geoanto555 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Πρέπει να γίνει με Fastboot Σε fastboot mode με miflash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Σε fastboot mode με miflash. Πρέπει φαντάζομαι να γίνει πρώτα factory reset ή WIPE DATA , WIPE CACHE,AND WIPE DALVIK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Πρέπει φαντάζομαι να γίνει πρώτα factory reset ή WIPE DATA , WIPE CACHE,AND WIPE DALVIK Όχι θα κάνει το Miflash τα πάντα με την επιλογή flash all. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Όχι θα κάνει το Miflash τα πάντα με την επιλογή flash all. οκ ευχαριστώ πολύ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Που την βρίσκω την gkalen; Εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 οκ ευχαριστώ πολύ:D geoanto555 ξέρω ότι σε κουράζω αλλά μια ακόμα ερώτηση σε fastboot mode με miflash χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε το USB Debugging ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 geoanto555 ξέρω ότι σε κουράζω αλλά μια ακόμα ερώτηση σε fastboot mode με miflash χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε το USB Debugging ή όχι. Αν θες να κάνεις reboot από ανοχτό -adb ναι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Παιδια είμαι με την 7.5.2.0 ελληνική stable και θέλω να αλλάξω.. Επειδή άκουσα προβλήματα με την MIUI 8 σκέφτομαι να βάλω του gkalen την Dev 6.8.18. Έχω ακούσει τα καλύτερα.. Συμφωνείτε;;; άλλες προτάσεις; Που την βρίσκω την gkalen; Και λίγα άκουσες.:) Βαλ την να σωθείς. Σου έδωσε λινκ ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keylogia Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 υπαρχει απλη θηκη που να προστατευει και την οθονη αν πεσει η πρεπει να παρω αναγκαστηκα flip case? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 υπαρχει απλη θηκη που να προστατευει και την οθονη αν πεσει η πρεπει να παρω αναγκαστηκα flip case? Για να προστατέψεις την οθόνη θα πρέπει να βάλεις ένα tempered glass. Μία θήκη που προστατεύει αρκετά το κινητό είναι η ipaky αλλά δίνει λίγο όγκο παραπάνω. Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro με Rom by Gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Μαλλον ερώτηση για τον Γιωργο Από που πειράζουν και ανεβάζουν τους ήχους που είναι στο τέρμα αλλά τους θέλω δυνατοτερους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Λοιπόν έκανα το mod για τηνμπάντα 20 LTE. Δεν γνωρίζω αν πέτυχε. Την Τρίτη που θα ταξιδέψω στο βορρά θα δω αν υπάρχουν διαφορές. Ο κωδικός για την μπάντα 20 είναι ο 524288 για όποιον ενδιαφέρεται να δοκιμάσει. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Και λίγα άκουσες.:) Βαλ την να σωθείς. Σου έδωσε λινκ ο φίλος πιο πάνω. Τι θεμα εχει?εγω μια εβδομαδα δεν βλεπω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Λοιπόν έκανα το mod για τηνμπάντα 20 LTE. Δεν γνωρίζω αν πέτυχε. Την Τρίτη που θα ταξιδέψω στο βορρά θα δω αν υπάρχουν διαφορές. Ο κωδικός για την μπάντα 20 είναι ο 524288 για όποιον ενδιαφέρεται να δοκιμάσει. φιλε περιμενουμε νεα σου!!!εδω Αργολιδα φουλ 800αρα η wind-ασε τον Βορρα ελα προς τα κατω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 πιο το πλεονέκτημα να υποστηρίζεται η 800 μπάντα; είναι τόσο ελλιπές οι υπόλοιπες συχνότητες της κινητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την έκδοση GTV 6.8.4 Beta και ήθελα να πάω σε 6.8.18 που διαβάζω πολύ καλά σχόλια. Να επιβεβαιώσω λίγο τη διαδικασία. Κατεβάζω τη ROM, την περνάω στον εσωτερικό χώρο, κάνω τα wipes εκτός από Data, και έπειτα, κάνω install από TWRP φυσικά. Μετά απλά reboot to system. Έπειτα διάβασα τα καλύτερα για την Custom του gkalen 6.8.18 και θα ήθελα να ρωτήσω αν η διαδικασία να πάω από Ελληνική dev σε custom μένει η ίδια που περιέγραψα πιο πάνω ή αν όχι. Οι οδηγίες που έχει το link της Rom του gkalen κάνουν λόγω για wipe data κάτι που θα χάσω όλες τις εφαρμογές και στήσιμο κινητού. Μπορώ να το αποφύγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Να ρωτησω.. ξέρετε πως μπορώ αντί για Google now να βάλω άλλο search engine πατώντας παρατεταμένα το home button? Νομίζω και ο Firefox είχε ένα αλλά δεν το βγάζει.. (μην μου πείτε ότι το Google now είναι καλύτερο :p είναι, απλά θέλω να δοκιμασω) Τελευταία ελληνική dev. Sent from Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπερα ομαδα εχω προβλημα... Εκανα το mod Για την 800αρα, αλλα δεν πετυχε. Εκανε μετα restore γραφοντας τα νουμερα που ειχε αρχικα αλλα δεν μπορω να πιασω πουθενα 4G πλεον!!! Δοκιμασα factory reset, περασμα της fastboot rom με εντελως clean install και δεν εχω καταφερει τιποτα! 4G ενω πριν ειχα πλεον δεν εχω πουθενα! Καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Τι θεμα εχει?εγω μια εβδομαδα δεν βλεπω κατι. Ποιός είπε ότι έχει θέμα; Το αντίθετο λέω. Είπα βαλ την, δεν είπα βγαλ την. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπερα ομαδα εχω προβλημα... Εκανα το mod Για την 800αρα, αλλα δεν πετυχε. Εκανε μετα restore γραφοντας τα νουμερα που ειχε αρχικα αλλα δεν μπορω να πιασω πουθενα 4G πλεον!!! Δοκιμασα factory reset, περασμα της fastboot rom με εντελως clean install και δεν εχω καταφερει τιποτα! 4G ενω πριν ειχα πλεον δεν εχω πουθενα! Καμια βοηθεια; Με ενα search ειδα οτι το θεμα ειναι software και εχει να κανει με την ρομ. Καποιος με την 6.8.18 να επιβεβαιωσει αν στην slot 1 η σιμ του εχει 4γ ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Με ενα search ειδα οτι το θεμα ειναι software και εχει να κανει με την ρομ. Καποιος με την 6.8.18 να επιβεβαιωσει αν στην slot 1 η σιμ του εχει 4γ ή οχι; Με gtv 6.8.18 και Vodafone στη slot 1 εχω κανονικα 4g.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Με gtv 6.8.18 και Vodafone στη slot 1 εχω κανονικα 4g.. Με κατεστρεψες ψυχολογικα :'( :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 σαν συσκευή υποστηρίζει το παιχνίδι pokemon go? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπερα ομαδα εχω προβλημα... Εκανα το mod Για την 800αρα, αλλα δεν πετυχε. Εκανε μετα restore γραφοντας τα νουμερα που ειχε αρχικα αλλα δεν μπορω να πιασω πουθενα 4G πλεον!!! Δοκιμασα factory reset, περασμα της fastboot rom με εντελως clean install και δεν εχω καταφερει τιποτα! 4G ενω πριν ειχα πλεον δεν εχω πουθενα! Καμια βοηθεια; 3g εχεις κανονικα; εβαλες σιγουρα τα ιδια νουμερα με πριν; αν εχεις 2 καρτες δοκιμασε να απενεργοποιησεις την δευτερη να δεις μηπως κατι παιζει εκει.. μηπως ειχες παρει backup απο twrp τουλαχιστον αυτο βλεπω να δουλεψε στα σχολια εδω! ratedcmk replied at 2016-9-4 21:50 Did u did clean flash??? yes iam clean flash with flash all in edl mode fastboot but it fine now, because iam restored from my backup via TWRP and the 4G LTE back now thanks God iam not forget to backup before altering the code but thank, this nice thread it helfpully Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μαλλον ερώτηση για τον Γιωργο Από που πειράζουν και ανεβάζουν τους ήχους που είναι στο τέρμα αλλά τους θέλω δυνατοτερους Δεν έχεις επιλογή΄(έτσι απλά).... Συμβιβάσου με την ένταση που έχει... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts