geoanto555 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Την official μετά πως τη περνάμε με το updater του τηλεφώνου? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ποια official? Τι έχεις χάσει από την διαδρομή; Official δεν θα έχεις;;?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) καλησπέρα παιδιά! Μόλις παρέλαβα! Πολύ ωραίο φαίνεται, αλλά δεν είχε αντάπτορα για ευρώπη :( ούτε ακουστικα :( Γράφει: redmi note 3 5.1.1 LMY47V MIUI 7.4 STABLE 7.4.9.0 (LHOCNDD Hexacore Max 1,8 GHz Είμαι καλυμμένος; είναι εντάξει αυτή η rom και η έκδοση; Δεν απάντησε κάποιος. Δεν ήταν συγκεκριμένη η ερώτηση μάλλον. Αυτή είναι η κινέζικη rom; Δεν έχω πρόβλημα γενικά αλλά έχει διάφορα pop-ups και εφαρμογές που δείχνουν πολύ ύποπτα. Θα πρέπει να βάλω την global stable; Υπάρχει άλλος τρόπος απενεργοποίησης των διαφόρων malware(έτσι θα τα λέω.); Μπορώ π.χ. να κάνω root (γίνεται root με αυτή τη rom ; ) και να περάσω κάποιο ad blocker ή να σβήσω τις εφαρμογές; Επίσης μου πιάνει πολύ συχνά μόνο EDGE με vodafone, σε μέρη που δεν θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει λιγότερες μπάντες; Νόμιζα ότι ίσχυε μόνο για την wind και μόνο για 4g. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :ninja: Edited September 16, 2016 by marduk132003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Παιδιά καλημέρα αντιμετώπισα ένα θεματακι με την gkalen 6.8.18 η λυχνία led σε εφαρμογές όπως messenger facebook instagram κλπ δεν ανάβει ξέρουμε μήπως κάποιο τρόπο να το φτιάξουμε ? ΓΙΑ ΤΑ LED ... Πάμε ρυθμισεις/εφαρμογες/ληφθεισες/ ... παταμε στην εφαρμογή*που δεν δουλεύουν τα led και παταμε στη πρώτη επιλογή , "Προβολή ειδοποιησεων" , απο'κει ενεργοποιουμε τα led . Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημέρα Το παρήγγειλα για έναν φίλο στις 6/9 από vickmall και μόλις παρέλαβα . Πρώτη φορά τόσο γρήγορα από κίνα Σε μισώ, το geekbuying κάνει 700 χρόνια. Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Σε μισώ, το geekbuying κάνει 700 χρόνια. Σε εμένα από geek buying έκανε 9 μέρες :p Sent from my Redmi Note 3 international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Κάτοχος και εγώ πλεον εδώ και τρεις μέρες του note 3 pro 3gb ram 32gb rom από geekbying. Το κινητό ήρθε με miui 8.0 stable 8.0.1.0.0(LHOCNDG). Κάποιος μου είπε ότι ήμουν τυχερός γιατί έχω την stable rom της xiaomi και δεν έχει πειραχτεί η συσκευή. Εμένα μου μπήκαν υποψίες ότι έχει πειραχτεί διότι όταν ήρθε το κουτί δεν είχε καμία ταινία ασφαλείας. Τελικά ακολούθησα τα βήματα για να δώ αν ο bootloader είναι κλειδωμένος με το αρχείο adb και μου εμφάνισε ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Αυτό που θέλω, είναι να περάσω την καλύτερη rom μέχρι στιγμής (δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά) και να κλειδώσω τον bootloader. Είναι εφικτό αυτό; Μπορεί κάποιος να μου παραθέσει κάποιο λινκ; Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Σε εμένα από geek buying έκανε 9 μέρες :p Sent from my Redmi Note 3 international Οπότε να έχω ελπίδα! Πήρα ένα RN3 international για την αδερφή μου και ένα mi max 4/128 για εμένα. Άντε να δούμε. Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Κάτοχος και εγώ πλεον εδώ και τρεις μέρες του note 3 pro 3gb ram 32gb rom από geekbying. Το κινητό ήρθε με miui 8.0 stable 8.0.1.0.0(LHOCNDG). Κάποιος μου είπε ότι ήμουν τυχερός γιατί έχω την stable rom της xiaomi και δεν έχει πειραχτεί η συσκευή. Εμένα μου μπήκαν υποψίες ότι έχει πειραχτεί διότι όταν ήρθε το κουτί δεν είχε καμία ταινία ασφαλείας. Τελικά ακολούθησα τα βήματα για να δώ αν ο bootloader είναι κλειδωμένος με το αρχείο adb και μου εμφάνισε ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Αυτό που θέλω, είναι να περάσω την καλύτερη rom μέχρι στιγμής (δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά) και να κλειδώσω τον bootloader. Είναι εφικτό αυτό; Μπορεί κάποιος να μου παραθέσει κάποιο λινκ; Έχεις την multi...δες την υπογραφη του geoanto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Έχεις την multi...δες την υπογραφη του geoanto Είναι καλή η συγκεκριμένη rom; Μπορώ απλά να κλειδώσω τον bootloader και να αφήσω αυτή την rom; Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Παίδες εδώ και 2 μέρες το κινητό το βάζω να φορτισει κ μου φορτίζει κατά 40% και μετά σταματάει πχ 40-80 και 15-55 έχει τύχει σε κανέναν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Είναι καλή η συγκεκριμένη rom; Μπορώ απλά να κλειδώσω τον bootloader και να αφήσω αυτή την rom; Οχι πρέπει άμεσα να περασεις άλλη, το λεμε συνέχεια αυτην που εχεις τώρα η rom δημιουργεί προβλήματα,άλλαξε την αμέσως δες την υπογραφή του φιλου geoanto :ninja::ninja::cool::cool: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Δεν απάντησε κάποιος. Δεν ήταν συγκεκριμένη η ερώτηση μάλλον. Αυτή είναι η κινέζικη rom; Δεν έχω πρόβλημα γενικά αλλά έχει διάφορα pop-ups και εφαρμογές που δείχνουν πολύ ύποπτα. Θα πρέπει να βάλω την global stable; Υπάρχει άλλος τρόπος απενεργοποίησης των διαφόρων malware(έτσι θα τα λέω.); Μπορώ π.χ. να κάνω root (γίνεται root με αυτή τη rom ; ) και να περάσω κάποιο ad blocker ή να σβήσω τις εφαρμογές; Επίσης μου πιάνει πολύ συχνά μόνο EDGE με vodafone, σε μέρη που δεν θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει λιγότερες μπάντες; Νόμιζα ότι ίσχυε μόνο για την wind και μόνο για 4g. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :ninja: Unofficial............ γι αυτό τα κάνει όλα. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15593-A%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-unofficial-%CF%83%CE%B5-official-%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CE%AE-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-redmi-note-3-pro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Παίδες εδώ και 2 μέρες το κινητό το βάζω να φορτισει κ μου φορτίζει κατά 40% και μετά σταματάει πχ 40-80 και 15-55 έχει τύχει σε κανέναν?? Παντα να λες και τι ρομ εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 έχει κανείς αχρηστευμένο redmi note 3 pro 32gb; θέλω ένα ανταλλακτικό του :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Καλησπέρα σ' όλους. Οι επιδόσεις του xrn3 p με dev 6.9.9 Ελληνική. Δείτε σκρινσιοτ: Edited September 16, 2016 by foivos_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το 42% δεν λεει πολλα.. ποση ωρα ειναι αυτο; μπες μεσα να δεις ποσο λεει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπέρα σ' όλους. Οι επιδόσεις του xrn3 p με dev 6.9.9 Ελληνική. Δείτε σκρινσιοτ: Δεν μπορώ από το κντ να ανεβάσω άλλα σκρινσιοτ 5ω.23λ...κλπ και 2η.14ω κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Παντα να λες και τι ρομ εχει Miui 8 global stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπέρα σ' όλους. Οι επιδόσεις του xrn3 p με dev 6.9.9 Ελληνική. Δείτε σκρινσιοτ: Πολυ καλο.Εμενα σε dev global 6.9.9 μου βγαζει το τηλ σε αδρανεια 18% και μου τρωει περιπου 15% ολη την νυχτα σε αδρανεια.Περιμενω σημερα για αναβθμιση και αν δεν γινει τιοοτα υα κανω hard reset.Μεσακατεψε η τελευταία αναβθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα λίνκ με την τελευταία επίσημη rom της xiaomi γιατί έχω χάσει την μπάλα και δεν ξέρω ποια να κατεβάσω. Ενημερώνω ότι έχω προεγκατεστημένη την multi και ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Περιμενω σημερα για αναβθμισ Από βδομάδα λογικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Τελικά κατέβασα αυτή http://bigota.d.miui.com/V8.0.1.0.LHOMIDG/kenzo_global_images_V8.0.1.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global_5e65360aff.tgz Edited September 16, 2016 by Manifesto Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα λίνκ με την τελευταία επίσημη rom της xiaomi γιατί έχω χάσει την μπάλα και δεν ξέρω ποια να κατεβάσω. Ενημερώνω ότι έχω προεγκατεστημένη την multi και ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Αν θες να πας σε ελληνικη θα βαλεις μια παλια dev πριν παρει το mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Αν θες να πας σε ελληνικη θα βαλεις μια παλια dev πριν παρει το mm Δεν με ενδιαφέρει εάν είναι ελληνική, θα προτιμούσα περισσότερο να μην είναι ελληνική. Διάβασα τον οδηγό για το πως θα το ρουτάρο. Το μόνο που δεν βρήκα ακόμη είναι το πώς θα ξανακλειδώσω το bootloader. Γνωρίζει κανείς? Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Διάβασα τον οδηγό για το πως θα το ρουτάρο. Το μόνο που δεν βρήκα ακόμη είναι το πώς θα ξανακλειδώσω το bootloader. Γνωρίζει κανείς? Τώρα αυτό είναι αστείο σίγουρα εεε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts