Jump to content

Samsung Galaxy A5 (2016 edition)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιρνει εδω και καιρο. Απλα βγαινει ανα χωρα και παροχο... Και εμενα που ειναι Αυστριακο δεν εχει ερθει ακομα.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A510F/

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παράθεση από jimptsog

>

http://m.ebay.co.uk/itm/Sl...707?nav=SEARCH

Αυτή την έχω παραγγείλει, λογικά έως τέλος του μήνα θα έρθει, αν δεν βιάζεσαι θα σου πω εντυπώσεις.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και φίλοι που την είδαν τους άρεσε πολύ, να την παραγγείλειs αν δεν το έχεις κάνει ήδη !!!!

Edited by pasgr

Παντως απο αριθμομηχανη σκίζει το Α5.

Υπολογισμος 20+5% εβγαλε αποτελεσμα 20,05.

Παλι καλα που υπαρχουν και εφαρμογες να κατεβασουμε γιατι αλλιως θα ξεχάσουμε και αυτα που ξερουμε.

Παράθεση από jimptsog

>

http://m.ebay.co.uk/itm/Sl...707?nav=SEARCH

Αυτή την έχω παραγγείλει, λογικά έως τέλος του μήνα θα έρθει, αν δεν βιάζεσαι θα σου πω εντυπώσεις.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και φίλοι που την είδαν τους άρεσε πολύ, να την παραγγείλειs αν δεν το έχεις κάνει ήδη !!!!

Βαλε ένα άλλο λινκ, λέει ότι τελείωσε το προϊόν και δε μου βγάζει φωτογραφίες.

Εγώ βρήκα ελαφρος μεταχειρισμενη την γνήσια Clear View και πήρα. ..

Αυτή που πήρες έχει ενεργό πορτάκι, ανάβει η οθόνη όταν την ανοίγεις; ;

Παντως απο αριθμομηχανη σκίζει το Α5.

Υπολογισμος 20+5% εβγαλε αποτελεσμα 20,05.

Παλι καλα που υπαρχουν και εφαρμογες να κατεβασουμε γιατι αλλιως θα ξεχάσουμε και αυτα που ξερουμε.

Δηλαδή 20+5/100 πόσο να σου βγάλει;

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Δηλαδή 20+5/100 πόσο να σου βγάλει;

21

Εγω απλα θα εκανα 20×1.05....

Ρε παιδιά για θήκη με παράθυρο πάνω δεν έχει ρύθμιση και αισθητήρα να δουλεύει ανάλογα ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρ . Απο οπου και αν ειναι η αναβαθμιση θα έρθει αργα η γρηγορα.το κινητο πεταει.χαρειτε το

21

Εγω απλα θα εκανα 20×1.05....

Βγαινουμε offtopic αλλα...

20+5% = 20+(5/100)=20+0.05=20.05 !!!!

Μια χαρα παει η αριθμομηχανη παιδες απλα η μεταφορα του προφορικου λογου σε μαθηματικά μαλλον εχει θεμα :-P

No offence!!

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Αν κατι κανει 20e και αυξηθει η τιμη του 5%. Θα κανει 21 ευρω. Αν στο 20 προσθεσεις απλα 5:100=20+0.05=20.05.

Αλλο το 5/100 μονο του και αλλο το 5% αυξηση στο 20.

Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα. Αν θες να βρεις το αποτέλεσμα του ποσοστού πολλαπλασιαζεις δεν προσθετεις.

20 × 5% = 1.

http://m.ebay.com/itm/151854807907?_mwBanner=1

Λογικα ειναι θεμα χρωματος γιατι γυαλιζει πολυ. Ειναι σαν καθρεφτης.

Μία ερώτηση, η θήκη που έχεις, έχει ενεργό πορτάκι; οταν ανοίγει το πορτάκι ανάβει η οθόνη; ;

Μία ερώτηση, η θήκη που έχεις, έχει ενεργό πορτάκι; οταν ανοίγει το πορτάκι ανάβει η οθόνη; ;

Οχι....

Σχεδόν καμία αλλαγή lollipop και ξερό ψωμί !!!!!

Γιατί το λες αυτό; Την έχεις δοκιμάσει την 6άρα; Έχουν αναφερθεί προβλήματα με αυτήν;

Γιατί το λες αυτό; Την έχεις δοκιμάσει την 6άρα; Έχουν αναφερθεί προβλήματα με αυτήν;

Σε καθε αναβαθμιση αυτο γινεται. Σε καποιους κανει και σε καποιους οχι....

Το θέμα είναι αν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που κάνουν την 6άρα της Samsung χειρότερη από την 5. Στο nexus 7 μου ας πούμε λειτουργεί άψογα, καλύτερα από την lollipop θα έλεγα σε γενικές γραμμές. Για ποιο λόγο να μη συμβεί το ίδιο και στο Α5;

Κάτι έχω διαβάσει ότι ζητάει συνεχώς εναλλακτικό κωδικό ξεκλειδώματος κάθε φορά μετά από ξεκλείδωμα με δακτυλικο αποτύπωμα αλλά φαντάζομαι ότι για εμάς που δεν χρησιμοποιούμε αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώματος αυτό δεν θα είναι και πρόβλημα..

Υποθέτω πάντα γι'αυτο και ρωτάω, μήπως υπάρχει και κατι αλλο πιο συγκεκριμένο δηλαδή.. :)

Χωρίς να την δοκιμάσω δεν θα έκανα αναφορά.... μερικές σελ. πιο πίσω γράφω αναλυτικά. Εμένα πάντως δεν μου έκατσε καλά και ξαναγύρισα lollipop δεν μου πρόσφερε κάτι περισσότερο. Ειδικά αυτό με το κλείδωμα όταν χρησιμοποιείται δακτυλικό αποτύπωμα, όταν το ενεργοποιείς από κλειστό ή μετά από επανεκκίνηση, αλλά ούτε την απενεργοποίηση της γρήγορης φόρτισης είχε στις ρυθμίσεις της μπαταρίας, όπως έχω δει στην 6αρα στο S6 και S7, συν κάποια άλλα πραγματάκια που δεν μου άρεσαν, βέβαια αυτά είναι τελείως υποκειμενικά....

Σεβαστά βέβαια όλα κι εννοείται ότι όσοι δοκιμάσουμε θα σχηματίσουμε και τις απόψεις μας που όπως λέει κι η ίδια η λογική, σίγουρα θα διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη. Ανέφερες αυτά που είχα ήδη στο μυαλό (δεν θυμόμουν ότι τα είχες αναφέρει εσύ νωρίτερα ), αφού δεν υπάρχει κάτι νεότερο ως προς τα αρνητικά της λοιπόν μένει να τα δούμε κι εμείς στην πράξη (θετικά και αρνητικά της βεβαίως ) κι αναλόγως..

Και στο τάμπλετ πάντως δεν υπήρξε "έκρηξη" καινοτομιών η αλήθεια είναι απλώς έδωσε την αίσθηση μιας πιο σταθερής και ολοκληρωμένης rom χωρίς νέες προσθήκες που να χαλάνε τη συνολική εμπειρία χρήσης, ήρθε για να μείνει που λένε. Κι απλά ήλπιζα να συμβεί και στο Α5 το ίδιο. :)

• The title was changed to Samsung Galaxy A5 (2016 edition)