Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι δεν πάει καλά.....

Μπες από το TWRP και κάνε check filesystem σε όλα τα partitions.

Κι εμένα έκανε λαλακίες και μετά από το check filesystem φλάσαρε τη rom κανονικά.

εννοείς από wipe, advanced wipe, repair or change system file, σωστά? πρέπει να τα τσεκάρεις ένα ένα τα partitions. Στο dalvik/art cache και ιντερναλ storage, μου βγάζει invalid partition selection. Στo system, data, και cache μου εμφανίζει 3 επιλογές. resize file system, repair file system, change file system.

και σε σένα έτσι είναι τα ανωτέρω?

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

να ρωτήσω κάτι ? χωρίς ροοτ δεν μπορώ να πάρω nandroid από twrp? Διαγράφηκε μυστηριωδώς το προηγούμενο, πάω να πάρω καινούριο, και κολλάει και δεν το τελειώνει. Πατάω cancel και ούτε τότε ανταποκρίνεται. Έπρεπε να πατήσω 20 δεύτερα το power off για να σταματήσει.

Σόρρυ που σε ζάλισα!

Σε αυτήν την περίπτωση έμεινες με το 3.0.0;

Αν ναι βάλε πιο καινούριο. Δεν έχει να κάνει με το ρουτ το backup .

Κάποιες φορές κολλάει κ κάνει ότι να ναι.

Δεν μου λες έχεις αναλύσει τα script που φλασάρεις; Έχεις 2 SU μου λες.

Τι είναι και για που;

Edited by geoanto555

Το παρήγγειλα χθες από vickmall με multi Rom πριν διαβάσω εδώ ότι δεν είναι οκ. Θα τους στείλω τώρα να μου περάσουμε τελικά την global. Τόσα προβλήματα έχει η multi :cry:;

Με την global δεν θα έχω ελληνικά, μόνο αγγλικά;

Ναι φίλε μου με global δε θα έχεις ελληνικό μενού. Αν θέλεις ελληνικό μενού η ελληνική ρομ είναι μονόδρομος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εννοείς από wipe, advanced wipe, repair or change system file, σωστά? πρέπει να τα τσεκάρεις ένα ένα τα partitions. Στο dalvik/art cache και ιντερναλ storage, μου βγάζει invalid partition selection. Στo system, data, και cache μου εμφανίζει 3 επιλογές. resize file system, repair file system, change file system.

και σε σένα έτσι είναι τα ανωτέρω?

Ναι, τσέκαρε repair file system.

Φιλικά.Γιώργος.

Σε αυτήν την περίπτωση έμεινες με το 3.0.0;

Αν ναι βάλε πιο καινούριο. Δεν έχει να κάνει με το ρουτ το backup .

Κάποιες φορές κολλάει κ κάνει ότι να ναι.

Δεν μου λες έχεις αναλύσει τα script που φλασάρεις; Έχεις 2 SU μου λες.

Τι είναι και για που;

Είχα ήδη ξαναγυρίσει αμέσως στο 3.02-2.

Φλασάροντας το 2.76 :

Install zip successfull

updating partitions detaiils...done

full selinux support is present

MTP enabled

simulating actions...

updating partition details...done

όλα νορμάλ δηλαδή!

Και μετά reboot system

και μετά με ρωτάει install supersu now ; your denice does not appear to be rooted (ενώ ένα δεύτερο πριν το φλάσαρε κανονικά!!)

Τεσπα, κάνω swipe to install αναγκαστικά.

Ξαναβγάζει το πιο πάνω script εκτός από την τελευταία σειρά και μπουτάρει.

Οταν όμως μπουτάρει δεν εχω ροοτ, σαν να μην φλάσαρα ποτέ τίποτα!

Ναι, τσέκαρε repair file system.

Να κάνω repair μόνο σε system, data και cache? Αυτό δεν θα διαγράψει την internal storage, έτσι? Σε εσένα την είχε διαγράψει? οχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχω και sd card και η ρομ είναι μόνο στην internal...

Eπίσης, τα internal storage και dalnik/art cache βγάζουν και σε σένα invalid partition selection?

Είχα ήδη ξαναγυρίσει αμέσως στο 3.02-2.

Αν δεν έχεις "στήσει" το κινητό η λύση είναι μία.

Ξανά καθαρή εγκατάσταση της ρομ και install το ζιπ που σου δίνει η ρομ για το superSU.

Στην περίπτωση σου απλά μπορεί να τα μπέρδεψε στο system και να έχεις αρχεία από παλιά μαζί με καινούρια....

Θα έλεγα ότι μήπως φταίει η ρομ που δεν το παίρνει αλλά ήδη υπάρχει άτομο που το χει εγκαταστήσει κανονικά.

Διάβασε ενημερωτικά ... superSU σε stable, προβλήματα και λύσεις

global official stable...

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

guys, αν ΔΕ θελω root με τιποτα, λογω otego, ποια να περασω? official εννοειται, ελληνικα δε θελω απαραιτητα.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

global official stable...

Ερώτηση :

Μπορεί η όλη διαδικασία

China Stable to Dev

Ξεκλείδωμα bootloader

Dev to Greek stable

Να γίνει χωρίς κάρτα sim μέσα στο κινητό??

Να κάνω repair μόνο σε system, data και cache? Αυτό δεν θα διαγράψει την internal storage, έτσι? Σε εσένα την είχε διαγράψει? οχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχω και sd card και η ρομ είναι μόνο στην internal...

Eπίσης, τα internal storage και dalnik/art cache βγάζουν και σε σένα invalid partition selection?

Αν δεν επιλέξεις internal storage από το advance μενού δεν σου την σβήνει. Η καλύτερη λύση θα ήταν να κάνεις καθαρή εγκατάσταση βάζοντας το zip σε sd ή σε OTG αλλά δεν έχεις κάποιο από τα δύο αν κατάλαβα καλά. Δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει κάποιος; Δε βάζεις για δοκιμή και την ελληνική dev Miui 8. Δύο μέρες την έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

guys, αν ΔΕ θελω root με τιποτα, λογω otego, ποια να περασω? official εννοειται, ελληνικα δε θελω απαραιτητα.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

Global official.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση :

Μπορεί η όλη διαδικασία

China Stable to Dev

Ξεκλείδωμα bootloader

Dev to Greek stable

Να γίνει χωρίς κάρτα sim μέσα στο κινητό??

Ναι φυσικά και μπορεί...

Χειροτερος απο εμενα οταν πηρα το κιν. ;ρ

Βασικά εγω σας ειχα φαει πριν παρω το κιν

Και τώρα μας το βγάζεις ξινό...:p

Αν δεν έχεις "στήσει" το κινητό η λύση είναι μία.

Ξανά καθαρή εγκατάσταση της ρομ και install το ζιπ που σου δίνει η ρομ για το superSU.

Στην περίπτωση σου απλά μπορεί να τα μπέρδεψε στο system και να έχεις αρχεία από παλιά μαζί με καινούρια....

Θα έλεγα ότι μήπως φταίει η ρομ που δεν το παίρνει αλλά ήδη υπάρχει άτομο που το χει εγκαταστήσει κανονικά.

Διάβασε ενημερωτικά ... superSU σε stable, προβλήματα και λύσεις

A μαλιστα.... σαν να αρχιζω να εντοπίζω το προβλημα.. Το super su από την 2.49 και μετά αντί να εγκαθίσταται μόνο στο system αφήνει κατάλοιπα και την data.. Φλασάροντας νέα stable με το τελευταίο super su, τα νέα binaries συγκρούονται με τα παλιά που έχουν μείνει στο data

Αυτό εξηγεί γιατί στην προηγούμενη μου μετάβαση από 7.2.2 σε 7.3.2 δεν ειχα πρόβλημα, γιατί πολύ απλά κατά το διάστημα εκείνο δεν έτυχε να κυκλοφορήσει νέα έκδοση super su. Θυμάμαι και στις δύο η τελευτάια ήταν τότε η 2.65. Ασε που μία μέρα πριν πάω στην 7.5.1 είχα κάνει χειροκίνητα update τα τελευτάια binaries, τα οποία προφανώς έμειναν στο κινητό γιατί δεν έκανα wipe internal storage.

Παω για clean install ολα από την αρχή και θα περάσω μόνο της ρομ...

ευχαριστώ για το thread!

Aχχ...διαβάζω το άγχος των παιδιών που μόλις παρέλαβαν κ προσπαθούν να βρουν άκρη και σκέφτομαι πόσο πρήχτης θα γίνω και εγώ όταν παραλάβω!

Μπράβο στα παλιότερα /εμπειρότερα μέλη για την αμέριστη συμπαράσταση :)

A μαλιστα.... σαν να αρχιζω να εντοπίζω το προβλημα..

Μαρία μου.. νομίζω τα πράματα είναι απλά.. και μόνοι μας τα κάνουμε δύσκολα.

Πιστεύω θα το πετύχεις με τον τρόπο σου..

Και τώρα μας το βγάζεις ξινό...:p

Παιδιιιιι μηπως μπορεις να μου πεις με τι ρομ να το παραγγείλω και απο που;;; :lol:

Aχχ...διαβάζω το άγχος των παιδιών που μόλις παρέλαβαν κ προσπαθούν να βρουν άκρη και σκέφτομαι πόσο πρήχτης θα γίνω και εγώ όταν παραλάβω!

Μπράβο στα παλιότερα /εμπειρότερα μέλη για την αμέριστη συμπαράσταση :)

@efkola αν ασχοληθείς από τώρα διαβάζοντας , θα δεις ότι είναι αστεία όλα.

Ένα θέλω να πω για πολλούς εδώ μέσα.

Να βάζετε το χεράκι σας μέχρι εκεί που φτάνετε... όχι πιο μακριά γιατί θα σας πονέσει..

@Kongeo... στο χω ξανα πει.. μεγάλο κ@@@παιδο είσαι.. αλλά σε πάω..

Τελικά δεν μου είπατε.. έχει κανένας ρουτ να κάνουμε μια δοκιμή;

Edited by geoanto555

Το repair κάνει checkdisk στο filesystem.Δεν διαγράφει τίποτα.

Φιλικά.Γιώργος.

Κανένα θέμα της προκοπής έχει να προτείνει κάνεις; γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βάλω τα μανισια icons των εφαρμογών;
:thanks:

χαχαχα, ε αν είναι δυνατόν... από οτι φαίνεται η recovery σταμάτησε να λειτουργεί τελείως.

Κάνω repair, wipe dalvik/cache/data/system, install 7.5.1, flash το ροοτ που προτείνει η ίδια η ρομ, και τέλος reboot to system..

Και το κινητό ανοίγει σε λίγα δευτερόλεπτα αμέσως χωρίς να έχει κάνει καν factory reset.. Ούτε να ξαναφορτώσει την ρομ, όπως κάνει συνηθώς ούτε τίποτα.

Βρε παιδιά, έχουν τύχει σε άλλον αυτά τα κουλά ή πρωτοτύπησα πάλι?

Κανένα θέμα της προκοπής έχει να προτείνει κάνεις; γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βάλω τα μανισια icons των εφαρμογών;

Το Android N ειναι πολυ καλο... σου βγαζει και επιλογη να ειναι ως σχεδον στοκ

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+