kp78 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Εγω το μονο που βλεπω ειναι οταν συνδεεται στο φορτιστη γραφει κατω γρηγορη φορτιση..τιποτα αλλο.ουτε εχει τιποτα στο μενου μπαταρια ουτε τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Εγω το μονο που βλεπω ειναι οταν συνδεεται στο φορτιστη γραφει κατω γρηγορη φορτιση..τιποτα αλλο.ουτε εχει τιποτα στο μενου μπαταρια ουτε τιποτα.. δεν μας βοηθας ετσι δωσε στοιχεια απο της πληροφοριες. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Που ακριβως γραφει στο μενου μπαταρια για ταχεια φορτιση;;δεν βλεπω κατι.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κ κατι αλλο..επειδη βλεπω lek88 οτι προερχεσαι απο g4 κ γω απο g3 μηπως ειναι χαλια σα παραμετροποιση η ιδεα μ ειναι;;μηπως λειπουν πολλα απο μενου κ ρυθμισεις;;η ειναι θεμα συνηθειας;;οπως κ σαν ταχυτητα το βλεπω λιγο πιο αργο..δεν ξερω μπορει να ειναι ιδεα μ η θεμα συνηθειας.. Έχουν διαφορές! Στο μενού κ στις ρυθμίσεις οχι και τοσο. Αλλά εντάξει... Για μένα το g4 που ειχα με το α5 τωρα ειναι η μερα με τη νυχτα γεννικα. Γίνεται να το κάνεις λιγο πιο γρήγορο απο τις ρυθμίσεις προγραμματιστη αν θες. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ποιες πληροφοριες;;οταν το βαζω για φορτιση γραφει κατω κατω γρηγορη φορτιση την ωρα που φορτιζει.αυτο.τιποτα αλλο.δεν υπαρχουν αλλου πληροφοριες.ουτε στο μενου μπαταρια ουτε πουθενα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- lek88 οταν λες η μερα με τη νυχτα εννοεις υπερ του g4 φανταζομαι!παντως σαν κινητο το a5 ειναι πολυ ωραιο κ κυριως εχεις το κεφαλι σ ησυχο γιατι κ γω ειχα φοβηθει με το g3 που ειχα κ φοβομουν να παω σε g5!!προς το παρον a5 κ βλεπουμε αν αλλαξω γνωμη παλι η φτιαξουν τα πραγματα με lg.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ποιες πληροφοριες;;οταν το βαζω για φορτιση γραφει κατω κατω γρηγορη φορτιση την ωρα που φορτιζει.αυτο.τιποτα αλλο.δεν υπαρχουν αλλου πληροφοριες.ουτε στο μενου μπαταρια ουτε πουθενα. μενου πληροφοριες συσκευης εκει θα βρεις αρκετες πληροφοριες για την συσκευη σου και ισως καταλαβουμε τι γινετε. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Εννοείται οτι ηταν καλύτερο το g4 σε ολα. Δεν θα το άλλαζα με τίποτα αν δεν έπεφτε σε bootloop. Αλλά είναι αξιοπρεπές και το Α5 δεν εχω ιδιαίτερα παραπονα!! Μόνο που θα ήθελα λίγο καλύτερη μπροστινή καμερα. Αυτό με ενοχλεί αρκετά Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited December 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Μια χαρα λειτουργει η γρηγορη φορτιση με την 6αρα. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Μια χαρα λειτουργει η γρηγορη φορτιση με την 6αρα. ποσες ωρες κανει για να φορτισει απο το 20% στο 100% γιατι μαλλον το θεμα παρεξηγηθηκε και ο καθενας λεει οτι θελει χωρις αποδειξης. με γρηγορη φορτιση απο το 0 στο 100% πρεπει να κανει 1 ωρα και τριαντα λεπτα το τονιζω απο το 0% απο το 20% λογικα θα κανει 1ωρα με 1 και 10. σε οσους δουλευει η γρηγορη φορτιση πρεπει να εχει επιλογη στο μενου-μπαταρια-γρηγορη φορτιση on και off. επισης αν τελικα σε καποιους δουλευει η αν εχει την επιλογη στο μενου ας γραψουν της πληροφοριες της συσκευης τους (μοντελο,build number,καθως και εκδοση λειτουργικου) να δουμε και εμεις τι συμβαινει. Edited December 17, 2016 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) σήμερα το παρέλαβα....πρώτες εντυπώσεις, θετικότατες (δεν έχω όμως την SIM γιατί χρειάζεται μετατροπή απο μικρο σε νανο) ερωτήσεις: 1) μπορώ να γράψω μήνυμα στην Ελληνική γλώσσα με μικρούς χαρακτήρες; (είδα ότι μου επιτρέπει μόνο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα) 2) υπάρχει τρόπος να το ανοίγω με το δακτυλικό αποτύπωμα χωρίς να πατάω το κουμπί; απλά να βάζω το χέρι μου πάνω σε αυτό; 3) επειδή δεν θέλω να το κλείνω απο το πλαινό κουμπάκι (δεν με βολεύει η θέση του), μήπως υπάρχει τρόπος να κλείνει με το πάτημα εικονιδίου στην οθόνη; 4) αν έχει ή δεν έχει γρήγορη φόρτιση, εγώ μπορώ να επιλέξω να γίνεται πάντα η απλή-αργή φόρτιση; Edited December 17, 2016 by tempo Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Χθες το πήρα για τη μάνα μου από πλαίσιο στα 235 περίπου. Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις και όντως πλέον δεν υπάρχει γρήγορη φόρτιση. Παρόλα αυτά επειδή θεωρώ ότι είναι περιττή αυτή η λειτουργία της έδωσα και τον αργό φορτιστή που έχω μα κάνει 3 ώρες μα φορτισει. Το κινητό βγάζει 2 μέρες χρήση άνετα και στη μάνα μου 4 άνετα. Αν λοιπόν θεωρεί κάποιος ότι δεν τον βγάζει τη μέρα ας πάρει power bank. Η γρήγορη φόρτιση δεν είναι λύση και θα έπρεπε να μην υπάρχει κανονικά. Το ότι έσκαγε το note 7 δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα σε άλλα κινητά, απλά μένουν στο φούσκωμα και όχι στο σκασιμο. Για μένα βρείτε άλλες λύσεις όσοι δεν δεν σας φτάνει αυτή η αυτονομία.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 ποσες ωρες κανει για να φορτισει απο το 20% στο 100% γιατι μαλλον το θεμα παρεξηγηθηκε και ο καθενας λεει οτι θελει χωρις αποδειξης. με γρηγορη φορτιση απο το 0 στο 100% πρεπει να κανει 1 ωρα και τριαντα λεπτα το τονιζω απο το 0% απο το 20% λογικα θα κανει 1ωρα με 1 και 10. σε οσους δουλευει η γρηγορη φορτιση πρεπει να εχει επιλογη στο μενου-μπαταρια-γρηγορη φορτιση on και off. επισης αν τελικα σε καποιους δουλευει η αν εχει την επιλογη στο μενου ας γραψουν της πληροφοριες της συσκευης τους (μοντελο,build number,καθως και εκδοση λειτουργικου) να δουμε και εμεις τι συμβαινει. Τετοια επιλογη στις ρυθμισεις δεν εχει. Γρηγορη φορτιση ομως εχει. Με τον δικο του φορτιστη και με κλειστη οθονη παει απο 20% στο 70% σε 30 λεπτα. Με κανονικη φορτιστη θελει μια 1ωρα. Σε οσους δεν λειτουργει μετα απο αναβαθμιση ας δοκιμασουν ενα clear cache. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Βρε παιδια ποσο αισχος καθεται το τζαμακι;πως εγινε ετσι το κινητο;χαλια..εμενα μ φορτισε κλειστο απο 0 σε 70 σε μιση ωρα περιπου.αλλα τετοια επιλογη στο μενου μπαταρια δεν εχω..αν απενεργοποιειται η γρηγορη φορτιση ας μας πει καποιος.. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη..λαθος..0 με 60% μιση ωρα περιπου.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Το έβαλα να φορτίσει κι εγώ από περιέργεια με τον φορτιστή του και γράφει γρήγορη φόρτιση επίσης https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/db0c9c93fb2ccb24150f73640bca3389.jpg Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Βρε παιδια ποσο αισχος καθεται το τζαμακι;πως εγινε ετσι το κινητο;χαλια..εμενα μ φορτισε κλειστο απο 0 σε 70 σε μιση ωρα περιπου.αλλα τετοια επιλογη στο μενου μπαταρια δεν εχω..αν απενεργοποιειται η γρηγορη φορτιση ας μας πει καποιος.. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη..λαθος..0 με 60% μιση ωρα περιπου.μ Με την εφαρμογη no led αν ενεργοποιησεις ενδειξη φορτισης η με καποια αλλη εφαρμογη τυπου always on μπορεις να το πετυχεις. Η γρηγορη φορτιση απενεργοποιειται με ανοιχτη οθονη. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Το έβαλα να φορτίσει κι εγώ από περιέργεια με τον φορτιστή του και γράφει γρήγορη φόρτιση επίσης https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/db0c9c93fb2ccb24150f73640bca3389.jpg Στάλθηκε; αυτη πρεπει να ειναι ελληνικη vodafone σωστα?αυτο τουλαχιστον λεει το sammobile.kai einai kai palia 7/11/16 Edited December 17, 2016 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Παιδια διαπιστωσα οτι χανει την αλφαβητικη σειρα στις εφαρμογες στο μενου.συγκεκριμενα οταν το κλεινω κ το ξανανοιγω πηγαινει η εφαρμογη cosmote στο τελος.κ κατι παρομοιο ειδα στις ρυθμισεις ηχου.χανει τη ρυθμιση στην ενταση ηχου οταν το ξανανοιγω..συμβαινει σε κανεναν;ειναι bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 αυτη πρεπει να ειναι ελληνικη vodafone σωστα?αυτο τουλαχιστον λεει το sammobile.kai einai kai palia 7/11/16 Vodafone Ιταλίας είναι το κινητό και οι αναβαθμίσεις του. Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Παιδια οσοι εισασταν με 5.0.1 εκδοση ηταν γρηγορο το κιν;γιατι δεν το βλεπω κ σφαιρα που λεγανε πολλοι..με την 6.0.1 το πηρα εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Vodafone Ιταλίας είναι το κινητό και οι αναβαθμίσεις του. Στάλθηκε; αρχιζει να ξεκαθαριζει το τοπιο.καποιος με επισημη ελληνικη που να εχει γρηγορη φορτιση? και φυσικα με την τελευταια αναβαθμιση που ηρθε χθες 190mb. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Παιδια διαπιστωσα οτι χανει την αλφαβητικη σειρα στις εφαρμογες στο μενου.συγκεκριμενα οταν το κλεινω κ το ξανανοιγω πηγαινει η εφαρμογη cosmote στο τελος.κ κατι παρομοιο ειδα στις ρυθμισεις ηχου.χανει τη ρυθμιση στην ενταση ηχου οταν το ξανανοιγω..συμβαινει σε κανεναν;ειναι bug; Σε ολα τα τηλεφωνα η εφαρμογη της καρτας μετα το ανοιγμα και κλεισιμο παει αυτοματα τελευταια.στα αλλα που λες δεν το ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 ναι και μενα καπου εκει.στο μισαωρο απο 20% παει ανετα 70%-75%. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 ναι και μενα καπου εκει.στο μισαωρο απο 20% παει ανετα 70%-75%. πες μας αν φορας ελληνικη rom επισημη. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 μια βοήθεια παρακαλώ, ποιό πρόγραμμα της samsung πρέπει να κατεβάσω για να έχω την καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στο pc (ή το mac) και το A5 2016? Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 αυτο κατεβασε http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/ Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Παιδια καλημερα..ακυρο για την ενταση του ηχου μια χαρα τη βασταει.λαθος μου..στο θεμα της ταχυτητας ομως επειδη η γυναικα μ εχει το παλιο α3 καμια σχεση με το α5 2016..παιδια αργο το βλεπω..αυτο δεν ειναι ιδεα μ..το παλιο α3 πεταει!!ετσι ηταν κ με την 5.0.1 το α5;η μηπως τωρα με την 6.0.1 βαρυνε;;οποιος ειχε το α5 με 5.0.1 κ εβαλε την 6.0.1 ας μ πει να ξερω τι συμβαινει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts