spiv4 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 http://pocketnow.com/2016/12/02/samsung-galaxy-a-2016-family-nougat-updates Θα παρει και Nougat αν και ηταν αναμενομενο. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχάριστο νέο, κάνα 6μηνο υπομονή όμως βλέπω να κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 http://pocketnow.com/2016/12/02/samsung-galaxy-a-2016-family-nougat-updates Θα παρει και Nougat αν και ηταν αναμενομενο. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηταν ανεμενομενο ? Εγω ειχα διαβασει εδω σε αυτες τις σελιδες οτι δε θα παρουμε το nougat.. Κανω λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ναι ηταν απο την στιγμη καιβπου το μοντελο του 2015 αναβαθμιστηκε σε marshmallow. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ήθελα να ρωτήσω εάν το πρόβλημα αυτό που έχει αναφερθεί εδώ στο φόρουμ ισχύει μόνο για τα 720p 60fps και1080p 60fps. Υπάρχει δλδ επιλογή να τα παίξεις στα 720P 30fps πχ και 1080p 30fps αντίστοιχα ώστε να μην κολλάνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Σε καποια βιντεο υπαρχουν και οι 2 επιλογες. Κολλαει μονο στα 1080 60... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ήθελα να ρωτήσω εάν το πρόβλημα αυτό που έχει αναφερθεί εδώ στο φόρουμ ισχύει μόνο για τα 720p 60fps και1080p 60fps. Υπάρχει δλδ επιλογή να τα παίξεις στα 720P 30fps πχ και 1080p 30fps αντίστοιχα ώστε να μην κολλάνε; Τα 720p 60fps δεν έχουν πρόβλημα. Τα 1080p 60 και 50 fps κολλάνε. Μπορείς να επιλέξεις 720 χειροκίνητα και νομίζω κρατάει αυτή την επιλογή εκτός αν το βάλεις αυτοματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Σε καποια βιντεο υπαρχουν και οι 2 επιλογες. Κολλαει μονο στα 1080 60... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επειδη μαλλον θα το αγορασω συντομα,το εψαξα λιγο το θεμα και στο xda προτεινουν μια λυση:επιλογες προγραμματιστη-υλικο επιταχυνση αποδοσης-απενεργοποιηση επικαλυψεων οθονης, ειναι κλειστο το βαζουμε στο on. απλα μετα απο καθε reboot σβηνει η επιλογη και πρεπει να γινει απο την αρχη Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Μετα απο το ξαφνικο εγκεφαλικο που επαθε το G2 :lol::lol: επειδη δεν το περιμενα πηρα με τα λεφτα που διεθετα το Α6, ειμαι υπερευχαριστημενος με την χρηση που κανω με καλυπτει απολυτα προς το παρων ( μονο που δεν υποστηριζει flash player με παραξενευσε αλλα τελος παντων ) πολυ καλη καμερα , ηχεια , η μπαταρια το κυριοτερο για μενα στην πρωτη φορτιση εβγαλε 4ω 49λ οθονης, στην 2η 8ωρες , με εκπλησσει :D παντα με wifi - 4g ανοιχτο ( browsing - chatting - κανα βιντεο ) αυτα. Με το που την ανοιξα μου ηρθε και η ενημερωση κατευθειαν και την εβαλα και ολα ειναι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vohaiko Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Μετα απο το ξαφνικο εγκεφαλικο που επαθε το G2 :lol::lol: επειδη δεν το περιμενα πηρα με τα λεφτα που διεθετα το Α6, ειμαι υπερευχαριστημενος με την χρηση που κανω με καλυπτει απολυτα προς το παρων ( μονο που δεν υποστηριζει flash player με παραξενευσε αλλα τελος παντων ) πολυ καλη καμερα , ηχεια , η μπαταρια το κυριοτερο για μενα στην πρωτη φορτιση εβγαλε 4ω 49λ οθονης, στην 2η 8ωρες , με εκπλησσει :D παντα με wifi - 4g ανοιχτο ( browsing - chatting - κανα βιντεο ) αυτα. Με το που την ανοιξα μου ηρθε και η ενημερωση κατευθειαν και την εβαλα και ολα ειναι κομπλε που το βρηκες το Α6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 που το βρηκες το Α6? A5 εννοεί! Λάθος θα το ειπε! Άσχετο παιδιά αλλά όταν βγάζω σελφι με την μπροστά κάμερα με βλέπω κανονική αλλά όταν πάω στο άλμπουμ να δω πως βγήκε φαινομαι με μακροστενο κεφάλι! :p το έχετε παρατηρήσει κ εσείς? Υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης της μπροστά κάμερας η είναι όλα θέμα φακου? Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vohaiko Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 A5 εννοεί! Λάθος θα το ειπε! Άσχετο παιδιά αλλά όταν βγάζω σελφι με την μπροστά κάμερα με βλέπω κανονική αλλά όταν πάω στο άλμπουμ να δω πως βγήκε φαινομαι με μακροστενο κεφάλι! :p το έχετε παρατηρήσει κ εσείς? Υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης της μπροστά κάμερας η είναι όλα θέμα φακου? Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 το κεφαλι το εχουμε αποκλεισει?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 το κεφαλι το εχουμε αποκλεισει?:lol: Ναι, Το έχω βάλει σε καλούπι να πάρει σχήμα. Το κανονισα το κεφάλι. Για την καμερα ρωτάω τώρα Χαχαχαχαχαχα Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 που το βρηκες το Α6? sorrryy Α5 ηθελα να πω :lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- A5 εννοεί! Λάθος θα το ειπε! Άσχετο παιδιά αλλά όταν βγάζω σελφι με την μπροστά κάμερα με βλέπω κανονική αλλά όταν πάω στο άλμπουμ να δω πως βγήκε φαινομαι με μακροστενο κεφάλι! :p το έχετε παρατηρήσει κ εσείς? Υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης της μπροστά κάμερας η είναι όλα θέμα φακου? Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Μηπως ειναι απο το beauty mode που εχει και λεπταινει το προσωπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 sorrryy Α5 ηθελα να πω :lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως ειναι απο το beauty mode που εχει και λεπταινει το προσωπο ? Και χωρίς το beauti πάλι έτσι μου τις δείχνει.. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Επίσης απο χθες όταν φορτισει στο 100% δεν βγάζει πλέον το μήνυμα που έλεγε να αποσυνδεσω τον φορτιστή για εξοικονόμηση ενέργειας! Ούτε ανάβει η οθόνη όταν φτάσει στο 100% όπως αναβε Επίσης πλέον βλέπω ότι η μπαταρία του πέφτει αρκετά γρηγορότερα. Ειδικά από το 100% στο 99% Δεν έκανα κάποια ενημέρωση λογισμικού η κάτι τέτοιο. Και τι φορτίζω πάντα με τον δικο του. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited December 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Payback Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία microsd για το α5. Πρέπει να προσέξω κάτι πριν την αγορά; πχ αυτό; Sandisk Micro SD sdsqunb-064g-gn3mn κάρτα μνήμης 64GB class 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 επειδη μαλλον θα το αγορασω συντομα,το εψαξα λιγο το θεμα και στο xda προτεινουν μια λυση:επιλογες προγραμματιστη-υλικο επιταχυνση αποδοσης-απενεργοποιηση επικαλυψεων οθονης, ειναι κλειστο το βαζουμε στο on. απλα μετα απο καθε reboot σβηνει η επιλογη και πρεπει να γινει απο την αρχη σαν να κανει δουλεια αυτο που αναφερεις:) αν και στις δοκιμες μου κολλησε σε μια περιπτωση σε γενικες γραμμες λειτουργησε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 να επιβεβαιώσω και σε μένα δυο τρία βιντεακια 1080p 60 που κολλάγανε, παίξανε κανονικά μετα την ενεργοποίηση της "απενεργοποίηση επικαλύψεων οθόνης" Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παιδιά κυκλοφορεί κανενα γυαλί που να πιάνει όλη την οθόνη; αλλιώς καμία ζελατίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoskr Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Γεια σας, πρωην κάτοχος ενός Galaxy Alpha το οποίο η μαμά Samsung λόγω προβλήματος και έλλειψης ανταλλαχτικού μου το αλλάζει με ένα Α5. Θα δω μεγάλες διαφορές σε ταχύτητες και φωτογραφίες; Τι παίζει σε θήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Στις φώτο το άλφα τη μέρα ελαφρώς οριακά καλύτερο. Με κορυφαία διαφορά το hdr Όσο πέφτει το φως το Α5 παίρνει κεφάλι χαλαρά. Επίσης πιο δουλεμένο λειτουργικό, όπως είπα και στο νήμα του άλφα δυστυχώς το απλό άλφα το έχουν παρατήσει αφού πρώτα το βάρυναν... Επίσης οθόνη πιο απολαυστική και κυρίως η μπαταρία είναι τέρας, η μέρα με τη νύχτα, ακόμα καλύτερη και απ το S7 edge που έχω τώρα χαλαρά... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoskr Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση αναμένω το κινητό να παραλάβω για ιδία άποψη. Σε λευκό τι παίζει σε θήκη; Ζελατίνα ή τζάμι; Διάβασα ότι τα τζάμι έχει πρόβλημα στις άκρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Στα 249 ευρώ από σήμερα σχεδόν σε όλες τις αλυσίδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Στα 249 ευρώ από σήμερα σχεδόν σε όλες τις αλυσίδες. ναι, για κάποιον που ενδιαφέρεται για αγορά νομίζω είναι καλή τιμή (με τις άτοκες δόσεις) και δύσκολα θα πάει πιο κάτω (τουλάχιστον για αυτήν την περίοδο) Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αν και δεν το δειχνουν στη σελιδα τους, το μεσημερι που περασα απο το Πλαισιο στο Περιστερι, το A5 2016 το εδιναν στα €239! Και τονιζαν με εμφαση οτι ειναι πιο φθηνο κι απο το Α3 που το ειχαν στα €249!!! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts