crespo_3 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Να μπεις στις ρυθμίσεις του κινητού και να συνδεσεις κ εκεί το mi account.. αν δεν το χεις κάνει.. Άφησε το λίγο να κάνει συγχρονισμό και μετά επανεκκίνηση. ωραια. ξεκλειδωσε, συνεχιζω.. μη φυγεις:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 αυτο δεν μπορω να το καταλαβω... εχω τρεξει το προγραμμα mi unlock v.1.1 εγραψα τον αριθμο του κινητου μου ως username και το password. στην οθονη του κινητου φαινεται ενα λαγουδακι κ γραφει fastboot. κανει εισοδο κανονικα παταω unlock και κολλαει... τι πρεπει να κανω στο κινητο δεν μπορω να καταλαβω στο micloud έχεις συνδέσει το κινητό?(κοίτα τις φώτο) μόνο έτσι κατάφερα και πέρασα το 50% error στο unlock tool Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 ωραια. ξεκλειδωσε, συνεχιζω.. μη φυγεις:D Δεν ξεκίνησες καλάα. Διάβασε τις οδηγίες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 στο micloud έχεις συνδέσει το κινητό?(κοίτα τις φώτο) μόνο έτσι κατάφερα και πέρασα το 50% error στο unlock tool τι ειναι αυτο τωρα που ειπες. ξεκλειδωσε παντως οποτε ελπιζω να μην χρειαζεται να το κανω Δεν ξεκίνησες καλάα. Διάβασε τις οδηγίες..... πανω απο 20 φορες τις εχω διαβασει. στερουμαι βασικων γνωσεων. τι να κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 τι ειναι αυτο τωρα που ειπες. ξεκλειδωσε παντως οποτε ελπιζω να μην χρειαζεται να το κανω Τώρα πας να βάλεις το recovery και την Ελληνική..Το πέρασες το βήμα που λέει ο solas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Το έχω βρεί 240€ το pro 3/32. Άρα βγαίνει κάτω από 200€ αν βγάλεις το ΦΠΑ.. Έχει νόημα δηλαδή να το εξετάσεις σαν επιλογή, άσε που το έχεις και στα χέρια σου πιο γρήγορα. Που το έχεις βρει τόσο αν επιτρέπεται; το 3/32 gb μοντέλο έτσι; όσο για το πιο γρήγορα, απ ότι έχω δει όλα τα σκρουτζ μαγαζισ λένε πως το στέλνουν σε 4-10 ημέρες. Ενώ σε δύο από ευρωπαϊκή αποθήκη κινέζικου είναι στην πόρτα σου Παρέλαβα σήμερα (χρόνος παράδοσης 2 ημέρες) από το ελληνικό κατάστημα wiredalert (αν υπάρχει πρόβλημα με διαφήμιση σβήστε το). 250€ το 3/32. Το τσέκαρα και είναι γνήσιο. Με antutu βγαζω 77000 οπότε θεωρώ πως όλα είναι οκ.. Έχω ένα πρόβλημα όμως: Η μπαταρία είναι κολλημένη στο (μείον;) 2%.. Το φορτίζω, υποθέτω ότι εσωτερικά φορτίζει κανονικά αλλά η ένδειξη σταθερή στο 2%. Ξέρει κανείς καμιά λύση; Δε ξέρω αν θέλω να φλασάρω άλλη ρομ ή να το πάω πίσω :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Τελικά βρήκα χρόνο και πέρασα την ελληνική ρομ!! Σήμερα πρώτη μέρα μέχρι στιγμής αρκετά καλά στην χρήση που του έχω κάνει... Μόνο μια απορία ενώ έχω ενεργοποίηση ότι δικαιώματα χρειάζεται από την συσκευή για το messenger εκεί που μιλάω ελαχιστοποιείτε με αποτέλεσμα να χάνω και αυτά που έχω γράψει... Κάποια λύση για αυτό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Η μπαταρία είναι κολλημένη στο (μείον;) 2%.. Το φορτίζω, υποθέτω ότι εσωτερικά φορτίζει κανονικά αλλά η ένδειξη σταθερή στο 2%. Ξέρει κανείς καμιά λύση; Δε ξέρω αν θέλω να φλασάρω άλλη ρομ ή να το πάω πίσω :wacko: Υποθέτεις ότι φορτίζει δλδ αλλά η ένδειξη δείχνει λάθος; Δοκίμασε ένα factory reset.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Τελικά βρήκα χρόνο και πέρασα την ελληνική ρομ!! Σήμερα πρώτη μέρα μέχρι στιγμής αρκετά καλά στην χρήση που του έχω κάνει... Μόνο μια απορία ενώ έχω ενεργοποίηση ότι δικαιώματα χρειάζεται από την συσκευή για το messenger εκεί που μιλάω ελαχιστοποιείτε με αποτέλεσμα να χάνω και αυτά που έχω γράψει... Κάποια λύση για αυτό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι bug της εφαρμογής. Σε ένα Meizu, ένα Motorola και ένα LG ταμπλετ κάνει ακριβώς το ίδιο. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δηλαδή έχει bug και το tapatalk? Που ενώ τρέχει στο παρασκήνιο μόλις πάω να το ξανά ανοίξω το φορτώνει από την αρχή?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δηλαδή έχει bug και το tapatalk? Που ενώ τρέχει στο παρασκήνιο μόλις πάω να το ξανά ανοίξω το φορτώνει από την αρχή?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το tapatalk δεν ξέρω. Στο messenger πάντως είναι bug. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δηλαδή έχει bug και το tapatalk? Που ενώ τρέχει στο παρασκήνιο μόλις πάω να το ξανά ανοίξω το φορτώνει από την αρχή?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ε κάτι τα κάνει Kill , εχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας ; (βρες το app κέντρο ασφαλείας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Όχι τπτ είναι όλα κλειστά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk [https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160606/2bc7f871cfac12bfefbe3450f1265c6a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160606/bf2acda8295f2d64f9808dba62408803.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 έχω ενεργοποίηση ότι δικαιώματα χρειάζεται Δλδ τι έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ίσως να μην έχω κάνει κάτι! Αλλά πριν στην dev δεν μου το έκανε γιαυτό... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160606/1170720d455c645d5b7c658e642febcf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160606/d565ac3eda838d0e5c07738f40eab9d7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δοκίμασε μια κατάργηση και επανεγκατάσταση.. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Οκ φίλε geoanto555... Σας ευχαριστώ θα το κάνω και θα επανέλθω! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Πως γίνεται να δω πόση ώρα μίλησα συνολικά σου την στιγμή που έβγαλα τον φορτιστή? Υπάρχει μετρητής όπως αυτός για το screen on time? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Πως γίνεται να δω πόση ώρα μίλησα συνολικά σου την στιγμή που έβγαλα τον φορτιστή? Υπάρχει μετρητής όπως αυτός για το screen on time? στην μπαταρία, χρήση, εξοπλισμός ,φωνητικές κλήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 5) Τρέχουμε το CMD ως administrator(διαχειριστές) EΙΜΑΙ σ αυτο το βημα. τι ειναι το cmd κ που βρισκεται? εχω τα windows 10 δεν ξερω αν εχει σημασια :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δεν μου το εμφανίζει. Έχω 7.3.2 global stable Στην καρτέλα hardware έχω μόνο 1. Screen 2. Phone idle 3. Blue tooth Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 EΙΜΑΙ σ αυτο το βημα. τι ειναι το cmd κ που βρισκεται? εχω τα windows 10 δεν ξερω αν εχει σημασια :wacko: πάτα στον μεγ φακό που έχει κάτω αριστερά (δίπλα από το άσπρο παράθυρο) και γράψε cmd θα εμφανίσει ένα command prompt , δεξί κλικ και run as administrator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 EΙΜΑΙ σ αυτο το βημα. τι ειναι το cmd κ που βρισκεται? εχω τα windows 10 δεν ξερω αν εχει σημασια :wacko: Στην αναζήτηση πάτα cmd /δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μου το εμφανίζει. Έχω 7.3.2 global stable Στην καρτέλα hardware έχω μόνο1. Screen2. Phone idle3. Blue tooth http://s20.postimg.org/43o5enxil/Screenshot_2016_06_06_22_22_49_com_miui_security.png Δεν νομίζω να μπορείς να το δεις κάπου αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 ok εγινε. στο βημα 8)Πληκτρολογούμε adb devices που ακριβως το γραφω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 ok εγινε. στο βημα 8)Πληκτρολογούμε adb devices που ακριβως το γραφω αυτο? Δεν σε βλέπω και πολύ ζωηρό. Ελα inbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts