Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώην χρήστης Meizu. Το flyme δεν πιάνει μια μπροστά στο miui.

Συμφωνώ καθώς είχα κι εγώ Meizu.

Φιλικά.Γιώργος.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πιθανό πρόβλημα GPS με το MIUI 8 !

O Άσχετος είπα πως μετά την αναβάθμιση βλέπω Γάλλο δορυφόρο... τελικά μπέρδεψα τις σημαίες. Ρώσικη σημαία ήταν

Δεν κλειδώνει με τους Ρώσους καλά

Πρίν με το 7,3,7 στο AndroiTS GPS Test έβλεπα πχ 14/20 τώρα συνήθως 10/12...Είναι νωρίς για να κρίνω. είδε κανένας άλλος διαφορά με το GPS στο MIUI 8?

Παρέλαβε κάποιος την international εκδοση απο το geek???

Γιατί παρέλαβε το Geekbuying;;

Την Τρίτη περίπου θα παραλάβουν (30/8) και μετά από 2-7 εργάσιμες θα κάνουν αποστολή...

(σύμφωνα με όσα μου είχαν πει στο chat)

Edit: Πάντως τώρα στη σελίδα τους δεν λέει 30/8, μπορεί να έχουν ήδη παραλάβει

Edited by terry39

Γιατί παρέλαβε το Geekbuying;;

Την Τρίτη περίπου θα παραλάβουν (30/8) και μετά από 2-7 εργάσιμες θα κάνουν αποστολή...

(σύμφωνα με όσα μου είχαν πει στο chat)

Edit: Πάντως τώρα στη σελίδα τους δεν λέει 30/8, μπορεί να έχουν ήδη παραλάβει

Αραγε αλλα μαγαζια να παρελαβαν;;;

In the down down of the writing we became robes...

καλημερα στην παρεα..ενώ καθε παρασκευή εκανα παντα αναβάθμιση τώρα μου γραφή οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη..ειμαι με την miui 8 6.8.18 beta..και στο φορουμ λενε οτι βγήκε η 6,8,25

καλημερα στην παρεα..ενώ καθε παρασκευή εκανα παντα αναβάθμιση τώρα μου γραφή οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη..ειμαι με την miui 8 6.8.18 beta..και στο φορουμ λενε οτι βγήκε η 6,8,25

Καλημερα αυτο που γράφεις ειναι παράπονο,απορία η πρόβλημα για να ξέρουμε,θα σου έρθει η αναβάθμιση ,δεν έρχεται σε ολους ταυτόχρονα και αυτο το κάθε παρασκευή που γράφεις είναι πολύ σχετικό.:ninja::ninja::wacko:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Δεν έχει για το kenzo...

Δείτε εδώ απιθανες τιμές το geekbuying σε promotion για το Redmi note 3 pro και μάλιστα την international έκδοση με την 800αρα band.

(έχει και στα le eco φοβερές τιμές, δεν γνωρίζω αν βάζουν και μεταφορικά στο τέλος αλλά γράφει free shipping)

http://promotion.geekbuyin...ile_brand_sale

Κάπου εκεί σε λίγο θα πέσει η τιμή για το RN3 PRO και στα υπόλοιπα μαγαζιά και πλέον είναι απόλυτο VFM.

Επίσης σε λίγο παίρνει και android 6.0

Με λίγα λόγια official global ROM!

εγώ γνώριζα ότι Official Global Rom και International Official Global Rom είναι διαφορετικές λόγω διαφορετικών εκδόσεων της συσκευής.

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Με λίγα λόγια official global ROM!

Εννοεί ο άνθρωπος την international έκδοση του κινητού παιδιά που όπως αναφέρεται έχει διαφορετικές διαστάσεις και κάποιες extra μπάντες για 4g

Καλησπερα παιδιά είμαι κάτοχος εδω και περιπου 2 μήνες !! Επειδη η συσκευή είχε παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορούσα να το φτιάξω τους το έστειλα πίσω (vickmall) και αφού ούτε η xiaomi το έφτιαξε ειπαν θα μ στειλουν καινουργιο.. Εγώ αφού έμαθα απο λάθη του παρελθόντος τους ζητησα Official Stable Global Rom , αλλα αυτοι επιμένουν οτι Official DEV Global Rom που έχει και update πλεον ειναι πολυ καλη.. Να τους εμπιστευτω ή να επιμείνω ??

Νταξει μικρό το κακο και οι δυο official ειναι ,miui 8 και οι 2.αμα θες stable απλα επεμεινε αλλιως dev (παιρνας Και πιο ευκολα την ελληνικη αν θες)

Σε λιγο καιρο μπαινω κι εγω στην παρεα σας καθως αφηνω το RN2 και περιμενω Redmi Note 3 pro 3gb ram που πηρα απο banggood σε τιμη χωμα 138 € με εκπτωτικους ποντους που ειχα. Σιγουρα θα περασω και απο cyanogenmod καθως ειδα οτι ειναι απο τα λιγα xiaomi που υποστηρίζεται επισημα!

Καλησπερα παιδιά είμαι κάτοχος εδω και περιπου 2 μήνες !! Επειδη η συσκευή είχε παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορούσα να το φτιάξω τους το έστειλα πίσω (vickmall) και αφού ούτε η xiaomi το έφτιαξε ειπαν θα μ στειλουν καινουργιο.. Εγώ αφού έμαθα απο λάθη του παρελθόντος τους ζητησα Official Stable Global Rom , αλλα αυτοι επιμένουν οτι Official DEV Global Rom που έχει και update πλεον ειναι πολυ καλη.. Να τους εμπιστευτω ή να επιμείνω ??

Τι πρόβλημα σου εμφάνισε?

Επίσης πόσο καιρό έκανε να φτάσει στο Vickmall? Ήταν εύκολη η διαδικασία αποστολής?

Παρτω με official dev γιατί έχει ελληνικά.Η stable δεν έχει ακόμη την ελληνική γλώσσα

Τι πρόβλημα σου εμφάνισε?

Επίσης πόσο καιρό έκανε να φτάσει στο Vickmall? Ήταν εύκολη η διαδικασία αποστολής?

Το κινητό μετά απο μια εβδομάδα χρήσης άρχισε να κάνει reboot απο μόνο του κάθε 5-6 δευτερόλεπτα... Πολύ εύκολη η διαδικασία , διάβασα ένα οδηγό απο εδώ σχετικά με το τι να γράψω στο πακέτο και το έστειλα , σε 1 εβδομαδα είχε φτάσει.. Και τα έξοδα αποστολής σε 2-3 μέρες μου τα έιχαν βάλει στο paypal

"Xiaomi launched new Redmi Note 4 with 5.5” full HD IPS LCD display, 2.5D curved glass and Metal unibody design, chamfered edges.

Which one do you prefer between Redmi Note 3 (Snapdragon) & Redmi Note 4 (Helio X20)?"

Απλά έτυχε να το διαβάσω. Τι απαντάμε παιδιά;;; :lol: :) ;)

Το κινητό μετά απο μια εβδομάδα χρήσης άρχισε να κάνει reboot απο μόνο του κάθε 5-6 δευτερόλεπτα... Πολύ εύκολη η διαδικασία , διάβασα ένα οδηγό απο εδώ σχετικά με το τι να γράψω στο πακέτο και το έστειλα , σε 1 εβδομαδα είχε φτάσει.. Και τα έξοδα αποστολής σε 2-3 μέρες μου τα έιχαν βάλει στο paypal

Για πες ποσα ηταν τα εξοδα αποστολης και ποσο χρονο δινει εγγυηση το vickmall..Επισης τι εγραψες στο πακετο και βαλε ενα λινκ για τον οδηγο.Ευχαριστώ.

Καλησπερα ειχα ξαναστειλει πριν 2-3ης βδομαδες γιατι ηθελα να αλλαξω ρομ και οπως ειναι φυσικο ο φιλος μας geoanto555 μου απαντησε !! ομως μετα ειχα αρκετη δουλεια και δεν προλαβα να πειραξω το κινητο :wacko: μηπως μπορειτε να μου στειλετε παλι τους οδηγους να κατσω να ασχοληθω σημερα που εχω χρονο ?? Ειδα εχουν βγει αρκετες ρομ ... Την Stable MIUI V8 ROM βαζουμε πλεον ?? Ευχαριστω

καλησπερα, απο χθες, και αφου συνδεσα το παλιο κινητο μου (Jiayu s3), με τον υπολογιστη, δεν βλεπει ο υπολογιστης το xiaomi.

οταν το συνδεω με το καλωδιο του πανω στη μητρικη, μου βγαζει στο κινητο ¨συνδεδεμενο ως συσκευη πολυμεσων¨ αλλα δε βλεπω πουθενα το κινητο για να μεταφερω αρχεια.

Εβαλα και ξανα εβαλα το pdanet αλλα τιποτα.

Εχουμε καμια ιδεα?

Καλησπερα ειχα ξαναστειλει πριν 2-3ης βδομαδες γιατι ηθελα να αλλαξω ρομ και οπως ειναι φυσικο ο φιλος μας geoanto555 μου απαντησε !! ομως μετα ειχα αρκετη δουλεια και δεν προλαβα να πειραξω το κινητο :wacko: μηπως μπορειτε να μου στειλετε παλι τους οδηγους να κατσω να ασχοληθω σημερα που εχω χρονο ?? Ειδα εχουν βγει αρκετες ρομ ... Την Stable MIUI V8 ROM βαζουμε πλεον ?? Ευχαριστω

Πρώτα λες τι ρομ έχεις και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις..

Αν έχεις κάνει αίτηση κλπ....

Ξέχασα είμαι με MIUI GLOBAL 7.3| stable 7.3.5.0(LHOCNCL)

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω κωδικούς για ξεκλειδώμα... ελληνική μου είχαμε.πει να βαλουμε

Κοίτα στην 1η Σελίδα

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Στο πρώτο ποστ θα βρεις ότι θες από οδηγούς. Δεν έχει βγει ακόμα η MIUI 8 stable.