NickName98 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Είναι σίγουρα το redmi note 3 pro? Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 [/color] Χμμ, τι εννοείς δεν τα παιρνει? Το κινητό έχει hybrid sim tray, που σημαίνει ότι επιλέγεις είτε μεταξύ 2 sim είτε μεταξύ μιας sim και SD card. εννοώ οτι το tray που έχει είναι αυτό https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Xiaomi_Redmi_Note_3_dual_SIM_card_tray.jpg και οχι αυτό http://cdn.ndtv.com/tech/images/xiaomi_redmi_note%203_teardown_sim_tray_ndtv.jpg Κάτσε, γιατί μου φαίνεται κάπως περίεργο αυτό... Κανονικά παίρνει Micro sim στο slot 1 και nano sim /SD στο slot 2.. Από που αγορασες το κινητό αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Είναι σίγουρα το redmi note 3 pro? Sent from my Redmi Note 3 Γιατί τι αλλο μπορεί να είναι ? κάτι χάνω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Γιατί τι αλλο μπορεί να είναι ? κάτι χάνω ? Λοιπόν, το απλό note 3 και όχι το pro , είναι μεν dual sim αλλά δεν παίρνει SD card... Άρα μάλλον έχει άλλο sim tray.. Προσταρε screenshot από τις ρυθμισεις, σχετικά με το τηλέφωνο για να δούμε ποιο είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Γιατί τι αλλο μπορεί να είναι ? κάτι χάνω ? αν δεν κανω λαθος αυτο που περιγραφεις ειναι το redmi note 3 (οχι το pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Nαι είδα τώρα στις ρυθμίσεις. Εχετε δίκιο είναι το Note 3 σκέτο. Αρα δεν παίρνει sd καρτα !!! και θέλει adaptor για τη nano ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 φιλε μου πως την περασες την Miui 8 dev 6.6.30 ???? εγω εχω την 6,5,19 dev . http://en.miui.com/download-301.html την δευτερη και δεν ξερω πως να την περασω την Miui 8 dev 6.6.30 .. μπορεις να μου πεις? Εγώ έβαλα την sMiui 6.630 dev. Την κατεβάζεις από εδώ και την εγκαθιστάς μέσω TWRP. Καλό είναι να κάνεις full wipe. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Nαι είδα τώρα στις ρυθμίσεις. Εχετε δίκιο είναι το Note 3 σκέτο. Αρα δεν παίρνει sd καρτα !!! και θέλει adaptor για τη nano ? Και το pro note 3 γράφει στις ρυθμίσεις.. Τσέκαρε τι λέει για cpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Έχει βγει η 7.5.1 stable. Θα ανέβει λίαν συντόμως. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Σκεφτομαι να παρω το κινητο αλλα δεν ξερω με ποια Rom να το παρω Official Developer Rom (Only Chinese&English language) or Official Global Rom&Google play store(No Greek language) απο το vickmall. Για την ωρα δεν εχω σκοπο να βαλω ελληνικη rom και θελω να παιρνει συχνα ενημερωσεις Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Σκεφτομαι να παρω το κινητο αλλα δεν ξερω με ποια Rom να το παρω Official Developer Rom (Only Chinese&English language) or Official Global Rom&Google play store(No Greek language) απο το vickmall. Για την ωρα δεν εχω σκοπο να βαλω ελληνικη rom και θελω να παιρνει συχνα ενημερωσεις Οπότε επιλέγεις official global και είσαι κομπλέ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Οπότε επιλέγεις official global και είσαι κομπλέ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Σε ευχαριστω για την απαντηση Καπως ασχετο αλλα ποια απο τις 3 θηκες προστατευει καλυτερα το τηλ και δεν του χαλαει την εμφανιση MOFI leather case Nilkin leather case Flip leather case (μου φαινεται χειροτερη) Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Έχει βγει η 7.5.1 stable. Θα ανέβει λίαν συντόμως. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου ανυπομονουμε φιλαράκι!!! Να δούμε κ αυτονομία Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 ανυπομονουμε φιλαράκι!!! Να δούμε κ αυτονομία Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι φίλε αν την περάσω πρώτος θα ενημερώσω. ;) Σε ευχαριστω για την απαντηση Καπως ασχετο αλλα ποια απο τις 3 θηκες προστατευει καλυτερα το τηλ και δεν του χαλαει την εμφανιση MOFI leather case Nilkin leather case Flip leather case (μου φαινεται χειροτερη) Εγώ έχω τη Mofi. Επειδή το εσωτερικό της είναι σιλικόνη και των άλλων hardcase νομίζω ότι η Mofi προστατεύει καλύτερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ορμάτεεεε... έφτασεε.. https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6107-Stable-V7-5-1-0-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO/#files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ορμάτεεεε... έφτασεε.. https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6107-Stable-V7-5-1-0-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO/#files Γιώργο που ακριβώς να ορμήσουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Στην 7,5,1,0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Στην 7,5,1,0 Όταν ανοίγω από Tapatalk με βγάζει στο καλωσόρισμα ενός νέου μέλους ενώ από browser που δοκίμασα τώρα με βγάζει σωστά :D Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Edited July 6, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Δες που οδηγεί το λινκ που έδωσες :D Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Σωστά με πάει... που σε οδηγεί εσένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Δες που οδηγεί το λινκ που έδωσες :D Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Οδηγεί στην 7.5.1 Stable αλλά ο browser σε κατεβάζει πιο χαμηλά με αποτέλεσμα να "βλέπεις" στο viewport άλλη έκδοση. Κάνε ένα scroll up και θα τη δεις :) Καλημέρα από έναν νέο στο thread. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλημέρα στην κοινότητα. Το dolby atmos υπάρχει στο Playstore η το βρίσκουμε αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Οδηγεί στην 7.5.1 Stable αλλά ο browser σε κατεβάζει πιο χαμηλά με αποτέλεσμα να "βλέπεις" στο viewport άλλη έκδοση. Κάνε ένα scroll up και θα τη δεις :) Καλημέρα από έναν νέο στο thread. Καλημέρα ...βοηθέ.:p 7.5.1.0 για να μην έχετε παράπονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Οδηγεί στην 7.5.1 Stable αλλά ο browser σε κατεβάζει πιο χαμηλά με αποτέλεσμα να "βλέπεις" στο viewport άλλη έκδοση. Κάνε ένα scroll up και θα τη δεις :) Καλημέρα από έναν νέο στο thread. Άνοιξα το λινκ από Tapatalk και με βγάζει εδώ:https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160706/05694b7a96a96bae4ba49c4085febc51.jpg :D Από browser ανοίγει κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Άνοιξα το λινκ από Tapatalk και με βγάζει εδώ Από browser ανοίγει κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Μάλλον αυτό είναι το θέμα... Καλημέρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Παιδιά η stable που συζητάτε είναι η ελληνική; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts