geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 παιδια εμενα στην καμερα εχει back: s5k3p3_f16s01c front: ov5670_d5v01g και οσον αφορα την οθονη Μόλις βρήκα αυτό s5k3p3_f16s01c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 και μένα s5k3p3_omida01 απ ότι θυμάμαι 12/2015 .. Δεν νομίζω τα πιο καινούρια να γράφουν κάτι διαφορετικό. Εμενα λεει το ιδιο με το παλικαρι απο πανω back:s5k3p3_f16s01c front:ov5670_d5v01g Μαλλον εχουμε τις μουφα εμεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Στο θέμα της συσκευής, το χθεσινό 24-ωρο μόνο, γράφτηκαν 79 μηνύματα! Ο αριθμός των views/μήνα είναι, κρατηθείτε, κοντά στις 72 χιλιάδες!! Στο θέμα του μεγαλύτερου συνολικά αριθμού views συσκευών της xiaomi, του Redmi Note 2, o αντίστοιχος αριθμός των views/μήνα είναι ο σχεδόν μισός, περί τις 34 χιλιάδες (σημειωτέον, αυτό το θέμα ξεκίνησε από τέλος του 2014)!!! Βλέποντας λοιπόν ότι στην ουσία τώρα ξυπνάει το θέμα, μιας και η συσκευή τα σπάει, πάμε χαλαρά για ΤΟ ΡΕΚΟΡ (@geoanto555 ακούς?KEEP TYPING...RAPIDLY) και το ακόμα πιο ωραίο είναι ότι δεν την έχω πια τη συσκευή... :cry: ... :lol: :lol: Για τους λάτρεις των αριθμών και των μαθηματικών. Να τα λέμε και αυτά....:whistle: Άσχετο, τι την βρήκαμε την μαϊμού και την λένε s5k3p3_f16s01c?? :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μόλις βρήκα αυτό s5k3p3_f16s01c Επειδη δεν ξερουμε και καλα αγγλικα μπορεις να κανεις μια περιληψη τι συμπερασμα εβγαλες απο αυτα που λεει εκει μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μόλις βρήκα αυτό s5k3p3_f16s01c thanks , το διαβαζω τωρα :blink: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εγω βρηκα και αυτο και με την μεταφραση το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι τα μοντελα απο απριλι και μετα οπως το δικο μου εχουν το αλλο τυπο καμερας οπως αυτον που εγραψα εγω ο οποιος πρεπει να ειναι μια "απομιμιση" του δικου σας φακου και ειναι αυτος που ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας http://www.miui.com/thread-4135245-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 εγώ πάλι διάβασα σε ένα ρωσικο forum πως η s5k3p3_f16s01c είναι ελαφρώς καλύτερη από την s5k3p3_omida01 αλλα πρακτικά είναι παρόμοιες. να σας πω την αλήθεια πιο πολύ με ανησυχεί αυτό που γράφτηκε στην προηγουμενη σελίδα για άλλες οθόνες παρα για την κάμερα Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 τα μοντελα απο απριλι και μετα οπως το δικο μου εχουν το αλλο τυπο καμερας οπως αυτον που εγραψα εγω ο οποιος πρεπει να ειναι μια "απομιμιση" του δικου σας φακου και ειναι αυτος που ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας Εγώ δεν κατάλαβα κάτι τετοιο... απλά λενε ότι υπάρχει διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ανοίγει νέο κεφάλαιο λοιπόν στο "βιβλίο" του παρόντος θέματος. Θα γίνει το έλα να δεις από δω και πέρα με ερωτήσεις (απελπισίας) σχετικά με το κωδικό της κάμερας που έχει ο καθένας....:cry: @geoanto555 είναι επιτακτική η ανάγκη να "εισέλθεις" στην υπογραφή σου, για να ενημερώσεις τους επίδοξους αγοραστές με το εξής: " πριν την αγορά από οποιοδήποτε μαγαζί, εξακρίβωση και ενημέρωση σχετικά με τον κωδικό της κάμερας: s5k3p3_omida01-->καλή κάμερα :up: :food: :up: & s5k3p3_f16s01c-->ου στου διούλου μακριά από μας :w00t: :nuke: :w00t:" Σωστά τα κατάλαβα?? :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εγώ δεν κατάλαβα κάτι τετοιο... απλά λενε ότι υπάρχει διαφορά... Τι να πω να είναι κανονική τότε και να μου φαίνεται εμένα ή ποιότητα χαμηλή να έχω συνηθίσει σε τόσο καλές κάμερες ???? Τι να πω....εγώ αυτό που είπα ήταν πως το RN2 έβγαλε πολύ καλύτερες φωτό από το δικό μου κιν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Τι να πω να είναι κανονική τότε και να μου φαίνεται εμένα ή ποιότητα χαμηλή να έχω συνηθίσει σε τόσο καλές κάμερες ???? Τι να πω....εγώ αυτό που είπα ήταν πως το RN2 έβγαλε πολύ καλύτερες φωτό από το δικό μου κιν.... Δώσε μας κάτι.... μην το λες μόνο.. Ανέβασε μία να δούμε. Με Hdr εννοείται. Ανοίγει νέο κεφάλαιο λοιπόν στο "βιβλίο" του παρόντος θέματος.......... ...............Σωστά τα κατάλαβα?? :blink: :blink: Δεν νομίζω.. Απλά τους τέλειωσαν .. κ βγάλαν με άλλο κωδικό.:blink::shock: Πέραν της πλάκας είναι άλλη η κάμερα. Δεν ξ'ερω αν είναι καλυτερη η χειρότερη αλλά στις "δοκιμές" kernel στο xda λένε ότι ο f16 δεν ανταποκρινόταν, Που σημαίνει ότι είναι διαφορετικός.. Edited June 4, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Δώσε μας κάτι.... μην το λες μόνο.. Ανέβασε μία να δούμε. Με Hdr εννοείται. μισο , ανεβαζω εγω τωρα ;) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Ας ανεβουν λοιπόν φωτο από συσκευές με τον ένα κ με τον άλλο κωδικο, για να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές. Βλέποντας την ποιότητα τους, κάποιο συμπέρασμα θα βγάλουμε... Να αναφέρεται ο κωδικός της κάμερας σε κάθε φωτο. Edited June 4, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ας ανεβουν λοιπόν φωτο από συσκευές με τον ένα κ με τον άλλο κωδικο, για να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές. Βλέποντας την ποιότητα τους, κάποιο συμπέρασμα θα βγάλουμε... Να αναφέρεται ο κωδικός της κάμερας σε κάθε φωτο. Κρίμα που δεν έχω like button μισο , ανεβαζω εγω τωρα ;) Αντε να βγάλουμε άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Κριμα κ για τους άλλους. Ξέρεις πόσα θα χες αρπάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Δώσε μας κάτι.... μην το λες μόνο.. Ανέβασε μία να δούμε. Με Hdr εννοείται. Δεν νομίζω.. Απλά τους τέλειωσαν .. κ βγάλαν με άλλο κωδικό.:blink::shock: Πέραν της πλάκας είναι άλλη η κάμερα. Δεν ξ'ερω αν είναι καλυτερη η χειρότερη αλλά στις "δοκιμές" kernel στο xda λένε ότι ο f16 δεν ανταποκρινόταν, Που σημαίνει ότι είναι διαφορετικός.. http://postimg.org/image/g6gw9dtm3/ http://postimg.org/image/75yz3caaz/ http://postimg.org/image/e1dbqbv3v/ http://postimg.org/image/y2jhys4l7/ Οι δύο πρώτες είναι του RN2 και οι άλλες δύο είναι του RN3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Οι δύο πρώτες είναι του RN2 και οι άλλες δύο είναι του RN3 Έτσι δεν μπορείς να καταλάβεις.. Στο τασάκι φαίνεται καλύτερη του 2 αλλά πάλι δεν το λέω με σιγουριά. Στην άλλη εννοείται πως ψηφίζω 3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Όχι ρε συ, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό με το rn3 pro. Είναι σίγουρα άλλη κάμερα, η "κακή". back:s5k3p3_f16s01c-->Μ Α Κ Ρ Ι Α Μένει απλά να επιβεβαιωθεί κ από άλλους. Ε ρε κλάμα που χει να πέσει ..:cry: :cry: @geoanto555, γιατί ψηφιζεις 3?? :blink: Και για το τασάκι δεν είσαι σίγουρος?? Αφού του 3 βγήκε ...."ασπρόμαυρη"!!!!! Δεν είσαι και σίγουρος??? Ας μας γραψει το μέγεθος σε MB των αρχειων, δείχνει και αυτό πολλά. Edited June 4, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Όχι ρε συ, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό με το rn3 pro. Είναι σίγουρα άλλη κάμερα, η "κακή". back:s5k3p3_f16s01c-->Μ Α Κ Ρ Ι Α Μένει απλά να επιβεβαιωθεί κ από άλλους. Ε ρε κλάμα που χει να πέσει ..:cry: :cry: Εγώ αυτή έχω...αλλαγή δεν γίνεται να κάνεις απλά την φαγαμε.... ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι δεν μπορείς να καταλάβεις.. Στο τασάκι φαίνεται καλύτερη του 2 αλλά πάλι δεν το λέω με σιγουριά. Στην άλλη εννοείται πως ψηφίζω 3.. Έννοιες ότι θα ήθελες μέρα ??? Έχω και άλλα samples με φλας όμως να σας βάλω από το δικό μου με τον f16s...να βάλω ? Edited June 4, 2016 by kostis123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) συγγνώμη για την καθυστέρηση. κόλλησε το σύμπαν :p :p back:s5k3p3_f16s01c http://s33.postimg.org/u13dpcypr/IMG_20160529_1928n26.jpg 8MB http://s33.postimg.org/s08qxp6m7/IMG_20160517_140n326_HDR.jpg 6MB http://s33.postimg.org/ajif7t9z3/IMG_20160529_210942.jpg 5MB υγ : έχω πολύ "κακό" χέρι :P Edited June 4, 2016 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmav Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 http://postimg.org/image/g6gw9dtm3/ http://postimg.org/image/75yz3caaz/ http://postimg.org/image/e1dbqbv3v/ http://postimg.org/image/y2jhys4l7/ Οι δύο πρώτες είναι του RN2 και οι άλλες δύο είναι του RN3 Η φωτογραφία με το τασάκι του 3 είναι τραβηγμένη από διαφορετική γωνία (πιο κάθετα) με αποτέλεσμα να έχει"καεί" από τη φλασιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εγώ αυτή έχω...αλλαγή δεν γίνεται να κάνεις απλά την φαγαμε.... Έννοιες ότι θα ήθελες μέρα ??? Μέρα και και σε κατι δύσκολο, πχ ένα φυτό. .. Χωρίς φλάς .....Όπως βλέπεις έχουν πολύ διαφορετικά στον χρωματισμό led άρα δεν υπάρχει σύγκριση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ποιο είναι το κριτήριο σύγκρισης κάμερας εφόσον υπάρχουν διαφορετικοί παράγοντες ποιότητας μιας φώτο. Φωτισμός, φλας κτλπ. Το καλύτερο συγκριτικό θα ήταν δύο κινητα με διαφορετική έκδοση κάμερας να βγάλουν ίδιες φώτο. Τώρα σίγουρα σαν του g2 δεν θα είναι. Επίσης του καθένα το μάτι έχει διαφορετική άποψη για τις φωτογραφίες. Παραπάνω ένα παιδί έβγαλε κάποια τασακια και όλες ήταν απαράδεκτες φωτογραφίες από κάθε άποψη. Σίγουρα η κάμερα πονάει στις βραδινές φώτο, όπως όλα τα κινέζικα δηλαδή. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 συγγνώμη για την καθυστέρηση. κόλλησε το σύμπαν :p :p back:s5k3p3_f16s01c Εκτός την νυχτερινή,,, πολύ καλές. Δεν έχει διαφορά με το δικό μου νομίζω.. omida_1 Τώρα σίγουρα σαν του g2 δεν θα είναι. To g2 είναι το lg; Δεν πιστεύω να το εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εγώ παιδιά θυμάμαι με το φλας μου έβγαιναν πολύ καλές οι φωτογραφίες, κάτι που μου είχε κάνει εντύπωση. Επιμενω, εκτός τον κωδικό της κάμερας, είναι απαραίτητο κ το μέγεθος των αρχειων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts