paulosts Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Ναι κατάλαβα.... Αρχικά κάνε μία δοκιμή να δεις αν έχεις τίποτα ξεκλείδωτο bootloader.. Κλειδωμένα bootloader Γιώργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Γιώργο μόλις παρέλαβα ένα 2/16 ενός φίλου από Gearbest με multi και ξεκλείδωτο:angry: Θύμισέ μου πως τοκλειδώνω μην κάνω καμμία πατάτα. Official rom με miflash .... Τα περισσότερα κλειδώνουν ακόμη και με mipcsuite μέσω recovery.. Ότι και να κάνεις τσέκαρέ το μετά... ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κλειδωμένα bootloader Γιώργο Καλό αυτό... Δοκίμασες να κάνεις κανα factory reset από ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Official rom με miflash .... Τα περισσότερα κλειδώνουν ακόμη και με mipcsuite μέσω recovery.. Ότι και να κάνεις τσέκαρέ το μετά... ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό αυτό... Δοκίμασες να κάνεις κανα factory reset από ρυθμίσεις; Οκ προχωράω. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Official rom με miflash .... Τα περισσότερα κλειδώνουν ακόμη και με mipcsuite μέσω recovery.. Ότι και να κάνεις τσέκαρέ το μετά... ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό αυτό... Δοκίμασες να κάνεις κανα factory reset από ρυθμίσεις; Μπααααα όχι και δεν έχω αλλάξει ακόμη ρομ γτ έχω ψιλό παλιό λάπτοπ με x32 bit και όχι 64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Κοίτα πως έχει το θέμα.. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα κατευθείαν είναι hardware... Με την συγκεκριμένη ρομ όμως έχουν δει πολλά τα μάτια μου.. Πρέπει να δοκιμάσεις να κάνεις factory reset..Να ξέρεις ότι μπορεί να φρικάρει το κινητό με αυτό. Μην αγχώνεσαι όμως θα το επαναφέρουμε... Αν θες υπάρχει η επιλογή να το πας σε κατάστημα ή να το στείλεις από κει που το πήρες.. Η απόφαση δική σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Το Note του φίλου κλείδωσε - ξεκλείδωσε και στήθηκε. Όλα καλά. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Το Note του φίλου κλείδωσε - ξεκλείδωσε και στήθηκε. Όλα καλά. Άντε ωραία... Με τον σίγουρο τρόπο ή με mipcsuite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kypc0m Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 (edited) καλησπέρα σας είπα να κάνω και εγώ ένα τεστ για να δω αν ο bootloader είναι κλειδωμένο ή όχι αλλά πήρα το παρακάτω μήνυμα καμία ιδέα τι συμβαίνει? http://oi63.tinypic.com/e9hy5d.jpg edit ok δεν παίζει κάποιο ρόλο το fastboot που έγραφε είναι κλειδωμένος Edited August 10, 2016 by Kypc0m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 καλησπέρα σας είπα να κάνω και εγώ ένα τεστ για να δω αν ο bootloader είναι κλειδωμένο ή όχι αλλά πήρα το παρακάτω μήνυμα καμία ιδέα τι συμβαίνει? http://oi63.tinypic.com/e9hy5d.jpg edit ok δεν παίζει κάποιο ρόλο το fastboot που έγραφε είναι κλειδωμένος Μετά από αυτό δώσε fastboot oem device-info ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Καλησπέρα! Έχω την ελληνική GTV 6.7.21 κ προσπαθώ να μπω στο "Κωδικός & δακτυλικό αποτύπωμα" αλλά με το που το πατάω με πετάει πάλι πίσω στην αρχική σελίδα των ρυθμίσεων... Έκανα κ επανεκκίνηση μήπως κ είχε φάει κανα σκάλωμα το κινητό αλλά τίποτα... Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Καλησπέρα! Έχω την ελληνική GTV 6.7.21 κ προσπαθώ να μπω στο "Κωδικός & δακτυλικό αποτύπωμα" αλλά με το που το πατάω με πετάει πάλι πίσω στην αρχική σελίδα των ρυθμίσεων... Έκανα κ επανεκκίνηση μήπως κ είχε φάει κανα σκάλωμα το κινητό αλλά τίποτα... Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; Βαλτο στα αγγλικα ρυθμισε το δαχτυλικο και ξαναβαλε ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Σ ευχαριστώ! Αυτό ήταν! :) Μπορεί να συναντήσω κ κάπου αλλού το συγκεκριμένο ζήτημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Σ ευχαριστώ! Αυτό ήταν! :) Μπορεί να συναντήσω κ κάπου αλλού το συγκεκριμένο ζήτημα; Δεν θυμάμαι να ειχε αναφερθει και αλλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Άντε ωραία... Με τον σίγουρο τρόπο ή με mipcsuite; Με το σίγουρο τρόπο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Με το σίγουρο τρόπο. Ωραία!!! Πάντως τελευταία όλο και περισσότερα έρχονται ξεκλείδωτα.. Για μένα αυτά πολύ πιθανόν να είναι μεταχειρισμένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Παιδιά σε πόσες μέρες έρχεται η έγκριση για τον bootloader (ξεκλείδωμα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Παιδιά σε πόσες μέρες έρχεται η έγκριση για τον bootloader (ξεκλείδωμα); 2 με 3 συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 2 με 3 συνήθως. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καμία πρόταση για φορτιστή τοίχου QC 2.0 για το κινητό? Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καμία πρόταση για φορτιστή τοίχου QC 2.0 για το κινητό? ΄΄Εβαλες άλλο κέρνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ΄΄Εβαλες άλλο κέρνελ; όχι, έχω την official dev (chi/eng) 6.8.4 και δεν έχω κάποιο θέμα γενικά για να την αλλάξω, μια χαρά δουλεύει ο φορτιστής του και το quick charge απλά θέλω και ένα δεύτερο Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 όχι, έχω την official dev (chi/eng) 6.8.4 και δεν έχω κάποιο θέμα γενικά για να την αλλάξω, μια χαρά δουλεύει ο φορτιστής του και το quick charge απλά θέλω και ένα δεύτερο Α!! Για μελλοντική υποστήριξη θέλεις το QC2.0 γιατί έτσι όπως είσαι δεν το υποστηρίζει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Α!! Για μελλοντική υποστήριξη θέλεις το QC2.0 γιατί έτσι όπως είσαι δεν το υποστηρίζει..... α μάλιστα, προφανώς έχω χάσει ότι άλλο το fast charging που έχει και άλλο το QC 2.0 :) Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ο φορτιστης του φορτίζει με ώς 2000ma .. (περίπου με 1900 ώς το 80%) Με τον Q.C 2.0 και με άλλον κέρνελ φορτίζει με σχεδόν 3000ma μέχρι το 80..(βασικά είναι λάθος θα έπρεπε να παίρνει περίπου 2500) Αυτό είναι ταχε'ια φορτιση γι αυτό το κινητό...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ο φορτιστης του φορτίζει με ώς 2000ma .. (περίπου με 1900 ώς το 80%) Με τον Q.C 2.0 και με άλλον κέρνελ φορτίζει με σχεδόν 3000ma μέχρι το 80..(βασικά είναι λάθος θα έπρεπε να παίρνει περίπου 2500) Αυτό είναι ταχε'ια φορτιση γι αυτό το κινητό...;) kernel μπορώ να αλλάξω χωρίς να ξεκλειδώσω? και με την dev που έχω? Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts