Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάλλον επειδή έχει Σιγκαπούρη - Ελλάδα απ' ευθείας αεροπορική σύνδεση.

Συνηθως αργουν να τα ανοιξουν στην ελλαδα οποτε δεν ηταν θεμα αεροπορικης συνδεσης

Τελικα μπηκε σε recovery και μεσω mi PC μου εβγαλε update για την miui 8.0.1.0 την περασσ και ολα καλα.αλλα δυστυχως ειναι η China stable χωρις play store.

Τελικα μπηκε σε recovery και μεσω mi PC μου εβγαλε update για την miui 8.0.1.0 την περασσ και ολα καλα.αλλα δυστυχως ειναι η China stable χωρις play store.

Κατεβασε την official και δοκιμασε μεσω updater να την περασεις.ισως πετυχει.αλλιως θες χ64 να την αλλαξεις.αλλα και παλι καλυτερα απο την μυλτι

Κατεβασε την official και δοκιμασε μεσω updater να την περασεις.ισως πετυχει.αλλιως θες χ64 να την αλλαξεις.αλλα και παλι καλυτερα απο την μυλτι

Οταν λες official? Ενοεις την global stable?γτ μπορω να μεταβω απο China stable σε global stable μεσω updater?δν θελει το miflashtool?

Παιδιά καλησπέρα. Μου ήρθε κ εμενα το mi tools unlock. Είμαι με Official Global Rom&Google play store(No Greek language) όπως μ το εστειλαν απο vickmall. Μετα για ξεκλειδωμα bootloader χρειάζεται να κατεβάσω dev rom που βλέπω σην διαδικασία? Επίσης ποιο είναι η καλύτερη σταθερή ελληνική ρομ να κατεβάσω? Σας ευχαριστώ!

Οταν λες official? Ενοεις την global stable?γτ μπορω να μεταβω απο China stable σε global stable μεσω updater?δν θελει το miflashtool?

Δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά καλησπέρα. Μου ήρθε κ εμενα το mi tools unlock. Είμαι με Official Global Rom&Google play store(No Greek language) όπως μ το εστειλαν απο vickmall. Μετα για ξεκλειδωμα bootloader χρειάζεται να κατεβάσω dev rom που βλέπω σην διαδικασία? Επίσης ποιο είναι η καλύτερη σταθερή ελληνική ρομ να κατεβάσω? Σας ευχαριστώ!

Δοκιμασε το ποτε δεν ξερεις μπορει ναν ξεκλειδώσει αλλιως dev μεσω updater και μετα ξεκλειδωμα...

Απο τις ελληνικές dev για μενα καλυτερη του gkalen απο την gtv

Δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασε το ποτε δεν ξερεις μπορει ναν ξεκλειδώσει αλλιως dev μεσω updater και μετα ξεκλειδωμα...

Απο τις ελληνικές dev για μενα καλυτερη του gkalen απο την gtv

Ευχαριστώ. επειδή έχω δει κάποαια λινκ.. Μπορείς να μ στείλεις ακριβώς το λινκ της διαδικασίας και της ρομ? Σορρυ αλλα ειναι η 1η εμπειρια με xiaomi.

Ευχαριστώ. επειδή έχω δει κάποαια λινκ.. Μπορείς να μ στείλεις ακριβώς το λινκ της διαδικασίας και της ρομ? Σορρυ αλλα ειναι η 1η εμπειρια με xiaomi.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929

Διαβασε εδω.εχει τα παντα.οτι αλλο θες μου λες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929

Διαβασε εδω.εχει τα παντα.οτι αλλο θες μου λες

Ευχαριστώ ξανά!Eρώτηση. Εκει π λέει:

Έχουμε 3 επιλογές

1.Κατεβάζουμε την ρομ (ZIP) στον υπολογιστή μας και την αντιγράφουμε στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου μας.Ανοίγουμε την "εφαρμογή" updater και από τις 3εις τελίτσες

Ποια ρομ εννοει?

Edited by tziminhio

δηλαδη απο china stable σε global γινεται μεσω updater?δεν υπαρχει κινδυνος για brickαρισμα?μην τρεχω γιατι δεν εχω windows x64

Πολυ σωστά το έγραψες θέλει το miflashtool δεν γίνεται μεσω updater,απλα τώρα κατέβασε και πέρασε μεσω updater την official stable dev για να ξεκλειδώσεις και να περασεις την ελληνική μετα.:ninja::ninja::ninja:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

καλησπέρα κ από μένα. θα με συγχωρέσετε αν σας κουράσω με τις ερωτήσεις μου αλλά όσες σελίδες και να διαβάσω είναι τόσες πολλές που ξεχνάς και τις πληροφορίες που έμαθες. έχω ξανά αγοράσει από κίνα 2 συσκευές και με τις πολύτιμες συμβουλές από γνώστες τις σελίδας τα κινητά και κάποια 'service' που έγιναν βγήκαν μια χαρά. θέλω λοιπόν να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό διότι μέχρι στιγμής από αυτά που διάβασα και από άλλες πηγές δείχνει να είναι ότι καλύτερο για τα χρήματα του. όμως αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει με το 4g και τα 800mhz κλπ. διάβασα από δω κ από κει και άκρη δεν έβγαλα. μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι κακό είναι αυτό με τα 800mhz και που μας κάνει την ζημιά? και αυτό με την ρομ με προβλημάτισε. διάβασα ότι η multi που έχει ελληνικά έχει άπειρα προβλήματα μια η κάμερα μια το ραδιόφωνο μια η στάθμη της μπαταρίας.. πρέπει δλδ αν πάρω με multi να την αλλάξω η να αρκεστώ στα αγγλικά? δλδ πρέπει να παίξει λίγο πείραγμα με τις ρομ από ότι κατάλαβα ότι και να γίνει? ευχαριστώ.

ειστε τρομερη κοινοτητα..μπραβο σας και ευχαριστω σε ολους.καταλαβα λοιπον τι παιζει πλεον

κινεζοι μωρε .θελουν να μας βγαλουν το λαδι.μου θυμησε εποχες htc .κλειδωμα ξεκλειδωμα bootloader και ενα σορο αλλα για να περασεις αλλη ρομ.καμια σχεση με τα κλασικα που με lg η samsung οι διαδικασιες ειναι πιο απλες.χωρις τοσους περιορισμους και περιπτωσεις

τεσπα οσο ζεις μαθαινεις...απ τη στιγμη που εχουμε το μικροβιο οτι περνουμε απο την πρωτη μερα να το πειραζουμε (root recovery custom roms etc) χωρις να μας νοιαζει η εγγυηση η τα brickarismata ειναι η χαρα μας.χαχαχ

αλλα οι κινεζοι θα χω να το λεω.δεν μπορουν να βγαλουν μια ρομ σαν ανθρωποι χωρις να μας πεδευουν? :lol:

τουμπανο παντως το κινητο σε αυτο μπραβο τους .αλλα xiaomi huawei και οι αλλες σε λογισμικο οτι να ναι ειναι..

οταν βρω χρονο θα το πειραξω μεχρι τελος τωρα που καταλαβα τι παιζει με τις εκδοσεις

ευχαριστω ολους σας :D

Edited by kwstas193

Ευχαριστώ ξανά!Eρώτηση. Εκει π λέει:

Έχουμε 3 επιλογές

1.Κατεβάζουμε την ρομ (ZIP) στον υπολογιστή μας και την αντιγράφουμε στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου μας.Ανοίγουμε την "εφαρμογή" updater και από τις 3εις τελίτσες

Ποια ρομ εννοει?

Έχω official stable και θέλω να βάλω Dev rom ! την dev βρε συ!

καλησπέρα κ από μένα. θα με συγχωρέσετε αν σας κουράσω με τις ερωτήσεις μου αλλά όσες σελίδες και να διαβάσω είναι τόσες πολλές που ξεχνάς και τις πληροφορίες που έμαθες. έχω ξανά αγοράσει από κίνα 2 συσκευές και με τις πολύτιμες συμβουλές από γνώστες τις σελίδας τα κινητά και κάποια 'service' που έγιναν βγήκαν μια χαρά. θέλω λοιπόν να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό διότι μέχρι στιγμής από αυτά που διάβασα και από άλλες πηγές δείχνει να είναι ότι καλύτερο για τα χρήματα του. όμως αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει με το 4g και τα 800mhz κλπ. διάβασα από δω κ από κει και άκρη δεν έβγαλα. μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι κακό είναι αυτό με τα 800mhz και που μας κάνει την ζημιά? και αυτό με την ρομ με προβλημάτισε. διάβασα ότι η multi που έχει ελληνικά έχει άπειρα προβλήματα μια η κάμερα μια το ραδιόφωνο μια η στάθμη της μπαταρίας.. πρέπει δλδ αν πάρω με multi να την αλλάξω η να αρκεστώ στα αγγλικά? δλδ πρέπει να παίξει λίγο πείραγμα με τις ρομ από ότι κατάλαβα ότι και να γίνει? ευχαριστώ.

το κινητο βγαινει σε 2 εκδοσεις : το απλο προ και το προ international version.

το απλο δεν εχει την 800αρα μπαντα δηλαδη αμα εχεις wind δεν θα εχεις 4g εκτος μεγαλων αστικων κεντρων (μερικες φορες ισχυει και με την vodafone).το ιντερνατιοναλ βερσιον την εχει αυτη την μπαντα αρα δεν εχεις θεμα με το 4g..

Με μυλτι ρομ καλυτερα να μην το παρεις καθολου.αμα θες ελληνικα θα το παρεις με dev και ειτε θα μεινεις με αυτη που μεταφραζεται πληρως σιγα σιγα ειτε θα βαλεις ελληνικη...

Η μυλτι εχει πολλα θεματα και δεν θα ευχαριστηθεις το κινητο

πωωωωω..τι γίνεαι? Δλδ μετα την dev περνάω την ελληνική? Η dev χρειάζεται μόνο γι ξεκλείδωμα bootloader?? Τι ειναι? Μανίκι την βλέπω την διαδικασία. Ελπίζω να μν μπρικάρουμε τπτ.

Έκανα το MOD με το unlocking της μπάντας, μετά αυτό http://en.miui.com/thread-335643-1-1.html και έβαλα CM13 και έχω 4G στη WIND που δεν είχα..

Πρώτα έκανες το mod και μετά φλασαρες την cm13;

πωωωωω..τι γίνεαι? Δλδ μετα την dev περνάω την ελληνική? Η dev χρειάζεται μόνο γι ξεκλείδωμα bootloader?? Τι ειναι? Μανίκι την βλέπω την διαδικασία. Ελπίζω να μν μπρικάρουμε τπτ.

δοκιμασες να ξεκλειδωσεις οπως εισαι;;

η dev ναι μονο για ξεκλειδωμα χρειαζεται...

h china dev δεν περασε μεσω updater?

καλυτερα περιμενε καποιον να σου πει σιγουρα για την china γιατι δεν εχω εμπειρια μεδαυτην. μην σε παρω στον λαιμο μου..

δοκιμασες να ξεκλειδωσεις οπως εισαι;;

η dev ναι μονο για ξεκλειδωμα χρειαζεται...

h china dev δεν περασε μεσω updater?

καλυτερα περιμενε καποιον να σου πει σιγουρα για την china γιατι δεν εχω εμπειρια μεδαυτην. μην σε παρω στον λαιμο μου..

Δεν έχω δοκιμάσει τπτ ακόμα αν δν σιγουρευτώ. Δεν εχω δοκιμάσει με china dev.. Είμαι με official

Χτες είπα να απενεργοποιήσω το 4g (vodafone) μιας και δε χρειάζομαι ταχύτητες ανώτερες του 3g (Η+). Μένω στο κέντρο σχεδόν της αθήνας σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και σε πολυκατοικία και εντός σπιτιού το σήμα είναι χαμηλό. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από 9 ώρες (ύπνου) τη νύχτα να μην μου πέσει καθόλου η μπαταρία! Από κει που με το 4g μέσα σ ένα βράδυ έχανα 2% τώρα δε μου πεσε ούτε αυτό. Άρα θεωρώ λίγο περιττή την όλη συζήτηση για την 800άρα μπάντα. Ακόμα και στην επαρχία. Οι διαφορές ταχύτητας ανάμεσα σε 3g και 4g είναι σχετικά μικρές και η διαφορά κατανάλωσης μπαταρίας μεγάλη. Είμαι με global stable 8.0.1.0

Δεν έχω δοκιμάσει τπτ ακόμα αν δν σιγουρευτώ. Δεν εχω δοκιμάσει με china dev.. Είμαι με official

Σου απαντησα προηγούμενος και έχεις ξαναγράψει πόσα μηνύματα μετα,πέρασε την china dev στο αποθηκευτικό χώρο του κινητού χύμα βαλτην,ειναι 2 κινεζικες dev και μετα μεσω updater κανε την αναβάθμιση,αν δεν την τρέξει την μια περασε την αλλη,μετα θα θέλεις μονο ξεκλειδωμα με την νεα dev που θα εχεις,τι να μπικαρει και τα χαζά γραφεις,αν δεν θες μην το κάνεις,αν ηταν να μπικαρει δεν θα σου το έγραφα να μην το προσπαθήσεις?? :ninja::ninja:
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Καλησπέρα έχω και εγώ μια ερώτηση, επειδή το πήρα μεταχειρισμένο το κινητό ,έχω wind και πιάνει κανονικά 4g σήμα λέτε να είναι ή international έκδοση? Από ότι ξέρω το παιδί πριν είχε cosmote οπότε δεν θα είχε κάνει το mod για 4g.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σου απαντησα προηγούμενος και έχεις ξαναγράψει πόσα μηνύματα μετα,πέρασε την china dev στο αποθηκευτικό χώρο του κινητού χύμα βαλτην,ειναι 2 κινεζικες dev και μετα μεσω updater κανε την αναβάθμιση,αν δεν την τρέξει την μια περασε την αλλη,μετα θα θέλεις μονο ξεκλειδωμα με την νεα dev που θα εχεις,τι να μπικαρει και τα χαζά γραφεις,αν δεν θες μην το κάνεις,αν ηταν να μπικαρει δεν θα σου το έγραφα να μην το προσπαθήσεις?? :ninja::ninja:

Ηρέμησε ρε φίλε. δν σε υποχρέωσε κανε΄ς ν απαντήσεις.. κ ποτε μ απαντησες?μπερδευεσαι..

Edited by tziminhio