tommy1984 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Φιλαράκι στο add fingerprint εχει μόνο τρεις επιλογές pattern, pin και password Δεν έχει fingerprint Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα αλλά τελικά δεν είναι πρόβλημα. Απλώς πρέπει πρώτα δωσεις κωδικό ή μοτίβο και μετά δίνεις το αποτύπωμα και το ενεργοποιείς.Τον κωδικό-μοτίβο τα δίνεις για ασφάλεια σε περίπτωση που δεν πιάνει το αποτύπωμα. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ακριβώς. Μια σωστή τακτική πριν αγοράσεις κάποια xiaomi συσκευή είναι να περιμένεις να δεις τι θα παρουσιάσουν πρώτα για την αγορά της Ινδίας και όχι της Κίνας. Στην Ινδία δεν μπορούν να πουλήσουν με mtk επεξεργαστές και έτσι πολύ σύντομα βγάζουν ανανεωμενες εκδόσεις με snap για να μπορέσουν να πουλήσουν εκεί. Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Γιατί δεν μπορούν να πουλήσουν στην Ινδία συσκευές με ΜΤΚ επεξεργαστές; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δώσε screenshot το about the phone. http://i.imgur.com/PiPqOui.jpg http://i.imgur.com/g4AXM1t.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δεν έχεις global 7.1.9 ... έχεις multi 7.1.9.0.0 που σημαίνει ότι μάλλον εκει είναι το πρόβλημα.. Θα σου πρότεινα να την αλλάξεις το συντομότερο..Αυτή. http://smiui.net/wp/ Δεν εννοώ που μπορώ να την βρω... Με μια αναζήτηση την έβρισκα.. Το θέμα είναι που βασίζεται και τονίζεις ότι η smiui δουλεύει σωστά. Έχει Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Γιατί δεν μπορούν να πουλήσουν στην Ινδία συσκευές με ΜΤΚ επεξεργαστές; Κάτι θέματα με πατέντες έχουν και δεν μπορούν. Αν δεις Ινδία μόνο με Snapdragon συσκευές κυκλοφορούν από την xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δεν έχεις global 7.1.9 ... έχεις multi 7.1.9.0.0 που σημαίνει ότι μάλλον εκει είναι το πρόβλημα.. Θα σου πρότεινα να την αλλάξεις το συντομότερο.. Δεν εννοώ που μπορώ να την βρω... Με μια αναζήτηση την έβρισκα.. Το θέμα είναι που βασίζεται και τονίζεις ότι η smiui δουλεύει σωστά. Έχει Ελληνικά; Μάλλον βασίζεται στην EU. Φυσικά και έχει Ελληνικά. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Μάλλον βασίζεται στην EU. Φυσικά και έχει Ελληνικά. Και η Ελληνική βασίζεται στην ΕU.. Για ποιο λόγο να δουλεύει καλύτερα η smiui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Και η Ελληνική βασίζεται στην ΕU.. Για ποιο λόγο να δουλεύει καλύτερα η smiui? Δεν είναι η πρώτη φορά που τη χρησιμοποιώ. Την είχα και στο RN2 και δούλευε άψογα. Στο 3 έβγαλα την Ελληνική λόγω των γνωστών προβλημάτων στον ήχο. Στο Bluetooth δεν άκουγα τίποτα. Δεν θέλω να απαξιώσω τη δουλειά των παιδιών στο Ελληνικό φόρουμ αλλά κάποια πράγματα χρειάζονται βελτίωση. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δεν είναι η πρώτη φορά που τη χρησιμοποιώ. Την είχα και στο RN2 και δούλευε άψογα. Στο 3 έβγαλα την Ελληνική λόγω των γνωστών προβλημάτων στον ήχο. Στο Bluetooth δεν άκουγα τίποτα. Δεν θέλω να απαξιώσω τη δουλειά των παιδιών στο Ελληνικό φόρουμ αλλά κάποια πράγματα χρειάζονται βελτίωση. Εγώ "μιλάω" για κάτι συγκεκριμένο. Για την αυτόματη φωτεινότητα που αναφέρεσαι πιο πάνω και ρωτώ.. Γιατί να είναι σε καλύτερη μοίρα η smiui από την ίδια την EU. Λες να έβαλαν το χέρι τους και να το βελτίωσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Εγώ "μιλάω" για κάτι συγκεκριμένο. Για την αυτόματη φωτεινότητα που αναφέρεσαι πιο πάνω και ρωτώ.. Γιατί να είναι σε καλύτερη μοίρα η smiui από την ίδια την EU. Λες να έβαλαν το χέρι τους και να το βελτίωσαν; Πιθανόν. Η αυτόματη φωτεινότητα πάντως λειτουργεί άψογα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Πιθανόν. Η αυτόματη φωτεινότητα πάντως λειτουργεί άψογα. Και στο δικό μου δουλεύει πολύ καλά.. λίγο χειρότερα βέβαια από την 7.2.2 Εσύ έχεις κάνει καμιά σύγκριση με άλλη ρομ η απλά σου δουλεύει καλά; Στο λέω γτ και εγώ αν δεν είχα περάσει από την 7.2.2 θα θεωρούσα την 7,5 άψογη...(σε φωτεινότητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Και στο δικό μου δουλεύει πολύ καλά.. λίγο χειρότερα βέβαια από την 7.2.2 Εσύ έχεις κάνει καμιά σύγκριση με άλλη ρομ η απλά σου δουλεύει καλά; Στο λέω γτ και εγώ αν δεν είχα περάσει από την 7.2.2 θα θεωρούσα την 7,5 άψογη...(σε φωτεινότητα) Γενικά δεν χρησιμοποιώ την αυτόματη. Το τσεκάρισα από χθες που είπε ο φίλος πως δεν του δουλεύει με την Ελληνική. Είμαι σε dev 6.6.30. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Τι ακριβώς παραπάνω προσφέρει ή προβλήματα λύνει η smiui από την miui ; Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Τι ακριβώς παραπάνω προσφέρει ή προβλήματα λύνει η smiui από την miui ; Ναι ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγω,τι καλύτερο προσφέρει ωστε να αλλάξουμε στην smiui από την miui ; Κάποιος που ειχε κάποια προβλήματα και έχει δοκιμάσει και τις 2,να μας ανάλυση λίγο τις εντυπώσεις του,αν ειναι τόσο καλή να μεταβούμε στην smiui,και πως περνιέται αυτην,απο την ελληνική στην smiui να πάμε.:ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 καλησπέρα ξέρει κανείς που είναι η ρύθμιση για να ενεργοποιείται η οθόνη με πορτάκι?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 καλησπέρα ξέρει κανείς που είναι η ρύθμιση για να ενεργοποιείται η οθόνη με πορτάκι?? Κλείδωμα οθόνης .../ λειτουργία smartcover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλησπέρα, πως συγκρίνεται αυτό το κινητό με το nexus 5x? Γενικά για τα εξείς χαρακτηριστικά: απόδοση (να μην λαγκάρει, να είναι γρήγορο κλπ), μπαταρία (να κρατάει πολύ), ανθεκτικότητα, updates, κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Κλείδωμα οθόνης .../ λειτουργία smartcover ευχαριστώ πολύ φιλε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Επίσης έχω κάποιες ερωτήσεις αν το πάρω από vickmall http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html. 1) Αρχικά, φορτώνω την κάρτα που έχω συνδεδεμένη με το paypal και μπορώ να κάνω απευθείας την αγορά ή πρέπει να κάνω τα κόλπα με τα capital controls? Δεν έχω αγοράσει από το εξωτερικό εδώ και έναν χρόνο. Απλά πάω και πατάω checkout with paypal? 2) Γλιτώνω τελωνείο από vickmall? Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο, να τους το γράψω; 3) Πόσες μέρες κάνει να έρθει; 4) Αν μου έρθει χαλασμένο κλπ είναι συνεννοήσιμοι εκεί στην vickmall? 5) Από το λινκ που σας έδωσα, ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για rom (δεν με νοιάζουν τα ελληνικά, το κινητό στα αγγλικά θα το έχω, απλώς θέλω γρήγορα updates), για case και για screen protector? Έχει ένα σωρό επιλογές, δεν έχω ιδέα τις διαφορές MOFI, Niillkin κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Επίσης έχω κάποιες ερωτήσεις αν το πάρω από vickmall http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html. 1) Αρχικά, φορτώνω την κάρτα που έχω συνδεδεμένη με το paypal και μπορώ να κάνω απευθείας την αγορά ή πρέπει να κάνω τα κόλπα με τα capital controls? Δεν έχω αγοράσει από το εξωτερικό εδώ και έναν χρόνο. Απλά πάω και πατάω checkout with paypal? 2) Γλιτώνω τελωνείο από vickmall? Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο, να τους το γράψω; 3) Πόσες μέρες κάνει να έρθει; 4) Αν μου έρθει χαλασμένο κλπ είναι συνεννοήσιμοι εκεί στην vickmall? 5) Από το λινκ που σας έδωσα, ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για rom (δεν με νοιάζουν τα ελληνικά, το κινητό στα αγγλικά θα το έχω, απλώς θέλω γρήγορα updates), για case και για screen protector? Έχει ένα σωρό επιλογές, δεν έχω ιδέα τις διαφορές MOFI, Niillkin κλπ. 1. Απευθείας αγορά με pp 2. Ξέρουν αυτοί. Διάλεξε ταχυδρομείο.. 3. Από 10 - 25 πιστεύω 4. Απο τα καλύτερα "μαγαζιά" 5. Official Global Rom&Google play store(No Greek language) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Επίσης έχω κάποιες ερωτήσεις αν το πάρω από vickmall http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html. 1) Αρχικά, φορτώνω την κάρτα που έχω συνδεδεμένη με το paypal και μπορώ να κάνω απευθείας την αγορά ή πρέπει να κάνω τα κόλπα με τα capital controls? Δεν έχω αγοράσει από το εξωτερικό εδώ και έναν χρόνο. Απλά πάω και πατάω checkout with paypal? 2) Γλιτώνω τελωνείο από vickmall? Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο, να τους το γράψω; 3) Πόσες μέρες κάνει να έρθει; 4) Αν μου έρθει χαλασμένο κλπ είναι συνεννοήσιμοι εκεί στην vickmall? 5) Από το λινκ που σας έδωσα, ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για rom (δεν με νοιάζουν τα ελληνικά, το κινητό στα αγγλικά θα το έχω, απλώς θέλω γρήγορα updates), για case και για screen protector? Έχει ένα σωρό επιλογές, δεν έχω ιδέα τις διαφορές MOFI, Niillkin κλπ. Μπες και ΔΙΑΒΑΣΕ και καμιά σελίδα προηγούμενη όμως ,μην τα θέλεις ολα έτοιμα στο πιατο,ολα αυτα έχουν απαντηθεί και εδω μπαίνετε για να ρωτήσετε μονο τα ίδια χωρίς κάνεις να κουραστεί να καθίσει να διάβαση,δεν σε προτρέπω να διαβάσεις ολες τις σελίδες μόνο 7 με 10 σελίδες αν μπορείς και περισσότερες καλό θα ήταν.. Edited July 10, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Μπες και ΔΙΑΒΑΣΕ και καμιά σελίδα προηγούμενη όμως ,μην τα θέλεις ολα έτοιμα στο πια το,ολα αυτα έχουν απαντηθεί και εδω μπαίνετε για να ρωτήσετε μονο τα ίδια χωρίς κάνεις να κουραστεί να καθίσει να διάβαση,δεν σου προτρέπω να διαβάσεις ολες τις σελίδες μόνο 7 με 10 σελίδες αν μπορείς και περισσότερες καλό θα ήταν.. Φίλε μου deni πρέπει να κάνουμε έναν συμπληρωματικό οδηγό.. Αυτό θα ήταν το καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ναι ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγω,τι καλύτερο προσφέρει ωστε να αλλάξουμε στην smiui από την miui ; Κάποιος που ειχε κάποια προβλήματα και έχει δοκιμάσει και τις 2,να μας ανάλυση λίγο τις εντυπώσεις του,αν ειναι τόσο καλή να μεταβούμε στην smiui,και πως περνιέται αυτην,απο την ελληνική στην smiui να πάμε.:ninja::ninja: Το έγραψα πάλι πιό πάνω. Με την sMiui δεν έχω τα προβλήματα του ήχου που είχα με την Ελληνική. Δεν έχω βρει κάποιο bug.Όλα λειτουργούν άψογα. Η εγκατάσταση γίνεται μέσω twrp. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Η εγκατάσταση γίνεται μέσω twrp. Έχουν τροποποιήσει το boot ή χρειάζεται να το κάνουμε εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GavriilG Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλησπέρα και από εμένα !! Πριν από 2 εβδομάδες αγόρασα το κινητό απο eu warehouse του vickmall ( που ερχεται με την multi-language rom) και πριν απο 4-5 ημέρες μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα : το κινητό μόλις ανοίξει μένει για 5 δευτερόλεπτα ανοιχτό και μέτα κάνει επανεκκίνηση από μόνο του ... Έχω προσπαθήσει με αρκετούς οδηγούς και από εδώ και από το site της xiaomi να αλλάξω την rom του κινητού αλλα πάντα κάτι κάπου κολλαει (εντωμεταξύ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κανένα απο τους "απλούς" οδηγούς μιας και το κινητό ουσιαστικά δεν μένει καθόλου ανοιχτο) ... Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει καποια λύση να δουλέψει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts