Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πολλοί άλλοι έχουν προβλήματα boot loop . Ένας από αυτούς και εγώ .Δες λίγο μερικά βίντεο ή διάβασε σχετικές αναφορές αλλού. Εδώ δύσκολα θα βρείς κάτι γιατί απλά ΔΕΝ αναφέρονται προβλήματα για λόγους ...μεταπώλησης....

Έχει αναφερθεί οτι υπάρχουν boot loop σε άσχετο χρόνο αν κάνεις αλλαγη θέματός και δεν κάνεις μονο σου επανεκκίνηση μετά.

Αν αλλαζεις θέματα ειναι σίγουρα αυτός ο λόγος αλλιώς η κάτι δεν σου έκατσε καλά με την εγκατάσταση της ρομ η έχεις ελλατωματικη συσκευή

Edited by gab

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με συγχωρείς αλλά αυτό ήταν εξυπνάδα...

Πολλοί τρώνε bootloop γιατί κάνουν την μ@@@@ία ..

Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο...

΄Μπήκες στο google και έγραψες bootloop κ πήρες 2 εκατομμύρια αποτελέσματα.

Και μας έχεις ένα μήνα τώρα πως όλοι με το κενζο και την beta έχουν το ίδιο θέμα...

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΙΣ...άντε και κανένας ακόμη..

Άκου για λόγους μεταπώλησης.........

Προσπαθώ να καταλάβω (γιατί είμαι και λίγο αργός) τι εννοεί ο ποιητής με τη "μεταπώλση" αλλά αδυνατώ... Νομίζω πως είναι ακόμη με την ίδια ROM και δεν έχει μπει καν σε διαδικασία να την αλλάξει ή έστω ένα hard refresh όπως λέμε κ εμείς οι web developers :)

Αυτά...

Και πολλοί άλλοι έχουν προβλήματα boot loop . Ένας από αυτούς και εγώ .Δες λίγο μερικά βίντεο ή διάβασε σχετικές αναφορές αλλού. Εδώ δύσκολα θα βρείς κάτι γιατί απλά ΔΕΝ αναφέρονται προβλήματα για λόγους ...μεταπώλησης....

ειλικρινά, πιστεύεις ότι όλοι εδώ μέσα είναι αγοραστές/μεταπωλητές;

Το γεγονός ότι σε όσους παρουσιάστηκαν προβλήματα οφείλονταν σε κακές (multi) rom και όσοι θέλησαν να φέρουν την συσκευή τους στα ίσια ασχολήθηκαν μαζί της, βάζοντας Official ή και Ελληνικές rom, βελτιώνοντας (με Official) ή απογειώνοντας (με Ελληνικές/CM) τη λειτουργία της, θα έπρεπε να σου λέει κάτι.

Προσβάλεις πολύ κόσμο..., ανθρώπους που εάν ήθελαν να βγάλουν κέρδος δεν θα βοηθούσαν αλλά θα έλεγαν "στείλτο να στο φτιάξω". Ανθρώπους που δεν θα έκαναν "σωτήριους" οδηγούς για να βοηθήσουν άλλους απλούς χρήστες.

Ένας Απλός αγοραστής που μπορεί μετά από 2-3 χρόνια να γίνω μεταπωλητής αυτής της συσκευής.

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Το πρόβλημα του δημιουργήθηκε από την αναβάθμιση από 5 σε 6 λογικά...

Την λύση την ξέρει....Καθαρή εγκατάσταση

Αν δεν την κάνει θα μείνει στο.....bootloop ....

Όσο για την global developer 6.9.29 νομίζω είναι μια χαρά....

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσπαθώ να καταλάβω (γιατί είμαι και λίγο αργός)

:lol::lol::lol:

Καλησπέρα σε όλους

Τελειώς νέος στα android phone και δη στα xiaomi. Το παρήγγειλα πριν από 3 εβδομάδας από το to2c. Προσπάθησα μέχρι να έρθει να μπω λίγο στο κλίμα διαβάζοντας ότι μπορούσα από το post, guides, how-to , γράφτηκα και στο στο xiaomi-miui.gr (άλλο χάσιμο εκει), έκανα και την αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader (έχω πάρει και το σχετικό sms).

Παρόλα αυτά σήμερα που το παρέλαβα, έχω ακόμα βασικές απορίες. Υποτιθεται ότι έχει Official DEV Global Rom, πως το επιβεβαιώνω? (Εχει android 5.1.1 lmy47v και miui 8 global 6.8.11 | beta)

Δεδομένου ότι θα το δώσω στην γυναίκα που κάνει πολύ light χρηση θέλω κάτι απλό και σταθερό που να κάνει ανεμποδιστα τα update. Τι με συμφερει να κάνω σε αυτή την περίπτωση (το αφήνω όπως είναι ή να περάσω ελληνική rom?)

Επίσης, update σε android 6 ή αργότερα 7 πως γίνεται? Μέσα από τα MIUI update? Tωρα μου έχει διαθέσιμο να περάσω το MIUI 6.8.18 – το περνάω?

Αν κάποιος προτιμάει να μου απαντήσει με πμ για να μην σπαμάρω το post με τις ιδιες ερωτήσεις ξανα και ξανα, np

Thank you

για να περασω custom rom θα πρεπει να εχω καποια sdcard οπου θα βαλω την ROM και με TWRP θα επιλεξω το .zip για εγκατασταση ?

χωρις microSD δεν γινεται απευθειας με την μνημη του τηλεφωνου ?

Και μια αλλη ερωτηση απο official global dev σε gkalen dev ο οδηγος που ακολουθω ειναι αυτος που περιγραφει πως φλασαρεται η ελληνικη ROm για πρωτη φορα ?

νεος στο android και στα xiaomi, οχι νέος γενικά :)

Αμα δεν την νοιαζει το αγγλικο μενου θα προτεινα να περασεις την global stable που ειναι ακομα android 5 αλλα συντομα θα παει σε 6.

Απο την αλλη αμα θες ελληνικη για μενα gkalen rom απλα δεν θα εχει αυτοματες αναβαθμισεις..

Αμα θες νανειναι σταθερο πας σε stable καθως οι beta μπορει να εχουν bugs..

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για να περασω custom rom θα πρεπει να εχω καποια sdcard οπου θα βαλω την ROM και με TWRP θα επιλεξω το .zip για εγκατασταση ?

χωρις microSD δεν γινεται απευθειας με την μνημη του τηλεφωνου ?

Και μια αλλη ερωτηση απο official global dev σε gkalen dev ο οδηγος που ακολουθω ειναι αυτος που περιγραφει πως φλασαρεται η ελληνικη ROm για πρωτη φορα ?

Γινεται και μεσω εσωτερικής μνημης..

Τι ρομ εχεις τωρα;; Αμα εχεις beta marshmallow καλυτερα να πας σε μια dev marshmallow και οχι lollipop

Δεν είπα ότι είσαι γέρος.....αφού λες ότι είσαι νέος στα android περίμενε λίγο γιατί σε βλέπω να ποσταρεις "βοήθεια το μπρικαρα"

sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

και παλιός στα android να είσαι τα τηλέφωνα αυτά θέλουν συγκεκριμένη μεταχείριση....:lol:

Έχω παρατηρήσει ότι δεν συνδέεται με το mi suite.συνδεστε καλώδιο USB λέει.φταιει η ρομ?? global 6.9.29 beta..? θέλω να ξεκλειδωσω bootloader κ δεν το βλέπει

Έχω παρατηρήσει ότι δεν συνδέεται με το mi suite.συνδεστε καλώδιο USB λέει.φταιει η ρομ?? global 6.9.29 beta..? θέλω να ξεκλειδωσω bootloader κ δεν το βλέπει

Άσχετο το pc suite με το ξεκλειδωμα..

Με marsh μονο το Κινέζικο μπορεί να το δει.

Τοτε καλυτερα να πας σε μια dev με marshmallow..

Δηλαδη η BETA δεν εινιαι dev ?

Οποτε πρεπει να φλασαρω με MIFlash ?

Και για να βαλω την Gkalen που δεν εσω sdcard εκει που κανω wipe data/wipe system δεν θα μου την σβησει και αυτην ?

Άσχετο το pc suite με το ξεκλειδωμα..

Με marsh μονο το Κινέζικο μπορεί να το δει.

Οκ έχεις δίκιο.ειμαι ενα βήμα πριν ξεκλειδωσω.βγαζει μύνημα οτι μπορεί να χαθούν κάποια δεδομένα κ να μην λειτουργούν κάποια πράγματα οπως πχ εύρεση τηλ.αποτυπωμα.. όντως έτσι είναι??

Πηγαινε σε china dev..

Αφου παρεις full backup απο twrp και το περασεις στον υπολογιστή...

Απο εδω κατευαζω : Redmi Note 3 Qualcomm China η απο Redmi Note 3 Qualcomm Global?

Ακομα με twrp περναω τη rom ?

Αμα δεν την νοιαζει το αγγλικο μενου θα προτεινα να περασεις την global stable που ειναι ακομα android 5 αλλα συντομα θα παει σε 6.

αυτό γίνεται μέσο του update μέσα απο το τηλέφωνο ή πρέπει να ακολουθήσω κάποια διαδικασία?

Γενικά το update, αν εχεις global..σου κάνει update σε global, ή σε πάει σε officiial? επίσης σε πάει σε dev (=beta) ή stable?

Οκ έχεις δίκιο.ειμαι ενα βήμα πριν ξεκλειδωσω.βγαζει μύνημα οτι μπορεί να χαθούν κάποια δεδομένα κ να μην λειτουργούν κάποια πράγματα οπως πχ εύρεση τηλ.αποτυπωμα.. όντως έτσι είναι??

Όχι.... ξεκλειδωσε το ... δεν παθαίνει τίποτα.

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΕ GLOBAL STABLE 8.0.100. ME AYTH THN ROM ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ?

κατα πασα πιθανοτητα ναι...

Απο εδω κατευαζω : Redmi Note 3 Qualcomm China η απο Redmi Note 3 Qualcomm Global?

Ακομα με twrp περναω τη rom ?

με miflash δες στην υπογραφη του geoanto αμα εισαι ξεκλειδωτος περνας οποια θες (και global dev )

αυτό γίνεται μέσο του update μέσα απο το τηλέφωνο ή πρέπει να ακολουθήσω κάποια διαδικασία?

Γενικά το update, αν εχεις global..σου κάνει update σε global, ή σε πάει σε officiial? επίσης σε πάει σε dev (=beta) ή stable?

απο updater μπορεις να πας απο official stable <-> dev και απο china stable <-> dev

δες στην πρωτη σελιδα στο συχνες ερωτησεις

Έχω φτάσει στο σημείο για να παραγγείλω στο Vickmall και λέω να δω ποιά rom να επιλέξω.

Ρε μάγκες, ήμουν κάπου στη 200η σελίδα και λέω δεν τσεκάρω μέχρι που πάει, να δω τι διάβασμα έχω ακόμη;

1106 σελίδες; Είμαστε σοβαροί; Διατριβή θα κάνω; Μόνα τους τα post βγάζουν κυβέρνηση.

Πέρα απο την πλάκα, γιατί το πλήθος των αναρτήσεων δείχνει και το ενδιαφέρον που υπάρχει, έχω μπλεχτεί με όλες αυτές τις rom και τα flashαρίσματα. Φαντάζομαι οτι η σωστή επιλογή είναι η "Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language)". Σωστά; θα χρειαστεί στην συνέχεια σκάλισμα ή μόνο OTA;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

:O:rolleyes:

Έχω φτάσει στο σημείο για να παραγγείλω στο Vickmall και λέω να δω ποιά rom να επιλέξω.

Ρε μάγκες, ήμουν κάπου στη 200η σελίδα και λέω δεν τσεκάρω μέχρι που πάει, να δω τι διάβασμα έχω ακόμη;

1106 σελίδες; Είμαστε σοβαροί; Διατριβή θα κάνω; Μόνα τους τα post βγάζουν κυβέρνηση.

Πέρα απο την πλάκα, γιατί το πλήθος των αναρτήσεων δείχνει και το ενδιαφέρον που υπάρχει, έχω μπλεχτεί με όλες αυτές τις rom και τα flashαρίσματα. Φαντάζομαι οτι η σωστή επιλογή είναι η "Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language)". Σωστά; θα χρειαστεί στην συνέχεια σκάλισμα ή μόνο OTA;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

:O:rolleyes:

Με την Developer θα είσαι Οκ. Ota και οι ενημερώσεις.. Απλά θεωρητικά είναι πιο δοκιμαστική από την Stable και που και που ίσως πετύχεις κανένα μικροθεματακι (και λέω θεωρητικά γιατί εμένα η dev μαρεσε πιο πολύ από την Stable).

Η stable όμως δεν έχει ελληνικά

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ξεκλειδωσε κ τώρα? ελληνική stable ή dev??

αμα εισαι με ρομ με android 6 πας σε dev για να αποφυγεις προβληματα με imei

καλησπερα, σκεφτομαι να αναβαθμισω την ρομ στην συσκευη μου .. αυτην τη στιγμη εχω την GTV 6.7.7 DEV με miui 8 εκδοση adroid 5.1.1 .

ποια ρομ προτεινετε να περασω ?την τελευταια? και αν υπαρχει η δυνατοτητα με αυτην την ρομ να το κανω σαν update οπως ειχα περασει αυτην που εχω χωρις να χασω τα δεδομενα..

επισης εαν μπορει καποιος να με παραπεμψει καπου να καταλαβω πως γινετε το backup μεσω twrp..μενει στην συσκευη το αρχειο backup ή στο pc?το κανεις απο το κινητο και μονο ή πρεπει να ειναι συνδεδεμενη η συσκευη στο pc?