Jump to content

Samsung SGH-E700 / 710 / 715


eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ τα μέλη του Myphone

 

Εχω εδώ και λίγες μέρες το e-700 και προσπαθώ να το συνδέσω με το pc αλλά τπτ.Είδα στο forum οτι γίνεται με το easy GPRS 2.1.8 το κατέβασα αλλά δεν κατάφερα τπτ, σύνδεσα το κινητό με το pc με το καλώδιο του

V-200 και μου έδειχνε ότι φωρτίζει μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει.

 

ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλως ηλθες καταρχην. :)

 

Και με το Easy GPRS και με το Εasy Studio γινεται η συνδεση. Το προβλημα της επικοινωνιας PC-συσκευης μαλλον ειναι το καλωδιο.

 

Ναι μεν θεωρητικα τα καλωδια της σειρας V20X και S30X ειναι συμβατα και με το E700 αλλα εφ'οσον μεχρι τωρα η Samsung {επισημα} νομιζω δεν εχει πει κατι τετοιο και το καλωδιο του E700/10 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στην αγορα, κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για το αν οντως συνεργαζονται παντα...

 

Γι'αυτο και ο πιο συνηθισμενος τροπος επικοινωνιας ειναι μεσω υπερυθρων. ;) Θα σου προτεινα να δοκιμασεις και το Easy Studio αλλα σιγουρα η καλυτερη λυση ειναι να παρεις irda να τελειωνεις.

Link to comment
Share on other sites

Καλα ρε παιδια ηρεμηστε με τα EMS!! Μια ερωτηση εκανα η κακομοιρα. Μην μου το βγαλετε απο την μυτη τωρα! :o

Νομιζω οτι πηρα αρκετες απαντησεις για τα EMS. Εχω μια αλλη απορια τωρα. Στα προσωπακια που εχει για να επιλεξεις για τις επαφες υπαρχουν δυο στο τελος που λεγονται ΠΡΟΤΥΠΟ 1, ΠΡΟΤΥΠΟ 2. Τι σημαινει αυτο; Μπορεις να κανεις κατι σαν τροποποιηση; Γιατι λεγονται ΠΡΟΤΥΠΑ; :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα σοβαρό για μένα θέμα. Μου αρέσει πολύ το 700 και θα ήθελα να το πάρω αλλά με προβληματίζει πολύ το θέμα της ανοιχτής ακρόασης. Βλέπετε έχω καλομάθει με το ΝΟΚΙΑ 6610 που έχω να χρησιμοποιώ στο 90% των κλήσεων την ανοικτή ακρόαση. Ειδικά στο αυτοκίνητο είναι πολύ βολικό που μπορείς να κρατάς απλά το κινητό στο δεξί χέρι και να μιλάς χωρίς να σου αποσπάται η προσοχή αν χρειαστεί φυσικά να μιλήσεις και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Ακόμα και στο σπίτι ή στο γραφείο είναι απείρως πιο βολικό να μιλάς με την ανοικτή ακρόαση και να μη σε πιάνει πονοκέφαλος μετά από 2 λεπτά ομιλίας. Τα παραπάνω είναι φυσικά μια καθαρά προσωπική άποψη.

Κάποιος φίλος όμως παραπάνω έγραψε ότι το ηχείο του κινητού είναι τόσο δυνατό που μπορεί σε περιβάλον ήσυχο να δουλέψει και σαν ανοικτή ακρόαση. Είναι αλήθεια αυτό; Έστω δηλαδή να το κρατάς σε μια απόσταση λίγων εκατοστών από το πρόσωπο και να ακούς και να σε ακούνε;

Βλέπετε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να περιμένω το ΝΟΚΙΑ 6230 με την αμφιλεγόμενη τιμή του που προβλέπω να είναι στα ύψη και δυστυχώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να αλλάξω κινητό.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stratilatis (27 Ιαν. 2004 , 15:45)

 

Μου αρέσει πολύ το 700 και θα ήθελα να το πάρω αλλά με προβληματίζει πολύ το θέμα της ανοιχτής ακρόασης. Βλέπετε έχω καλομάθει με το ΝΟΚΙΑ 6610 που έχω να χρησιμοποιώ στο 90% των κλήσεων την ανοικτή ακρόαση. Ειδικά στο αυτοκίνητο είναι πολύ βολικό που μπορείς να κρατάς απλά το κινητό στο δεξί χέρι και να μιλάς χωρίς να σου αποσπάται η προσοχή ....Κάποιος φίλος όμως παραπάνω έγραψε ότι το ηχείο του κινητού είναι τόσο δυνατό που μπορεί σε περιβάλον ήσυχο να δουλέψει και σαν ανοικτή ακρόαση. Είναι αλήθεια αυτό; Έστω δηλαδή να το κρατάς σε μια απόσταση λίγων εκατοστών από το πρόσωπο και να ακούς και να σε ακούνε;

 

 

 

Ειναι αληθεια οτι ειναι δυνατο το "ηχειο" του κινητου και ακους τον αλλον σε πολυ μικρη αποσταση βεβαια αλλα να σε ρωτησω κατι, το handsfree δεν σε βολευει; γιατι το πακετο του Ε700 δινει και handsfree μαζι! γιατι σε βολευει η ανοιχτη ακροαση; εκτος αν κινεισαι πολυ μεσα στο αυτοκινητο σου και θελεις ανεση και δεν μπορεις το μικρο καλωδιο :D

για το σπιτι ναι οντως ετσι ειναι, δεν φτανει το καλωδιακι του handsfree εκτος αν το εχεις στην τσεπη σου το κινητο και εχεις και το handsfree στο αυτακι σου. Δεν ξερω τι να πω. Καλυτερα να μιλησει καποιος που χρησιμοποιει ανοιχτη ακροαση γιατι εγω δεν το κανω αυτο.

 

****************

;) μεταξυ μας αν παρεις το Ε700 δοκιμασε να μιλησεις με το τηλεφωνο κανονικα...θα δεις οτι ειναι τοσο απαλο και "ισιο" το πληκτρολογιο του, που θα σου αρεσει το ακουμπας στο μαγουλο σου :) :happy: εχει ξεχωριστη αισθηση! παει τρελλαθηκα μαλλον! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Koulou® (27 Ιαν. 2004 , 18:22)

 

Για την αποθήκευση εξερχόμενου sms στη sim κανείς;;; :(

Sorry για την επιμονήμου, αλλά είναι αρκετάσημαντικό για 'μένα... :rolleyes:

 

Φίλε μου θα σε απογοητεύσω,αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται μεταφορά των εξερχομένων από το τηλ στη sim.To δοκίμασα κι εγώ αλλά μου έγραψε αδύνατη η μεταφορά. :wacko:
I'm afraid of what you are doing in the name of your God
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (27 Ιαν. 2004 , 22:25)

 

Φίλε μου θα σε απογοητεύσω,αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται μεταφορά των εξερχομένων από το τηλ στη sim.To δοκίμασα κι εγώ αλλά μου έγραψε αδύνατη η μεταφορά. :wacko:

 

Να δούμε όμως τι θ'απαντήσουν και τα παιδιά εδώ στο forum που 'εχουν περισσότερο καιρό στην κατοχή τους το κινητό και το έχουν κάνει φύλλο και φτερό.Πάντως πρόσεξα ότι όταν πας να κάνεις διαγραφή,έχει επιλογή διαγραφής εξερχομένων από sim και από τηλ. (menu sms 1.1.4):whistle:
I'm afraid of what you are doing in the name of your God
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stratilatis (27 Ιαν. 2004 , 15:45)

Ειδικά στο αυτοκίνητο είναι πολύ βολικό που μπορείς να κρατάς απλά το κινητό στο δεξί χέρι και να μιλάς χωρίς να σου αποσπάται η προσοχή αν χρειαστεί φυσικά να μιλήσεις και δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Πιστεύω ότι η χρήση ανοιχτής ακρόασης στο αυτοκίνητο, κρατώντας το κινητό με το ένα χέρι είναι τουλάχιστον το ίδιο ή περισσότερο επικίνδυνο με το να το έχεις στο αυτί σου, μιάς που σίγουρα συμετέχει και η ματιά στην ομιλία (κοιτάζεις το κινητό), αποσπώντας κατα πολύ και την προσοχή σου

Βλέπετε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να περιμένω το ΝΟΚΙΑ 6230 με την αμφιλεγόμενη τιμή του που προβλέπω να είναι στα ύψη και δυστυχώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να αλλάξω κινητό.

Πίστεψέ με αξίζει..... :whistle:

marion:

μεταξυ μας αν παρεις το Ε700 δοκιμασε να μιλησεις με το τηλεφωνο κανονικα...θα δεις οτι ειναι τοσο απαλο και "ισιο" το πληκτρολογιο του, που θα σου αρεσει το ακουμπας στο μαγουλο σου εχει ξεχωριστη αισθηση! παει τρελλαθηκα μαλλον!

Αυτό λέγεται εξελιγμένος έρωτας τρίτου βαθμού.... :p Ερώτηση: Κοιμάσαι τα βράδυα με το κινητό παραμάσχαλα ή το έχεις ξεπεράσει;;; :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Mhpws 8a htan eukolo na mas dieukrinisei kapoios ti akribws perilambanetai sto paketo tou E700?

 

Exei klassika ektos apo hands-free kai 2 battaries?

Mia mikrh kai mia megalh?

An nai,posa mAh einai ka8e mia kai poso kratane me sim Telestet me normal kai me entatikh xrhsh?

 

Thanx :)

Link to comment
Share on other sites

to proto to petixes! exei ena handsfree, ena louraki dermatino gia na to exeis sto xeri to kinito, to kinito :p mia mpataria (distixos :cry: ) kai ton fortisti toy, manual se 2 glosses :p , tora den thimamai kati allo!!

 

telika ta java oxi TZAMPA omos applications mono meso wap???? (an nai, tote psilomoufa i politiki tis Samsung)

Link to comment
Share on other sites

:cry: ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟ Ε710 ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕΣΩ ΘΥΡΑΣ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ.

 

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΤΗΣ MOBILE ACTION (ΜΑ 620 ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ.

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ EASY GPRS 2.1.8 , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η SAMSUNG ΓΙΑ ΤΟ Ε710, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

 

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΘΥΡΑ.

 

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑ 620 ΚΑΙ ΤΟ EASY GPRS 2.1.8, AΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Link to comment
Share on other sites

loipon christinab : proton perna to logismiko gia tis uperithres ma 620 pou to exei kai to paketo agoras. meta soy zitaei na peraseis to montem ' ekei tha diagrapseis ta montem pou exoun dimiourgeithei kai tha afiseis mono to montem pou sindeesai sto internet kai to alla pou leei conection with IR LINK. to epilegeis kai meta kaneis ristart to pc sou. meta pernas to easy gprs kai epilegeis sto setup oxi com alla sindesi me irda. episeis prepei na mpeis stis idiotites tou ma-620 kai na epilexeis taxytita 56700kbbs. kane aytes tis rithmiseis kai an exeis aporia ksanasteile
Link to comment
Share on other sites

Kapoios mou eipe pws ta T710 pou dinei h Voda exoun 2 battaries sto kouti,idies meta3y tous,mikres!

 

Epishs de ma8ame posa mAh einai ayth pou exei sto kouti kai poso krataei me sim Telestet me normal kai me entatikh xrhsh!

 

P.S.:Telika anaba8mizetai se T710,ti eipan ta sainia tou 9volto?

Bas kai trabh3oume ki emeis kana video dld! :D

 

Thanx :)

Link to comment
Share on other sites

Μετά από 3 εβδομάδες χρήσης του Ε710 live ήρθε η ώρα για τα πρώτα bug. Να σημειώσω ότι δε μου έχει πέσει κάτω ή να χτυπηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, το προσέχω πάρα πολύ όπως & γενικά όλα τα τηλεφωνά μου.

Μια φίλη μου μού είπε ότι εκεί που μιλούσε το τηλέφωνο της (Ε710 live) έκλεισε. Το έχει 1 εβδομάδα περισσότερο από το δικό μου. Η πλάκα είναι ότι με ρώτησε αν μου έχει συμβεί & εμένα. Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες & μου συνέβει κάτι χειρότερο.

Εκεί που πάω να απαντήσω σε ένα μήνυμα το τηλέφωνο παγώνει για λίγο και μετά κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Το χειρότερο όμως το είδα όταν ξανάνοιξε το τηλέφωνο. Είχαν σβηστεί πάνω από 100 επαφές από τον κατάλογο.

Και είχα αρχίσει να ανησυχώ πως όλα πήγαιναν καλά.

Ετυχε σε κάποιον άλλο κάτι ανάλογο?

Link to comment
Share on other sites

Για την αποθήκευση εξερχόμενου sms στη sim κανείς;;;

Sorry για την επιμονήμου, αλλά είναι αρκετάσημαντικό για 'μένα...

 

Μεταφορά δεν μπορείς να κάνεις κατευθείαν.

Πας στα εξερχόμενα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο, πατάς επιλογές -> επεξεργασία. Μετά πατάς πάλι επιλογές -> αποθήκευση και διαλέγεις από εκεί που θέλεις να το αποθηκεύσεις ή στο τηλέφωνο ή στην sim.

 

Το κρατάει όμως και στην μνήμη του τηλεφώνου έτσι, οπότε μετά αν θέλεις το σβήνεις από το τηλέφωνο.

 

Ελπίζω να βοήθησα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

 

auto emociόn

Link to comment
Share on other sites

Kalispera se olous,

Exo mia megali aporia... agorasa to Samsung E710 stis 23-01-04 apo Vodafone store kai ola ospou agorasa kai yperi8res gia to pc mou na peraso ta tilefona, eikones k.t.p...

Me thn agora ton 470 Euro peripou anakalipsa oti exw kati axristo sta xeria mou eksetias tis Vodafone kai tou Software pou pernane mesa.

Giati to lew? Giati i efarmogh apo tis yperi8res pou agorasa mou leei...

" To thlefono sas (SGH-E710 Voda) den upostirizete apo thn ekdosi logismikou) " . Exei kaneis kamia apantisi sto problima mou?

Nai enxromi othoni mesa , aspromauri ekso me 256 analisis tou gkri.

Kai me menou Voda !!!!!! ;-\

 

Skountouflis

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gate_7 (26 Ιαν. 2004 , 17:43)

 

to exo kanei kai auto alla tipota pali den mou ta vgazei alfavitika!kai mono sti karta ta exo perasei kai mono sto tilefono alla tipota!simvainei to idio kai sto E700?

 

 

Δυστυχώς ναι. Ετσι είναι η Samsung

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα,

χτες παρατηρησα το εξης διασκεδαστικο στο κινητο [βεβαια δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι, μπορειτε να δοκιμασετε και εσεις και να μου πειτε]: εστειλα ενα μηνυμα και ενω γινοταν ακομα η αποστολη του μηνυματος, εκλεισα το πορτακι του κινητου. Μετα το ανοιξα και πηγα στα εξερχομενα....τιποτα....δεν το ειχε αποθηκευσει. Τοτε καταλαβα οτι οταν κλεινεις το πορτακι το μηνυμα που φευγει δεν αποθηκευεται αυτοματα στον φακελο με τα εξερχομενα. Καλο αυτο απο μια αποψη γιατι ετσι δεν χρειαζεται να πηγαινεις γρηγορα στα εξερχομενα και να σβησεις τα μηνυματα που εχεις στειλει :D :whistle:

Αλλα δειτε το και σεις να το επαληθευσουμε. Το εψαξα στο εγχειριδιο αλλα δεν αναφερει τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marion (29 Ιαν. 2004 , 08:58)

 

Καλημερα,

χτες παρατηρησα το εξης διασκεδαστικο στο κινητο [βεβαια δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι, μπορειτε να δοκιμασετε και εσεις και να μου πειτε]: εστειλα ενα μηνυμα και ενω γινοταν ακομα η αποστολη του μηνυματος, εκλεισα το πορτακι του κινητου. Μετα το ανοιξα και πηγα στα εξερχομενα....τιποτα....δεν το ειχε αποθηκευσει. Τοτε καταλαβα οτι οταν κλεινεις το πορτακι το μηνυμα που φευγει δεν αποθηκευεται αυτοματα στον φακελο με τα εξερχομενα. Καλο αυτο απο μια αποψη γιατι ετσι δεν χρειαζεται να πηγαινεις γρηγορα στα εξερχομενα και να σβησεις τα μηνυματα που εχεις στειλει :D :whistle:

Αλλα δειτε το και σεις να το επαληθευσουμε. Το εψαξα στο εγχειριδιο αλλα δεν αναφερει τιποτα.

 

Xα....χα....χα....σβήνονται και αυτόματα τα "ίχνη".....Δεν το πιστεύω!!! :p :lol: :whistle:

 

Κάποιος μυστικός "δάχτυλος" έχει παρεισφρήσει στη σχεδίαση του κινητού.... :whistle:

 

Το μήνυμα τελικά φθάνει στον παραλήπτη του....;;; :alien:

Link to comment
Share on other sites

GEIA XARA.PROKEITAI NA PARO TO 710..APO TA ONE WAY.ALLA DEN KSERO AN EINAI VODAFONE LIVE.THN ALLH EDBOMADA MOY EIPAN OTI THA TO FEROYN..POIES OI DIAFORES METAKSY TOYS? MOU APANTATE PAIDAKIA?EIXA TO NOKIA 6220 K APO EIKONA DEN ELEGE K POLLA...TO 710 LEEI?? AKSIZEI? TO ONEWAY POIO FERNEI TELIKA?
kosmopoulou
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (29 Ιαν. 2004 , 11:25)

 

Xα....χα....χα....σβήνονται και αυτόματα τα "ίχνη".....Δεν το πιστεύω!!! :p :lol: :whistle:

 

Κάποιος μυστικός "δάχτυλος" έχει παρεισφρήσει στη σχεδίαση του κινητού.... :whistle:

 

Το μήνυμα τελικά φθάνει στον παραλήπτη του....;;; :alien:

 

 

ναι ναι κανονικοτατα φτανει!!! κανενα προβλημα!!! καλο εεε;;;;; πολυ μου αρεσε αυτο παντως!!!! θα βρω και αλλα με τον καιρο δεν μπορει. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung SGH-E700 / 710 / 715

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...