anna2 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Πρώην χρήστης Meizu. Το flyme δεν πιάνει μια μπροστά στο miui. Συμφωνώ καθώς είχα κι εγώ Meizu. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Synthercat Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Πιθανό πρόβλημα GPS με το MIUI 8 ! O Άσχετος είπα πως μετά την αναβάθμιση βλέπω Γάλλο δορυφόρο... τελικά μπέρδεψα τις σημαίες. Ρώσικη σημαία ήταν Δεν κλειδώνει με τους Ρώσους καλά Πρίν με το 7,3,7 στο AndroiTS GPS Test έβλεπα πχ 14/20 τώρα συνήθως 10/12...Είναι νωρίς για να κρίνω. είδε κανένας άλλος διαφορά με το GPS στο MIUI 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Παρέλαβε κάποιος την international εκδοση απο το geek??? Γιατί παρέλαβε το Geekbuying;; Την Τρίτη περίπου θα παραλάβουν (30/8) και μετά από 2-7 εργάσιμες θα κάνουν αποστολή... (σύμφωνα με όσα μου είχαν πει στο chat) Edit: Πάντως τώρα στη σελίδα τους δεν λέει 30/8, μπορεί να έχουν ήδη παραλάβει Edited August 27, 2016 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Γιατί παρέλαβε το Geekbuying;; Την Τρίτη περίπου θα παραλάβουν (30/8) και μετά από 2-7 εργάσιμες θα κάνουν αποστολή... (σύμφωνα με όσα μου είχαν πει στο chat) Edit: Πάντως τώρα στη σελίδα τους δεν λέει 30/8, μπορεί να έχουν ήδη παραλάβει Αραγε αλλα μαγαζια να παρελαβαν;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbakogiannis Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 καλημερα στην παρεα..ενώ καθε παρασκευή εκανα παντα αναβάθμιση τώρα μου γραφή οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη..ειμαι με την miui 8 6.8.18 beta..και στο φορουμ λενε οτι βγήκε η 6,8,25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 καλημερα στην παρεα..ενώ καθε παρασκευή εκανα παντα αναβάθμιση τώρα μου γραφή οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη..ειμαι με την miui 8 6.8.18 beta..και στο φορουμ λενε οτι βγήκε η 6,8,25 Καλημερα αυτο που γράφεις ειναι παράπονο,απορία η πρόβλημα για να ξέρουμε,θα σου έρθει η αναβάθμιση ,δεν έρχεται σε ολους ταυτόχρονα και αυτο το κάθε παρασκευή που γράφεις είναι πολύ σχετικό.:ninja::ninja::wacko: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 καλημερα στην παρεα..ενώ καθε παρασκευή εκανα παντα αναβάθμιση τώρα μου γραφή οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη..ειμαι με την miui 8 6.8.18 beta..και στο φορουμ λενε οτι βγήκε η 6,8,25 Δεν έχει για το kenzo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Παρέλαβε κάποιος την international εκδοση απο το geek??? Με λίγα λόγια official global ROM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δείτε εδώ απιθανες τιμές το geekbuying σε promotion για το Redmi note 3 pro και μάλιστα την international έκδοση με την 800αρα band. (έχει και στα le eco φοβερές τιμές, δεν γνωρίζω αν βάζουν και μεταφορικά στο τέλος αλλά γράφει free shipping) http://promotion.geekbuyin...ile_brand_sale Κάπου εκεί σε λίγο θα πέσει η τιμή για το RN3 PRO και στα υπόλοιπα μαγαζιά και πλέον είναι απόλυτο VFM. Επίσης σε λίγο παίρνει και android 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Με λίγα λόγια official global ROM! εγώ γνώριζα ότι Official Global Rom και International Official Global Rom είναι διαφορετικές λόγω διαφορετικών εκδόσεων της συσκευής. Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Με λίγα λόγια official global ROM! Εννοεί ο άνθρωπος την international έκδοση του κινητού παιδιά που όπως αναφέρεται έχει διαφορετικές διαστάσεις και κάποιες extra μπάντες για 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GavriilG Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπερα παιδιά είμαι κάτοχος εδω και περιπου 2 μήνες !! Επειδη η συσκευή είχε παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορούσα να το φτιάξω τους το έστειλα πίσω (vickmall) και αφού ούτε η xiaomi το έφτιαξε ειπαν θα μ στειλουν καινουργιο.. Εγώ αφού έμαθα απο λάθη του παρελθόντος τους ζητησα Official Stable Global Rom , αλλα αυτοι επιμένουν οτι Official DEV Global Rom που έχει και update πλεον ειναι πολυ καλη.. Να τους εμπιστευτω ή να επιμείνω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Νταξει μικρό το κακο και οι δυο official ειναι ,miui 8 και οι 2.αμα θες stable απλα επεμεινε αλλιως dev (παιρνας Και πιο ευκολα την ελληνικη αν θες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Σε λιγο καιρο μπαινω κι εγω στην παρεα σας καθως αφηνω το RN2 και περιμενω Redmi Note 3 pro 3gb ram που πηρα απο banggood σε τιμη χωμα 138 € με εκπτωτικους ποντους που ειχα. Σιγουρα θα περασω και απο cyanogenmod καθως ειδα οτι ειναι απο τα λιγα xiaomi που υποστηρίζεται επισημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπερα παιδιά είμαι κάτοχος εδω και περιπου 2 μήνες !! Επειδη η συσκευή είχε παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορούσα να το φτιάξω τους το έστειλα πίσω (vickmall) και αφού ούτε η xiaomi το έφτιαξε ειπαν θα μ στειλουν καινουργιο.. Εγώ αφού έμαθα απο λάθη του παρελθόντος τους ζητησα Official Stable Global Rom , αλλα αυτοι επιμένουν οτι Official DEV Global Rom που έχει και update πλεον ειναι πολυ καλη.. Να τους εμπιστευτω ή να επιμείνω ?? Τι πρόβλημα σου εμφάνισε? Επίσης πόσο καιρό έκανε να φτάσει στο Vickmall? Ήταν εύκολη η διαδικασία αποστολής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπερα παιδιά είμαι κάτοχος εδω και περιπου 2 μήνες !! Επειδη η συσκευή είχε παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορούσα να το φτιάξω τους το έστειλα πίσω (vickmall) και αφού ούτε η xiaomi το έφτιαξε ειπαν θα μ στειλουν καινουργιο.. Εγώ αφού έμαθα απο λάθη του παρελθόντος τους ζητησα Official Stable Global Rom , αλλα αυτοι επιμένουν οτι Official DEV Global Rom που έχει και update πλεον ειναι πολυ καλη.. Να τους εμπιστευτω ή να επιμείνω ?? Παρτω με official dev γιατί έχει ελληνικά.Η stable δεν έχει ακόμη την ελληνική γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GavriilG Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Τι πρόβλημα σου εμφάνισε? Επίσης πόσο καιρό έκανε να φτάσει στο Vickmall? Ήταν εύκολη η διαδικασία αποστολής? Το κινητό μετά απο μια εβδομάδα χρήσης άρχισε να κάνει reboot απο μόνο του κάθε 5-6 δευτερόλεπτα... Πολύ εύκολη η διαδικασία , διάβασα ένα οδηγό απο εδώ σχετικά με το τι να γράψω στο πακέτο και το έστειλα , σε 1 εβδομαδα είχε φτάσει.. Και τα έξοδα αποστολής σε 2-3 μέρες μου τα έιχαν βάλει στο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 "Xiaomi launched new Redmi Note 4 with 5.5” full HD IPS LCD display, 2.5D curved glass and Metal unibody design, chamfered edges. Which one do you prefer between Redmi Note 3 (Snapdragon) & Redmi Note 4 (Helio X20)?" Απλά έτυχε να το διαβάσω. Τι απαντάμε παιδιά;;; :lol: :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Το κινητό μετά απο μια εβδομάδα χρήσης άρχισε να κάνει reboot απο μόνο του κάθε 5-6 δευτερόλεπτα... Πολύ εύκολη η διαδικασία , διάβασα ένα οδηγό απο εδώ σχετικά με το τι να γράψω στο πακέτο και το έστειλα , σε 1 εβδομαδα είχε φτάσει.. Και τα έξοδα αποστολής σε 2-3 μέρες μου τα έιχαν βάλει στο paypal Για πες ποσα ηταν τα εξοδα αποστολης και ποσο χρονο δινει εγγυηση το vickmall..Επισης τι εγραψες στο πακετο και βαλε ενα λινκ για τον οδηγο.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπερα ειχα ξαναστειλει πριν 2-3ης βδομαδες γιατι ηθελα να αλλαξω ρομ και οπως ειναι φυσικο ο φιλος μας geoanto555 μου απαντησε !! ομως μετα ειχα αρκετη δουλεια και δεν προλαβα να πειραξω το κινητο :wacko: μηπως μπορειτε να μου στειλετε παλι τους οδηγους να κατσω να ασχοληθω σημερα που εχω χρονο ?? Ειδα εχουν βγει αρκετες ρομ ... Την Stable MIUI V8 ROM βαζουμε πλεον ?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 καλησπερα, απο χθες, και αφου συνδεσα το παλιο κινητο μου (Jiayu s3), με τον υπολογιστη, δεν βλεπει ο υπολογιστης το xiaomi. οταν το συνδεω με το καλωδιο του πανω στη μητρικη, μου βγαζει στο κινητο ¨συνδεδεμενο ως συσκευη πολυμεσων¨ αλλα δε βλεπω πουθενα το κινητο για να μεταφερω αρχεια. Εβαλα και ξανα εβαλα το pdanet αλλα τιποτα. Εχουμε καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπερα ειχα ξαναστειλει πριν 2-3ης βδομαδες γιατι ηθελα να αλλαξω ρομ και οπως ειναι φυσικο ο φιλος μας geoanto555 μου απαντησε !! ομως μετα ειχα αρκετη δουλεια και δεν προλαβα να πειραξω το κινητο :wacko: μηπως μπορειτε να μου στειλετε παλι τους οδηγους να κατσω να ασχοληθω σημερα που εχω χρονο ?? Ειδα εχουν βγει αρκετες ρομ ... Την Stable MIUI V8 ROM βαζουμε πλεον ?? Ευχαριστω Πρώτα λες τι ρομ έχεις και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.. Αν έχεις κάνει αίτηση κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ξέχασα είμαι με MIUI GLOBAL 7.3| stable 7.3.5.0(LHOCNCL) ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω κωδικούς για ξεκλειδώμα... ελληνική μου είχαμε.πει να βαλουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπερα ειχα ξαναστειλει πριν 2-3ης βδομαδες γιατι ηθελα να αλλαξω ρομ και οπως ειναι φυσικο ο φιλος μας geoanto555 μου απαντησε !! ομως μετα ειχα αρκετη δουλεια και δεν προλαβα να πειραξω το κινητο :wacko: μηπως μπορειτε να μου στειλετε παλι τους οδηγους να κατσω να ασχοληθω σημερα που εχω χρονο ?? Ειδα εχουν βγει αρκετες ρομ ... Την Stable MIUI V8 ROM βαζουμε πλεον ?? Ευχαριστω Κοίτα στην 1η Σελίδα Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπερα ειχα ξαναστειλει πριν 2-3ης βδομαδες γιατι ηθελα να αλλαξω ρομ και οπως ειναι φυσικο ο φιλος μας geoanto555 μου απαντησε !! ομως μετα ειχα αρκετη δουλεια και δεν προλαβα να πειραξω το κινητο :wacko: μηπως μπορειτε να μου στειλετε παλι τους οδηγους να κατσω να ασχοληθω σημερα που εχω χρονο ?? Ειδα εχουν βγει αρκετες ρομ ... Την Stable MIUI V8 ROM βαζουμε πλεον ?? Ευχαριστω Στο πρώτο ποστ θα βρεις ότι θες από οδηγούς. Δεν έχει βγει ακόμα η MIUI 8 stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts