geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Παιδιά η stable που συζητάτε είναι η ελληνική; Ναι ναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ορμάτεεεε... έφτασεε.. https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6107-Stable-V7-5-1-0-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO/#files Καλημέρα χθες το έλεγα ωπ...... σήμερα ήρθε και την κατεβάζω,τι διαφορές έχει για να δούμε.:lol::lol::ninja::D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ναι ναι.... Ναι την έβαλα να κατεβαίνει. Για stable σε stable είπαμε wipe τις cache μόνο ε; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ναι την έβαλα να κατεβαίνει. Για stable σε stable είπαμε wipe τις cache μόνο ε; Ναι cache & dalvik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ναι την έβαλα να κατεβαίνει. Για stable σε stable είπαμε wipe τις cache μόνο ε; Wipe Cache + Dalvik Cache. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ναι cache & dalvik Ωραίος. Κατεβάζω και φλασαρω τότε. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλημέρα χθες το έλεγα ωπ...... σήμερα ήρθε και την κατεβάζω,τι διαφορές έχει για να δούμε.:lol::lol::ninja::D Denι σαν να το ξερες.. Μόλις μπήκα σε 7,5,1.. για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ναι την έβαλα να κατεβαίνει. Για stable σε stable είπαμε wipe τις cache μόνο ε; Μονο Wipe / andanced wipe/ cache και dalvik cache. Με πρόλαβαν άλλοι χα χα νωρίτερα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Denι σαν να το ξερες.. Μόλις μπήκα σε 7,5,1.. για να δούμε.. Με τι έκδοση TWRP φλάσαρες; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 [/color] Αν έχεις την σωστή ρομ, το κινητό δεν λαγκαρει πουθενά και αναγνωρίζει τις σιμ μία χαρά. Τα προβλήματα που αναφερεις παρουσιάζονται μόνο στις κακό γραμμένες vendor Roms που βάζουν κάποια κινεζομαγαζα. Η κάμερα του είναι αξιοπρεπής αλλά χωλαινει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για τον vfm χαρακτήρα του κινητού ομως, είναι μία χαρά. Ευχαριστώ για την απάντηση.. Έχετε να προτείνετε απο κάποιο μαγαζί την αγορά του κινητού ή κοιτάω στα κλασσικά gearbest, geekbuying, banggood και σε όποιο βρώ καλύτερη τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Με τι έκδοση TWRP φλάσαρες; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου 3.0.2-2 mic.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Την πέρασα Χθές παιδιά και πάει σφαίρα. Απλά βλέπω ανεβάζει θερμοκρασία με το παρα μικρό. Ειδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Την πέρασα Χθές παιδιά και πάει σφαίρα. Απλά βλέπω ανεβάζει θερμοκρασία με το παρα μικρό. Ειδωμεν... Είναι νωρίς για να μιλάμε για θερμοκρασία.. Σίγουρα κάποια πραγματάκια πρέπει να στρώσουν μετά την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση.. Έχετε να προτείνετε απο κάποιο μαγαζί την αγορά του κινητού ή κοιτάω στα κλασσικά gearbest, geekbuying, banggood και σε όποιο βρώ καλύτερη τιμή? Αν δεν θέλεις να μπλέκεις με edl κλπ για να βγάλεις την vendor ROM θα σου πρότεινα το vickmall που εγκαθηστά μία από τις official ROMs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 μεχρι στιγμης η 7.5.1.0 τρεχει πολυ καλα,με πολυ καλη διαχειριση μπαταριας απο χθες στις 6 το απογευμα που τελειωσε η πρωτη φορτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 μεχρι στιγμης η 7.5.1.0 τρεχει πολυ καλα,με πολυ καλη διαχειριση μπαταριας απο χθες στις 6 το απογευμα που τελειωσε η πρωτη φορτιση... Αυτά είναι καλά νέα.. Εσύ βέβαια χρησιμοποιείς την eu που σίγουρα δεν έχει φορτωμένα τόσα πραγματάκια.. Το λέω λόγο διαφοράς σε mb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αυτά είναι καλά νέα.. Εσύ βέβαια χρησιμοποιείς την eu που σίγουρα δεν έχει φορτωμένα τόσα πραγματάκια.. Το λέω λόγο διαφοράς σε mb.. απο xiaomi.eu εχουν το twrp περασμενο στην ρομ τους? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Επιβαιβεωνω και εγώ για την 7.5.1 από eu, είναι λίγο καλύτερη ή μπαταρία και νομίζω ότι αυξήθηκε και ή ένταση του ηχείου, τα εικονίδια έχουν αλλάξει σε κάποιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αυτά είναι καλά νέα.. Εσύ βέβαια χρησιμοποιείς την eu που σίγουρα δεν έχει φορτωμένα τόσα πραγματάκια.. Το λέω λόγο διαφοράς σε mb.. παντα απο το eu χρησιμοποιω τις ρομ... το μονο που προσεξα στην 7.5.1.0 ειναι οτι η εφαρμογη mi home εχει αυξημενη καταναλωση αλλα προς το παρον την αφηνω να στρωσει...η δικη σου πως παει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Μόλις προχώρησα σε παραγγελία του ασημένιου μοντέλου, με παραγγελία της Official Dev από Vickmall. Τίμια πράγματα. Θα ακολουθήσω οδηγίες αργότερα για λογαριασμό MiAccount και αν και έχω Wind και δε θα λάβω ποτέ το SMS, ελπίζω μέχρι αρχές Αυγούστου να έχω και το κινητό και το ξεκλείδωμα έτοιμο να το ρίξω στη συσκευή. Μετά μια 7.5.1 (ή όποια είναι τότε της μόδας) και υπομονή μέχρι να στρώσει η συσκευή. Έχει τρελή κίνηση το thread και γουστάρω! (Πρώην κάτοχος RN2 και πιο πρώην Samsung S2 οπότε από φλασαρίσματα έχω μια σχετική εμπειρία :) ) Καλώς σας βρήκα! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 απο xiaomi.eu εχουν το twrp περασμενο στην ρομ τους? Δεν έχω ιδέα.Δεν έχω περάσει ποτέ eu ρομ στο rn3p. Περίμενε να σου απαντήσει ο @geosohoη δικη σου πως παει;;; Εγώ σβήνω ότι mi υπάρχει μέσα.. (Κακώς δεν 'ανοίγω' την ρομ για αφαίρεση προκαταβολικά..:lol: ) Προς το παρών το παρακολουθώ.. δεν βλέπω να κάνει κάτι τρελό..χαχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 απο xiaomi.eu εχουν το twrp περασμενο στην ρομ τους? οχι δεν εχουν twrp οι eu αλλα ειναι πολυ ευκολο να εγκατασταθει... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω ιδέα.Δεν έχω περάσει ποτέ eu ρομ στο rn3p. Περίμενε να σου απαντήσει ο @geosoho Εγώ σβήνω ότι mi υπάρχει μέσα.. (Κακώς δεν 'ανοίγω' την ρομ για αφαίρεση προκαταβολικά..:lol: ) Προς το παρών το παρακολουθώ.. δεν βλέπω να κάνει κάτι τρελό..χαχα.. και καλα κανεις που τα σβηνεις...απλα αρχικα θελω να εχω ολοκληρωμενη αποψη για καθε ρομ και μετα ξεκιναω τις διαγραφες...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmatsas13 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 καλημέρα, Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο.... έχουμε καμία πρόταση με ποια ρομ να το παραγγείλω? έχω μπερδευτεί... 1. το vickmall δίνει 3 επιλογές Official Developer Rom (Only Chinese&English language) Official Global Rom&Google play store(No Greek language) Mulit-language ROM&Google play 2. το geekbuying ενημερώνει ότι βάζει μια international firmware+ Playstore ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 καλημέρα, Ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο.... έχουμε καμία πρόταση με ποια ρομ να το παραγγείλω? έχω μπερδευτεί... 1. το vickmall δίνει 3 επιλογές Official Developer Rom (Only Chinese&English language) Official Global Rom&Google play store(No Greek language) Mulit-language ROM&Google play 2. το geekbuying ενημερώνει ότι βάζει μια international firmware+ Playstore ευχαριστώ κανε ενα κοπο να διαβασεις την πρωτη σελιδα και 2-3 σελιδες ποιο πισω και αν δεν βρεις αυτο που ψαχνεις εδω ειμαστε! Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εγώ έβαλα την sMiui 6.630 dev. Την κατεβάζεις από εδώ και την εγκαθιστάς μέσω TWRP. Καλό είναι να κάνεις full wipe. Το λινκ δε δουλευει,αν θελεις να το διορθωσεις,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts