Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ιδιο με αυτο που κατεβασα ειναι το twrp-3.0.2-2 αλλα γιατι δεν μπορώ να το βρω,να το δω μεσα στο twrp ,που το παει ,μέσα απο το install Zip δεν το βλέπω,καπου αλλού εχα μπει και το είχα βρει την αλλη φορά που το πέρασα. :chair::chair::chair:

Αν το κατέβασες από το κινητό λογικά είναι στο φάκελο download..

Δεν ειναι εκει το πρώτο που ειδα ηταν,θα το περάσω στο φάκελο download ξανά,το ειχα ρίξει χύμα και δεν το εμφάνιζε :ninja::ninja::rolleyes::p:D:D

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι εκει το πρώτο που ειδα ηταν,θα το περάσω στο φάκελο download ξανά,το ειχα ρίξει χύμα και δεν το εμφάνιζε :ninja::ninja::rolleyes::p:D:D

Δεν επέλεξες να σου εμφανίσει τα image γι αυτό.

Δεν επέλεξες να σου εμφανίσει τα image γι αυτό.

ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ το βρήκα,τωρα μου εμφανίζει 2 επιλογές να φλασαρω στο TWRP 3.0.2-2 1η Recovery kai 2h Boot να επιλέξω μόνο Recovery η και τα 2 .:rolleyes::rolleyes:

Στην CD καρτα το είδε ,τι να επιλέξω απο τα 2

Edited by deni77

ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ το βρήκα,τωρα μου εμφανίζει 2 επιλογές να φλασαρω στο TWRP 3.0.2-2 1η Recovery kai 2h Boot να επιλέξω μόνο Recovery η και τα 2 .:rolleyes::rolleyes:

Στην CD καρτα το είδε ,τι να εποιλεξω απο τα 2

Το αυτονόητο.... recovery βάζεις.. recovery επιλέγεις..:wink:

Το αυτονόητο.... recovery βάζεις.. recovery επιλέγεις..:wink:

Το πέρασα έγινε απο πορτοκαλί μπε επάνω και γρι κατω και γράφει 3.0.2.2,έσβησα και ολα τα backup ,τσάμπα χωρο έπιαναν αφου δεν δούλευαν.:lol::lol::p:D

Με αυτο αφου μπορούμε να πάρουμε ενα backup αφου δουλεύει,μεγάλη υπόθεση το backup.:lol::p:D:ninja:

Εχω περάσει την τελευταία stable 7.5.1.0 και δεν μου εμφανίζει σωστά το σημα αποτην cosmote,στις αλλες είχα 5 γραμμες φουλ σήμα σε αυτην μονο 2 μου δείχνει,το εχει παρατηρήσει καποιος άλλος αυτο,δεν ξέρω μήπως φταίει η κεραία τις cosmote

Edited by deni77

Το πέρασα έγινε απο πορτοκαλί μπε επάνω και γρι κατω και γράφει 3.0.2.2,έσβησα και ολα τα backup ,τσάμπα χωρο έπιαναν αφου δεν δούλευαν.:lol::lol::p:D

Με αυτο αφου μπορούμε να πάρουμε ενα backup αφου δουλεύει,μεγάλη υπόθεση το backup.:lol::p:D:ninja:

Πάρε ένα και κάνε δοκιμή...

Εντωμεταξύ έχω κάνει θέμα στο miui.gr γι αυτό το recovery.

Κάθε φορά που βάζουμε μία ρομ από εκεί μπαίνει και το παλιό recovery 3.0.2-1.

Τους είπαν να βάζουν το νέο...

Εγώ προσωπικά μπαίνω και το αφαιρώ από την ρομ και το script.

Πάρε ένα και κάνε δοκιμή...

Εντωμεταξύ έχω κάνει θέμα στο miui.gr γι αυτό το recovery.

Κάθε φορά που βάζουμε μία ρομ από εκεί μπαίνει και το παλιό recovery 3.0.2-1.

Τους είπαν να βάζουν το νέο...

Εγώ προσωπικά μπαίνω και το αφαιρώ από την ρομ και το script.

Εχω περάσει την τελευταία stable 7.5.1.0 και δεν μου εμφανίζει σωστά το σημα αποτην cosmote,στις αλλες είχα 5 γραμμες φουλ σήμα σε αυτην μονο 2 μου δείχνει,το εχει παρατηρήσει καποιος άλλος αυτο,δεν ξέρω μήπως φταίει η κεραία τις cosmote

Σωστα και εγω το ειχα περάσει παλιοτερα το 3.0.2-2 ,το ειχα κατεβάσει αλλες 3 φορες νωριτερα με το δικο σου 4,ειναι αρκετο καιρο που ειχε βγει και μου το γυρισε σε 3.0.2-1 ,μου έκανε εντύπωση αυτό,τωρα θα το κρατήσει λες.:ninja::ninja:

Οταν θα περνάω νεα rom θα του περνάω και το recovery 3.0.2-2 αναγκαστικά.

Edited by deni77

Σωστα και εγω το ειχα περάσει παλιοτερα το 3.0.2-2 ,το ειχα κατεβάσει αλλες 3 φορες νωριτερα με το δικο σου 4,ειναι αρκετο καιρο που ειχε βγει και μου το γυρισε σε 3.0.2-1 ,μου έκανε εντύπωση αυτό,τωρα θα το κρατήσει λες.:ninja::ninja:

Οταν θα περνάω νεα rom θα του περνάω και το recovery 3.0.2-2 αναγκαστικά.

Μέχρι να βάλεις την επόμενη ρομ και το έχει. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γτ ακόμη έχεις την 7,5,1 κ όχι την 7,5,2..χαχαχα

Το σήμα δεν παίζει να μην το δείχνει, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις..

Επειδή ξέρω θα το ζητήσεις.. πάρτοοοοοοοοοοο xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0.zip

Μέχρι να βάλεις την επόμενη ρομ και το έχει. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γτ ακόμη έχεις την 7,5,1 κ όχι την 7,5,2..χαχαχα

Επειδή ξέρω θα το ζητήσεις.. πάρτοοοοοοοοοοο xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0.zip

ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ,ΧΑ ΧΑ μάλλον εχεις κάποιο μέσων στην ελληνική κοινότητα και στο γειτονικό φόρουμ,τωρα την κατεβάζω.:lol::lol::p:D:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ,ΧΑ ΧΑ μάλλον εχεις κάποιο μέσων στην ελληνική κοινότητα και στο γειτονικό φόρουμ,τωρα την κατεβάζω.:lol::lol::p:D:lol:

Αυτην η νεα θα εχει μεσα το 3.0.2-2 η θα ξαναπάμε παλι στο το 3.0.2-1?????:ninja::ninja:

Χθεσινή...νομίζω.

ΜΗΝ νομιζεις 24-7-2016 ανέβηκε γράφει.:lol::lol::p

Σε 2 μέρες περιμένω από σενα σχόλια για την 7.5.2.0

Σε 2 μέρες περιμένω από σενα σχόλια για την 7.5.2.0

Τωρα κανει backup και μετα την περνάω την νέα rom,την πέρασα στο αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου.:ninja::ninja::ninja:

Τωρα κανει backup και μετα την περνάω την νέα rom,την πέρασα στο αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου.:ninja::ninja::ninja:

Το πήραμε μονότερμα οι 2μας....

Δες ποιο recovery θα έχεις μετά....

Το πήραμε μονότερμα οι 2μας....

Δες ποιο recovery θα έχεις μετά....

Τι θα γινει παιδια; Καθε μερα ρομ θα αλλαζουμε; :Ρ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν απαντησω σε μια κληση και εχω το τηλ στο αυτι ανοιγει η ανοικτη ακροαση και είναι πολλυ ενοχλητικο ,κανω κατι λαθος η το κανει και σε αλλους;

Εσύ σαν πιο νέος θα έπρεπε να δοκιμάζεις πρώτος... Εγώ και ο denis είμαστε παππούδες

Εσύ σαν πιο νέος θα έπρεπε να δοκιμάζεις πρώτος... Εγώ και ο denis είμαστε παππούδες

Παιδιά τελικά το νέο kernel v 1.6 από το xda-devopers αξίζει;;;

Κάθε φορά που βάζουμε μια νέα ρομ χάνεται αυτό και επανέρχεται το default ;

Όταν απαντησω σε μια κληση και εχω το τηλ στο αυτι ανοιγει η ανοικτη ακροαση και είναι πολλυ ενοχλητικο ,κανω κατι λαθος η το κανει και σε αλλους;

Ποια ρομ εχεις;

Μηπως το πατας καταλαθος;

Δοκιμασα την τελευταια dev δεν μου αρεσε.αλλα μου αρεσει το miui 8 οποτε δεν νομιζω να δοκομασω την stable

Παιδιά πείτε μια γραμματοσειρά που παίζει καλά τα γράμματα στο Facebook στην τελευταία dev.
:thanks:

Παιδιά τελικά το νέο kernel v 1.6 από το xda-devopers αξίζει;;;

Εγω δεν το δοκιμασα οποτε δεν ξερω να σου πω

Λογικά ναι.

Φιλικά.Γιώργος.

το τερματησε το geek!!! 162$ 3/32 !!!! και κάποιοι πριν από 2 μηνες δεν πίστευαν οτι θα παει κατω από 210!!! εχει πεσει στο 60% της αρχικης τους τιμης