three_brothers1 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Επειδή αύριο θα παραγγείλω. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλειδωμα στο λινκ που δίνεται. Ερώτηση. Εάν η συσκευή έρθει νωρίτερα από το κλειδί ξεκλειδωματος, η developer ενδείκνυται για καθημερινή χρήση έως να έρθει το κλειδί. Γιατί ίσως αντιμετωπισω θέμα με το SMS καθώς το τηλέφωνο μου δεν ξέρω για ποιον λόγο αλλά δεν δέχεται όλα τα SMS που έρχονται. Τι προτείνετε; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Να δει και permissions rw-r--r-- Μην είσαι κακούλης Νομιζω αν δεν εχει δωσει δικαιωματα δεν μπορει καν να αλλαξει τιμες,δε σου ανοιγει την επεξεργασια ναι φυσικα εχω δωσει δικαιωματα rw-r--r-- και εκανα και επανεκκινηση ας δοκιμασει να "παιξει" και αλλος με αυτο το αρχειο mixer_paths.xml στο /system/etc ελπιζω φιλε μου να μην ειναι οντως διακοσμητικο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Επειδή αύριο θα παραγγείλω. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλειδωμα στο λινκ που δίνεται. Ερώτηση. Εάν η συσκευή έρθει νωρίτερα από το κλειδί ξεκλειδωματος, η developer ενδείκνυται για καθημερινή χρήση έως να έρθει το κλειδί. Γιατί ίσως αντιμετωπισω θέμα με το SMS καθώς το τηλέφωνο μου δεν ξέρω για ποιον λόγο αλλά δεν δέχεται όλα τα SMS που έρχονται. Τι προτείνετε; Δεν θα έχεις πρόβλημα κανενα και με developer μεχρι να ξεκλειδώσεις,γιαυτο που λες δεν σου έρχονται αλλα μηνύματα το ειχα πάθει κ εγω σε ενα από τα τηλ που άλλαξα ,μπες μέσα στο τηλ που έχεις τώρα και θελει να σβήσεις μερικά μηνύματα παλιότερα,προφανώς έχει γέμιση και θα σου έρχονται μετα κανονικά τα νεα SMS,σε μερικά τηλ τα σβήνει τα πολύ παλιά απο μόνο το τηλ και τα ανανεώνει ,δεν ξέρω ίσως είναι επιλογή της rom μέσα απο τις επιλογές του λογισμικού και το επιλέγεις εσυ μετά ,κανε αυτό π σου γράφω κ θα σου έρχονται κανονικά τα νέα μηνύματα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εάν η συσκευή έρθει νωρίτερα από το κλειδί ξεκλειδωματος, η developer ενδείκνυται για καθημερινή χρήση έως να έρθει το κλειδί. Γιατί ίσως αντιμετωπισω θέμα με το SMS καθώς το τηλέφωνο μου δεν ξέρω για ποιον λόγο αλλά δεν δέχεται όλα τα SMS που έρχονται. Τι προτείνετε; Μια χαρά ειναι η dev .. Δοκιμάζεις και βλέπεις για τα σμσ. Μου χε τύχει και απλά έφταιγε η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δε μπορώ να θυμηθω τίποτα για το fct (εσένα σε θυμάμαι..:p), έχω ένα κενό μνήμης από κείνη την περίοδο, κάποια μορφή άμυνας του μυαλού φαντάζομαι για να προστατευτεί από το "κάψιμο".. :!: Επανήλθε κανονικά η μνήμη μου με ευχάριστες αναμνήσεις, μολις παρέλαβα τη συσκευή του θέματος.. ;) Ήρθα στα ίσα μου που λένε... :lol: :lol: :lol: Χα χα χα ωραια το εθεσες;;),κι εγω το παρειγγειλα απο Vickmall και γι αυτο το μαγαζακι τι να πουμε ειναι σα να ψωνιζεις απο τη γειτονια σου,καθεσαι χαλαρα στην πολυθρονα της βεραντουλας και απολαμβανεις τη σιγουρη και συγκεκριμενη αναμονη με ολα να κινουνται σαν καλοκουρδισμενο ρολοι:zzz::zzz::zzz: και οταν σηκωθεις βλεπεις το υπεροχο μυνημα<<προς παραδοση>> πω πω φιλε εχουμε μεγαλο <<προβλημα>>τελικα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χα χα χα ωραια το εθεσες;;),κι εγω το παρειγγειλα απο Vickmall και γι αυτο το μαγαζακι τι να πουμε ειναι σα να ψωνιζεις απο τη γειτονια σου,καθεσαι χαλαρα στην πολυθρονα της βεραντουλας και απολαμβανεις τη σιγουρη και συγκεκριμενη αναμονη με ολα να κινουνται σαν καλοκουρδισμενο ρολοι:zzz::zzz::zzz: και οταν σηκωθεις βλεπεις το υπεροχο μυνημα<<προς παραδοση>> πω πω φιλε εχουμε μεγαλο <<προβλημα>>τελικα edit σορρυ αν βγηκα λιγο εκτος παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Και συ παιρνεις "προμήθεια" απο κει?? :blink: Τελικά είμαστε πιο πολλοί απ ότι νόμιζα.. :up: :up: Σιγά που βγηκες και εκτός...εδώ έγινε της DSLR-ο-συγκρισης το κάγκελο κ δεν άνοιξε "μύτη".....:X Edited June 6, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλησπέρα πήρε ενα φίλος το Redmi Note 3 Pro 32GB, του ήρθε με μια Multi-language Rom που είχε Ελληνικά αλλά παραπονιέται ότι ζεσταίνεται πολύ. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτε με Xiaomi ούτε με το συγκεκριμένο τηλέφωνο, είναι πρόβλημα, είναι θέμα rom ή είναι νορμάλ οι υψηλες θερμοκρασίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλησπέρα πήρε ενα φίλος το Redmi Note 3 Pro 32GB, του ήρθε με μια Multi-language Rom που είχε Ελληνικά αλλά παραπονιέται ότι ζεσταίνεται πολύ. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτε με Xiaomi ούτε με το συγκεκριμένο τηλέφωνο, είναι πρόβλημα, είναι θέμα rom ή είναι νορμάλ οι υψηλες θερμοκρασίες; Έίναι θέμα ρομ .. Τελος Σιγά που βγηκες και εκτός...εδώ έγινε της DSLR-ο-συγκρισης το κάγκελο κ δεν άνοιξε "μύτη".....:X Πες τα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλησπέρα πήρε ενα φίλος το Redmi Note 3 Pro 32GB, του ήρθε με μια Multi-language Rom που είχε Ελληνικά αλλά παραπονιέται ότι ζεσταίνεται πολύ. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτε με Xiaomi ούτε με το συγκεκριμένο τηλέφωνο, είναι πρόβλημα, είναι θέμα rom ή είναι νορμάλ οι υψηλες θερμοκρασίες; Δεν είναι νορμάλ. Φταίει η ρομ. Στο πρώτο ποστ θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να πας από multi σε global ή ελληνική. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Έίναι θέμα ρομ .. Τελος Έτσι σε θέλω, μονολεκτικό, σκληρό και αμείλικτο !! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Απο χτες στον πλοηγο δεν μου λειτουργει η αναζητηση.πρπει να παω στο google.com και μετα... Εχει συμβει σε κανεναν; Ελληνικη 7.2 Γραψτε ακυρο.το εφτιαξα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Απο χτες στον πλοηγο δεν μου λειτουργει η αναζητηση.πρπει να παω στο google.com και μετα... Εχει συμβει σε κανεναν; Ελληνικη 7.2 Γραψτε ακυρο.το εφτιαξα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν και πρόλαβες.. όλα λύνονται με μία εκκαθάριση...Τέλος demakhs είμαι καλός εε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Κάνεις φιλότιμες προσπαθειες για να γίνεις καλύτερος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αν και πρόλαβες.. όλα λύνονται με μία εκκαθάριση...Τέλος demakhs είμαι καλός εε; Αμα δινεις λυσεις,το τελος μετα δεν ακούγεται καλο. Τελος τι; Του κινητου; Του κοσμου; Του συμπαντος; :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Όχι άλλες γλαααστρεεες... http://4.1m.yt/pWrVSQg.jpg http://4.1m.yt/Gy6JfEW.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αμα δινεις λυσεις,το τελος μετα δεν ακούγεται καλο. Τελος τι; Εσυ παλιόπαιδο πολύ μου την μπαίνεις εεεεεεεεεεε:p Όχι άλλες γλαααστρεεες. Και εδώ είσαι; :p:p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εσυ παλιόπαιδο πολύ μου την μπαίνεις εεεεεεεεεεε:p Και εδώ είσαι; :p:p:lol::lol: Ηταν λογω "τελος" Dont you telos me :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ποιον να πρώτο ευχαριστήσω :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αυτές εδώ λένε τίποτα; http://www.honorbuy.com/604-tempered-glass-screen-protector-screen-guard-for-xiaomi-redmi-note-3.html http://www.honorbuy.com/603-tpu-silicone-case-cover-for-redmi-note-3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αυτές εδώ λένε τίποτα; http://www.honorbuy.com/604-tempered-glass-screen-protector-screen-guard-for-xiaomi-redmi-note-3.html http://www.honorbuy.com/603-tpu-silicone-case-cover-for-redmi-note-3.html Για την θηκη δεν ξερω.μια απλη σιλικονης φαινεται. Για το γυαλι λενε πολυ καλα λογια για το nilkin και εγω αυτο περιμενω να μου ερθει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Για την θηκη δεν ξερω.μια απλη σιλικονης φαινεται. Για το γυαλι λενε πολυ καλα λογια για το nilkin και εγω αυτο περιμενω να μου ερθει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι και γω για nikkin έχω ακούσει καλά λόγια.Πιο πολύ ως συνοδευτικά της παραγγελιας απο honor τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ηρθε κ μενα σημερα το κινητακι :D 13/5 ειχε γινει η παραγγελια με sg post απο vickmall Ηρθε με την developer κ ασχοληθηκα λιγο γιατι θελω οπωσδήποτε την ελληνικη. Ειδα οτι εχει το playstore μεσα αλλα δεν μπορεις να κατεβασεις καμια εφαρμογη.. μηπως δεν ειναι η developer? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ηρθε κ μενα σημερα το κινητακι :D 13/5 ειχε γινει η παραγγελια με sg post απο vickmall Ηρθε με την developer κ ασχοληθηκα λιγο γιατι θελω οπωσδήποτε την ελληνικη. Ειδα οτι εχει το playstore μεσα αλλα δεν μπορεις να κατεβασεις καμια εφαρμογη.. μηπως δεν ειναι η developer? :confused: Κάνε εκκαθάριση στο playstore... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Κάνε εκκαθάριση στο playstore... Εσυ μην ξοδευεις ενεργεια. . Θα σε πρηξω τ απόγευμα που θα παω σπιτι να περασω την ελληνικη :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εσυ μην ξοδευεις ενεργεια. . Θα σε πρηξω τ απόγευμα που θα παω σπιτι να περασω την ελληνικη :lol::lol::lol: ΩΧ..:p:lol::lol: Μια χαρά θα τα πας..Το βλέπω στα μάτια σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts