TsoYk Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περίπτωση με καποιον τροπο να μπορω να βαλω την επιλογη "selected focus" στην μανησια καμερα του κινητου οπως υπαρχει στο s7.. Παράθεση Μαγκιά μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Έχει κάποιος που είναι ρουτ εγκαταστήσει το Xposed Framework ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Είμαι κάτοχος της συσκευής ένα μήνα περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα εκτός από τα δύο παρακάτω. Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το φλας σαν φακό. Το φλας του Α5 είναι αισθητά λιγότερο φωτεινό από πχ του J5 του S3 mini και του S3 neo. Η εφαρμογή του ραδιοφώνου FM είναι απαράδεκτη όσον αφορά την ευκολία στην χρήση της!! Η ίδια εφαρμογή είδα ότι υπάρχει και στο J5 2016. Ερώτηση: υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το ραδιόφωνο του S3 neo (HybridRadio.apk) στην συσκευή; Οταν το δοκίμασα, το αναγνωρίζει σαν ενημέρωση της υπάρχουσας ενσωματωμένης εφαρμογής και τελικά δεν το εγκαθιστά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Έχει κάποιος που είναι ρουτ εγκαταστήσει το Xposed Framework ? Ναι. Σε Lollipop δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ναι. Σε Lollipop δουλευει μια χαρα. Με deodex rom? Sent from my SM-A510F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Με deodex rom? Sent from my SM-A510F using Tapatalk Ναι. Lollipop 5.1.1 Deodex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ναι. Lollipop 5.1.1 Deodex. Απλά προς ενημέρωση, υπάρχει τρόπος και για odexed: http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/general/tuto-xposed-odex-rom-yes-knox-0x0-t3316688 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Root με ποιον τρόπο έχετε κάνει, για δώστε περισσότερες λεπτομέρειες !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Root με ποιον τρόπο έχετε κάνει, για δώστε περισσότερες λεπτομέρειες !!! Εγώ το έκανα με τον τρόπο που περιγράφει εδώ: http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/development/recovery-samsung-sm-a510f-fd-exynos7580-t3314399 (δες πρώτο post απο εκεί που λέει "instructions" και κάτω. Θέλει λίγη προσοχή αλλά με αυτόν τον τρόπο περνάς και custom recovery και root). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπέρα. Εμένα μου εβγαλε πρόβλημα υπερθέρμανσης στις 3 ημέρες που το έχω αγοράσει. Μου το αντικατέστησαν,αλλά και πάλι μου ζεσταίνεται και η νέα συσκευή. Μου είπαν οτι ούτως ή αλλως ζεσταίνονται,αλλά δεν νομίζω τόσο πολύ. Έχω πολύ απογοητευτεί.... Η συσκευή γενικά ζεσταίνεται αρκετά, ειδικά εάν παίζεις παιχνίδια, και σε μένα και σε όποιον γνωστό μου το έχει, μην σε ανησυχεί αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Μεταλλο και γυαλι. Φυσιολογικο να θερμαινεται λιγο παραπανω. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 18, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλύτερα να απευθυνθείτε στο σέρβις κάτι συμβαίνει!!!! Ευχαριστώ για την απάντηση.Έλειπα καιρό και γιαυτό άργησα αν απαντήσω.Τελικά διπιστώνω ότι θόρυβος όταν καλεί δημιουργείται μόνο σε συγκεκριμένους χώρους που είναι συχνά (στο γραφείο του) αλλά σίγουρα όχι πάντα.Γενικά ποια είναι η διαδικασία για να το στείλουμε για service?Πρέπει να απευθυνθώ στο skroutzομάγαζο που αγοράστηκε ή το πάω απευθείας με την απόδειξη στο πιο κοντινό service της samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση.Έλειπα καιρό και γιαυτό άργησα αν απαντήσω.Τελικά διπιστώνω ότι θόρυβος όταν καλεί δημιουργείται μόνο σε συγκεκριμένους χώρους που είναι συχνά (στο γραφείο του) αλλά σίγουρα όχι πάντα.Γενικά ποια είναι η διαδικασία για να το στείλουμε για service?Πρέπει να απευθυνθώ στο skroutzομάγαζο που αγοράστηκε ή το πάω απευθείας με την απόδειξη στο πιο κοντινό service της samsung? απευθείας με την απόδειξη στο πιο κοντινό service της samsung για πιο άμεσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Εγώ το έκανα με τον τρόπο που περιγράφει εδώ: http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/development/recovery-samsung-sm-a510f-fd-exynos7580-t3314399 (δες πρώτο post απο εκεί που λέει "instructions" και κάτω. Θέλει λίγη προσοχή αλλά με αυτόν τον τρόπο περνάς και custom recovery και root). Ok thanks !!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι. Lollipop 5.1.1 Deodex. Εννοείς σε custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ok thanks !!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείς σε custom rom? Ναι...υπαρχει μια στο XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ναι...υπαρχει μια στο XDA. Για δώσε link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Για δώσε link... http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/development/rom-kf-rom-2016-21-05-2016-t3384805 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/development/rom-kf-rom-2016-21-05-2016-t3384805 Thanks!!! Δοκιμασμένη και δουλεύουν όλα ρολόι πιστεύω? Και κάτι ακόμα μήπως έχεις εγκαταστήσει το ViPER4Android Audio Effects και λειτουργεί? Edited August 18, 2016 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Thanks!!! Δοκιμασμένη και δουλεύουν όλα ρολόι πιστεύω? Καμια 10αρια μερες που την εχω περασμενη και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καμια 10αρια μερες που την εχω περασμενη και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα! Για ενημέρωσε με αν λειτουργεί το ViPER4Android αν το έχεις εγκαταστήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Για ενημέρωσε με αν λειτουργεί το ViPER4Android αν το έχεις εγκαταστήσει? Δεν ξερω. Δεν το χρησιμοποιώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Δεν ξερω. Δεν το χρησιμοποιώ... Αν ακούς μουσική με ακουστικά δοκίμασε το κάνει θαύματα. Αλλά και στο ηχείο θα δεις διαφορά, έχει ρυθμίσεις ακόμα και για το Bluetooth, αξίζει !!! Αν κάποιος που είναι root το χρησιμοποιεί και λειτουργεί ας μας πει... Και ένα τελευταίο το το Xposed Framework το φλάσαρες από την recovery ή σαν application το εγκατέστησες? Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε μας και εκεί link... Thanks!! Edited August 18, 2016 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Αν ακούς μουσική με ακουστικά δοκίμασε το κάνει θαύματα. Αλλά και στο ηχείο θα δεις διαφορά, έχει ρυθμίσεις ακόμα και για το Bluetooth, αξίζει !!! Αν κάποιος που είναι root το χρησιμοποιεί και λειτουργεί ας μας πει... Και ένα τελευταίο το το Xposed Framework το φλάσαρες από την recovery ή σαν application το εγκατέστησες? Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε μας και εκεί link... Thanks!! ΟΚ. Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω. Το xposed μέσω recovery το εγκατέστησα...δεν νομίζω ότι μπορεί να εγκατασταθεί με κάποιον άλλο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Και ένα τελευταίο το το Xposed Framework το φλάσαρες από την recovery ή σαν application το εγκατέστησες? Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε μας και εκεί link... Thanks!! Θέλει και απο το recovery και σαν application. Είναι 2 διαφορετικά αρχεία. Παραπάνω έχω κάνει link στο σχετικό thread στο XDA (post 808) Edited August 18, 2016 by fostirop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/development/rom-kf-rom-2016-21-05-2016-t3384805 Στο link που μου έστειλες αναφέρει (post 20) και για kernel with support permissive http://forum.xda-developers.com/sams...sting-t3321804 (In this kernel, SELinux is Permissive, which means you can install some Awesome apps Like 'Viper4Android', 'Xposed' ) το έχεις εγκαταστήσει? Edited August 19, 2016 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts