Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/f94bec976991f9b4ebd5b67547de8a73.jpg

Εκεί που δεν είχα καν σήμα με το Meizu m2 τώρα και σήμα έχω και ίντερνετ :eek: :p :cool: :cool:

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ναι καν την άφοβα δεν νομίζω να χάσεις κατι επειδή ειναι και μεγάλη βλέπω ,μάλλον στην 6.0 πάμε ,πάρε και ενα Backup μεσα απο το τηλεφωνο που εχει για να εχεις τις εφαρμογες σου,τις ρυθμίσεις τους. :ninja::ninja:

ξεκινησα να κανω backup μεσα απο το τηλεφωνο καποια στιγμη βγηκα απο την εφαρμογη νομιζοντας οτι στο θα συνεχισει , σταματησε και απο εκεινη την ωρα, ενω το ξαναετρεξα και τα πηρε "ολα" back up εχασα όλες τις επαφες , σβηστηκε το ο λογαρισμος στο gmail οκ τον ξαναπερασα.

Με τις επαφες τι κανω για να τις επαναφερω ?

ξεκινησα να κανω backup μεσα απο το τηλεφωνο καποια στιγμη βγηκα απο την εφαρμογη νομιζοντας οτι στο θα συνεχισει , σταματησε και απο εκεινη την ωρα, ενω το ξαναετρεξα και τα πηρε "ολα" back up εχασα όλες τις επαφες , σβηστηκε το ο λογαρισμος στο gmail οκ τον ξαναπερασα.

Με τις επαφες τι κανω για να τις επαναφερω ?

Αμα ηταν στο gmail . Επαξες -> παρατετσμενο Ξ και εισαγωγη απο λογαριασμο

Η αναβαθμιση σε global dev 6.9.9 (απο 6.8.18) με android 6 εγινε με τον updater του κινητου και δεν χαθηκε τιποτα

Μια απο τα ιδια σουπερ!!!!!!!

Από 25 είχα παραγγείλει (ήταν σε pre-sale ) 29 πήρα tracking έφυγε 1 και ήρθε σήμερα στο νησί

Όπως αναφέρθηκε η ipacky χωράει στη σιλικόνη αλλά δεν μπαίνει το δαχτυλίδι και το temper glass είναι λίγο ποιο μικρό. Τα θέλει κάποιος είναι καινούργια απλά ήρθαν λίγες μέρες πριν

Ότι άλλο θέλετε ρωτάτε ποιο βράδυ θα ανεβάσω φώτο. Δεν έχει ελληνικά ούτε locale ενώ έχει πχ αρουμπα :p

4g κανονικά και πλέον έχω σήμα στη δουλειά που δεν είχα πριν, παρά σε ορισμένα σημεία μόνο. Για επαρχία είναι must η 800αρα ;) :cool: :cool:

Με ποια ROM τους ειπες να στο στείλουν? Αυτοί λένε μόνο Global (δηλαδή multi). Απο τη φώτο βλέπω ότι σου ήρθε με Official Stable.Τι τους είπες ακριβώς?

Όσο αφορά τις θήκες, δε κατάλαβα: Η ipaky μπαίνει ή δε μπαίνει τελικά? Τι είναι το δακτυλίδι που αναφέρεις?

http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Με ποια ROM τους ειπες να στο στείλουν? Αυτοί λένε μόνο Global (δηλαδή multi). Απο τη φώτο βλέπω ότι σου ήρθε με Official Stable.Τι τους είπες ακριβώς?

Όσο αφορά τις θήκες, δε κατάλαβα: Η ipaky μπαίνει ή δε μπαίνει τελικά? Τι είναι το δακτυλίδι που αναφέρεις?

Με official το στελνουν οχι μυλτι....

Το international εχει διαφορετικες διαστασεις απο το απλο προ.οποτε δεν κανουν οι θηξες

Με ποια ROM τους ειπες να στο στείλουν? Αυτοί λένε μόνο Global (δηλαδή multi). Απο τη φώτο βλέπω ότι σου ήρθε με Official Stable.

Ποιος είπε ότι global = multi?

Αμα ηταν στο gmail . Επαξες -> παρατετσμενο Ξ και εισαγωγη απο λογαριασμο

που υπαρχει το εικονιδιο επαφες στην εφαρμογη του κινητου? δεν το βρισκω. Στον υπολογιστη μπαινω και το βλεπω , στο κινητο?

Ποιος είπε ότι global = multi?

Διαβασε εστω την σελιδα μην μπαινεις και ρωτας χαχαχαχαχαχαχ:lol::lol::lol:

:chair: :chair:

"Global (δηλαδή multi)"

Το κινητό όπως έγραψα ήρθε σφραγισμένο. Έτσι ήρθε από μαμά.

Με official το στελνουν οχι μυλτι....

Το international εχει διαφορετικες διαστασεις απο το απλο προ.οποτε δεν κανουν οι θηξες

Την αναβάθμιση να την κάνω;;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/55dbb2b08b91eaa755ac4cfee1c91d9c.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/f74c0b8fa28e1e6ec1916576dd68e616.jpg

Ροοτ πως γίνεται στην international? Θέλω να παγωσω ορισμένες εφαρμογές με titanium

που υπαρχει το εικονιδιο επαφες στην εφαρμογη του κινητου? δεν το βρισκω. Στον υπολογιστη μπαινω και το βλεπω , στο κινητο?

τωρα τι να σου πουμε;; :lol:

αμα δεν βλεπουμε δεν ξερουμε...

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινητό όπως έγραψα ήρθε σφραγισμένο. Έτσι ήρθε από μαμά.

Την αναβάθμιση να την κάνω;;

γιατι να μην την κανεις;

γιατι να μην την κανεις;

Γιατί θέλω να το κάνω ροοτ να παγωσω ορισμένες εφαρμογές πχ hangout της Google που είναι system apps και δεν γίνονται απεγκατασταση και ίσως δεν γίνεται ή θέλει διαδικασία μετά;;;

γιατι να μην την κανεις;

σοβαρα τωρα στην εφαρμογη του κινητου δεν εμφανιζει κάπου επαφες...

σοβαρα τωρα στην εφαρμογη του κινητου δεν εμφανιζει κάπου επαφες...

πατα στο τηλεφωνο και πανω δεξια πρεπει να λεει καπου επαφες

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί θέλω να το κάνω ροοτ να παγωσω ορισμένες εφαρμογές πχ hangout της Google που είναι system apps και δεν γίνονται απεγκατασταση και ίσως δεν γίνεται ή θέλει διαδικασία μετά;;;

ααα αυτο δεν το ξερω:X:X...αλλα φανταζομαι την ιδια διαδικασια που ηθελε πριν θα θελει και μετα...

Διαβασε εστω την σελιδα μην μπαινεις και ρωτας χαχαχαχαχαχαχ:lol::lol::lol:

:chair: :chair:

"Global (δηλαδή multi)"

Τέτοια λες και μετά πρέπει να τα δικαιολογείς..

Τέτοια λες και μετά πρέπει να τα δικαιολογείς..

Χαχαχα.

Πέρασε το "με τι ρομ να τι παραγγειλω"

Ηρθε το "τι ρομ φοραει το ιντερνατιοναλ και αν αξιζει"

:lol::lol:

Στη πρώτη σελίδα δεν είδα κάτι για ροοτ. Miui είχα πρώτη επαφή με hongomi Red rise και βλέπω αρκετές αλλαγές από τότε. Βρήκα στο μενού επιλογή για disable εφαρμογής που μάλλον κάνει το ίδιο... Θα επανέλθω αφού παίξω λίγο μαζί του το ΣΚ να το φέρω στα μέτρα μου :)

Πρώτο φάουλ που βλέπω είναι ότι στα locale έχει μέχρι Namibia κάτι νησάκια που ανήκουν Ολλανδία εμάς που ανηκουμε πλέον στους Γερμανούς δεν μας έχει πουθενά.. Ούτε καν σαν επαρχία τους ιθαγενεις... Έχω βάλει προς το παρόν Αίγυπτος που έχουμε την ίδια ώρα....

Στη πρώτη σελίδα δεν είδα κάτι για ροοτ.

Ποια ρομ θέλεις να ρουτάρεις; Έχεις ξεκλειδώσει;

Στη πρώτη σελίδα δεν είδα κάτι για ροοτ. Miui είχα πρώτη επαφή με hongomi Red rise και βλέπω αρκετές αλλαγές από τότε. Βρήκα στο μενού επιλογή για disable εφαρμογής που μάλλον κάνει το ίδιο... Θα επανέλθω αφού παίξω λίγο μαζί του το ΣΚ να το φέρω στα μέτρα μου :)

Πρώτο φάουλ που βλέπω είναι ότι στα locale έχει μέχρι Namibia κάτι νησάκια που ανήκουν Ολλανδία εμάς που ανηκουμε πλέον στους Γερμανούς δεν μας έχει πουθενά.. Ούτε καν σαν επαρχία τους ιθαγενεις... Έχω βάλει προς το παρόν Αίγυπτος που έχουμε την ίδια ώρα....

Θεουλης....

Το τσιμπησα και εγώ για την 800αρα....

Ποιότητα GPS είδες πουθενά;;

In the down down of the writing we became robes...

Αν βαλεις developer θα εχεις σιγουρα ελληνικα και location

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Αν βαλεις developer θα εχεις σιγουρα ελληνικα και location

Είναι λίγο διαφορετικό κινητό αυτό...

Θα ειναι συμβατη;;

Έχει πολλαπλάσιες μπάντες σε 4G κτλ

Απο το κλασσικό ΝΟΤΕ

In the down down of the writing we became robes...

Είναι λίγο διαφορετικό κινητό αυτό...

Θα ειναι συμβατη;;

Έχει πολλαπλάσιες μπάντες σε 4G κτλ

Απο το κλασσικό ΝΟΤΕ

Αν δεις εδω http://en.miui.com/download-301.html#449 εχει ρομ για το special edition οποτε λογικα αυτη ειναι η ρομ του.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ποια ρομ θέλεις να ρουτάρεις; Έχεις ξεκλειδώσει;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/98eb00decb1a84e4f35d79a6ff4040e8.jpg

Αυτή :) όχι δεν έχω ξεκλειδωσει boot loader. Πρέπει να γίνει για ροοτ; ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν. Απλά ροοτ στη ρομ που έχω τώρα γίνεται;;

Έχω την international edition αν παίζει ρόλο.... :rolleyes:

Θεουλης....

Το τσιμπησα και εγώ για την 800αρα....

Ποιότητα GPS είδες πουθενά;;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160909/e4c0af12c329aafdf35d604eaa774adb.jpg

GPS στο μπαλκόνι έχει λίγη συννεφιά (το τηλέφωνο σε flite mode μόνο GPS ανοιχτό)

Αυτό που είδα όμως τώρα που γύρισα σπίτι (έχω q και f2go) είναι ότι μερικές φορές το σήμα στη f2go που είναι δεύτερη χάνεται και έρχεται ενώ η q στο 4g έχει καλύτερο σήμα και βράχος. Δεν το χάνει. Όλο αυτά βέβαια Κυκλάδες. Αθήνα λογικά θα είναι διαφορετικά...

Edited by naxiand

όχι δεν έχω ξεκλειδωσει boot loader. Πρέπει να γίνει για ροοτ;

Όχι μην το κάνεις.. Τουλάχιστον όσο έχεις κλειδωμένο bootloader.. Άσε να δούμε πως θα περπατήσει και αυτό..