geoanto555 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 ρε παλικαρια πως περναμε απο official stable china σε global stable? με κλειδωμενο bootloader.. Δοκιμάζεις μέσα από updater .. δύσκολο βέβαια. 2η επιλογή να κατεβάζεις την ρομ και να δοκιμασεις με Mi pc suite με την λειτουργία SHIFT+R.FLASH . Αν δεν γίνεται και με αυτό τότε καταλήγεις στην επιλογή του miflash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ξέρω πως το έχουν ξαναρωτησει αλλά σίγουρα όχι στις τελευταίες 100 σελίδες και επειδή δεν είμαι σίγουρος πόσο εγκυρα είναι όσα βρίσκω με μια αναζήτηση στο Google ( ορίστε ολόκληρος προλογος για να μην με φάτε :p )... Τελικά τι είναι το πιο σωστό πράγμα που πρέπει να κάνω μολις έρθει το κινητό, σχετικά με την μπαταρία; ένα φορτισμα στο φουλ και μετά χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Εχω την ελληνικη 7.2.2 και οταν μου ερχεται μήνυμα στην οθονη κλειδωματος δειχνει το νουμερο (οχι ονομα) και οταν το ανοιξω μου λεει το ονομα.ξερει κανεις πως το αλλαζω; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κατέβασε από το playstore το number fixer και προσθεσε αυτοματα το +30(τον κωδικο της Ελλάδας) σε ολες σου τις επαφες για να τις "αναγνωρίζει" .. Edited June 10, 2016 by dimis_pj Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Εγώ που έχω κάμερα f16, όνομα και πράμα πάντως. Πετάει. Πολύ ευχαριστημένος από την λεπτομέρεια που αιχμαλωτιζει. Αν δεν "εκαιγε" κάποιες φώτο όταν έχει πολύ φωτισμό θα ήταν παραπάνω από εξαιρετική Δοκίμασε την google camera στο θεμα του πολυ φωτισμού,.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Περιμένουμε καμία αναβάθμιση σε global stable? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ξέρω πως το έχουν ξαναρωτησει αλλά σίγουρα όχι στις τελευταίες 100 σελίδες και επειδή δεν είμαι σίγουρος πόσο εγκυρα είναι όσα βρίσκω με μια αναζήτηση στο Google ( ορίστε ολόκληρος προλογος για να μην με φάτε :p )... Τελικά τι είναι το πιο σωστό πράγμα που πρέπει να κάνω μολις έρθει το κινητό, σχετικά με την μπαταρία; ένα φορτισμα στο φουλ και μετά χρήση; απο οσο ξερω η νεες μπαταριες δεν εχουν αυτο το θεμα οπως παλια. αλλα εγω για καλου και για κακου θα ξεφωρτησω οσο εχει μεινει και μετα θα το αφησω να φορτιζει ολο το βραδυ και παλι θα την τελειωσω ολη την μπαταρια και θα κανω 2 κυκλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 κατέβασε από το playstore το number fixer και προσθεσε αυτοματα το +30(τον κωδικο της Ελλάδας) σε ολες σου τις επαφες για να τις "αναγνωρίζει" .. Το εχω κανει ηδη.οποτε δεν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο οσο ξερω η νεες μπαταριες δεν εχουν αυτο το θεμα οπως παλια. αλλα εγω για καλου και για κακου θα ξεφωρτησω οσο εχει μεινει και μετα θα το αφησω να φορτιζει ολο το βραδυ και παλι θα την τελειωσω ολη την μπαταρια και θα κανω 2 κυκλους. Εμενα ηρθε με 40 % και απο συνηθεια το φορτισα μεχρι το 50% για να περασω την ρομ (δεν ήξερα οτι 40% = 1 μερα) Μετα απο την ρομ το άφησα να ξεφορτιστει μεχρι το κλείσιμο. Αυτο το εκανα τις 2-3 πρώτες φορες,μετα προσπαθω να το φορτισω οταν ειναι κατω απο 10 % αλλα αμα προβλεπεται εξοδος το βαζω να φορτισει μεχρι να βγω. Αλλα οπως προειπαν δεν εχουν θεμα αυτες οι μπαταριες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το εχω κανει ηδη.οποτε δεν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απ ότι καταλαβαίνω το θέμα που σου παρουσιάζει είναι στην οθόνη κλειδώματος έτσι; όχι μέσα στα μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 να ασς ρωτησω το κινητο μας υποστηριζει αυτο με την πειραιως και της συναλλαγες της ανεπαφες? οχι οτι εχω καρτα και ακομα περισοτερο λεφτα μεσα αλλα κουβεντα να γινεται... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Απ' όσο ξέρω όχι διότι δεν έχει nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 παντος ανησυχω λιγο απο vickmall ενω πηρα απαντησει μεσω paypal οτι πηραν τα λεφτα που στειλαν ενα μνμ οτι καταχωρηθηκε η παραγγελια 8 του μηνα αλλα ακομα να το στειλεν. αντε και εχω αγωνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Είμαι με την 7.3.2 stable και επειδή δοκιμασα 1custom και 1 dev θέλω να ξαναπεράσω την stable αλλά με clean install αυτη τη φορα, μέσω twrp. Κάνοντας wipe dalvik cache, internal storage, data και cache θα είμαι εντάξει ή θα έχουμε δράματα???? Με το lenovo k3 note τα έκανα όλα τα wipe κατ επανάληψη χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Είμαι με την 7.3.2 stable και επειδή δοκιμασα 1custom και 1 dev θέλω να ξαναπεράσω την stable αλλά με clean install αυτη τη φορα, μέσω twrp. Κάνοντας wipe dalvik cache, internal storage, data και cache θα είμαι εντάξει ή θα έχουμε δράματα???? Με το lenovo k3 note τα έκανα όλα τα wipe κατ επανάληψη χωρίς πρόβλημα. Αν έχεις κάρτα micro sd ή usb otg μάλλον θα έχεις χαρές..:wink: To συστεμ δεν θα το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Απ ότι καταλαβαίνω το θέμα που σου παρουσιάζει είναι στην οθόνη κλειδώματος έτσι; όχι μέσα στα μηνύματα; Γιες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Γιες Αλλαξε μία οθόνη κλειδώματος τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 geoanto ποια ρομ εχεις εσυ εχει τα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 geoanto ποια ρομ εχεις εσυ εχει τα ελληνικα? 7.2.2.0 Ελληνική stable.. Βέβαια πέρασα για δοκιμή και την 7.3 (2 φορές) και μία dev αλλά κατέληξα σε αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αν έχεις κάρτα micro sd ή usb otg μάλλον θα έχεις χαρές..:wink: To συστεμ δεν θα το κάνεις; Και βέβαια θα το κάνω. Πιο clean δεν γίνεται. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 για το vickmall να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αλλαξε μία οθόνη κλειδώματος τότε. Θεμα εννοεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Όχι να μην ανησυχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Θεμα εννοεις; Η θέμα η προσαρμογή μόνο οθόνη κλειδώματος. Σε μένα για να καταλάβεις , στα περισσότερα θέματα δεν μου δείχνει κάτι στην οθόνη κλειδώματος.. ούτε καν ανάβει στην ειδοποίηση. Μόνο τα "mi" θέματα το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 7.2.2.0 Ελληνική stable.. Βέβαια πέρασα για δοκιμή και την 7.3 (2 φορές) και μία dev αλλά κατέληξα σε αυτήν. Γιατί γυρίσεις πίσω στην 7.2, τι σε χάλασε στην 7.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Γιατί γυρίσεις πίσω στην 7.2, τι σε χάλασε στην 7.3? Εκανα διάφορες δοκιμές με κάμερα και έμεινα με την 7,2. Διάβασα και ότι δεν έχει και τόσο καλό σήμα στην sim με τα data και δεν ξαναγύρισα. Σε γενικές γραμμές όμως λένε καλά λόγια,., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Εκανα διάφορες δοκιμές με κάμερα και έμεινα με την 7,2. Διάβασα και ότι δεν έχει και τόσο καλό σήμα στην sim με τα data και δεν ξαναγύρισα. Σε γενικές γραμμές όμως λένε καλά λόγια,., Η κάμερα σίγουρα πάσχει στην 7.3 Όσον αφορά τα δεδομένα με ελάχιστη χρήση δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η μπαταρία πως σου φαίνεται στην 7.2 σε σχέση με την 7.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts