Jump to content

Samsung Galaxy A5 (2016 edition)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα.....

σήμερα έβαλα το WiFi (με το οποίο συνδέομαι στο ασύρματο δίκτυο του router μου) και παρατήρησα ότι εκτός απο το δικό μου δίκτυο υπάρχουν ακόμη 3-4 διαθέσιμα......στον υπολογιστή είδα 13-14 διαθέσιμα.......

μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κεραία ή είναι θέμα ρύθμισης; γιατί εμφανίζονται τόσα λίγα δίκτυα ενώ υπάρχουν περισσότερα;

update: σε αναζήτηση δικτύων που έκανα με ένα ακόμη κινητό (htc one s) βρήκα ακριβώς τα ίδια δίκτυα με το samsung.....λογικά ο υπολογιστής είναι πιο ευαίσθητος!!!!

μην συγκρινεις κατι που ειναι στην πρηζα με κατι που ειναι με μπαταρια τοσο μικρη.. προφανως και το κινητο αν ειχε την εμβελεια ενος λαπτοπ θα ηθελε και πολυ μεγαλυτερη μπαταρια για να μπορει να πιανει τοσο μακρυα καθως εχει αμεση σχεση με την καταναλωση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μην συγκρινεις κατι που ειναι στην πρηζα με κατι που ειναι με μπαταρια τοσο μικρη.. προφανως και το κινητο αν ειχε την εμβελεια ενος λαπτοπ θα ηθελε και πολυ μεγαλυτερη μπαταρια για να μπορει να πιανει τοσο μακρυα καθως εχει αμεση σχεση με την καταναλωση.

λογικά είσαι σωστός φίλε μου...και να φανταστείς ότι όταν μιλάω για υπολογιστή δεν μιλάω για φορητό άλλα για σταθερό (με τροφοδοσία φυσικά όχι απο μπαταρία άλλα απο μπρίζα)

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Το πηρα και εγω πριν 2 εβδομαδες και ειμαι καταευχαριστιμενος ! εχει ολα οσα ηθελα απο το προηγ. κινητο μου , η μπαταρια απλα δεν τελειωνει , το gps κλειδωνει σε 3 δευτ. μεσα στο σπιτι , ειναι τελειο, απλα ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωνεις εφαρμογες με το fingerprint scanner γιατι οσο το εψαξα μονο ολη τη συσκευη μπορεις να κλειδωσεις.

Που να δεις και την καμερα.Πριν απο λιγο εβγαλα μερικες νυκτερινες απο την χασια οπου μενω περπατωντας στον δρομο με ψωτισμο κολωνας δεη με το χιονι να πεφτει αβερτα.Πρωτα στο auto και μετα στην λειτουργια "νυκτα".Στο καπακι προσθετα και μια αυτοματη βελτιωση απο την μαμα εφαρμογη και ολες μαζι τις φωτο τις εστειλα με viber σε φιλους....τους επεσε η μασελα στεγνα :-)

Καλή χρονιά σε όλους. Ξαφνικά δε βγάζει με τίποτα screenshots!! Ούτε με την παλάμη, ούτε με τα κουμπιά (Pwr+ home). Μήπως μου άλλαξε κάποια ρύθμιση; έχει κανείς άποψη;

Άκυρο. Βρήκα τι έφταιγε. Ας σβηστεί παρακαλώ

Στάλθηκε;

Edited by BabisT

Ειτε με αλλο φορτιστη που δεν ειναι ταχυφορτιστης ειτε με το δικο μου κολπο.. Εφαρμογη no led και ενεργοποιημενη η ειδοποιηση φορτισης. Το κινητο θεωρει οτι η οθονη ειναι ανοιχτη και απενεργοποιει τη γρηγορη φορτιση.

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by GMF80

Ειτε με αλλο φορτιστη που ειναι ταχυφορτιστης ειτε με το δικο μου κολπο.. Εφαρμογη no led και ενεργοποιημενη η ειδοποιηση φορτισης. Το κινητο θεωρει οτι η οθονη ειναι ανοιχτη και απενεργοποιει τη γρηγορη φορτιση.

μονο με αλλον φορτιστη οχι ταχυφορτιστη δηλαδη ειτε με το κολπο που λες ???? η εφαρμογη δεν τρωει παραπανω μπαταρια φιλε μου?

μονο με αλλον φορτιστη οχι ταχυφορτιστη δηλαδη ειτε με το κολπο που λες ???? η εφαρμογη δεν τρωει παραπανω μπαταρια φιλε μου?

Με απλο φορτιστη εννοουσα. Η εφαρμογη καταναλωνει ελαχιστη μπαταρια σε super amoled οθονες.

Καλημέρα κ χρονια πολλα.Το no led ειναι εντελως απροβληματιστη εφαρμογη.Την εχω σε ολα τα κινητα μου ακομη και σε αυτα που ειχαν led ειδοποιησης..Με κλειστα ματια

Καλημέρα κ χρονια πολλα.Το no led ειναι εντελως απροβληματιστη εφαρμογη.Την εχω σε ολα τα κινητα μου ακομη και σε αυτα που ειχαν led ειδοποιησης..Με κλειστα ματια

Σε μένα είχε προβλήματα. Δηλαδή μου έδειχνε συνέχεια ότι εχω νεο μήνυμα στο viber. Έμπαινα να δω και τελικά δεν ειχα. Έφευγε η ειδοποίηση και μετα απο πέντε λεπτά πάλι τα ιδια. Μετά αν μου ερχόταν ένα μνμ στο messenger μια φορα μετά μου έδειχνε πάλι ότι εχω συνέχεια μηνύματα ενώ δεν ειχα.

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

οκ boys θα το κοιταξω.......

καλησπερα στην παρεα εβαλα τελικα το noled και ασχετο τωρα δεν ξερω αλλα διαπιστωσα κατι κουφο το εκλεισα προχθες οχι εχθες το βραδυ ειχε 15% περιπου εαν θυμαμε καλα και τωρα πηγα να το ανοιξω και δεν ειχε μπαταρια 0%. γινεται ρε παιδια κλειστο να φαει την μπαταρια?

καλησπερα.αγορα το συγκεκριμενο κινητο για 2η φορα επειδη το 1ο μου το κλεψανε.με την 1η αγορα η οποια εγινε απο σκρουτζομαγαζο ημουν πολυ ευχαριστημενη ειδικα με την μπαταρια η οποια με πολυ χρηση μου κρατουσε σχεδον 1,5 μερα σιγουρα.η 2η ομως αγορα με προβληματιζει ιδιαιτερα γιατι παρατηρω οτι η μπαταρια πεφτει γρηγορα ακομα κ οταν δεν το χρησιμοποιω.δλδ μπορει να το εχω φορτισει το βραδυ και να ειναι στο 100% και το πρωι να εχει πεσει στο 90 κατι το οποιο η προηγουμενη συσκευη δεν το εκανε.η 2η αγορα εγινε απο το ηλεκτρονικο καταστημα του γερμανου.εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

καλησπερα και παλι εχθες το εκλεισα με 99% και σημερα τωρα αυτην την στιγμη που το ανοιξα εχει 63%.Γιατι ετσι?

εχεις δει μηπως μενει καμια εφαρμογη ανοιχτη στο backround και σου τρωει μπαταρια?

εαν δεν υπαρχει,εγω θα το πηγαινα στο σερβις γιατι μαλλον εχει θεμα η μπαταρια.

Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

καλησπερα και παλι εχθες το εκλεισα με 99% και σημερα τωρα αυτην την στιγμη που το ανοιξα εχει 63%.Γιατι ετσι?

Φορματ χωρίς να περάσεις τίποτα στην συσκευή .

Αν συνεχίσει και έτσι η κατανάλωση τότε πρέπει να το δώσεις στο service διότι μιλάμε για hardware

Η μπαταρια του Α5 2016 είναι σκυλί .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

πώς μπορω να κανω blur το backround ενος αντικειμενου σε φωτογραφια? στα huawei π.χ. απλα πατας πανω στα αντικειμενα που θες να focusαρει και τα υπολοιπα τα θολωνει απο μονο του.σε αυτο,εχω δοκιμασει να κανω focus σε ενα αντικειμενο αλλα δεν θολωνει το περιβαλλον.
Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

πώς μπορω να κανω blur το backround ενος αντικειμενου σε φωτογραφια? στα huawei π.χ. απλα πατας πανω στα αντικειμενα που θες να focusαρει και τα υπολοιπα τα θολωνει απο μονο του.σε αυτο,εχω δοκιμασει να κανω focus σε ενα αντικειμενο αλλα δεν θολωνει το περιβαλλον.

στην καμερα στις λειτουργιες εχει να κατεβασεις εφαρμογες καμερας. Βρες αυτην που λεει "επιλεκτικη εστιαση" και τραβα με αυτη..μεσα απο την καμερα παντα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

στην καμερα στις λειτουργιες εχει να κατεβασεις εφαρμογες καμερας. Βρες αυτην που λεει "επιλεκτικη εστιαση" και τραβα με αυτη..μεσα απο την καμερα παντα

στις ληψεις εχει μονο beauty face(για την πισω καμερα), sports shot,animated gif, rear-cam selfie και sound & shot.δεν βρηκα αυτο που λες.

ποιες εφαρμογες τρωνε μπαταρια?

παρα πολλές.. πρώτο και καλύτερο fb, messenger κλπ.

και διάφορες τύπου clean master

στις ληψεις εχει μονο beauty face(για την πισω καμερα), sports shot,animated gif, rear-cam selfie και sound & shot.δεν βρηκα αυτο που λες.

ούτε εμένα έχει "επιλεκτικη εστιαση" :mad:

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Κανένα δεν έχει

Στάλθηκε;

προφανώς ο φίλος που το πρότεινε θεώρησε πως επειδή το έχει το S7 edge (αν κρίνω απο το άβαταρ του) θα το έχει και το Α5 2016.. εκτος και αν κατέχει κάποια ειδική εκδοση ή φοράει ρομ που έχει την επιλεκτική εστίαση

• The title was changed to Samsung Galaxy A5 (2016 edition)