Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρα είναι όλες, έμενα μου άρεσαν και τα λουλούδια που επέλεξες ομως απο εκτός την τετάρτη φωτο,γενικά νομίζω το κινητό μας δεν έχει μεγάλο πρόβλημα στην ημέρα με της φωτογραφίες,λιγο ύστερη στις νυχτερινές εκει έχει κάποιο μικρο θέμα, ισως να την αναβαθμίσουν και την κάμερα αργοτερα με κάποιο καλύτερο soft και ίσως έχει καλύτερα αποτελέσματα.γενικά το κινητό είναι θηρίο και η μπαταρία του βράχος,σε μελλοντικές αναβαθμησεις μπορεί να γίνει ίσως και καλύτερο. :ninja::ninja:

Έτσι είναι φίλε όπως τα λες..

Κινητό είναι............

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Είπα να ανεβάσω και εγω μία φωτογραφία. Έχω την a5k3p3_f16s01c. Ενεργό το HDR.

πολύ ωραία φώτο κ πολύ ωραία χρώματα!!!

IPhone 15 Pro 

Redmi Note 3: http://postimg.org/gallery/5ozy7qb0/

Redmi Note 2: http://postimg.org/gallery/2fa7j8x8/

Δεν μπορουσα να τις βγαλω και ολες απο το ιδιο σημειο σε καποιες εχω κουνηθει και λιγο αλλα νομιζω συμπερασματα μπορουμε να βγαλουμε στο 3αρι εχω προσθεσει και καποιες που τρανηξα ξεχωριστα για πειτε ποιο θεωρειται καλυτερο ?

Είναι λίγο διαφορετικές οι φωτογραφίες και δεν μπορώ να πολυ καταλάβω.

Και τα 2 είναι καλά.. αλλά νομίζω κλείνω προς το 3 λόγο εστίασης και χρωματισμού.

Για πέταμα ήλιο κινητό σου. κατά προτίμηση στην αυλή μου και με ipaky για να μη γρατζουνιστει!!

Υγ που μένεις και έχει τέτοιους θαμνους?

Αν κατάλαβα καλά σε ενοχλεί ο ήλιος. :). Πες που είναι η αυλή σου να το πετάξω.

Ρόδο. Είναι έξω από μία βίλα στο λόφο του Μοντε Σμίθ.

πολύ ωραία φώτο κ πολύ ωραία χρώματα!!!

Ευχαριστώ φίλε.

Edited by kyrgeo1978

Είναι λίγο διαφορετικές οι φωτογραφίες και δεν μπορώ να πολυ καταλάβω.

Και τα 2 είναι καλά.. αλλά νομίζω κλείνω προς το 3 λόγο εστίασης και χρωματισμού.

Τιθεται πλεον θεμα ψυχολογικο...ενταξει χωλενει λιγο στο βραδυ και στα σκοτεινα σημεια αλλα τι να κανουμε συμφωνω με αυτο που λεει ο deni77..η φωτο που εδειχνε το μπαρ σαρεσε ? τα χρωματα κλπ ? ηταν σε αρκετα χαμηλο φωτισμο και φως υπηρχε μονο αριστερα που ειναι κατασπρα απο ηλιο ειναι..

Τιθεται πλεον θεμα ψυχολογικο...ενταξει χωλενει λιγο στο βραδυ και στα σκοτεινα σημεια αλλα τι να κανουμε συμφωνω με αυτο που λεει ο deni77..η φωτο που εδειχνε το μπαρ σαρεσε ? τα χρωματα κλπ ? ηταν σε αρκετα χαμηλο φωτισμο και φως υπηρχε μονο αριστερα που ειναι κατασπρα απο ηλιο ειναι..

Αν εννοείς αυτή έχει λίγο θόρυβο αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ. (iso 785)

Το έχετε δοκιμάσει αυτό το LINK ? Σας βγαζει οτι το IMEI σας υπάρχει;;;

http://www.mi.com/verify/#imei_en

Κανείς δεν το δοκίμασε;;;;

:X

Ναι αυτη λεω που ξερεις ποσο iso εχει o.O

Στις λεπτομέρειες της φωτογραφίας.

Λοιπόν βγήκα μπαλκόνι...:lol::lol::lol:

Δες....

redmi note 3 pro

redmi note 2

Edited by geoanto555

Δες....

redmi note 3 pro

redmi note 2

αληθεια εχεις αφησει γλαστρα αφωτογραφητη;:lol::lol::lol:

Δες....

redmi note 3 pro

redmi note 2

Το RN2 εχει τραβηξει ποιο φυσικα τα χρωματα και το χωμα φαινεται πιο ρεαλιστικο και μπορεις να διακρινεις τι εχει μεσα το αλλο εχει πιο εντωμα και ομορφα για εμενα χρωματα και ευκρινεια κλινει στο 3 η δικη μου αποψη. Ας πει και αλλος τι πιστευει

Κανείς δεν το δοκίμασε;;;;

:X

Το δοκίμασα. Είναι γνήσιο.:yahoo::yahoo::dance::dance:

Στις λεπτομέρειες την φωτογραφίας.

Δες....

redmi note 3 pro

redmi note 2

Πόσες γλάστρες έχεις τελικά;:lol::lol:

αληθεια εχεις αφησει γλαστρα αφωτογραφητη;:lol::lol::lol:

Δεν μπορωωωω βλέπω γλάστρα και τρώω φλασιάααααα..

Πρέπει να βρούμε τους πίνακες που έχουν οι οφθαλμίατροι,

http://www.optics-vision.gr/files/items/5/53/slide5_t.jpg

Αυτές είναι δοκιμές..

Δεν μπορωωωω βλέπω γλάστρα και τρώω φλασιάααααα..

Πρέπει να βρούμε τους πίνακες που έχουν οι οφθαλμίατροι,

http://www.optics-vision.gr/files/items/5/53/slide5_t.jpg

Αυτές είναι δοκιμές..

Πολυ καλη ιδεα.υπαρχει κανας οφθαλμίατρος εδω ομως;

Γιατι εγω 50 ευρω εξεταση για μια φωτο δεν δινω :ρ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ασε.. μέχρι να με περάσουν για κλέφτη..:vava::vava:

Σε φαντάζομαι να πηδάς μέσα στους κήπους με το Xiaomi και να τραβάς φωτογραφίες.:ninja::ninja::ninja:

Σημερα κολλητος πηρε το s7 edge νταξει απλα επαθα με την καμερα μονο αυτο σας λεω dslr δυσκολα βγαζουν τετοιες φωτο και επειδη ειχα παει και στο techblog workshop οσοι γνωριζεται λειτουργησα και g5 το σ7 ομως πραγματικα με εντυπωσιασε .....δεν υπαρχει παιδια δεν υπαρχει το επιπεδο φωτογραφιας δεν υπαρχει.....τραβαγαμε μεσα στο μπαρακι που τραβηξα και εγω τα samples και απλα το σκοταδι γινοτανε μερα και δεν υπηρχε ιχνος θορυβου και αλλοιωσης της εικονας....ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Δες....

redmi note 3 pro

redmi note 2

Δεν ξέρω αν έχεις τις ίδιες ρυθμίσεις. Στο 3 τα χρώματα ειναι πολύ κορεσμένα και το λευκό στο τοίχο κάτω απο την γλάστρα ειναι τελείως καμένο. Επίσης έχει πολύ πουσαρισμενο το κοντραστ.

Στο 2 τα χρώματα ειναι πιο φυσικά δεν έχει καμένα πιξελ τα γκρι του ειναι πιο διαβαθμισμένα και στο χώμα βλέπεις πολύ περισσότερη πληροφορία.

Το ανεπιτήδευτο μάτι θα κολλήσει με την φωτό του 3. Ειναι όπως με τις led τηλεοράσεις. Σε κάποιους αρέσουν τα έντονα κορεσμένα χρώματα παρότι χρωματικά ειναι προβληματικά.

Σημερα κολλητος πηρε το s7 edge νταξει απλα επαθα με την καμερα μονο αυτο σας λεω dslr δυσκολα βγαζουν τετοιες φωτο και επειδη ειχα παει και στο techblog workshop οσοι γνωριζεται λειτουργησα και g5 το σ7 ομως πραγματικα με εντυπωσιασε .....δεν υπαρχει παιδια δεν υπαρχει το επιπεδο φωτογραφιας δεν υπαρχει.....τραβαγαμε μεσα στο μπαρακι που τραβηξα και εγω τα samples και απλα το σκοταδι γινοτανε μερα και δεν υπηρχε ιχνος θορυβου και αλλοιωσης της εικονας....ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

καλά ας αφήσουμε τις υπερβολές. Χωρίς να έχω δει δείγματα του s7 είμαι σίγουρος ότι δεν θα φτάνει ούτε το επίπεδο μιας dslr των 400 ευρώ. Ακόμα και να βάλεις στην dslr όλα στο αυτόματο και το κινητό σε Φουλ παραμετροποίηση η διαφορά ειναι μεγάλη. Απλά και μόνο λόγο του μεγέθους του φακού και του αισθητήρα.

Δεν ξέρω αν έχεις τις ίδιες ρυθμίσεις. Στο 3 τα χρώματα ειναι πολύ κορεσμένα και το λευκό στο τοίχο κάτω απο την γλάστρα ειναι τελείως καμένο. Επίσης έχει πολύ πουσαρισμενο το κοντραστ.

Στο 2 τα χρώματα ειναι πιο φυσικά δεν έχει καμένα πιξελ τα γκρι του ειναι πιο διαβαθμισμένα και στο χώμα βλέπεις πολύ περισσότερη πληροφορία.

Το ανεπιτήδευτο μάτι θα κολλήσει με την φωτό του 3. Ειναι όπως με τις led τηλεοράσεις. Σε κάποιους αρέσουν τα έντονα κορεσμένα χρώματα παρότι χρωματικά ειναι προβληματικά.

Ξέρεις κ από τηλεοράσεις;;

Ίδιες ρυθμίσεις είναι , και τα 2 στο αυτόματο +HDR.

Κάποιος που κάνει δοκιμές πολλές θα έχει παρατηρήσει ότι ο χρωματισμός στην κάμερα του rn3pro εξαρτάται καθαρά από την εφαρμογή Mi camera.

Με λίγα λόγια όποιος δεν θέλει τόσο έντονα χρώματα κατεβάζει google camera και τέλος.

Ξέρεις κ από τηλεοράσεις;;

Περίεργο ε? επίσης ξέρω λίγα περισσότερα απο τον μέσο όρο που παίρνει ένα κινητό τα βάζει όλα στο αυτόματο και ανεβάζει συγκριτικές φωτογραφίες.

Ίσως να βοηθάει και το ότι έχω αλλάξει 3-4 dslr τα τελευταία 15 χρονια! Ε κάτι σκαμπαζουμε απο φωτογραφία....

Ε όχι και Dslr. Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Δεν είναι δυνατόν ποτέ, μια κουμπότρυπα (την οποία αποκαλούν φακό στα τηλέφωνα) να πλησιάσουν την ποιότητα ενός φακού DSLR, που από μόνος του χωρίς το σώμα μπορεί να ζυγίζει έως και δέκα φορές βαρύτερος από οποιαδήποτε τηλέφωνο.

Ακόμα και όταν στην οθόνη του υπολογιστή οι φωτογραφίες του S7 μοιάζουν εφάμηλες σε ποιότητα με μιά φτηνή DSLR, εάν επιχειρήσεις να εκτυπώσεις και μάλιστα σε σχετικά μεγάλα μεγέθη Α3 και πάνω, θα καταλάβεις ότι άλλη δουλεία κάνει το τηλέφωνο και άλλη η φωτογραφική μηχανή.

Ε όχι και Dslr. Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Δεν είναι δυνατόν ποτέ, μια κουμπότρυπα (την οποία αποκαλούν φακό στα τηλέφωνα) να πλησιάσουν την ποιότητα ενός φακού DSLR, που από μόνος του χωρίς το σώμα μπορεί να ζυγίζει έως και δέκα φορές βαρύτερος από οποιαδήποτε τηλέφωνο.

Ακόμα και όταν στην οθόνη του υπολογιστή οι φωτογραφίες του S7 μοιάζουν εφάμηλες σε ποιότητα με μιά φτηνή DSLR, εάν επιχειρήσεις να εκτυπώσεις και μάλιστα σε σχετικά μεγάλα μεγέθη Α3 και πάνω, θα καταλάβεις ότι άλλη δουλεία κάνει το τηλέφωνο και άλλη η φωτογραφική μηχανή.

Ειναι το κλασικό που παθαίνουν οι άσχετοι με την φωτογραφία. Δίνουν ένα σκασμό λεφτά για κινητό και το παίρνουν μαζί τους στο πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό. Βγάζουν ονειρεμένες φωτογραφίες τους τρέχουν τα σάλια στο κινητό απο τις τρομερές φωτογραφίες που βλέπουν στις οθόνες τους, τις δίνουν για εμφάνιση πάνε να πάρουν τις εκτυπώσεις, τρώνε την κρυάδα απο το αποτέλεσμα ο φωτογράφος τους λέει τι περιμένατε εκτυπώσεις απο κινητό?! Και μετά συνέρχονται...

Λες και αυτοι που σκάνε , το ελάχιστο, 400-500 ευρώ για σώμα και 200 ευρώ για φακό ειναι κορόιδα....

Edited by THANKIN