Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

out of the box

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :)

edit

Το geeκ έχει κρατήσει εναν στοιχειώδη επαγγελματισμό ή έχει ξεφύγει και αυτό ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

geekbuying ρεζίλι απαράδεκτο έχει δυο μέρες προσπαθώ να τους εξηγήσω κ να τσεκαρουν την omida version!!!

IPhone 15 Pro 

geekbuying ρεζίλι απαράδεκτο έχει δυο μέρες προσπαθώ να τους εξηγήσω κ να τσεκαρουν την omida version!!!

μάλιστα .....οπότε από που αλλά σε λογική τιμή?

μάλιστα .....οπότε από που αλλά σε λογική τιμή?

μονο aliexpress μετά έτοιμος ειμαι κ εγω να ακυρώσω

IPhone 15 Pro 

μονο aliexpress μετά έτοιμος ειμαι κ εγω να ακυρώσω

αν έχεις κάποιο link από αξιόπιστο πωλητή.......

ποια ειναι η Omida version;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Για ποιο λόγο ψάχνεις κάτι τέτοιο;

Μόλις παρέλαβα.

η έκδοση ρομ είναι MIUI Global 7.3 stable 7.3.6.0.0 LHOCNDD

είναι αυτή που θέλει αλλαγή? Επίση δεν μου άρεσε καθόλου η κάμερα . ελπίζω να ειναι θεμα ρομ.

αν χρειάζεται αλλαγή θα ήθελα να βάλω μια stable και ας μην έχει φουλ ελληνικά αρκεί να δουλεύει σωστά ευχαριστώ πολύ.

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Για ποιο λόγο ψάχνεις κάτι τέτοιο;

γιατι η μια καμερα με την αλλη ειναι μερα με την νύχτα αμα τα βαλεις δίπλα δίπλα

IPhone 15 Pro 

Μόλις παρέλαβα.

η έκδοση ρομ είναι MIUI Global 7.3 stable 7.3.6.0.0 LHOCNDD

είναι αυτή που θέλει αλλαγή? Επίση δεν μου άρεσε καθόλου η κάμερα . ελπίζω να ειναι θεμα ρομ.

αν χρειάζεται αλλαγή θα ήθελα να βάλω μια stable και ας μην έχει φουλ ελληνικά αρκεί να δουλεύει σωστά ευχαριστώ πολύ.

αλλαγη οσο νωριτερα τοσο καλυτερα.

stable δεν θα εχεις ελληνικα καθολου προς το παρον,με dev θα εχεις ενα 50% ελληνικα!

αμα πετυχει εισαι τυχερος! https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

αλλιως https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?postID=131353#post131353

stable δεν θα εχεις ελληνικα καθολου προς το παρον,με dev θα εχεις ενα 50% ελληνικα!

αμα πετυχει εισαι τυχερος! https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

αλλιως https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?postID=131353#post131353

Βλέπω το ποιηματάκι το χεις μάθει τέλεια....χεχε

63% Ελληνικά διάβασα σήμερα.

ασε με και ερχονται 2 κινητα με μυλτι και πρεπει να τα αναλαβω :ninja::ninja::ninja:

αντε μπραβο ! να τα 100στησει :lol::lol:

Πας ρυθμίσεις- εφαρμογες- supersu- εμφάνιση ειδοποιησεων- κλεινεις τον διακόπτη, προς αριστερά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ. Να σου πω δεν το σκέφτηκα. Νόμιζα είχε να κάνει μόνο με το Play Store.

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως μπαίνουμε στο κρυφό μενού;

Έχω θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα. Ενώ είναι απενεργοποιημενη πολλές φορές κάτω από τον ήλιο "ασπριζει" πολύ η οθόνη και μου τα δείχνει αρκετά περίεργα τα χρώματα.

Edited by Stakantzi

μολις ξεκλείδωσα τον bootloader και θελω να περασω την ρομ του gkalen μιας και απο τα λεγομενα σας ειναι οτι καλυτερο υπαρχει!!

1)την περναω κατευθείαν πανω απο την κινεζικη dev που εχω μεσω twrp με ολα τα wipes?

2)twrp την περναω μονο με αυτην την μέθοδο που αναφερεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929??

πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα??

ποιό είδος μνήμης είναι προτιμότερο, dev ή stable;

ευχαριστώ

αναλογα τι θες: η stable θεωρητικα ειναι πιο σωστη και λειτουργει πιο σταθερα και εχει πιο σπανιες αναβαθμισεις

η dev εχει συνεχως αναβαθμισεις και δοκιμαζονται νεα πραγματα οποτε πιθανων συγκεκριμενες εκδοσεις να μην ειναι πολυ σταθερες

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μολις ξεκλείδωσα τον bootloader και θελω να περασω την ρομ του gkalen μιας και απο τα λεγομενα σας ειναι οτι καλυτερο υπαρχει!!

1)την περναω κατευθείαν πανω απο την κινεζικη dev που εχω μεσω twrp με ολα τα wipes?

2)twrp την περναω μονο με αυτην την μέθοδο που αναφερεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929??

πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα??

αρχικα ακολουθεις τον οδηγο για να περασεις το twrp μεχρι το βημα 11 (απλα στην μνημη περνας την ρομ του gkalen)

και μετα ακολουθεις τα βηματα που δινει ο γκαλεν στην σελιδα . (τα γραφει και στην σελιδα με τα downloads)

Μέρα

29497144485_18bd813b1c_o.jpg14202931_1071955386175137_71350249_o by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr

Νύχτα

29497144935_3a7901a943_o.jpg14163932_1071955486175127_88262345_o by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr

Πέρασαν από τα χέρια μου κ τα δυο κινητά και έπαθα σοκ από την διαφορά της καμερας.Επισης κ το panel ακόμα είναι διαφορετικό....στην omida είναι πιο φωτεινό δέιτε κ στην φώτο είναι άλλος κωδικος.Προσεχετε στην παραγγελία σας να το επισημάνετε

IPhone 15 Pro 

στην περιπτωση με το Mi PC Suite σε stable ποια ρομ θα παρει μεσα? αν επιλεξω beta ειιναι η dev ...? και εχει ελληνικα 45% ?

επισης η μπαταρια πρεπει να ειναι φορτισμενη η οχι ? και αν δεν περασει μπορει να μπρικαρει ....

αυτα...

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

στην περιπτωση με το Mi PC Suite σε stable ποια ρομ θα παρει μεσα? αν επιλεξω beta ειιναι η dev ...? και εχει ελληνικα 45% ?

επισης η μπαταρια πρεπει να ειναι φορτισμενη η οχι ? και αν δεν περασει μπορει να μπρικαρει ....

αυτα...

Θα σε γελασω .την οφισιαλ λογικα θα περασει.

Η dev εχει ελληνικά σε ενα ποσοστο.

Καλο να ειναι φορτισμενη τουλαχιστον 50%

Για να μπρικαρει απαξ και ξεκινησει την εγκατασταση θα σημαινει οτι εβγαλες το καλωδιο πριν τελειωσει ή καπου μπλεχτηκες εσυ κατα την εγκατασταση :ρ

Πέρασαν από τα χέρια μου κ τα δυο κινητά και έπαθα σοκ από την διαφορά της καμερας.Επισης κ το panel ακόμα είναι διαφορετικό....στην omida είναι πιο φωτεινό δέιτε κ στην φώτο είναι άλλος κωδικος.Προσεχετε στην παραγγελία σας να το επισημάνετε

Δηλαδή υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις/μοντέλα, που στη μια έκδοση έχει χρησιμοποιήσει η xiaomi διαφορετική κάμερα σε σχέση με την άλλη?

καλημέρα, μήπως γνωρίζει κάτι κανένας;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Και για όσους έχουν πρόβλημα με τα ακουστικά και δεν μπορούν να τα ρυθμίσουν....

Δώστε προσοχή στο βύσμα...δεν είναι όλα ίδια και ας κουμπωνουν στην συσκευή...Διαβάστε τι ακροδέκτη θέλει και χρησιμοποιήσετε αυτόν που λέει....Μπορεί να είναι στα χιλιοστά ίδια αλλά αλλάζει ή θέση των επαφών και ή κάτω ακιδα (πιο κοντή ή πιο λεπτή...)

αναλογα τι θες: η stable θεωρητικα ειναι πιο σωστη και λειτουργει πιο σταθερα και εχει πιο σπανιες αναβαθμισεις

η dev εχει συνεχως αναβαθμισεις και δοκιμαζονται νεα πραγματα οποτε πιθανων συγκεκριμενες εκδοσεις να μην ειναι πολυ σταθερες

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αρχικα ακολουθεις τον οδηγο για να περασεις το twrp μεχρι το βημα 11 (απλα στην μνημη περνας την ρομ του gkalen)

και μετα ακολουθεις τα βηματα που δινει ο γκαλεν στην σελιδα . (τα γραφει και στην σελιδα με τα downloads)

ολα πηγαν καλα την περασα πολυ ευκολα!!

δηλαδη η καμερα με κωδικό omida 1 εχει καλυτερο φακο??:blink:

και αν ναι πως βλέπω πιον φοραει το δικο μου?