NickName98 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Στις 2 το βράδυ :p Αλλά καταλαβαίνω.. Δεν έχουν ώρες αυτά :D Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jumaru7 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) καλησπερα στην παρεα εχει δοκιμασει κανεις την smiui stable-v7.5.2.0 LHOCNDE να μας πει εντυπωσεις?εχει κ ελληνικα η συγκεκριμενη ρομ?γιατι οσες εχω βαλει απο smiui ειχαν ελληνικα κ google play store. ευχαριστω Edited July 27, 2016 by Jumaru7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 ...πολύ περισσότερα... ...τετραπλάσια... http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-step-step-guide-flash-cm13-build-t3391839 Διότι μερικά καλά θέματα αξίζουν λίγο προσοχή ήθελα μερικές πληροφορίες περί αυτού. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις,αν το έχεις δοκιμάσει,το πως κρατάει το bootloader unlock μετά από φλασαρισμα ρομ ή πως κάνει re-unlock ώστε να βάλεις άλλη. Διάβασα όλες τις σελίδες και με σιγουριά δεν κατεληξα κάπου,με restore,με χρήση ξανά το εργαλείου της miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 καλημερα...το πηρε ενα φιλαρακι μου και ηρθε με αυτην την ρομ global7.3 stable 7.3.2.0 (LHOMIDD) .ποιον οδηγο ακολουθω?πρεπει να περασψ πρωτα αυτην?China Developer(V6.4.1.4): .ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 καλημερα...το πηρε ενα φιλαρακι μου και ηρθε με αυτην την ρομ global7.3 stable 7.3.2.0 (LHOMIDD) .ποιον οδηγο ακολουθω?πρεπει να περασψ πρωτα αυτην?China Developer(V6.4.1.4): .ευχαριστω Ποιον οδηγό για ποιό πράγμα; Για Ελληνική βάζεις πρώτα developer ...ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ποιον οδηγό για ποιό πράγμα; Για Ελληνική βάζεις πρώτα developer ...ναι. ναι για ελληνικη.η μηπως αν την κανουμε update εχει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 ναι για ελληνικη.η μηπως αν την κανουμε update εχει ελληνικα? Δυστυχώς η μόνη που έχει Ελληνικά official είναι μία developer. Για να πας σε Ελληνική ρομ πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις bootloader με developer rom .. Οδηγίες έχει στην πρώτη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δυστυχώς η μόνη που έχει Ελληνικά official είναι μία developer. Για να πας σε Ελληνική ρομ πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις bootloader με developer rom .. Οδηγίες έχει στην πρώτη σελιδα. στειλε μου ενα λινκ σε παρακαλω για το ποια πρεπει. κ προχωραω με τις 3 τελιτσες μεσα απο το κινητο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 στειλε μου ενα λινκ σε παρακαλω για το ποια πρεπει. κ προχωραω με τις 3 τελιτσες μεσα απο το κινητο? ευχαριστω Μάλλον δεν με κατάλαβες.. Η διαδικασία είναι πολύ μεγαλύτερη για να βάλεις Ελληνική ρομ. Αρχικά στέλνεις αίτημά στην XIAOMI , μετά βάζεις official developer για να μπορείς να ξεκλειδώσεις. Στην συνέχεια βάζεις custom recovery και συνεχίζεις με την εγκατάσταση της ρομ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929 Αυτό με τις 3εις τελίτσες δεν νομίζω να πιάσει για να βάλεις την developer.. Δοκίμασε το βέβαια...ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μάλλον δεν με κατάλαβες.. Η διαδικασία είναι πολύ μεγαλύτερη για να βάλεις Ελληνική ρομ. Αρχικά στέλνεις αίτημά στην XIAOMI , μετά βάζεις official developer για να μπορείς να ξεκλειδώσεις. Στην συνέχεια βάζεις custom recovery και συνεχίζεις με την εγκατάσταση της ρομ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929 Αυτό με τις 3εις τελίτσες δεν νομίζω να πιάσει για να βάλεις την developer.. Δοκίμασε το βέβαια...ποτέ δεν ξέρεις. εχω κανει αιτηση εδω και καιρο και ηρθε κ η απαντηση εγω το δικο μου το πηρα με multi και μου φανηκε ποιο ευκολο να το κανω κατεβαζω απο εδω την dev? http://en.miui.com/download-301.html#439 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλημέρα παιδιά. Βλέπω ότι στο geekbuying το στέλνουν με international ROM. Ξέρετε αν μπορώ να τους ζητησω να το στείλουν με global stable? Έχει πάρει κανείς από κει; Επίσης με global stable θα ειναι ΟΚ το τηλέφωνο και θα παιρνω OTA updates? (δεν χρειάζομαι ελληνικά ούτε θέλω να αλλάζω ROM, μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 εχω κανει αιτηση εδω και καιρο και ηρθε κ η απαντηση εγω το δικο μου το πηρα με multi και μου φανηκε ποιο ευκολο να το κανω κατεβαζω απο εδω την dev? http://en.miui.com/download-301.html#439 Αν περάσεις ρομ από updater κατεβάζεις zip (recovery) . Αν περάσεις με miflash κατεβαζεις fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αν περάσεις ρομ από updater κατεβάζεις zip (recovery) . Αν περάσεις με miflash κατεβαζεις fastboot. κατεβαζω zip απο το λινκ αυτο http://en.miui.com/download-301.html#439 και προχωραω με 3 τελειες και μετα παω για ξεκλειδωμα.σωστα? ελπιζω να μην το μπρικαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 κατεβαζω zip απο το λινκ αυτο http://en.miui.com/download-301.html#439 και προχωραω με 3 τελειες και μετα παω για ξεκλειδωμα.σωστα? ελπιζω να μην το μπρικαρω Δοκιμασε το.. το πολύ πολύ να μην γίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 1) στην 7.5.2 αφαίρεσαν το customization στα θέματα ή το κρύψανε κάπου και δεν το βρίσκω; 2) συνεχίζει να μην βγάζει φωτογραφία μέσω fingerprint ή το φτιάξανε και θέλει να κάνω κανα clean flash για να μου παίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) κατεβαζω zip απο το λινκ αυτο http://en.miui.com/download-301.html#439 και προχωραω με 3 τελειες και μετα παω για ξεκλειδωμα.σωστα? ελπιζω να μην το μπρικαρω Κατέβασε την δεύτερη που είναι ή beta Εχει καί ελληνικά για να δοκιμάσεις αλλά να πας δίπλα που λέει Redmi Note 3 Qualcomm Global Edited July 27, 2016 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Κατέβασε την δεύτερη που είναι ή beta Εχει καί ελληνικά για να δοκιμάσεις αλλά να πας δίπλα που λέει Redmi Note 3 Qualcomm Global το μονο που καταφερα ειναι να κανω update απο μεσα απο το κινητο στην 7.5.3.0 γιατι με τις 3 τελειες δεν εκανε κατι.τωρα κατεβαζω αυτη που μου εγραψες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 το μονο που καταφερα ειναι να κανω update απο μεσα απο το κινητο στην 7.5.3.0 γιατι με τις 3 τελειες δεν εκανε κατι.τωρα κατεβαζω αυτη που μου εγραψες Μην παιδεύεσαι.. miflash να τελειώνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μην παιδεύεσαι.. miflash να τελειώνεις.. μου δινεις ενα λινκ της ρομ σε παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 μου δινεις ενα λινκ της ρομ σε παρακαλω έχει λινκ στον οδηγό....Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) το μονο που καταφερα ειναι να κανω update απο μεσα απο το κινητο στην 7.5.3.0 γιατι με τις 3 τελειες δεν εκανε κατι.τωρα κατεβαζω αυτη που μου εγραψες Κατέβασε στο pc και μετά βάλε το zip στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου μετά πήγαινε στον updater και από τις τέλειες πάνω πατά choose update package και διάλεξε το zip αρχείο τις ρομ Edited July 27, 2016 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Κατέβασε και βάλε το zip στον εσωτερικό χώρο μετά πήγαινε στον updater και κανε εγκατάσταση από εκεί Έτσι την πέρασα και εγω δεν προχωραει απο εκει.το δοκιμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Κατέβασε και βάλε το zip στον εσωτερικό χώρο μετά πήγαινε στον updater και από τις τέλειες πάνω βρες το αρχειο και κάντο εγκατάσταση Εσύ τι είχες Κίνας ή global; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Εσύ τι είχες Κίνας ή global; global stableb 7.3.2.0 και τωρα την 7,5,3,0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) global stableb 7.3.2.0 και τωρα την 7,5,3,0 Απευθυνόμουν στο gab... Από global τις περισσότερες φορές δεν πιάνει μέσω updater. Βέβαια πρέπει να κατεβάσεις global dev και όχι κινας.... Εσυ κατέβασες china developer ; Edited July 27, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts