geoanto555 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 wipe cache,dalvik και ινστολλ για να μην χασω τιποτα ετσι???? Αν είσαι ήδη σε developer marshmallow ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 είμαι με την ελληνική developer V8_GTV-6.6.23, με twrp και ξεκλείδωτο bootloader. Για να πάω στην τωρινή 6.9.29 που είναι marshmallow αρκεί να κάνω wipe cache, dalvik και data ή χρειάζεται και κάποια άλλη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisSe Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μού ήρθε πρωί πρωί η αναβάθμιση όπως βλέπεται και στην εικόνα από πάνω. Έγινε η αναβάθμιση, όταν έκανε επανεκκίνηση περάστηκε μέσω του twrp recovery και όλα πήγαν περίφημα. Οπότε λειτουργεί εξαιρετικά, έχεις recovery, superuser, global developers rom και αναβάθμιση μια χαρά. Καλύτερα δεν γίνεται!:) edit: Mου ήρθε καπάκι μόλις τώρα νέα αναβάθμιση η πρώτη παραπάνω ήταν 72mb και τώρα είναι 1,3gb , την κατεβάζω και ενημερώνω ξανά εάν όλα καλά επίσης, οπότε με επιφύλαξη για αρχή. Γινεται με stable ???? Η μονο developer θελει ??? Επισης ειμαι με miui 7... λες να εχει προβλημα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 είμαι με την ελληνική developer V8_GTV-6.6.23, με twrp και ξεκλείδωτο bootloader. Για να πάω στην τωρινή 6.9.29 που είναι marshmallow αρκεί να κάνω wipe cache, dalvik και data ή χρειάζεται και κάποια άλλη διαδικασία; Αρχικά θα πάρεις ένα full backup γιατί δεν θα μείνει τιποτα στο κινητό σου.... ΄Κάνε αυτά που λες + data.... Στο τονίζω θα τα χάσεις όλα και θα σου κλείδώσει και ο bootloader... Αμέσως μετά την αναβάθμιση θα κάνεις reboot bootloader και ξεκλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ευχαριστώ ...άρα το wipe των data δεν το γλυτώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ευχαριστώ ...άρα το wipe των data δεν το γλυτώνω To format data δεν το γλυτώνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εγώ που ήμουν από την μάνα του στην dev και πήρα τώρα σε 6.9.29, έπρεπε πριν να κάνω κάποιο wipe? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Σε ποια 6.9.29 πηγες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εγώ που ήμουν από την μάνα του στην dev και πήρα τώρα σε 6.9.29, έπρεπε πριν να κάνω κάποιο wipe? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Μιλάμε για GTV με TWRP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Δεν έχεις επιλογή για wipe τότε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pageos Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλησπερα, ειμαι με official global stable, και εγκαθιστω την εφαρμογη navigon και μου ρυθμιζεται στα αγγλικα, υπαρχει τροπος να γυρισει στα ελληνικα η επειδη η ρομ που δεν εχει ελληνικα, δε γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Έχω δυο τρεις μέρες που παρέλαβα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με το κινητό. Δε θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να το πειράξω. Ο μόνος λόγος που θα το έκανα είναι η κάμερα, η οποία είναι ψιλοχάλια. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί με άλλη rom; http://i66.tinypic.com/1zdvrsl.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Έχω δυο τρεις μέρες που παρέλαβα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με το κινητό. Δε θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να το πειράξω. Ο μόνος λόγος που θα το έκανα είναι η κάμερα, η οποία είναι ψιλοχάλια. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί με άλλη rom; http://i66.tinypic.com/1zdvrsl.jpg Την εχεις ρυθμισει σε υψηλη ποιοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ναι, δεν είδα καμιά διαφορά. Δοκίμασα και κάποιες άλλες εφαρμογές κάμερας, τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Παιδιά έχει κάποιο εδώ?? Μου ήρθε το κινητό με MIUI 7.5 stable 7.5.2.0 LHOCNDE Ποια dev πρέπει να βάλω για να περάσω μετά την ελληνική 7.2.2 stable? Βοήθεια παιδιά γιατί το κάνω τώρα και πρέπει να ξεκλειδωσω bootloader **** Ωωωωω νομίζω έκανα γκάφα πάτησα οκ σε αυτόματη αναβάθμιση και τώρα πήρε V8. 0.1.0 LHOCNDG Τι κάνουμε τώρα? Edited September 30, 2016 by gkontos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά έχει κάποιο εδώ?? Μου ήρθε το κινητό με MIUI 7.5 stable 7.5.2.0 LHOCNDE Ποια dev πρέπει να βάλω για να περάσω μετά την ελληνική 7.2.2 stable? Βοήθεια παιδιά γιατί το κάνω τώρα και πρέπει να ξεκλειδωσω bootloader Δοκιμασε μηπως ξεκλειδωσει με αυτη και δεν χρειάζεται dev ,αλλιως βαλε μια china dev 6.8.x μην βάλεις καλυτερα 6.9.χ Επισης υπάρχει και πιο καινουρια stable 8.0.2.0 με μιυι 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Δοκιμασε μηπως ξεκλειδωσει με αυτη και δεν χρειάζεται dev ,αλλιως βαλε μια china dev 6.8.x μην βάλεις καλυτερα 6.9.χ Επισης υπάρχει και πιο καινουρια stable 8.0.2.0 με μιυι 8 Όταν πάω να περάσω ρομ πάντα μου λέει couldn't verify update package και δοκίμασε 5 ως τώρα ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρά έκανε unlock χωρίς dev.. Και χαραμισα 2 ώρες νεύρα.. Τωρά μπορώ να περάσω την 7.2.2 σωστά? Δεν έχει πρόβλημα που είναι v8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Για τσέκαρε και πες μου... Advanced power menu 6.9.29 Kenzo Mόλις το τσέκαρα φίλε μου geoanto με το τελευταίο σου power menu και δουλεύουν όλα!:) Σ ευχαριστώ θερμά. Οπότε δουλεύει με zcx twrp recovery, global dev rom. Edited October 1, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Όταν πάω να περάσω ρομ πάντα μου λέει couldn't verify update package και δοκίμασε 5 ως τώρα ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρά έκανε unlock χωρίς dev.. Και χαραμισα 2 ώρες νεύρα.. Τωρά μπορώ να περάσω την 7.2.2 σωστά? Δεν έχει πρόβλημα που είναι v8 Αν ξεκλείδωσες μπορείς να περάσεις custom recovery και Ελληνική ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Γινεται με stable ???? Η μονο developer θελει ??? Επισης ειμαι με miui 7... λες να εχει προβλημα ??? Βασικά η stable για να το ξεκαθαρίσουμε δεν παίρνει ροοτ, μόνο με developer είτε gtv rom (ελληνική) είτε με global dev. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Με global stable, γενικα πολυ ευχαριστημενος σε ολα. Ενα θεματακι ομως που δν το καταλαβαινω. Σε ακυρες φασεις πιανω το κινητο και ζηταει τα πιν σαν να εχει κανει επανεκκινηση, (δεν εχει κανει ομως). Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταει?δεν το κανει συχνα,αλλα ουτε το κανει καποια συγκεκριμενη στιγμη. Το εχει παθει κανεις αλλος? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μετα την αναβάθμιση σε 6..9.29. το battery drain σταματήσε σε 11 ωρες stand by την νυχτα εχασε μονο 2 % ενω πριν εχανε ως και 15 %..Καποιος.αλλος.που ειχε το ιδιο θεμα με battery drain? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδιά είναι δυνατόν η μπροστά κάμερα να τραβάει καλύτερες φωτογραφίες από τη κύρια κάμερα; Δεν έχει auto focus η κύρια κάμερα και έχει η μπροστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδιά είναι δυνατόν η μπροστά κάμερα να τραβάει καλύτερες φωτογραφίες από τη κύρια κάμερα; Δεν έχει auto focus η κύρια κάμερα και έχει η μπροστά; Προχτες μου εκανε και εμενα κατι τετοια περιεργα με την κυρια καμερα. νομιζα πως περασε σκονη,υγρασια κτλ. Τελικα εκανα μια επανεκκινηση και εφτιαξε. Εκτος αν εννοεις βεβαια γενικο προβλημα εσυ,αλλα εμενα μου φαινονται αρκετα καλου επιπεδου και οι 2. Η πισω χανει παντως πολυ στο ζοομ,σε σχεση με αλλα κινητα. Global stable Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrros Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μετα την αναβάθμιση σε 6..9.29. το battery drain σταματήσε σε 11 ωρες stand by την νυχτα εχασε μονο 2 % ενω πριν εχανε ως και 15 %..Καποιος.αλλος.που ειχε το ιδιο θεμα με battery drain? Ναι κι εμένα τα ίδια ακριβώς. Επιτέλους διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Ναι κι εμένα τα ίδια ακριβώς. Επιτέλους διορθώθηκε. Ευτυχώς ετοιμος ημουν να φαει σουτ στον τοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts