deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Το ιδιο με αυτο που κατεβασα ειναι το twrp-3.0.2-2 αλλα γιατι δεν μπορώ να το βρω,να το δω μεσα στο twrp ,που το παει ,μέσα απο το install Zip δεν το βλέπω,καπου αλλού εχα μπει και το είχα βρει την αλλη φορά που το πέρασα. :chair::chair::chair: Αν το κατέβασες από το κινητό λογικά είναι στο φάκελο download.. Δεν ειναι εκει το πρώτο που ειδα ηταν,θα το περάσω στο φάκελο download ξανά,το ειχα ρίξει χύμα και δεν το εμφάνιζε :ninja::ninja::rolleyes::p:D:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Δεν ειναι εκει το πρώτο που ειδα ηταν,θα το περάσω στο φάκελο download ξανά,το ειχα ρίξει χύμα και δεν το εμφάνιζε :ninja::ninja::rolleyes::p:D:D Δεν επέλεξες να σου εμφανίσει τα image γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Δεν επέλεξες να σου εμφανίσει τα image γι αυτό. ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ το βρήκα,τωρα μου εμφανίζει 2 επιλογές να φλασαρω στο TWRP 3.0.2-2 1η Recovery kai 2h Boot να επιλέξω μόνο Recovery η και τα 2 .:rolleyes::rolleyes: Στην CD καρτα το είδε ,τι να επιλέξω απο τα 2 Edited July 25, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ το βρήκα,τωρα μου εμφανίζει 2 επιλογές να φλασαρω στο TWRP 3.0.2-2 1η Recovery kai 2h Boot να επιλέξω μόνο Recovery η και τα 2 .:rolleyes::rolleyes: Στην CD καρτα το είδε ,τι να εποιλεξω απο τα 2 Το αυτονόητο.... recovery βάζεις.. recovery επιλέγεις..:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Το αυτονόητο.... recovery βάζεις.. recovery επιλέγεις..:wink: Το πέρασα έγινε απο πορτοκαλί μπε επάνω και γρι κατω και γράφει 3.0.2.2,έσβησα και ολα τα backup ,τσάμπα χωρο έπιαναν αφου δεν δούλευαν.:lol::lol::p:D Με αυτο αφου μπορούμε να πάρουμε ενα backup αφου δουλεύει,μεγάλη υπόθεση το backup.:lol::p:D:ninja: Εχω περάσει την τελευταία stable 7.5.1.0 και δεν μου εμφανίζει σωστά το σημα αποτην cosmote,στις αλλες είχα 5 γραμμες φουλ σήμα σε αυτην μονο 2 μου δείχνει,το εχει παρατηρήσει καποιος άλλος αυτο,δεν ξέρω μήπως φταίει η κεραία τις cosmote Edited July 25, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Το πέρασα έγινε απο πορτοκαλί μπε επάνω και γρι κατω και γράφει 3.0.2.2,έσβησα και ολα τα backup ,τσάμπα χωρο έπιαναν αφου δεν δούλευαν.:lol::lol::p:D Με αυτο αφου μπορούμε να πάρουμε ενα backup αφου δουλεύει,μεγάλη υπόθεση το backup.:lol::p:D:ninja: Πάρε ένα και κάνε δοκιμή... Εντωμεταξύ έχω κάνει θέμα στο miui.gr γι αυτό το recovery. Κάθε φορά που βάζουμε μία ρομ από εκεί μπαίνει και το παλιό recovery 3.0.2-1. Τους είπαν να βάζουν το νέο... Εγώ προσωπικά μπαίνω και το αφαιρώ από την ρομ και το script. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Πάρε ένα και κάνε δοκιμή... Εντωμεταξύ έχω κάνει θέμα στο miui.gr γι αυτό το recovery. Κάθε φορά που βάζουμε μία ρομ από εκεί μπαίνει και το παλιό recovery 3.0.2-1. Τους είπαν να βάζουν το νέο... Εγώ προσωπικά μπαίνω και το αφαιρώ από την ρομ και το script. Εχω περάσει την τελευταία stable 7.5.1.0 και δεν μου εμφανίζει σωστά το σημα αποτην cosmote,στις αλλες είχα 5 γραμμες φουλ σήμα σε αυτην μονο 2 μου δείχνει,το εχει παρατηρήσει καποιος άλλος αυτο,δεν ξέρω μήπως φταίει η κεραία τις cosmote Σωστα και εγω το ειχα περάσει παλιοτερα το 3.0.2-2 ,το ειχα κατεβάσει αλλες 3 φορες νωριτερα με το δικο σου 4,ειναι αρκετο καιρο που ειχε βγει και μου το γυρισε σε 3.0.2-1 ,μου έκανε εντύπωση αυτό,τωρα θα το κρατήσει λες.:ninja::ninja: Οταν θα περνάω νεα rom θα του περνάω και το recovery 3.0.2-2 αναγκαστικά. Edited July 25, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Εχω περάσει την τελευταία stable 7.5.1.0 και δεν μου εμφανίζει σωστά το σημα αποτην cosmote,στις αλλες είχα 5 γραμμες φουλ σήμα σε αυτην μονο 2 μου δείχνει,το εχει παρατηρήσει καποιος άλλος αυτο,δεν ξέρω μήπως φταίει η κεραία τις cosmote Σωστα και εγω το ειχα περάσει παλιοτερα το 3.0.2-2 ,το ειχα κατεβάσει αλλες 3 φορες νωριτερα με το δικο σου 4,ειναι αρκετο καιρο που ειχε βγει και μου το γυρισε σε 3.0.2-1 ,μου έκανε εντύπωση αυτό,τωρα θα το κρατήσει λες.:ninja::ninja: Οταν θα περνάω νεα rom θα του περνάω και το recovery 3.0.2-2 αναγκαστικά. Μέχρι να βάλεις την επόμενη ρομ και το έχει. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γτ ακόμη έχεις την 7,5,1 κ όχι την 7,5,2..χαχαχα Το σήμα δεν παίζει να μην το δείχνει, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις.. Επειδή ξέρω θα το ζητήσεις.. πάρτοοοοοοοοοοο xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Μέχρι να βάλεις την επόμενη ρομ και το έχει. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γτ ακόμη έχεις την 7,5,1 κ όχι την 7,5,2..χαχαχα Το σήμα δεν παίζει να μην το δείχνει, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις.. Επειδή ξέρω θα το ζητήσεις.. πάρτοοοοοοοοοοο xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0.zip ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ,ΧΑ ΧΑ μάλλον εχεις κάποιο μέσων στην ελληνική κοινότητα και στο γειτονικό φόρουμ,τωρα την κατεβάζω.:lol::lol::p:D:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι να βάλεις την επόμενη ρομ και το έχει. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γτ ακόμη έχεις την 7,5,1 κ όχι την 7,5,2..χαχαχα Το σήμα δεν παίζει να μην το δείχνει, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις.. Επειδή ξέρω θα το ζητήσεις.. πάρτοοοοοοοοοοο xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0.zip ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ,ΧΑ ΧΑ μάλλον εχεις κάποιο μέσων στην ελληνική κοινότητα και στο γειτονικό φόρουμ,τωρα την κατεβάζω.:lol::lol::p:D:lol: Αυτην η νεα θα εχει μεσα το 3.0.2-2 η θα ξαναπάμε παλι στο το 3.0.2-1?????:ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ,ΧΑ ΧΑ μάλλον εχεις κάποιο μέσων στην ελληνική κοινότητα και στο γειτονικό φόρουμ,τωρα την κατεβάζω.:lol::lol::p:D:lol: Χθεσινή...νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Χθεσινή...νομίζω. ΜΗΝ νομιζεις 24-7-2016 ανέβηκε γράφει.:lol::lol::p Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 ΜΗΝ νομιζεις 24-7-2016 ανέβηκε γράφει.:lol::lol::p Σε 2 μέρες περιμένω από σενα σχόλια για την 7.5.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Σε 2 μέρες περιμένω από σενα σχόλια για την 7.5.2.0 Τωρα κανει backup και μετα την περνάω την νέα rom,την πέρασα στο αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου.:ninja::ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Τωρα κανει backup και μετα την περνάω την νέα rom,την πέρασα στο αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου.:ninja::ninja::ninja: Το πήραμε μονότερμα οι 2μας.... Δες ποιο recovery θα έχεις μετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Το πήραμε μονότερμα οι 2μας.... Δες ποιο recovery θα έχεις μετά.... Τι θα γινει παιδια; Καθε μερα ρομ θα αλλαζουμε; :Ρ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Όταν απαντησω σε μια κληση και εχω το τηλ στο αυτι ανοιγει η ανοικτη ακροαση και είναι πολλυ ενοχλητικο ,κανω κατι λαθος η το κανει και σε αλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Τι θα γινει παιδια; Καθε μερα ρομ θα αλλαζουμε; :Ρ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσύ σαν πιο νέος θα έπρεπε να δοκιμάζεις πρώτος... Εγώ και ο denis είμαστε παππούδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Εσύ σαν πιο νέος θα έπρεπε να δοκιμάζεις πρώτος... Εγώ και ο denis είμαστε παππούδες Τι θα γινει παιδια; Καθε μερα ρομ θα αλλαζουμε; :Ρ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τωρα κανει backup και μετα την περνάω την νέα rom,την πέρασα στο αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου.:ninja::ninja::ninja: Παιδιά τελικά το νέο kernel v 1.6 από το xda-devopers αξίζει;;; Κάθε φορά που βάζουμε μια νέα ρομ χάνεται αυτό και επανέρχεται το default ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Όταν απαντησω σε μια κληση και εχω το τηλ στο αυτι ανοιγει η ανοικτη ακροαση και είναι πολλυ ενοχλητικο ,κανω κατι λαθος η το κανει και σε αλλους; Ποια ρομ εχεις; Μηπως το πατας καταλαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Εσύ σαν πιο νέος θα έπρεπε να δοκιμάζεις πρώτος... Εγώ και ο denis είμαστε παππούδες Δοκιμασα την τελευταια dev δεν μου αρεσε.αλλα μου αρεσει το miui 8 οποτε δεν νομιζω να δοκομασω την stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παιδιά πείτε μια γραμματοσειρά που παίζει καλά τα γράμματα στο Facebook στην τελευταία dev. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παιδιά τελικά το νέο kernel v 1.6 από το xda-devopers αξίζει;;; Κάθε φορά που βάζουμε μια νέα ρομ χάνεται αυτό και επανέρχεται το default ; Εγω δεν το δοκιμασα οποτε δεν ξερω να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Κάθε φορά που βάζουμε μια νέα ρομ χάνεται αυτό και επανέρχεται το default ; Λογικά ναι. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ποια ρομ εχεις; Μηπως το πατας καταλαθος; καταλαθος δεν νομιζω,την ελληνικη kenzo 6.7.14 εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 το τερματησε το geek!!! 162$ 3/32 !!!! και κάποιοι πριν από 2 μηνες δεν πίστευαν οτι θα παει κατω από 210!!! εχει πεσει στο 60% της αρχικης τους τιμης Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts