zaf_4 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Τελικά με το νέο update 4.8 global devs δεν δουλεύουν τα notification Led για messenger, viber, next SMS. Μόνο στις κλήσεις. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 5, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Τελικά με το νέο update 4.8 global devs δεν δουλεύουν τα notification Led για messenger, viber, next SMS. Μόνο στις κλήσεις. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αίντε πάλι.. από το κακό στο χειρότερο πάμε.// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Τα μπερδεψες λιγο.η μουλτι παντα ειχε ελληνικά αλλα είναι ρομ με πολλα μπαγκς. Αυτη που πηρε τωρα εν μερει η global dev Την global εννοούσα, συγγνώμη. Ποιον οδηγό να ακολουθήσω; Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Την global εννοούσα, συγγνώμη. Ποιον οδηγό να ακολουθήσω; Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες στην πρωτη σελιδα στο συχνες ερωτησεις.λεει πως πας απο stable σε dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ρε μάγκες μπορεί να ακουστεί χαζό,αλλά πώς ανοίγει αυτό το ρημάδι πορτάκι της σιμ? Βάζω το πραγματάκι στη τρύπα...αλλα πως θα πεταχτεί έξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ρε μάγκες μπορεί να ακουστεί χαζό,αλλά πώς ανοίγει αυτό το ρημάδι πορτάκι της σιμ? Βάζω το πραγματάκι στη τρύπα...αλλα πως θα πεταχτεί έξω? Το πιέζεις στην τρύπα με το σιδεράκι και ανοίγει. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το πιέζεις στην τρύπα με το σιδεράκι και ανοίγει. Ευχαριστώ πολύ.Φοβόμουν να το πιέσω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ποια ρομ έχεις; 7,5,2,0 ; Εγώ χωρίς να την δοκιμάσω προτείνω 6,7,21.. πετάει σε όλα. https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6114-GTV-6-7-28-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO/#files ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς εννοεί την global... ειμαι στην 7.5.1 να αλλαξω σε αυτην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ευχαριστώ πολύ.Φοβόμουν να το πιέσω :P Μην φοβάσαι δεν θα του κάνεις κακό.. Σκίστου το κορμάκι..:w00t: ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειμαι στην 7.5.1 να αλλαξω σε αυτην? Αν έχεις όρεξη άλλαξέ την.. χάνεις τα πάντα όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Δεν υπάρχει αυτή η τιμή στο gb http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-1MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362395.html Να ρωτήσω κάτι... Ψάχνω ψάχνω αλλά έχω μπερδευτεί. Θέλω να παραγγείλω το 3/32 Gold με την Global Stable.. Ποιο option επιλέγω από Geekbuying από όλα αυτά που έχει; Που φαίνεται ποια rom έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μην φοβάσαι δεν θα του κάνεις κακό.. Σκίστου το κορμάκι..:w00t: ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις όρεξη άλλαξέ την.. χάνεις τα πάντα όμως... την περνας με τον ιδιο τροπο την περνας χυμα στο κινητο και μετα ανοιγεις power off, σαν την αλλη φορα η εχει αλλη διαδηκασια? και να κατεβασω την 6.7.28? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 την περνας με τον ιδιο τροπο την περνας χυμα στο κινητο και μετα ανοιγεις power off, σαν την αλλη φορα η εχει αλλη διαδηκασια? και να κατεβασω την 6.7.28? χύμα στο κινητό.... κλείνεις Power off . Ανοίγεις με power & volume +(πάνω) Πας wipe/advanced wipe / dalvik art cache, cache,data --- swipe από κάτω και μετά πίσω-πίσω install τικ στην ρομ και swipe to flash. Αν δεν είσαι σίγουρος απλά μην το κάνεις.. Εγώ έμεινα στην 21 ... δεν ξέρω η σημερινή αν είναι καλύτερη... Μην βιάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 οταν λες τα χανεις ολα εφαρμογες και λοιπα? φωτο δεν σβηνοναι? λεω να τν βαλω για αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το κινητό δεν αναγνωρίζει τις σιμς.Είμαι με γκλοβαλ οφισιαλ,μόλις μου ήρθε πέρασα την έκδοση 7.5.3.0. Δοκίμασα μία SD και την αναγνωρίζει κανονικά.Επίσης δοκίμασα τις σιμς στο παλίο μου coolpad f1 και όλα κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) οταν λες τα χανεις ολα εφαρμογες και λοιπα? φωτο δεν σβηνοναι? λεω να τν βαλω για αλλαγη. Εφαρμογές-ρυθμίσεις χάνονται..Φωτο όχι.. αλλά πάρε μπακαπ καλού κακού.. Δοκίμασε την.. είναι πολύ καλή.. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό δεν αναγνωρίζει τις σιμς.Είμαι με γκλοβαλ οφισιαλ,μόλις μου ήρθε πέρασα την έκδοση 7.5.3.0. Δοκίμασα μία SD και την αναγνωρίζει κανονικά.Επίσης δοκίμασα τις σιμς στο παλίο μου coolpad f1 και όλα κανονικά.. Η λύση είναι μία(και βλέπεις..).. φλας μία οφφισιαλ ρομ μετά από έλεγχο bootloader με miflash ... Edited August 5, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Προσωπικά έχω κολλήσει άγρια με την συγκεκριμένη Ρομ. Δεν έχω ξανά δει τόσο παραμετροποίηση και συνάμα ταχύτητα. Να μην πω για την μπαταρία. Και το πιο σημαντικό τουλάχιστον για μένα είναι που παντα το τηλ.είναι δροσερό σε οτι και να κάνεις. Για ποιά ρομ μιλάς. Δώσε λινκ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ασχετο.εγω παντως παρατηρησα οτι οταν το βαζω στην τσεπη μερικες φορες πιανει το δαχτυλικο. Για αυτο οταν το βγαζω ζηταει το πιν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Την ξαναβάλα από πάνω μέσω updater μήπως και... Αλλά ακόμα δεν έχω notification led. Οπότε πάω πίσω. Η λογική είναι να την περάσω πάλι με fastboot φαντάζομαι! Πάλι από την αρχή Προηγούμενη έκδοση fastboot που βρίσκεις; Edited August 5, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Α, καλά. Αυτά δεν γίνονται. Χθες το vickmall έδινε 2 επιλογές για ROM. Με τη βοήθεια του φίλου geoanto555 κατέληξα στην Official Global Stable. Πάω να το παραγγείλω σήμερα. Βλέπω 3. 1. Official DEV Global Rom(google play&Greek language&OTA update) 2. Official DEV CN Rom (Only Chinese&English language) 3. Official Stable Global(No Greek Language) Οπότε αναγκαστικά ξαναρωτάω. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή με βάση ότι 1. ΔΕΝ με ενδιαφέρει το ελληνικό menu παρά μόνο η πληκτρολόγηση. 2. ΔΕΝ θέλω να αλλάζω ROM και γενικά να 'σκαλίζω' το τηλέφωνο. 3. ΘΕΛΩ να δουλεύει out of the box και να παίρνει OTA updates. Με βάση αυτά, την 1η ή την 3η επιλογή; Η δεύτερη βασικά γιατί υπάρχει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ασχετο.εγω παντως παρατηρησα οτι οταν το βαζω στην τσεπη μερικες φορες πιανει το δαχτυλικο. Για αυτο οταν το βγαζω ζηταει το πιν.. Πιο πιθανο ειναι να πατιεται το on/off κουμπι ενω ειναι κλειδωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Την ξαναβάλα από πάνω μέσω updater μήπως και... Αλλά ακόμα δεν έχω notification led. Οπότε πάω πίσω. Η λογική είναι να την περάσω πάλι με fastboot φαντάζομαι! Πάλι από την αρχή Προηγούμενη έκδοση fastboot που βρίσκεις; μην κανεις τον κοπο να την ξαναπερασεις...πηγαινε στις ειδοποιησεις των εφαρμογων και ενεργοποιησε το notification led που σ αυτη τη ρομ ειναι κλειστα απο την "μανα" τους...σε οσες εφαρμογες εχεις περασει εσυ το notification led ειναι off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ποτε δεν καταλαβα γιατι οποιοδηποτε OS πρεπει να ειναι στα ελληνικα ??????? Αφου στα αγγλικα υπαρχει μεγαλυτερη βαση χρηστων να σου απαντησει οποιοδξποτε ερωτημα Εγω ουτε τις επαφες εχω στα ελληνικα . Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Α, καλά. Αυτά δεν γίνονται. Χθες το vickmall έδινε 2 επιλογές για ROM. Με τη βοήθεια του φίλου geoanto555 κατέληξα στην Official Global Stable. Πάω να το παραγγείλω σήμερα. Βλέπω 3. 1. Official DEV Global Rom(google play&Greek language&OTA update) 2. Official DEV CN Rom (Only Chinese&English language) 3. Official Stable Global(No Greek Language) Οπότε αναγκαστικά ξαναρωτάω. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή με βάση ότι 1. ΔΕΝ με ενδιαφέρει το ελληνικό menu παρά μόνο η πληκτρολόγηση. 2. ΔΕΝ θέλω να αλλάζω ROM και γενικά να 'σκαλίζω' το τηλέφωνο. 3. ΘΕΛΩ να δουλεύει out of the box και να παίρνει OTA updates. Με βάση αυτά, την 1η ή την 3η επιλογή; Η δεύτερη βασικά γιατί υπάρχει; Ευχαριστώ. Επειδή τους ρώτησα σήμερα για αυτό που θες είναι η 3η (official stable) η οποία δεν έχει ελληνικό menu, έχει OTA και Play store. Η δικήμου η απορία είναι ποια η διαφορά να παραγγείλεις από το EU warehouse και όχι; Παίζει θέμα με τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Α, καλά. Αυτά δεν γίνονται. Χθες το vickmall έδινε 2 επιλογές για ROM. Με τη βοήθεια του φίλου geoanto555 κατέληξα στην Official Global Stable. Πάω να το παραγγείλω σήμερα. Βλέπω 3. 1. Official DEV Global Rom(google play&Greek language&OTA update) 2. Official DEV CN Rom (Only Chinese&English language) 3. Official Stable Global(No Greek Language) Οπότε αναγκαστικά ξαναρωτάω. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή με βάση ότι 1. ΔΕΝ με ενδιαφέρει το ελληνικό menu παρά μόνο η πληκτρολόγηση. 2. ΔΕΝ θέλω να αλλάζω ROM και γενικά να 'σκαλίζω' το τηλέφωνο. 3. ΘΕΛΩ να δουλεύει out of the box και να παίρνει OTA updates. Με βάση αυτά, την 1η ή την 3η επιλογή; Η δεύτερη βασικά γιατί υπάρχει; Ευχαριστώ. 1 kai 3 είναι καλές.. η 1 έχει εβδομαδιαίες ενημερώσεις... η 3 όχι τόσο συχνές.. Πάρε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Επειδή τους ρώτησα σήμερα για αυτό που θες είναι η 3η (official stable) η οποία δεν έχει ελληνικό menu, έχει OTA και Play store. Η δικήμου η απορία είναι ποια η διαφορά να παραγγείλεις από το EU warehouse και όχι; Παίζει θέμα με τελωνείο; Οτι απο eu πληρωνεις παραπανω αλλα σε 1-5 μερες το εχεις.Δεν παιζει τελωνειο ειδικα απο eu(νομιζω ερχονται απο θεσαλλονικη..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts