geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 ΧΑ ΧΑ όλα τα έγραψες δεν ξέχασες τίποτα φιλε μου,διαλέγει και παίρνει ..βασικά να κατεβάσει την ελληνική και να την περάσει με έναν απο τους τρόπους που παραθέτεις και μετά θα ειναι κομπλε ....................:p:p:D Ξέχασα το πιο βασικό. ADB sideload από τον υπολογιστή απευθείας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ξέχασα το πιο βασικό. ADB sideload από τον υπολογιστή απευθείας.. Με αυτό συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιστή κ θα περάσεις την Ελληνική ρομ στον χώρο αποθήκευσης,είναι καλύτερο και γρηγορότερο. Απλά εχει κ διαλέγει. Αυτό πως το κάνεις ADB sideload,δεν το γνώριζα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Με αυτό συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιστή κ θα περάσεις την Ελληνική ρομ στον χώρο αποθήκευσης,είναι καλύτερο και γρηγορότερο. Απλά εχει κ διαλέγει. Αυτό πως το κάνεις ADB sideload,δεν το γνώριζα. Πρώτα πρέπει να έχεις σωστούς drivers στο pc. Μετά μπαίνεις στο twrp -Advanced → ADB Sideload (Το ενεργοποιείς) Και μετά από τερματικό στο pc βρίσκεις την διαδρομή που είναι η ρομ και μετά δίνεις adb sideload ***.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Πρώτα πρέπει να έχεις σωστούς drivers στο pc. Μετά μπαίνεις στο twrp -Advanced → ADB Sideload (Το ενεργοποιείς) Και μετά από τερματικό στο pc βρίσκεις την διαδρομή που είναι η ρομ και μετά δίνεις adb sideload ***.zip Στο τερματικό στο pc τι γραφεις δηλ,τι βρίσκεις ωραία μετά δίνεις την εντολη adb sideload adb sideload ***.zip Αλλάζεις το όνομα στην rom με αυτό adb sideload ***.zip και μετά την κάνει εγκατάσταση?? Δυο εντολές δεινής η μια. 1 εντολή adb sideload 2 εντολη adb sideload ***.zip :ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 με το MiPcSuite βγαζει μηνυμα could not flash device ειμαι με την global και προσπαθω να βαλω dev rom τι κανω;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 με το MiPcSuite βγαζει μηνυμα could not flash device ειμαι με την global και προσπαθω να βαλω dev rom τι κανω;;;;;; Κατέβασε μία dev global και βάλτην στον updater. Αν δεν μπορεί από εκεί η μόνη λύση είναι ο οδηγός unoficial to official Δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι με άλλο τρόπο.. Στο τερματικό στο pc τι γραφεις δηλ,τι βρίσκεις ωραία μετά δίνεις την εντολη adb sideload adb sideload ***.zip 1 εντολή adb sideload ουσιαστικά μία είναι..αλλα μην παίζεις με αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Κατέβασε μία dev global και βάλτην στον updater. Αν δεν μπορεί από εκεί η μόνη λύση είναι ο οδηγός unoficial to official Δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι με άλλο τρόπο.. ουσιαστικά μία είναι..αλλα μην παίζεις με αυτά... Οχι δεν το δοκιμάζω αυτόν τον τρόπο,άπλα προς ενημέρωση ρώτησα.:confused::confused::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Η θα βάλεις την Ελληνική ρομ μέσα σε ένα usb με otg και θα την φλασάρεις από εκεί. Η θα βάλεις την Ελληνική ρομ μέσα σε μια κάρτα micro sd και πάλι θα την φλασάρεις από εκει. Η θα συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιστή κ θα περάσεις την Ελληνική ρομ στον χώρο αποθήκευσης. Η θα κατεβάσεις το universal boot.img θα το βάλεις σε ένα από τα προηγούμενα 3 και θα το φλασάρεις. ολα καλα.μπηκε η ελληνικη. ευχαριστω παρα πολυ , τι θα καναμε χωρις εσας? καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 ολα καλα.μπηκε η ελληνικη. ευχαριστω παρα πολυ , τι θα καναμε χωρις εσας? καλο βραδυ Γράψε εδώ με τι τρόπο την έβαλες για να ξέρει κ ο επόμενος...;);) Οχι δεν το δοκιμάζω αυτόν τον τρόπο,άπλα προς ενημέρωση ρώτησα.:confused::confused::ninja: Επικίνδυνα πράγματα..:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ακόμα δεν το πήρα μου φαίνεται θα το κοπανήσω στον τοίχο! Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Play Store. Το κάνω μέσω του Google Installer που έχει αναφερθεί σε ποστ εδώ. Αλλά όταν πάνω να κάνω login στον google λογαριασμό μου πετάει συνεχώς το μήνυμα "There was a problem communicating with Google Servers". Δοκίμασα και να εγκαταστήσω τα Google Services από εδώ (http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-9-0-83-release/google-play-services-9-0-83-230-121911109-android-apk-download/) αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς κάποια λύση; Το κινητό είχε έρθει με Global αλλά άλλαξα σε Dev China μέσω του MiFlash. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Παιδιά αυτή η rom τι λέει; Την δοκίμασε κανένας; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Play Store. Το κάνω μέσω του Google Installer που έχει αναφερθεί σε ποστ εδώ. Αλλά όταν πάνω να κάνω login στον google λογαριασμό μου πετάει συνεχώς το μήνυμα "There was a problem communicating with Google Servers". Δοκίμασα και να εγκαταστήσω τα Google Services από εδώ (http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-9-0-83-release/google-play-services-9-0-83-230-121911109-android-apk-download/) αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ Σβήσε ότι έχεις κάνει και ακολούθησε Όταν τελειώσεις κάνε εκκαθάριση δεδομένων playstore. Αν δεις ότι έχει θέμα ακόμη σβήσε τον λογαριασμό google και ξανα βάλτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Παιδιά αυτή η rom τι λέει; Την δοκίμασε κανένας; Αυτήν πρέπει να είναι που βάζουν τα κινεζικά μαγαζιά, Multi language με τα πολλά προβλήματα..:X:X:ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αυτήν πρέπει να είναι που βάζουν τα κινεζικά μαγαζιά, Multi language με τα πολλά προβλήματα..:X:X:ninja: Αν είναι έτσι μακρυά. Thanks man. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σβήσε ότι έχεις κάνει και ακολούθησε Όταν τελειώσεις κάνε εκκαθάριση δεδομένων playstore. Αν δεις ότι έχει θέμα ακόμη σβήσε τον λογαριασμό google και ξανα βάλτον. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πριν προλάβω να την δω ακολούθησα τον οδηγό σε αυτό το λινκ (http://xiaomitips.com/guide/install-gapps-stock-miui-google-installer/) και επιτέλους μπορώ να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου. Όποτε όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας δοκιμάσει είτε το βίντεο είτε τον οδηγό που παρέθεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saili Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Την έχω σε μαύρο χρώμα αλλά αφήνει το κινητό εντελώς ακαλυπτο πάνω και κάτω και γω σε κοκκινη και ειναι τρομερο κοκκινο και ερχεται και μια μαυρη!στο golden χρωμα δειχνει τρομερα!προσωπικα την θεωρω μια θηκη που προστατευει το τηλεφωνο και ταυτοχρονα δεν το πνιγει αντιθετα το τονιζει ακομα καλυτερα..γνωμες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 παιδια μια γρηγορη απαντηση αν γινεται... υπαρχει ρομ που να εχει ελληνικα αν παραγγειλω απο vickmall και αν ναι ποια ειναι αυτη? το τηλεφωνο θα παει για δωρο και δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαχτουν ρομ κλπ κλπ οποτε θελω λυση ετοιμη, οποιος ξερει και μπορει ας μου απαντησει Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 παιδια μια γρηγορη απαντηση αν γινεται... υπαρχει ρομ που να εχει ελληνικα αν παραγγειλω απο vickmall και αν ναι ποια ειναι αυτη? το τηλεφωνο θα παει για δωρο και δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαχτουν ρομ κλπ κλπ οποτε θελω λυση ετοιμη, οποιος ξερει και μπορει ας μου απαντησει όχι δεν υπάρχει, η μοναδική που έχει ελληνικά είναι γεμάτη bugs. αν δεν κάτσεις να ασχοληθείς λίγο με το κινητό ελληνικά δεν θα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Στην global μπορείς να βάλεις Ελληνικό πληκτρολόγιο, swiftkey κ google messenger για τα μηνύματα κ μένεις απλά με Αγγλικό μενου( settings αντι για ρυθμίσεις κ.λ.π.). Έχει κ play store. Εκτός κ αν ασχοληθεί κάποιος λίγο, εφόσον το παραγγείλεις με china dev, να ξεκλειδώσει κ να περάσει την ελληνική.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Τα καταφερα !!! είμαι με την ελληνικη stable 7.3.2.0 Εντυπωσεις πολυ καλες ... ας αρκεστω στα αρνητικα γιατι τα θετικα τα ξερουμε ολοι μας.. να σημειωσω οτι το προηγουμενο κινητο ήταν το meizu MX4 (ξερει ο demakhs ;) ) η φωτεινοτητα δεν με ενθουσιασει και ιδιως η αυτοματη φωτεινότητα !!! το numberfix πως δουλευει; εκανα επαναφορα των παλιων μου μηνυματων και παρατηρω το εξης παραδοξο: π.χ. εχω σωσει μια επαφη χωρις το +30 και μου δειχνει κανονικα το ονομα αλλα οταν πηρα απαντηση απο την συγκεκριμενη επαφη με +30 δεν μου εμφανιζει το ονομα.... τι κανω;; Εχει πουθενα αυξανομενη ενταση στον ηχο κλησης όταν μας παιρνει καποιος; ειναι μια λεπτομερεια αλλα για μενα ηταν πολύ χρήσιμο. μπορειτε να μου εξηγησετε το Dolby Atmos πως το ενεργοποιω και τι οφελη εχω; σας ευχαριστω.. http://s33.postimg.org/92f35oi8r/Screenshot_2016_06_03_11_10_09_com_miui_home_1.jpg http://s33.postimg.org/umu0shxzv/Screenshot_2016_06_03_11_10_25_com_android_setti.jpg http://s33.postimg.org/5z6lkhftn/Screenshot_2016_06_03_11_10_33_com_miui_home_1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 όχι δεν υπάρχει, η μοναδική που έχει ελληνικά είναι γεμάτη bugs. αν δεν κάτσεις να ασχοληθείς λίγο με το κινητό ελληνικά δεν θα έχεις η αμεσως καλυτερη επιλογη με αγγλικα? official dev ή official global??? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Με την official dev παντως σε 20 λεπτα θα εχεις περασεις την ελληνικη.δεν είναι δυσκολο. Αλλιως την global με ελληνικό πληκτρολογιο και απλα θα έχεις αγγλικο μενου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Τα καταφερα !!! είμαι με την ελληνικη stable 7.3.2.0 Θα ήθελα να γράψεις την διαδικασία που έφυγες από την global. Μήπως την χρειαστεί κάποιος. Μπες στο number fix και όρισε όλα τα τηλέφωνα να είναι με 10 νούμερα + το (+30) μπροστά. Είναι πολύ εύκολο ,Έχω καιρό που το έκανα και δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 μετα απο αναμονη ( 1 μηνα και κατι) δεν βλεπω να φτανει το redmi στα χερια μου......( απο τα εξαφανισμενα και το δικο μου) και μου γεννηθηκε μια σχετικη ασχετη απορια. redmi note3 pro ή LETV LeEco LE1 PRO X800 Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Θα ήθελα να γράψεις την διαδικασία που έφυγες από την global. Μήπως την χρειαστεί κάποιος. Μπες στο number fix και όρισε όλα τα τηλέφωνα να είναι με 10 νούμερα + το (+30) μπροστά. Είναι πολύ εύκολο ,Έχω καιρό που το έκανα και δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω. να σου πω την αληθεια εκανα πολλες προσπαθειες... το καλυτερο ειναι να κανουν factory reset και μετα την επανεκκίνηση να βαλουν στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου το global dev (ZIP). Ανοίγουμε την "εφαρμογή" updater και από τις 3εις τελίτσες πανω δεξια και επιλέγουμε το Choose update package. οτι μας ζηταει κανουμε factory/data reset... προσοχη το zip στην εσωτερικη μνημη και οχι στην sd card οπως προσπαθησα στην αρχη. με το number fix δεν καταφερα τιποτε... το dolby atmos πως το ενεργοποιουμε και τι επιτυγχανουμε; (ενισχυουμε το μεγαφωνο, το ηχείο και το ακουστικο) το cm transfer τι κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts