kongeo1994 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Περαστε την να πειτε σχολια για εμας που δεν την περασαμε :lol: Καλησπέρα, το κινητό είναι πράγματι τρομερό, πετάει, δεν lagάρει, το έχω εδώ και 1 μήνα, πρώτη φορά αισθάνομαι ότι έχω κινητό, που δεν θα με προδώσει την κρίσιμη στιγμή (πρώην κάτοχος Nexus S, Lenovo Vibe, καλά κινητά, με τον καιρό όμως ''βάραιναν''..) Να δούμε αν θα κερδίσει και το στοίχημα της σταθερότητας συν τω χρόνο (μάλλον θα το κερδίσει, λόγω και συχνών Rom updates), όπως είπε και ο φίλος ''αισθάνεσαι ότι... κλέβεις την Σιομι στα 180 ευρώ. Πρόβλημα με αισθητήρες δεν έχω αντιληφθεί, η πυξίδα στους χάρτες μοιάζει κάποιες φορές να αργεί να δείξει σωστά, διορθώνεται με καλιμπράρισμα on the fly.. Τι ρομ του εχεις; Αμα εχει και καλη ρομ θα το καραευχαριστηθεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Περαστε την να πειτε σχολια για εμας που δεν την περασαμε :lol: Εμείς θα γυρίσουμε σε stable όταν γίνει η marshmallow... MIUI 8 GLOBAL DEVELOPER ROM BASED ON MARSHMALLOW [Working 100%] [KENZO] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Εμείς θα γυρίσουμε σε stable όταν γίνει η marshmallow... MIUI 8 GLOBAL DEVELOPER ROM BASED ON MARSHMALLOW [Working 100%] [KENZO] Με εφτιαξες. Το δοκιμασες; Θα το μελετησω το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Με εφτιαξες. Το δοκιμασες; Θα το μελετησω το βραδυ Δεν το δοκίμασα(περιορισμένος χρόνος) αλλά να ξέρεις χωρίς εντολή oem lock σου κλειδώνει το bootloader και φυσικά χάνεις το twrp. Ξανα ξεκλειδώνεις άμεσα.. και περνάς ξανα το twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Περαστε την να πειτε σχολια για εμας που δεν την περασαμε :lol: Τι ρομ του εχεις; Αμα εχει και καλη ρομ θα το καραευχαριστηθεις :) Το πήρα απο Vickmall με multi (δεν είχα μπεί στο φόρουμ :fool:), του φλάσαρα αμέσως την global (ευχαριστώ παίδες..), κινητάρα, απο ταχύτητα δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει. Περιμένουμε την Marshmallow να το διαπιστώσουμε. Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Δεν το δοκίμασα(περιορισμένος χρόνος) αλλά να ξέρεις χωρίς εντολή oem lock σου κλειδώνει το bootloader και φυσικά χάνεις το twrp. Ξανα ξεκλειδώνεις άμεσα.. και περνάς ξανα το twrp. Φασαρια φαίνεται... Official ειναι ε; ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πήρα απο Vickmall με multi (δεν είχα μπεί στο φόρουμ :fool:), του φλάσαρα αμέσως την global (ευχαριστώ παίδες..), κινητάρα, απο ταχύτητα δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει. Περιμένουμε την Marshmallow να το διαπιστώσουμε. Μια χαρα λοιπον.θα το ευχαριστηθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ξέρει μήπως κανείς που μπορούμε να βρούμε ευρωπαϊκό ανταπτορα για το φορτιστή εδώ στην Ελλάδα; Αυτό που μου έστειλαν από vickmall είναι πιο χοντρός με αποτέλεσμα να βρίσκει στη πρίζα και να μη μπαίνει. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ξέρει μήπως κανείς που μπορούμε να βρούμε ευρωπαϊκό ανταπτορα για το φορτιστή εδώ στην Ελλάδα; Αυτό που μου έστειλαν από vickmall είναι πιο χοντρός με αποτέλεσμα να βρίσκει στη πρίζα και να μη μπαίνει. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε οποιοδήποτε μαγαζι με ηλεκτρονικά. Αρκει να δεις για μεγαλο 2α αλλιως θα κανεις 10 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Φασαρια φαίνεται... Official ειναι ε; Φασαρία δεν το λες,.. 15 λεπτά δουλειά είναι... Official είναι ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Φασαρία δεν το λες,.. 15 λεπτά δουλειά είναι... Official είναι ναι.. Θα διαβασω τον οδηγο και αμα βγαλω ακρη θα το περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Θα διαβασω τον οδηγο και αμα βγαλω ακρη θα το περάσω Δεν σε φοβάμαι εσένα.. Την έβαλε ένας δικός μου και λέει τα καλύτερα. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που μιλάνε για σφάλματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Δεν σε φοβάμαι εσένα.. Την έβαλε ένας δικός μου και λέει τα καλύτερα. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που μιλάνε για σφάλματα... Λιγο που διάβαζα απο το κιν δεν καταλαβα τι πρέπει να κανω οποτε θα δοκιμασω να καταλαβω τι λεει το βραδακι με την ηαυχια μου :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pandora89 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπέρα σε ολους,είμαι κάτοχος του πρώτου xiaomi redmi note του 2014,με snapdragon, είναι φοβερό ,εδώ και 2 χρόνια δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα κι ακόμη τρέχει σφαίρα, σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και όπως είναι λογικό θα πάρω παλι xiaomi note, πρώτον ξέρει κανεις που θα βρω την καλύτερη τιμή για το pro? (Δεν αλλαζω τον snapdragon!!!) και δεύτερον έχω μπερδευτεί με αυτά που λέτε εδώ για την εγκατάσταση της ελληνικής ρομ, στο προηγούμενο κινητό δεν εκανα καμια εγκατάσταση αλλά δουλεύει κανονικότητα με ελληνικά, το εψαξα λίγο και λένε οτι υπαρχουν δυο εκδοχές για την ρομ, της xiaomi και την multi language κάπως έτσι, εγώ ποια να προτίμησω για να εγκαταστησω ποιο εύκολα την ελληνική ρομ? Και πως τις ξεχωρίζω όταν πάω να αγοράσω? Ευχαριστώ εξ αρχης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπέρα σε ολους,είμαι κάτοχος του πρώτου xiaomi redmi note του 2014,με snapdragon, είναι φοβερό ,εδώ και 2 χρόνια δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα κι ακόμη τρέχει σφαίρα, σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και όπως είναι λογικό θα πάρω παλι xiaomi note, πρώτον ξέρει κανεις που θα βρω την καλύτερη τιμή για το pro? (Δεν αλλαζω τον snapdragon!!!) και δεύτερον έχω μπερδευτεί με αυτά που λέτε εδώ για την εγκατάσταση της ελληνικής ρομ, στο προηγούμενο κινητό δεν εκανα καμια εγκατάσταση αλλά δουλεύει κανονικότητα με ελληνικά, το εψαξα λίγο και λένε οτι υπαρχουν δυο εκδοχές για την ρομ, της xiaomi και την multi language κάπως έτσι, εγώ ποια να προτίμησω για να εγκαταστησω ποιο εύκολα την ελληνική ρομ? Και πως τις ξεχωρίζω όταν πάω να αγοράσω? Ευχαριστώ εξ αρχης Καλη τιμη ειπαν στο geekbuying νομιζω αλλα ειπαν οτι αργουν.μετα βικμολ εγγυηση. Αμα θες ελληνικα πρεπει να περασεις ελληνικη ρομ οποτε το παιρνεις με official dev για να την περασεις ευκολα. Αλλιως official global με αγγλικά και οτα updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τελικά για τους αισθητήρες ποια είναι η λύση; για official stable ρωτάω.. Ποιο είναι το κρυφό μενού και τι κάνει; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τελικά για τους αισθητήρες ποια είναι η λύση; για official stable ρωτάω.. Ποιο είναι το κρυφό μενού και τι κάνει; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλ/ χτυπάς το kernel πολλές φορές.. Το πρόβλημα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Σε παιχνίδια κυρίως όπως το Temple Run μου κολλάει συνέχεια.. Μπήκα στο μενού, πήγα στο γυροσκόπιο, τι κάνω τώρα; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Σε παιχνίδια κυρίως όπως το Temple Run μου κολλάει συνέχεια.. Μπήκα στο μενού, πήγα στο γυροσκόπιο, τι κάνω τώρα; Κάνε καλιμπράρισμα.. Με τι ρομ το παρέλαβες το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Official stable 7.3.2.0 εάν θυμάμαι καλά, τώρα με update έχω 7.5.3.0 English - Chinese από vickmall. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Edited July 26, 2016 by balakof Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Οκ.. Ρώτησα γιατί όσοι πήραν το κινητό με Multi ρομ είχαν θέματα σε κάποιους αισθητήρες.. Η μόνη λύση, αν δεν λυθεί με καλιμπράρισμα είναι το factory reset αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος,,, Edited July 26, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pandora89 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Kongeo 1994 -Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αν δεν σου κανει κόπος μπορείς να μου στειλεις το link απο το vickmail που είναι με official dev ?γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να ξεζωρισω ποια είναι τα multi όταν τα ψαχνω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kongo 1994 ειδικα με αυτά τα official global kai updates που μου είπες με εχασες τελείως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Kongeo 1994 -Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αν δεν σου κανει κόπος μπορείς να μου στειλεις το link απο το vickmail που είναι με official dev ?γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να ξεζωρισω ποια είναι τα multi όταν τα ψαχνω Βρισκεις το κινητό που θες.στην περιπτωση μας το redmi note 3 pro και απο κάτω που διαλεγεις χρωμα,εχει και 3 επιλογες για ρομ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160726/f73b360fb3bc43aaba3f40f0ab23771d.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pandora89 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ωραία μέχρι εδώ αλλά μου βγάζει 3 επιλογές πχ 2+16gb απλό + international edition + package b+ es stock,ποιο απο τα 3?δεν θέλω να σε κουρασω και ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση σου αλλά τα έχω μπερδέψει απο οτι καταλαβαινεις ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αχ τέλεια σε ευχαριστώ πολύ για την εικόνα, με βοήθησε πολύ, στο geekbuying όμως έχει αλλες επιλογές όπως international ή package b ή es stock και με μπέρδεψε τελείως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ωραία μέχρι εδώ αλλά μου βγάζει 3 επιλογές πχ 2+16gb απλό + international edition + package b+ es stock,ποιο απο τα 3?δεν θέλω να σε κουρασω και ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση σου αλλά τα έχω μπερδέψει απο οτι καταλαβαινεις ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αχ τέλεια σε ευχαριστώ πολύ για την εικόνα, με βοήθησε πολύ, στο geekbuying όμως έχει αλλες επιλογές όπως international ή package b ή es stock και με μπέρδεψε τελείως.. Χωρις να παιρνω ορκο γιατι δεν εχω παραγγειλει ποτε απο εκει. Νομιζω διαλεγεις ειτε το 2/16 ή το 3/32 ..Αναλογα με τι εκδοση θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Eνα βιντεάκι για το αγαπημένο μου Nillkin H+ Pro Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts