dimis_pj Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μόλις μου ήρθε update για 7.3.8 stable. 128 mb και αναφέρει System-optimization wifi productivity when wifi and bluetooth are used at the same time και Camer-Camera Image Processing. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Επίσης gkontos10 επειδή βλέπω το συζητάς και αλλού(και καλά κάνεις) να σου πω ότι η κουβέντα "Ένα αίτημα στην xiaomi κάνεις και σου δίνει το κλειδί να το ξεκλειδωσεις. Κατεβάζει το tool και είσαι έτοιμος. " είναι έτσι αλλά χρειάζεται προϋποθέσεις δλδ.. αν δεν έρθει με developer rom , που δεν νομίζω από το yeso να έρθει, χρειάζεται να ακολουθήσεις και αυτόν τον οδηγό κατά γράμμα για να περάσεις την developer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Στα έγραψα λίγο πιο πίσω...:) Αν μπορείς να το παραγγείλεις με developer ρομ (όποια θέλουν -μπορούν) Αν όχι με official china stable. Μπαίνεις να κάνεις την αίτηση Καλύτερα με νέο λογαριασμό.. έχεις χρόνο μέχρι να έρθει το κινητο..να έρθει και το sms. Ξεκλειδώνεις... και περνάς Ελληνική. Όλα είναι γραμμένα στον οδηγό. Με παραξενεύει αρκετά γιατι δεν κάθονται μερικοί να διαβάσουν καμιά προηγούμενη σελίδα,τα θέλουν όλα έτοιμα,να μην ψάξουν καν να δουν έχει απαντηθεί αυτο που θέλω να ρωτήσω :mad::mad::music::this::chair::chair:,εγω πριν πάρω το κινητό διάβαζα για κάνα μήνα,οχι μόνο εδώ μέσα,μερικοί μάλλον δεν θέλουν να κουράσουν τα ματάκια τους διαβάζοντας.:cool::cool::cool::ninja: Το πέρασα εχθές το twrp που μου έστειλες και διέγραψα το παλιότερο backup , άχρηστο ήταν αφού δεν δούλευε,αυτό για το apk για να εγκαταστήσω την google camera,τι εννοείς μέσα απο το κινητό,το δοκίμασα μέσω twrp να περάσω το το apk δεν το έβλεπε καν,όταν ειχα Αγγλικά- κινεζικα στις αλλες ρομ,πριν την ελληνική το είχα κατεβάσει το Pley store απο το net και το έτρεξα το apk μέσα απο το κινητό,τώρα πως θα το τρέξω χειροκίνητα το apk ?? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 τώρα πως θα το τρέξω χειροκίνητα το apk ?? Αρχεία/ βρίσκεις το .apk από εφαρμογές και κάνεις install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ανοίγεις μεσα απο το κινητο εξερευνηση αρχείων (η οπως το λεει στα ελληνικα τον explorer) και του κανεις ενα κλικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Αρχεία/ βρίσκεις το .apk από εφαρμογές και κάνεις install. Το δοκίμασα αυτο πρώτο πρώτο απο προχθές ακόμη που γράφεις,πάω να το τρέξω μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης πακέτου. :lol::lol::cool::ninja: Τωρα ξανά το ίδιο μου έβγαλε μήπως δεν είναι σωστό το apk που κατέβασα.:cool::cool::ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μόλις μου ήρθε update για 7.3.8 stable. 128 mb και αναφέρει System-optimization wifi productivity when wifi and bluetooth are used at the same time και Camer-Camera Image Processing. 7.3.8??? global ή china stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 7.3.8??? global ή china stable? Μάλλον china stable εννοεί. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 7.3.8??? global ή china stable? China stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μάλλον china stable εννοεί. το πιθανοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Τωρα ξανά το ίδιο μου έβγαλε μήπως δεν είναι σωστό το apk που κατέβασα.:cool::cool::ninja::ninja: Κατέβασε για 4.4+ λογισμικό.. όχι για 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Αρχεία/ βρίσκεις το .apk από εφαρμογές και κάνεις install. Μάλλον φταίει το αρχείο τελικά το κατέβασα κατευθείαν και απο το νετ απο την σελίδα στο κινητό και το ετρεξα το ιδιο έβγαλε .αν την έχει κάποιος την εφαρμογή για την google camera,αν γίνεται την ποιο νεότερη που έχει κυκλοφορήσει :lol::lol::p:lol: ας την ανεβάσει. :ninja::X Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μάλλον φταίει το αρχείο τελικά το κατέβασα κατευθείαν και απο το νετ απο την σελίδα στο κινητό και το ετρεξα το ιδιο έβγαλε .αν την έχει κάποιος την εφαρμογή για την google camera,αν γίνεται την ποιο νεότερη που έχει κυκλοφορήσει :lol::lol::p:lol: ας την ανεβάσει. :ninja::X google camera 2.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Κατέβασε για 4.4+ λογισμικό.. όχι για 6 οκ κατέβασα google camera 4.4+ και την πέρασα κανονικά θα βγάλω και καμιά φωτο με αυτην τώρα,θα την δοκιμάσω ,ευχαριστώ φιλε με την νεότερη εκδοσή δεν έτρεχε με τίποτα το apk.:lol::D:p Την κατέβασα απο το νετ κατευθείαν,πριν ανεβάσεις το αρχείο. Γράφει 2.7.008 μάλλον το ιδιο είναι. χα χα Ναι το ίδιο ειναι ,καλό μεσημέρι φίλε. Edited June 14, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 με την νεότερη εκδοσή δεν έτρεχε με τίποτα το apk.:lol::D:p Είναι για android 6 marshmallow για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ερώτηση κρίσεως... πως σβήνουμε το ιστορικό κλήσεων; Όσο κι αν εψαξα δεν εβγαλα άκρη, μόνο οι ρυθμίσεις ανοίγουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ερώτηση κρίσεως... πως σβήνουμε το ιστορικό κλήσεων; Όσο κι αν εψαξα δεν εβγαλα άκρη, μόνο οι ρυθμίσεις ανοίγουν.... :lol::lol::lol:κλήσεις/παρατεταμένα σε έναν αριθμό /ομαδική διαγραφη/επιλογή όλων/διαγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Στα έγραψα λίγο πιο πίσω...:) Αν μπορείς να το παραγγείλεις με developer ρομ (όποια θέλουν -μπορούν) Αν όχι με official china stable. Μπαίνεις να κάνεις την αίτηση Καλύτερα με νέο λογαριασμό(δεν κατάλαβα βέβαια αν έχεις ήδη).. έχεις χρόνο μέχρι να έρθει το κινητο..να έρθει και το sms. Ξεκλειδώνεις... και περνάς Ελληνική. Όλα είναι γραμμένα στον οδηγό. Φίλε μου 1000 ευχαριστώ, θα το ψάξω κι άλλο και αν χαθώ κάπου θα σε ενημερώσω... Επίσης gkontos10 επειδή βλέπω το συζητάς και αλλού(και καλά κάνεις) να σου πω ότι η κουβέντα "Ένα αίτημα στην xiaomi κάνεις και σου δίνει το κλειδί να το ξεκλειδωσεις. Κατεβάζει το tool και είσαι έτοιμος. " είναι έτσι αλλά χρειάζεται προϋποθέσεις δλδ.. αν δεν έρθει με developer rom , που δεν νομίζω από το yeso να έρθει, χρειάζεται να ακολουθήσεις και αυτόν τον οδηγό κατά γράμμα για να περάσεις την developer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Φίλε μου 1000 ευχαριστώ, θα το ψάξω κι άλλο και αν χαθώ κάπου θα σε ενημερώσω... Διάβασε τους οδηγούς και προσπάθησε να το πάρεις με developer rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 πάρε μια ιδέα για τις διαφορές Είναι τι σου ταιριάζει... Νομίζω καλύτερα stable. H kenzo και η GTV εινιαι δηλαδη developer ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Να ρωτησω, υπάρχει κανείς που να το παρήγγειλε με την official dev rom και να έμεινε με αυτή ; Να τον κάλυψε πλήρως δηλαδή. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) H kenzo και η GTV εινιαι δηλαδη developer ? :lol::lol: Kenzo είναι το κινητό αυτό.. έτσι ονομάζεται. Πάρε μια ιδέα εδώ.. Ελληνικές MIUI ROMS (GTV) Edited June 14, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Να ρωτησω, υπάρχει κανείς που να το παρήγγειλε με την official dev rom και να έμεινε με αυτή ; Να τον κάλυψε πλήρως δηλαδή. Θα μπορούσε και να σε καλύπτει, ανάλογα τη ρομ. Εγώ άλλαξα μερικές δοκιμαστικά αλλά δεν είδα κάτι διαφορετικό στη χρήση που του κάνω και φλάσαρα τη global stable. Έτσι κι αλλιώς κάθε 15 μέρες σχεδόν αναβαθμίζονται και οι stable όπως το πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 H kenzo και η GTV εινιαι δηλαδη developer ? Αυτο κατάλαβες εσυ :lol::lol::lol::lol:,διάβασε και λίγο νεότερα σχόλια λιγο μεταγενέστερα. Οι stable ROM ειναι ποιο σταθερές,πιο λειτουργικές ενω οι developer ROM ειναι δοκιμαστικές,γιαυτό αλώστε βγαίνουν ποιο συχνά σχεδόν κάθε εβδομάδα απεναντίας με της stable ROM. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :lol::lol: Kenzo είναι το κινητό αυτό.. έτσι ονομάζεται. Πάρε μια ιδέα εδώ.. Ελληνικές MIUI ROMS (GTV) Ο φίλος μπερδεύτηκε με τα ονόματα χα χα.:lol::lol::p:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangeloz Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μολις ελαβα το μηνυμα για unlock,θελω να το κανω root μαζι με twrp πιον οδηγο να ακολουθησω?Μπορει καποιος να βοηθησει χωρις να το κανω brick.Σκεφτομαι να του βαλλω την V7.3.5.0 stable.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts