστηρίζει την 800αρα μπάντα??????????? Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) ολά καλά με το κιν τι λέτΕ? από αυτονομία πως πάει με σκλήρη χρήση? Edited December 19, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Άψογα.2 μέρες με πολυ χρήση Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) οι φωτογραφίες του καλες? μπορεις να ανεωασει φωτο με hdr? είμαι ανάμεσα σε lenovo vibe p1 kai asus. τι πιστευεις? Edited December 19, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts