Episkeptis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλησπέρα , είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και είχα πάρει έγκριση, με άφησε να κατεβάσω το unlock αλλά όταν βάζω το κινητό σε fastboot και πατάω να το ξεκλειδώσω μου βγάζει "Your device isn't support by Mi Unlock", είμαι με official dev Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλησπέρα , είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και είχα πάρει έγκριση, με άφησε να κατεβάσω το unlock αλλά όταν βάζω το κινητό σε fastboot και πατάω να το ξεκλειδώσω μου βγάζει "Your device isn't support by Mi Unlock", είμαι με official dev Δεν το εχω ξαναδει αλλα σε ενα google search ειδα να αναφερουν παρομοιο προβλημα οταν στο account ειχαν σωσει νουμερο κινητου και οχι ιμειλ.αν εισαι στην ιδια κατηγορία δοκιμασε να βαλεις ιμειλ στον λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Δεν το εχω ξαναδει αλλα σε ενα google search ειδα να αναφερουν παρομοιο προβλημα οταν στο account ειχαν σωσει νουμερο κινητου και οχι ιμειλ.αν εισαι στην ιδια κατηγορία δοκιμασε να βαλεις ιμειλ στον λογαριασμό στον λογαριασμό υπάρχει και email και κινητό, είτε κάνω είσοδο με τον αριθμό του λογαριασμού είτε με το email, το ίδιο μου βγάζει Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 στον λογαριασμό υπάρχει και email και κινητό, είτε κάνω είσοδο με τον αριθμό του λογαριασμού είτε με το email, το ίδιο μου βγάζει Φιλε μου δεν ξερω γιατί το παθαινεις. Το μονο αλλο που μπορώ να σκεφτω ειναι να περασεις την china dev. Αν θες περιμενε μεχρι αυριο μηπως ξερει κανας αλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pshlos21 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλησπέρα , είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και είχα πάρει έγκριση, με άφησε να κατεβάσω το unlock αλλά όταν βάζω το κινητό σε fastboot και πατάω να το ξεκλειδώσω μου βγάζει "Your device isn't support by Mi Unlock", είμαι με official dev Decision ERROR !!! Unlock Your Mi Device.Current account is different from th... http://en.miui.com/thread-226193-1-1.html (Source: Xiaomi MIUI Official Forum) ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1 Ναι .. επίσημα στο site τους βλέπω μέχρι 7,3,7(νομίζω έχει και 7.5)Μπορείς να την βάλεις χειροκίνητα απο updater αρκεί να την βρεις http://xiaomitips.com/download/miui-7-5-for-redmi-note-3-snapdragon-v7-5-3-0-lhomide-global-stable-rom/ Σιγούρεψέ το αν είναι σωστή. 2. Αγόρασε έναν αντάπτορα... 3. Είναι θέμα περιοχής πιστεύω.. Δοκίμασε να το βάλεις 3g και δες συμπεριφορά/. 1. Θα το αφήσω έτσι για την ώρα 2. Επειδή το πήρα απο vickmall,είναι ήδη αντάπτορας πάνω στο άλλο βύσμα,πόσους αντάπτορες θα κοτσάρω; :D 3. Μπορεί να μου πει κάποιος πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Αυτό έκανα! Και το είδε. Τώρα περιμένω να κατέβει η rom και ενημερώνω. Ευχαριστώ πολύ ρε Γιώργο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Λοιπόν Γιώργη έγινε η δουλειά. Πέρασα τη Rom που ξανά κατέβασα, και όλα πήγαν καλά. Αν και άργησε αρκετά να εκκινήσει το κινητό στην αρχή φαίνεται να πηγαίνει καλά. Έβαλα την έκδοση που έχεις και συ, έγω έχω την official βέβαια. Συνεχίζουμε... Στάλθηκε από το MI PAD 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 3. Μπορεί να μου πει κάποιος πως; διαχειρηση σιμ -> επιλογη αυτης που εχεις ανοιχτα τα δεδομενα -> προτιμωμενος τυπος δικτυου αν εχεις στα αγγλικα φανταζομαι θα το βρεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pshlos21 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 διαχειρηση σιμ -> επιλογη αυτης που εχεις ανοιχτα τα δεδομενα -> προτιμωμενος τυπος δικτυου αν εχεις στα αγγλικα φανταζομαι θα το βρεις :lol: Θα το δοκιμασω και θα επιστρεψω ξανα. Τενκ γιου αγκεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mOkEr Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά πήρα τη συγκεκριμένη συσκευή πριν μια εβδομάδα και φυσάει! Σήμερα ξέμεινα από μπαταρία, το έβαλα στον φορτιστή, το άνοιξα, τσέκαρα 2-3 πράγματα στο fb και το άφησα στην άκρη. Μετά από λίγο πάω να το ξεκλειδώσω, δεν αποκρίνεται και παρατηρώ πως αναβοσβήνει κόκκινο led. Από εκείνη τη στιγμή όποτε το βάζω στον φορτιστή, απλά μου αναβοσβήνει το led. Καμία ένδειξη ότι φορτίζει και καμία απόκριση από κανένα κουμπί!! Καμία ιδέα κανείς?? EDIT/UPDATE Καθώς έγραφα το μήνυμα είχα αφήσει κανένα 10λεπτο το κινητό πάνω στον φορτιστή. Τελικά σταμάτησε το led, σταθεροποιήθηκε και φορτίζει κανονικά. Απ'ότι διάβασα σε κάποια ξένα forum αυτό που συνέβει οφείλεται σε πλήρη αποφόρτιση της μπαταρίας και αν είσαι τυχερός λύνεται με τον τρόπο που-τυχαία-βρήκα. Το αφήνεις πάνω στον φορτιστή και κάποια στιγμή ΙΣΩΣ αποφασίσει να ξεκινήσει φόρτιση. Ίσως όμως και ΟΧΙ!! Είναι φυσιολογικό όμως αυτό? Πρώτη φορά μου συμβαίνει... Edited August 12, 2016 by mOkEr update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλημέρα! Επειδή σκέφτομαι να βάλω και γω ελληνική dev θέλω να επιβεβαιώσω κάτι. Όταν βγει update που θα θελησω να το περάσω, απλά το ρίχνω στην εσωτερική το κάνω install μέσω twrp και δεν χάνω τίποτα από δεδομένα εφαρμογές κτλ; Χάνω μόνο όταν θα περάσω στην stable από dev ας πούμε; Υ.Γ. Έχουν κάποιο θεματακι γνωστό οι ελληνικές που πρέπει να περιμένω ή να μείνω σε Official dev; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 παιδια μια βοηθεια Στο redmi note 3 pro εφηρμοσα τον οδηγο με τισ εντολες Ολα πηγαν καλα και μπηκα στο twrp απο οπου κατευθειαν περασα την προχθεσινη ελληνικη Δουλεψε λιγο και μετα εσβησε χωρις να ολοκληρωσει τωρα προσπαθωντας να το βαλω σε twrp αναβει στιγμιαια το MI και σβηνει Στο fastboot μπαινει κανονικα Τι λυση υπαρχει? ευχαριστω πολυ Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει? Έλα καλημέρα... Δοκίμασε να μπεις σε recovery, αν όχι βάλτο σε fastboot να ξανα βάλεις το twrp.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απ'ότι διάβασα σε κάποια ξένα forum αυτό που συνέβει οφείλεται σε πλήρη αποφόρτιση της μπαταρίας και αν είσαι τυχερός λύνεται με τον τρόπο που-τυχαία-βρήκα. Το αφήνεις πάνω στον φορτιστή και κάποια στιγμή ΙΣΩΣ αποφασίσει να ξεκινήσει φόρτιση. Ίσως όμως και ΟΧΙ!! Είναι φυσιολογικό όμως αυτό? Πρώτη φορά μου συμβαίνει... Πιθανότατα απλά να είναι ένα κόλλημα του "Emergency Download mode" Μην το αφήνεις να αδειάζει τελείως... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα! Επειδή σκέφτομαι να βάλω και γω ελληνική dev θέλω να επιβεβαιώσω κάτι. Όταν βγει update που θα θελησω να το περάσω, απλά το ρίχνω στην εσωτερική το κάνω install μέσω twrp και δεν χάνω τίποτα από δεδομένα εφαρμογές κτλ; Χάνω μόνο όταν θα περάσω στην stable από dev ας πούμε; Υ.Γ. Έχουν κάποιο θεματακι γνωστό οι ελληνικές που πρέπει να περιμένω ή να μείνω σε Official dev; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Οι Ελληνικές μπαίνουν σαν αναβάθμιση η μία πάνω στην άλλη και δεν χάνεις τίποτα. Μόνο από stable σε dev θα χασεις.. Εγώ με dev δεν έχω κανένα θέμα.. Γενικά ότι θέματα έχουν οι official έχουν και οι Ελληνικές να ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Έχει βάλει κανείς τον radon kernel σε global stable να μας πει εντυπώσεις? εχει δει βελτίωση σε ζωή μπαταρίας (πόσο καλύτερο πια :) ) και σε ταχύτητα φόρτισης? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Νά 'μαι και γω με το νέο μαμηστερό μηχανάκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Νά 'μαι και γω με το νέο μαμηστερό μηχανάκι.. Γεια σου Γιάννη.. δώσε μας πλήρη αναφορά..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Γεια σου Γιάννη.. δώσε μας πλήρη αναφορά..:p Από Lenovo S650 και Oukitel K4000 Pro που έπεσε κι έσπασε, είπα αυτή τη φορά να δώσω κάτι παραπάνω.. Unlock με china dev (δε μου την έκανε αλλιώς), Global dev, root χωρίς εγκατάσταση twrp, 2 μέρες φούλ με όλα ανοιχτά, μιά χαρά! Sot κοντά 7, δεν έχει στρώσει ακόμη, 2 φορτίσεις πλήρεις έχω κάνει με την 6.8.. μέχρι στιγμής... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Από Lenovo S650 και Oukitel K4000 Pro που έπεσε κι έσπασε, είπα αυτή τη φορά να δώσω κάτι παραπάνω.. Unlock με china dev (δε μου την έκανε αλλιώς), Global dev, root χωρίς εγκατάσταση twrp, 2 μέρες φούλ με όλα ανοιχτά, μιά χαρά! Sot κοντά 7, δεν έχει στρώσει ακόμη, 2 φορτίσεις πλήρεις έχω κάνει με την 6.8.. μέχρι στιγμής... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Μεγιές .. μεγιές... Root με προσωρινό twrp ή με άλλον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 παιδια καλημερα. σκεφτομαι να αγορασω το εν λόγω κινητό. κοιταζω δυο site κινεζικα (vickmall,geekbuying). το vickmall λεει (Extended Storage N/A) και το GB λεει με bold γραμματα (Support extended storage card up to 128GB. 2 SIM card or 1 sim card and 1 storage card.) Τι ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Αν δεν μπει δεύτερη σιμ (ή μπει κ κάνεις πατέντα) παίρνει κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Μεγιές .. μεγιές... Root με προσωρινό twrp ή με άλλον τρόπο; Ευχαριστώ. Με προσωρινό.. ;) Edited August 12, 2016 by yiannism01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Αν δεν μπει δεύτερη σιμ (ή μπει κ κάνεις πατέντα) παίρνει κανονικά.. δεν θα μπει 2η sim. Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Έλα καλημέρα... Δοκίμασε να μπεις σε recovery, αν όχι βάλτο σε fastboot να ξανα βάλεις το twrp.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιθανότατα απλά να είναι ένα κόλλημα του "Emergency Download mode" Μην το αφήνεις να αδειάζει τελείως... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι Ελληνικές μπαίνουν σαν αναβάθμιση η μία πάνω στην άλλη και δεν χάνεις τίποτα. Μόνο από stable σε dev θα χασεις.. Εγώ με dev δεν έχω κανένα θέμα.. Γενικά ότι θέματα έχουν οι official έχουν και οι Ελληνικές να ξέρεις. Έχω 2-3 θεματακια με τη τελευταία dev Γιώργο αλλά ίσως είναι και στιγμιαία. Αυτό που δεν είναι σίγουρα στιγμιαία είναι κάποια Fcs κάποιων εφαρμογών. Καμία φορά εκεί που είμαι σε μια εφαρμογή κλειδωνει μόνο του το κινητό, αλλά μία δυο αν μου το έχει κάνει αυτό. Γενικά πάει πολύ καλά όμως. Το βασικό όταν είχε έρθει από vickmall είχε θέμα με το play store. Τα πέταξα όλα και τα ξανά πέρασα ξανά μέσω mi store αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν το έχω και τρέχει background συνέχεια. Και αναγκάζομαι να κλείσω το play store και να το ανοίξω πάλι. Να φανταστώ με ελληνική dev δεν έχουμε θέματα με gapps έτσι; Υ.Γ Wipes κάνω πριν την εγκατάσταση σίγουρα. Μετά από αυτή να κάνω; και αν ναι τα ίδια; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160812/b79f0a58fca2fae2d4f9484fa03b7b0d.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiltsikis21 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλημερα στην παρεα Θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα οθονης για το κινητο μια και το βλασταρι μου στις 3 μερες τα καταφερε να την σπασει :(:(:( Εχω βρει τεχνικο να την αλλαξει απλα θελω να παρω το ανταλακτικο.Δεν ξερω απο ebay αν ειναι αξιοπιστες οι οθονες η αν υπαρχει καποιο αλλο σαιτ για να αγορασω.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Μιλάς για Κίνας dev ή για global . ΄Κανονικά θέλεις ρεσετ και πέρασμα από την αρχή. Η Ελληνική δεν έχει θέμα με PS.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Παιδια το κινητο εχει fm ραδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts